Jestem jak najbardziej za , popieram ją w 100% osobiście w nie obchodzi Lechia , Cracovia , Lech ...... mnie interesuje tylko Pogoń Szczecin inni jak chcą niech sobie spiewają ja nie musze . Nikomu nie bronie spiewać ze Cracovia to ....
Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 19:12
Niestety do Wronek nie mogłem pojechać, ale mecz na C+ oglądałem i musze przyznac, że gdyby wynik zależał od postawy kibiców to byłoby 4-1 dla Pogoni
A sam mecz - gramy ultradefensywnie i tracimy 2 bramki, a sama taktyka to była chyba przez te całe 2 tygodnie obmyslana :/ - Julcimar do Magdonia, Magdoń do Tavaresa, Tavares lage do przodu na Diveckiego i Milara, którzy do najwyższych nie należą i tak przez cały mecz:/
Przecież potrafimy grać w piłke, co udowadniamy w meczach w Szczecinie, więc dlaczego Pogoń na wyjeździe nie może zagrać otwartej piłki? Ja wole, żeby Pogoń wygrała na wyjeździe jeden mecz a dwa przegrała, niż 3 remisy :/
Ja tez nie bronie bo Cracovia to ........ ale wszystko ma swoje miejsca ....we Wronkach ktos chcial zrobić temat zastepczy tzn. nie szło naszym to pojedziemy po Cracovi. Moje zdanie ten gość jest dobry ( Sandał ) i tyle w temacie .
Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 19:45
musze się doda(ć) :-) w tym klimacie.Nienawidzę,tak jak większość szparki,leszcza,srakowii,czy innych chujów mujów.Będzię mecz przeciwko nIM to krzyknie się to i owo,ale bez przesady,bo sram na nICH i nie pozwolę,aby bluzg na Kurwy przebił doping na NASZĄ UKOCHANĄ DRUZYNĘ.Wiem,że są chuligani wśród Nas,ale również Oni są kibolami POGONI! I TYLKO RAZEM BĘDZIEMY NAJLEPSI!WSZYSTKO DLA POGONI.Dlatego uwazam,że nie powinna Nam przesłonić nienawiść do innych dRUŻYN MIŁOŚCI do POGONI,żadne pojebane spiski dzałaczy,różnice,co do dopingu,czy inny chuj!Ta MIŁOŚĆ MA NAS ZŁĄCZYĆ DO KOŃCA,BEZ CALA RÓZNICY!I będe przy tym trwał.Wasz Sandał
Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 20:00
Zaraz pewnie znowu odezwa sie glosy, ze robimy z Sandala gwiazde ... ale ja mam to gdzies. Dla mnie byles wczoraj "Man of the match" a twoja filozofia kibicowania jest jedyna sluszna - TYLKO POGOŃ!!!!
P.S.
Wczoraj we Wronkach zgubilem gdzies glos, jakby ktos znalazl to uprzejmie prosze o zwrot
...dobrze prawisz, nie da sie poukładać tego inaczej..... zawsze na stadionie będą rózne grupy, więc przestańmy się licytować czy miłość do swojej drużyny jest mniejsza czy wieksza ...ultras..piknika , czy hools..zaręczam jest dokładnie taka sama.W jedności siła i tylko Pogoń się liczy. Nie ma pilki bez któreś z tych grup.
A ja cie zapewniam ze jednosc to bajka - dobitnie sie moglem wczoraj przekonac w Przytocznej jak zj**al mi sie samochod a wszyscy WIELCY kibice woleli wygodnie wiezc dupy niz pomoc w potrzebie...
ale co tam - bylo minelo... a piesza pielgrzymka i zwiedzanie Przytocznej tez miala swoje uroki
A ja cie zapewniam ze jednosc to bajka - dobitnie sie moglem wczoraj przekonac w Przytocznej jak zj**al mi sie samochod a wszyscy WIELCY kibice woleli wygodnie wiezc dupy niz pomoc w potrzebie...
