Trochę mnie dziwi że żadna telewizja nie daje jutro meczu Pogoni.
Też się nad tym zastanawiałem, ogólnie ogórki w tv jeżeli chodzi o piłke i kaska do klubu by wpadła jakaś.Może przeciwnik nie jest jakis fenomenalny ale w zeszłym roku pokazywali różne dziwne zespoły ... które zresztą wygrywały z polskimi klubami ale to już inna sprawa.
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul -:- - 25/06/2005 18:27
Trener Pogoni Bogusław Pietrzak ogłosił skład na rewanżowy mecz Pogoń Szczecin - Tiligul Tiraspol, który rozpocznie się dziś o godzinie 20-tej.
Skład Pogoni: Bartosz Fabiniak, Krzysztof Michalski, Julcimar de Souza, Paweł Magdoń,Tomasz Parzy, Sergio Batata, Łukasz Trałka, Michał Łabędzki, Rafał Grzelak, Claudio Milar, Artur Bugaj
Zawodnicy rezerwowi: Boris Pesković, Petr Kasprak, Piotr Celeban, Marek Kowal, Edi Andradina
rozczarowal mnie brak Grzeska Matlaka no i wystep Bataty
Trener Pogoni Bogusław Pietrzak ogłosił skład na rewanżowy mecz Pogoń Szczecin - Tiligul Tiraspol, który rozpocznie się dziś o godzinie 20-tej.
Skład Pogoni: Bartosz Fabiniak, Krzysztof Michalski, Julcimar de Souza, Paweł Magdoń,Tomasz Parzy, Sergio Batata, Łukasz Trałka, Michał Łabędzki, Rafał Grzelak, Claudio Milar, Artur Bugaj
Zawodnicy rezerwowi: Boris Pesković, Petr Kasprak, Piotr Celeban, Marek Kowal, Edi Andradina
rozczarowal mnie brak Grzeska Matlaka no i wystep Bataty
Czyzby Parzy na lewej obronie - juz szybciej Labedzki tam pasuje ( w meczu z Odra gral na prawej obronie).
Przekonamy sie na miejscu.
BTW Wielki powrot Claudio Milara
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul -:- - 25/06/2005 19:01
Edi pewnie wejdzie w drugiej połowie, zobaczymy jak bedzie Batata się spisywał. Jak szybko cos wpadnie dla nas to moze młodzi wejdą a Bugaj na puchary zajebisty, zawsze cos strzeli. Mam nadzieje, ze na Sigme juz bedzie Matlak w składzie..
Czyzby Parzy na lewej obronie - juz szybciej Labedzki tam pasuje ( w meczu z Odra gral na prawej obronie).
Przekonamy sie na miejscu.
BTW Wielki powrot Claudio Milara
Moim zdaniem Parzy na prawej pomocy bo Pogoń chyba bedzie grała systemem 3-5-2
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758492399 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.