Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Amica - Pogoń 4:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
jano
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7664 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 19:01
nie wiem czy mnie Krzysieek rozumiesz idea Sandała jest taka " Tylko Pogoń" wydaje mi sie b. trafna

krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 19:05

jano napisał:  
nie wiem czy mnie Krzysieek rozumiesz idea Sandała jest taka " Tylko Pogoń" wydaje mi sie b. trafna

Jestem jak najbardziej za , popieram ją w 100% osobiście w nie obchodzi Lechia , Cracovia , Lech ...... mnie interesuje tylko Pogoń Szczecin inni jak chcą niech sobie spiewają ja nie musze . Nikomu nie bronie spiewać ze Cracovia to ....

Tabby
Kibic
Na forum od 7986 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 19:12
Niestety do Wronek nie mogłem pojechać, ale mecz na C+ oglądałem i musze przyznac, że gdyby wynik zależał od postawy kibiców to byłoby 4-1 dla Pogoni:D
A sam mecz - gramy ultradefensywnie i tracimy 2 bramki, a sama taktyka to była chyba przez te całe 2 tygodnie obmyslana :/ - Julcimar do Magdonia, Magdoń do Tavaresa, Tavares lage do przodu na Diveckiego i Milara, którzy do najwyższych nie należą i tak przez cały mecz:/
Przecież potrafimy grać w piłke, co udowadniamy w meczach w Szczecinie, więc dlaczego Pogoń na wyjeździe nie może zagrać otwartej piłki? Ja wole, żeby Pogoń wygrała na wyjeździe jeden mecz a dwa przegrała, niż 3 remisy :/

jano
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 19:14

krzysieek napisał:  

jano napisał:  

Jestem jak najbardziej za , popieram ją w 100% osobiście w nie obchodzi Lechia , Cracovia , Lech ...... mnie interesuje tylko Pogoń Szczecin inni jak chcą niech sobie spiewają ja nie musze . Nikomu nie bronie spiewać ze Cracovia to ....

Ja tez nie bronie bo Cracovia to ........ ale wszystko ma swoje miejsca ....we Wronkach ktos chcial zrobić temat zastepczy tzn. nie szło naszym to pojedziemy po Cracovi. Moje zdanie ten gość jest dobry ( Sandał ) i tyle w temacie .

SANDAŁ
Kibic
Na forum od 7346 dni

*

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 19:45
musze się doda(ć) :-) w tym klimacie.Nienawidzę,tak jak większość szparki,leszcza,srakowii,czy innych chujów mujów.Będzię mecz przeciwko nIM to krzyknie się to i owo,ale bez przesady,bo sram na nICH i nie pozwolę,aby bluzg na Kurwy przebił doping na NASZĄ UKOCHANĄ DRUZYNĘ.Wiem,że są chuligani wśród Nas,ale również Oni są kibolami POGONI! I TYLKO RAZEM BĘDZIEMY NAJLEPSI!WSZYSTKO DLA POGONI.Dlatego uwazam,że nie powinna Nam przesłonić nienawiść do innych dRUŻYN MIŁOŚCI do POGONI,żadne pojebane spiski dzałaczy,różnice,co do dopingu,czy inny chuj!Ta MIŁOŚĆ MA NAS ZŁĄCZYĆ DO KOŃCA,BEZ CALA RÓZNICY!I będe przy tym trwał.Wasz Sandał

Stary
Kibic
Na forum od 8747 dni

**

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 20:00
Zaraz pewnie znowu odezwa sie glosy, ze robimy z Sandala gwiazde ... ale ja mam to gdzies. Dla mnie byles wczoraj "Man of the match" a twoja filozofia kibicowania jest jedyna sluszna - TYLKO POGOŃ!!!!

P.S.
Wczoraj we Wronkach zgubilem gdzies glos, jakby ktos znalazl to uprzejmie prosze o zwrot ;)

AMS
Kibic
Na forum od 7555 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 20:05
P.S.
Wczoraj we Wronkach zgubilem gdzies glos, jakby ktos znalazl to uprzejmie prosze o zwrot ;)[/cytat]

Byl tak donosny ze dolecial do Wiednia przeslac ci meilem:)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
jano
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 20:18
"Wiem,że są chuligani wśród Nas,ale również Oni są kibolami POGONI! "

...dobrze prawisz, nie da sie poukładać tego inaczej..... zawsze na stadionie będą rózne grupy, więc przestańmy się licytować czy miłość do swojej drużyny jest mniejsza czy wieksza ...ultras..piknika , czy hools..zaręczam jest dokładnie taka sama.W jedności siła i tylko Pogoń się liczy. Nie ma pilki bez któreś z tych grup.

/me
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 21:07

jano napisał:  
W jedności siła i tylko Pogoń się liczy.

