Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8423 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 02:10

Ga(L)a napisał:  

Pa.S napisał:  

KingKong napisał:  

Zbylu napisał:  
zgadzam sie z Toba Mario powinismy spiewac tylko dla Pogoni czasami krzyknac Legia i to wszystko a nie lizac dupy Legii jak bardzo ich kochamy itd.!Oni i tak uwazaja ze najlepsza zgode maja z Zagłebiem S.

Niezgodze sie z Toba calkowicie!!! Nieuwazam ze nasze spiewy zwiazane z Legia to lizanie dupy! Wydaje mi sie ze dla Ciebie jak rowniez pozostalych na tym forum ktorzy pisza cos o lizaniu dupy zgoda z Legia to tylko jeden mecz w rundzie gdzie goscie nie siedza w klatce i to wszystko...byles kiedys na meczu w warszawie?po Twojej wypowiedzi mozna sie domyslec ze nie!
Nikt nie kaze wam ludzie Kochac Legii ale czy sie wam to podoba czy nie musicie ta zgode uszanowac!!!
ps.a ten twoj tekst o Sosnowcu...ahh szkoda gadac

No ja byłem kilka razy w Warszawie na meczu i nie słyszałem żeby spiewali o nas tyle co my o nich

Ja sie z Tobą niezgadzam, tak samo jak sie niezgadzam z tymi co mówią ze mało spiewalismy na tym meczu o Pogonii. Poprostu słabo nas było słychac (szczególnie jak siedzielismy na 21 22 )

zgodze sie
slyszalem nawet jak Legia spiewala "Cala Pogon odpowiada", lecz u nas zostalo wczesniej zarzucone co innego i nic z tego nie wyszlo.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 09:52

Luk2 napisał:  

FeLiPe napisał:  
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania??? Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??

jak bedzie ogolnie dostepny to sie dowiecie napewno.

Luk2 wam powie :]

POGOŃ SZCZECIN!
Rybak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 10:51

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Rybak napisał:  

Patyk napisał:  
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE

a kto mi zabroni to robic???? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....

Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....

Przez takiego skurwysyna wstyd mi przed Legia.

O kurwa i co Ty teraz zrobisz....?? Pewnie cale Twoje zycie sie zmienilo...
nie akceptuje waszego zdania co do zgody z Legia wiec wy tez nie musicie akceptowac mojego.... ale przyjmijcie do wiadomosci ze nie kazdy ich lubi....

spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 11:06
Ziomus przestan juz srac bo smierdzi

,,Vi är överallt,,- POGON
kamyk
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 11:29

Rybak napisał:  

Rybak napisał:  

Patyk napisał:  
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE

a kto mi zabroni to robic???? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....

Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....

Przez takiego skurwysyna wstyd mi przed Legia.

O kurwa i co Ty teraz zrobisz....?? Pewnie cale Twoje zycie sie zmienilo...
nie akceptuje waszego zdania co do zgody z Legia wiec wy tez nie musicie akceptowac mojego.... ale przyjmijcie do wiadomosci ze nie kazdy ich lubi....

Jestes zalosny czlowieku

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8035 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 11:42
Zgody się przedewszystkim szanuje.

Z daleka nie będzie widać.
berety dwa
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 11:45

Mario74 napisał:  

Patyk napisał:  
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja

Witam. A teraz spokojnie. Nerwy mi opadły i alkohol który był głównym powodem moich tekstów na forum już wyparował. Patyk wiem że wkładasz dużo siły w to żeby ten Nasz młynek funkcjonował; z różnym efektem bo nie każdy zna piosenki lub mu się nie chce śpiewac. I w żaden sposób nie bluzgałem Legii tylko napisałem że (może mi się wydawało że częściej była dopingowana Legia niż Pogoń) jest coś nie tak. Jeżeli ktoś się czuje urażony to sorki; ale trzeba wziąśc pod uwagę że zgredy tacy jak ja myślą już innymi kategoriami. Ja też kiedyś za Legię dał bym sobie gardło poderżnąc; ale z czasem to mija. Może jestem już za stary na te całe kibicowskie życie. Może właśnie dlatego mnie wszystko drażni; bo pamiętam jak to kiedyś było. Jeszcze raz sorki. I w ten oto sposób zakończyłem swoją obecnośc i pisanie na Pogon Online. A Wy młodzieży do boju tego Wam życzę! narka

I co? Jak napisałem grzecznie to teraz nikt się nie chce do tego ustosunkowac?