ale co tam - bylo minelo... a piesza pielgrzymka i zwiedzanie Przytocznej tez miala swoje uroki
sory nie na temat ale ....współczuje mam nadzieje że na mecz dojechałeś
Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 21:36
witam, słuchajcie, zgubiłem w przytocznej nad jeziorkiem telefon (nokia3510i, kolor kremowo-beżowy), jesli ktoś go znalazł to bardzo proszę o zwrot. pozdrawiam wszystkich! marcin p.s. jakby co to moj nr gg=5097363 ...
musze się doda(ć) :-) w tym klimacie.Nienawidzę,tak jak większość szparki,leszcza,srakowii,czy innych chujów mujów.Będzię mecz przeciwko nIM to krzyknie się to i owo,ale bez przesady,bo sram na nICH i nie pozwolę,aby bluzg na Kurwy przebił doping na NASZĄ UKOCHANĄ DRUZYNĘ.Wiem,że są chuligani wśród Nas,ale również Oni są kibolami POGONI! I TYLKO RAZEM BĘDZIEMY NAJLEPSI!WSZYSTKO DLA POGONI.Dlatego uwazam,że nie powinna Nam przesłonić nienawiść do innych dRUŻYN MIŁOŚCI do POGONI,żadne pojebane spiski dzałaczy,różnice,co do dopingu,czy inny chuj!Ta MIŁOŚĆ MA NAS ZŁĄCZYĆ DO KOŃCA,BEZ CALA RÓZNICY!I będe przy tym trwał.Wasz Sandał
jesteśmy z tobą hej sandał jesteśmy z tobą
to ja ciepak sie nazywam ja poprosze pięć bosmanów codzień słów tych używam jestem piekny i uroczy codzień mam przekrwione oczy
Wyjazd moze i fajny z atrakcjami w drodze powrotnej ale to moj najdroższy wyjazd C.H.W.D.P ! I zapewne nie tylko moj heh pozdro
W jakiej kwocie poszedł mandacik i za co sobie policzyli ??
za przejscie przez torowisko kiedy to kazali mi 3 min przed odjazdem piwa zaniesc do skrytki to kiedy biegłem spowrotem uderzyłem przez tory bo inaczej bym nie zdązył :/ to frajer se policzył 50 zl a drugi to za śmiesnzą probe wniesienia imbusów ( śróby nasadowe 3 ) i mnei na komisariata zawieźli . Jeszcze raz C.H.W.D.P heheh . z pozdrowieniami dla 1 pociągu
Ja dodam, ze niektorzy niechcieli zabrac dziewczyn.... A co do zgubionego telefonu to po odjechaniu kolumny mialem czas na troche przeszukanie terenu (misja ratunkowa dla jednego z zapominalskich) ale telefonu nie stwierdzono...
Wyjazd calkiem niezly. Melanz udany szczegolnie jadac z typem co wraca z wyjazdu wystrzelony z butow, a o 2:00 oznajmia ze zostawil plecak w busie ktory przed chwila odjechal Pozdro dla ogarnietego busa i nieogarnietego kierowcy
A jak sie czuje pan Zdzisiu?? Pierwszy wyjazd ma zaliczony...
Pewnie leży i nie rusza się z wrażenia...Ciekawy tylko jestem czy wkręcił się bez biletu,no i czy ochrona go przeszukiwała... Swoją drogą taki niepozorny mógł conieco przemycić na stadion...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Wyjazd calkiem niezly. Melanz udany szczegolnie jadac z typem co wraca z wyjazdu wystrzelony z butow, a o 2:00 oznajmia ze zostawil plecak w busie ktory przed chwila odjechal Pozdro dla ogarnietego busa i nieogarnietego kierowcy
Pewnie leży i nie rusza się z wrażenia...Ciekawy tylko jestem czy wkręcił się bez biletu,no i czy ochrona go przeszukiwała... Swoją drogą taki niepozorny mógł conieco przemycić na stadion...
eeee no chyba bez biletu Pan Zdzisio to taki kochany był i on 20lat jeździ na Pogoń a to się liczy....:
eeee no chyba bez biletu Pan Zdzisio to taki kochany był i on 20lat jeździ na Pogoń a to się liczy....:
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462280 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.