A ja cie zapewniam ze jednosc to bajka - dobitnie sie moglem wczoraj przekonac w Przytocznej jak zj**al mi sie samochod a wszyscy WIELCY kibice woleli wygodnie wiezc dupy niz pomoc w potrzebie...

ale co tam - bylo minelo... a piesza pielgrzymka i zwiedzanie Przytocznej tez miala swoje uroki :D

jano
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 21:23

/me napisał:  

jano napisał:  

A ja cie zapewniam ze jednosc to bajka - dobitnie sie moglem wczoraj przekonac w Przytocznej jak zj**al mi sie samochod a wszyscy WIELCY kibice woleli wygodnie wiezc dupy niz pomoc w potrzebie...

ale co tam - bylo minelo... a piesza pielgrzymka i zwiedzanie Przytocznej tez miala swoje uroki :D

sory nie na temat ale ....współczuje mam nadzieje że na mecz dojechałeś

/me
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 21:27

jano napisał:  
mam nadzieje że na mecz dojechałeś

hehe ogladalem w Przytocznej knajpie ;)

- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 21:36
witam, słuchajcie, zgubiłem w przytocznej nad jeziorkiem telefon (nokia3510i, kolor kremowo-beżowy), jesli ktoś go znalazł to bardzo proszę o zwrot. pozdrawiam wszystkich! marcin p.s. jakby co to moj nr gg=5097363 ...

lol
ciepak
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 21:55

SANDAŁ napisał:  
musze się doda(ć) :-) w tym klimacie.Nienawidzę,tak jak większość szparki,leszcza,srakowii,czy innych chujów mujów.Będzię mecz przeciwko nIM to krzyknie się to i owo,ale bez przesady,bo sram na nICH i nie pozwolę,aby bluzg na Kurwy przebił doping na NASZĄ UKOCHANĄ DRUZYNĘ.Wiem,że są chuligani wśród Nas,ale również Oni są kibolami POGONI! I TYLKO RAZEM BĘDZIEMY NAJLEPSI!WSZYSTKO DLA POGONI.Dlatego uwazam,że nie powinna Nam przesłonić nienawiść do innych dRUŻYN MIŁOŚCI do POGONI,żadne pojebane spiski dzałaczy,różnice,co do dopingu,czy inny chuj!Ta MIŁOŚĆ MA NAS ZŁĄCZYĆ DO KOŃCA,BEZ CALA RÓZNICY!I będe przy tym trwał.Wasz Sandał

jesteśmy z tobą hej sandał jesteśmy z tobą

to ja ciepak sie nazywam ja poprosze pięć bosmanów codzień słów tych używam jestem piekny i uroczy codzień mam przekrwione oczy
hPS
*zablokowany
Na forum od 7538 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 22:11

krzysieek napisał:  

Łysy napisał:  

Wyjazd moze i fajny z atrakcjami w drodze powrotnej ale to moj najdroższy wyjazd :( C.H.W.D.P ! I zapewne nie tylko moj :) heh pozdro

W jakiej kwocie poszedł mandacik i za co sobie policzyli ??

za przejscie przez torowisko kiedy to kazali mi 3 min przed odjazdem piwa zaniesc do skrytki to kiedy biegłem spowrotem uderzyłem przez tory bo inaczej bym nie zdązył :/ to frajer se policzył 50 zl a drugi to za śmiesnzą probe wniesienia imbusów ( śróby nasadowe 3 ) i mnei na komisariata zawieźli . Jeszcze raz C.H.W.D.P heheh . z pozdrowieniami dla 1 pociągu :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 22:30

/me napisał:  

jano napisał:  

Ja dodam, ze niektorzy niechcieli zabrac dziewczyn.... A co do zgubionego telefonu to po odjechaniu kolumny mialem czas na troche przeszukanie terenu (misja ratunkowa dla jednego z zapominalskich) ale telefonu nie stwierdzono...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7670 dni

*

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 22:38
W morde jeża mam foty z wyjazdu :D wiecej jest z samej podroży a kilka z trybun :) teraz mysle jak to wyslac ma 40 mega !! :(

Obrazek jpg wstawiony na forum
BTR
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 22:52

Pszczółek napisał:  

A 88 napisał:  
Wyjazd calkiem niezly. Melanz udany szczegolnie jadac z typem co wraca z wyjazdu wystrzelony z butow, a o 2:00 oznajmia ze zostawil plecak w busie ktory przed chwila odjechal diabel_smiech Pozdro dla ogarnietego busa Aeja oooo i nieogarnietego kierowcy Czerwona kartka

A jak sie czuje pan Zdzisiu?? Pierwszy wyjazd ma zaliczony...

Pewnie leży i nie rusza się z wrażenia...Ciekawy tylko jestem czy wkręcił się bez biletu,no i czy ochrona go przeszukiwała... Swoją drogą taki niepozorny mógł conieco przemycić na stadion... :D

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Paulinus
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 23/08/2005 00:01

Bator napisał:  

Pszczółek napisał:  

A 88 napisał:  
Wyjazd calkiem niezly. Melanz udany szczegolnie jadac z typem co wraca z wyjazdu wystrzelony z butow, a o 2:00 oznajmia ze zostawil plecak w busie ktory przed chwila odjechal diabel_smiech Pozdro dla ogarnietego busa Aeja oooo i nieogarnietego kierowcy Czerwona kartka

Pewnie leży i nie rusza się z wrażenia...Ciekawy tylko jestem czy wkręcił się bez biletu,no i czy ochrona go przeszukiwała... Swoją drogą taki niepozorny mógł conieco przemycić na stadion... :D

eeee no chyba bez biletu:D:D:D Pan Zdzisio to taki kochany był i on 20lat jeździ na Pogoń a to się liczy....:;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
katharsis
Kibic
Na forum od 7882 dni

**

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 23/08/2005 00:10

paulinus napisał:  

Bator napisał:  

Pszczółek napisał:  

A 88 napisał:  

eeee no chyba bez biletu:D:D:D Pan Zdzisio to taki kochany był i on 20lat jeździ na Pogoń a to się liczy....:;)

i to byl jego 1001 wyjazd - jak sam twierdzil :D

ligowiec.net team
Crazy Boy
Kibic
Na forum od 7334 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 23/08/2005 01:14
A ja kombajna i tak nie zwiedzilem !!!hehehehe Pojdzie skarga do biura podrozy !!!hehe

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462280 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005