zgodze sie
slyszalem nawet jak Legia spiewala "Cala Pogon odpowiada", lecz u nas zostalo wczesniej zarzucone co innego i nic z tego nie wyszlo.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE
a kto mi zabroni to robic? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....
Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....
Przez takiego skurwysyna wstyd mi przed Legia.
O kurwa i co Ty teraz zrobisz....?? Pewnie cale Twoje zycie sie zmienilo...
nie akceptuje waszego zdania co do zgody z Legia wiec wy tez nie musicie akceptowac mojego.... ale przyjmijcie do wiadomosci ze nie kazdy ich lubi....
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE
a kto mi zabroni to robic? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....
Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....
Przez takiego skurwysyna wstyd mi przed Legia.
O kurwa i co Ty teraz zrobisz....?? Pewnie cale Twoje zycie sie zmienilo...
nie akceptuje waszego zdania co do zgody z Legia wiec wy tez nie musicie akceptowac mojego.... ale przyjmijcie do wiadomosci ze nie kazdy ich lubi....
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja
Witam. A teraz spokojnie. Nerwy mi opadły i alkohol który był głównym powodem moich tekstów na forum już wyparował. Patyk wiem że wkładasz dużo siły w to żeby ten Nasz młynek funkcjonował; z różnym efektem bo nie każdy zna piosenki lub mu się nie chce śpiewac. I w żaden sposób nie bluzgałem Legii tylko napisałem że (może mi się wydawało że częściej była dopingowana Legia niż Pogoń) jest coś nie tak. Jeżeli ktoś się czuje urażony to sorki; ale trzeba wziąśc pod uwagę że zgredy tacy jak ja myślą już innymi kategoriami. Ja też kiedyś za Legię dał bym sobie gardło poderżnąc; ale z czasem to mija. Może jestem już za stary na te całe kibicowskie życie. Może właśnie dlatego mnie wszystko drażni; bo pamiętam jak to kiedyś było. Jeszcze raz sorki. I w ten oto sposób zakończyłem swoją obecnośc i pisanie na Pogon Online. A Wy młodzieży do boju tego Wam życzę! narka
I co? Jak napisałem grzecznie to teraz nikt się nie chce do tego ustosunkowac?
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 11:50
Witam. Serdeczne pozdrowki dla ludzi z Bródna, Wo(L)i. Dzieki za przyjazd i udany me(L)anz, na mczu jak i po. Widzimy sie w piątek na derbach
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja
Witam. A teraz spokojnie. Nerwy mi opadły i alkohol który był głównym powodem moich tekstów na forum już wyparował. Patyk wiem że wkładasz dużo siły w to żeby ten Nasz młynek funkcjonował; z różnym efektem bo nie każdy zna piosenki lub mu się nie chce śpiewac. I w żaden sposób nie bluzgałem Legii tylko napisałem że (może mi się wydawało że częściej była dopingowana Legia niż Pogoń) jest coś nie tak. Jeżeli ktoś się czuje urażony to sorki; ale trzeba wziąśc pod uwagę że zgredy tacy jak ja myślą już innymi kategoriami. Ja też kiedyś za Legię dał bym sobie gardło poderżnąc; ale z czasem to mija. Może jestem już za stary na te całe kibicowskie życie. Może właśnie dlatego mnie wszystko drażni; bo pamiętam jak to kiedyś było. Jeszcze raz sorki. I w ten oto sposób zakończyłem swoją obecnośc i pisanie na Pogon Online. A Wy młodzieży do boju tego Wam życzę! narka
I co? Jak napisałem grzecznie to teraz nikt się nie chce do tego ustosunkowac?
A co Ty kurwa chcesz??Jak po pijaku robisz zamet to nie siadaj przed kompem, a to co napisales "zeby wyprostowac sytuacje" nie wymaga zadnego komentarza....I niby napisales ze zakonczyles pisanie na forum to po kiego jescze cos sie udzielasz.
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??
Utworek autorstwa 100%EG promuje cała plytke traktujaca o Pogoni, ktora juz niedlugo bedzie dostepna w sprzedazy. Poki co pioseneczka (oficjalnie )jest nie do zdobycia
Kolejna prezentacja przy okazji Pogoń-GKS Bełchatów
Zalezy od gustu, utwor The Junkers podchodzi bardziej pod klimat np.Konkwisty 88- My kibice czy utworow the Gits a kawalek 100% EG podchodzi pod kawalki hh jak np.Hugo-Czarna Elka czy Z.U.-Czarna L,osobiscie bardziej przypadla mi wersja 100% EG Fajnie za powstaja takie kawalki,duzo ekip ma juz swoje utwory m.in.Arka,Lech,Gks Jastrzebie,Slask,Zaglebie L. i S. a najwiecej chyba Zawisza.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443696 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.