Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 20:57
Milar bedzie królem strzelców mówie wam On jest is the best !!!!!!;;;;; Wicemistrzami bedziemy bo niestety ta wisła k. nas przegoniła ;[ szkoda ale zawsze 2 miejsce; POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!
Yeah brawo za ambicje i gre do konca =) zaglebie nie jest takie zle jak sie wydaje ?
O ktorej jest Liga+ w analu+ ??
Jak sie nie myle to o 22.30...Zobacze jak tam grali nasi,nasze sytuacje itd...
Co do meczu-naprawde nalezy sie cieszyc z tego wyniku oraz z wynikow innych druzyn-Lech 3 pkt za nami a gral dwa mecze u siebie,Legia jest blisko jak narazie porazki z Leczna bo ogladam i narazie Gornik lepszy-jakby nie patrzec jestesmy wiceliderem a nastepny mecz mamy u siebie z zawodzaca jak narazie Korona....stawmy sie licznie na tynm meczu a po nim mam nadzieje odspiewajmy:"mamy lidera w Szczecinie mamy lidera!"
a to lider dalej jest dla nas czy mi sie zle wydaje?
Liderem jest Wisła Kraków, my prawdopodobnie wylądujemy na drugiej pozycji.
Zależy jeszcze od Legii i Groclinu
Uuups , pomyliło mi się
Chodziło mi o Amice
Tak, ale aby nas wyprzedzić, Łęczna musiałaby wygrać 3:1 lub wyżej, Legia 4:2 lub wyżej (podobnie Cracovia), zaś Amica 2:0 lub wyżej - wszystko to jest praktycznie nierealne.
a to lider dalej jest dla nas czy mi sie zle wydaje?
Liderem jest Wisła Kraków, my prawdopodobnie wylądujemy na drugiej pozycji.
Zależy jeszcze od Legii i Groclinu
Uuups , pomyliło mi się
Chodziło mi o Amice
Tak, ale aby nas wyprzedzić, Łęczna musiałaby wygrać 3:1 lub wyżej, Legia 4:2 lub wyżej (podobnie Cracovia), zaś Amica 2:0 lub wyżej - wszystko to jest praktycznie nierealne.
Jestesmy wiceliderem-mecz Legii sie zakonczyl,choc zakonczyl sie bardzo szczesliwie dla Legionistow-swietny emcz Andruszczaka i slupek po jego strzale w 88 minucie,swietna szansa Kubicy w 92 minucie-kapitalnie wyciagnal to Fabianski-Legia z tego co pokazuje w pierwszych meczach to zespol porownywalny z Pogonia,czyli druzyna srodka tabeli....
Wypowiedz trenera Zaglebia:
Trener Zagłębia - Drażen Besek pochwalił grę Pogoni, choć przyznał, że była nieefektywna. Zaznaczał, że Portowcy stworzyli wiele stu procentowych sytuacji, a bramkę zdobyli dopiero po stałym fragmencie gry w końcówce meczu. Przyznał, że Pogoń jest ciekawym zespołem i żałuje, że jego drużyna nie zdobyła trzech oczek, ale Pogoń zasłużyła w tym meczu przynajmniej na jednego gola.
Szkoda braku skutecznosci w tym meczu,ale i tak poczatek sezonu naprawde obicujacy
Ostatnio edytowany przez: Luigi, 30 lipca 2005, 22:13 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758473564 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.