Dominika
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 11:50
Witam. Serdeczne pozdrowki dla ludzi z Bródna, Wo(L)i. Dzieki za przyjazd i udany me(L)anz, na mczu jak i po. Widzimy sie w piątek na derbach :)

W Moim Sercu Pogoń Jest i Na Dobre i Na Złe
P.
Do końca!
Na forum od 8008 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 11:59

Mario74 napisał:  

Mario74 napisał:  

Patyk napisał:  
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja

Witam. A teraz spokojnie. Nerwy mi opadły i alkohol który był głównym powodem moich tekstów na forum już wyparował. Patyk wiem że wkładasz dużo siły w to żeby ten Nasz młynek funkcjonował; z różnym efektem bo nie każdy zna piosenki lub mu się nie chce śpiewac. I w żaden sposób nie bluzgałem Legii tylko napisałem że (może mi się wydawało że częściej była dopingowana Legia niż Pogoń) jest coś nie tak. Jeżeli ktoś się czuje urażony to sorki; ale trzeba wziąśc pod uwagę że zgredy tacy jak ja myślą już innymi kategoriami. Ja też kiedyś za Legię dał bym sobie gardło poderżnąc; ale z czasem to mija. Może jestem już za stary na te całe kibicowskie życie. Może właśnie dlatego mnie wszystko drażni; bo pamiętam jak to kiedyś było. Jeszcze raz sorki. I w ten oto sposób zakończyłem swoją obecnośc i pisanie na Pogon Online. A Wy młodzieży do boju tego Wam życzę! narka

I co? Jak napisałem grzecznie to teraz nikt się nie chce do tego ustosunkowac?

A co Ty kurwa chcesz??Jak po pijaku robisz zamet to nie siadaj przed kompem, a to co napisales "zeby wyprostowac sytuacje" nie wymaga zadnego komentarza....I niby napisales ze zakonczyles pisanie na forum to po kiego jescze cos sie udzielasz.

Sami przeciw wszystkim!!!
RAFek
Kibic
Na forum od 8763 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 12:25

FeLiPe napisał:  
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania??? Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??

Nazwa wykonawcy: 100%EG, utwór jeszcze nie jest ogólnie ;) dostępny.

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
wojtas
Kibic
Na forum od 7403 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 14:49
http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=7939693&rfbawp=1127047376.709&ticaid=4356
są tu kawałki oprawy meczu

polecam

" ...Bo fantazja jest od tego, aby bawić się na całego..."
ArP
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 17:37
Rafek, może znasz już jakąś przybliżoną date kiedy będzie ten utwór dostepny? już się nie możemy doczekać :D

Pogoń Szczecin MKS!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 20:23
wie ktoś jaki był wynik meczu Pogoni z Legią w piątek ? bardzo dziękuje za odpowiedź bo sie denerwuje

SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 20:27

Marcin07 napisał:  
wie ktoś jaki był wynik meczu Pogoni z Legią w piątek ? bardzo dziękuje za odpowiedź bo sie denerwuje

JEBŁEM :D:D:D:D:D:D:D:D

Szczecińska albo żadna!
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 20:28

Marcin07 napisał:  

Było 2-2.Jesteś bystry(chyba spałes na meczu bo Cię widziałem :P)

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
MaT
Kibic
Na forum od 7901 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 20:35

Marcin07 napisał:  

chyba chiales nas rozbawic :P to Ci nawt wuszlo ... a jesli nie to pocwicz czytanie ze zrozumieniem bo chyba na kazdym kroku jest wynik 2:2 pozdro

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 20:43

Marcin07 napisał:  

O kurwaaaa!! :D:D:D Z krzesła spadłem :] Widać ze na oślep wchodzisz w tematy bo w tytule jest ja wół: POGOŃ - LEGIA 2 -2

ch.
Kibic
Na forum od 8354 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 21:19

Cytat:  
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??

Utworek autorstwa 100%EG promuje cała plytke traktujaca o Pogoni, ktora juz niedlugo bedzie dostepna w sprzedazy. Poki co pioseneczka (oficjalnie ;) )jest nie do zdobycia
Kolejna prezentacja przy okazji Pogoń-GKS Bełchatów

SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 21:44

Berni_MKS napisał:  

Marcin07 napisał:  

Było 2-2.Jesteś bystry(chyba spałes na meczu bo Cię widziałem :P)

kolego zmien avatar bo cie ktoś wyprzedzil już ...

Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 23:10

Utwor The Junkers - Portowcy o niebo lepszy

Zalezy od gustu, utwor The Junkers podchodzi bardziej pod klimat np.Konkwisty 88- My kibice czy utworow the Gits a kawalek 100% EG podchodzi pod kawalki hh jak np.Hugo-Czarna Elka czy Z.U.-Czarna L,osobiscie bardziej przypadla mi wersja 100% EG:) Fajnie za powstaja takie kawalki,duzo ekip ma juz swoje utwory m.in.Arka,Lech,Gks Jastrzebie,Slask,Zaglebie L. i S. a najwiecej chyba Zawisza.

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443696 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005