Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8036 dni

**

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:41
Niechce mi sie czytać tego co tam napisaliście, domyślam się, że podzielacie moje zdanie sędzia wypaczył wynik, popsuł mecz nawet ja to zauważyłem :)

do sedziego dorzucił bym tego 18sto latka na skrzydle w Wiśle myśli, że jakimś Bekchamem jest :)

Z daleka nie będzie widać.
Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:43
gwizdek... werder zapierdala przez pół boiska, nawet udaje że wie co sie stało... chwila ciszy... edi wstaje ale jeszcze nie wie... ale werder już wie, miał czas na zastanowienie... nawet uśmiecha się obleśnie i ten błysk w oku - zaraz zrobi śledziom niespodziankę... a co? wolnu mu... przecież nie po to koledzy zmieniali terminarz...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
TymoN
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:48

Sampaio napisał:  
gwizdek... werder zapierdala przez pół boiska, nawet udaje że wie co sie stało... chwila ciszy... edi wstaje ale jeszcze nie wie... ale werder już wie, miał czas na zastanowienie...

<===... w tym czasie 351 telewizorów w Szczecińskich mieszkaniach, leci na glebe. Z ust kibiców Dumy Pomorza padają niecenzuralne(:D) słowa... od tej pory czekają na dzień, w którym to ujrzą sędziego Werdera na stadionie im. Floriana Krygiera...

:D:D:D

RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:49

TymoN-Przecław napisał:  

Sampaio napisał:  
gwizdek... werder zapierdala przez pół boiska, nawet udaje że wie co sie stało... chwila ciszy... edi wstaje ale jeszcze nie wie... ale werder już wie, miał czas na zastanowienie...

<===... w tym czasie 351 telewizorów w Szczecińskich mieszkaniach, leci na glebe. Z ust kibiców Dumy Pomorza padają niecenzuralne(:D) słowa... od tej pory czekają na dzień, w którym to ujrzą sędziego Werdera na stadionie im. Floriana Krygiera...

ale werder to sprytna bestia podaje deklaracje do pzpn, ze bedzie sedziowal wszystkie wyjazdowe Pogoni..:D

qba89
Kibic
Na forum od 7571 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:50

TymoN-Przecław napisał:  

Sampaio napisał:  

kiedy to zas sedzia Werder przyjezdza do Szczecina, po meczu zauwaza, ze... jego samochod jest spalony! nie zdazyl sie nawet zorientowac co sie dzieje, az tu nagle film mu sie urwal- dostal w lep (serpentyna of course ;))

Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:52

grzmotomiot napisał:  

TymoN-Przecław napisał:  

Sampaio napisał:  

kiedy to zas sedzia Werder przyjezdza do Szczecina, po meczu zauwaza, ze... jego samochod jest spalony! nie zdazyl sie nawet zorientowac co sie dzieje, az tu nagle film mu sie urwal- dostal w lep (serpentyna of course ;))

kiedy sie budzi w swojej dupie zauważa gitare !!!

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:53
Jestem bardzo ciekawy co PZPN z tym zrobi!!!

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:54

Helmut napisał:  

grzmotomiot napisał:  

TymoN-Przecław napisał:  

Sampaio napisał:  

kiedy sie budzi w swojej dupie zauważa gitare !!!

taK Jest Helmut dotrzymal slowa..

RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

MiSiEk_sz-n napisał:  

nic nie zrobi, a nawet go pogłaszcze:/

qba89
Kibic
Na forum od 7571 dni

MiSiEk_sz-n napisał:  

nic. wezmie strone werdera. ze niby nie widzial dokladnie itd. no chyba, ze damy listkowi w lape to moze cos zrobi

TymoN
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:58
I od tej pory wie, że co Granatowo - Bordowe, to Święte!! I tego się nie krzywdzi... zna też konsekwencje... w końcu nikt nie lubi mieć w dupie instrumentu muzycznego.. a następny w kolejce czeka fortepian!

Ostatnio edytowany przez: TymoN, 17 maja 2005, 23:03 [1 raz(y)]

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8836 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:59

MiSiEk_sz-n napisał:  

kurwa kurwie łba nie urwie. i tyle.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:04
pierdole, ide sie napic...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
fenster
Kibic
Na forum od 8460 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:05

grzmotomiot napisał:  

TymoN-Przecław napisał:  

Sampaio napisał:  

i tu staje się cud!! Cracovia-Pogoń sędziuje ...WERDER.Ze Szczecina wyjeżdza 12450 kibiców rowerami by pobić!!!!pobić!!!!pobić!!!!......światowy rekord wyjazdowy za swoja drużyną na rowerach!!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Pawel211
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:08
No to co sędzie pokazał w tym meczu to poprostu żenada rzut karny dla Pogoni ewidentny oraz naddępnięcie celowo Błaszczykowskiego na leżącego Kaźmierczaka porpostu paranoja :/:/:/
A tak z innej beczki to zmiany kadrowy jakie Pietrzak wykonał w tym meczu mnie rozśmieszyły pierwsza zmiana podajże około 75 minuty za całkowicie niewidocznego Batate wchodzi Trałka tylko czemu tak późno, następnie przy stanie 1-0 dla Wisły Pietrzak ściąga ofensywnego pomocnika Parzego i wprowadza obrońce Kaspraka noi na koniec zamiast conajmniej 20 minut wcześniej to 30 sekund przed końcem spotkania decyduje się na wprowadzenie Bugaja nierozumiem takich zachowań i myślenia.
A szkoda bo szczęście było blisko ale sędzia poraz kolejny przeciwko nam, ja się niedziwie że Wisła tyle czasu nieprzegrała jak pewnie każdy mecz z ich udziałem jest tak sędziowany :/:/:/

crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:13

Helmut napisał:  

ja tez, nie wytrzymam, kurwica mnie strzela... ile osob idzie teraz zatopic smutki przez tego jebanego werdera:D

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:14

MiSiEk_sz-n napisał:  

nic nie zrobi - noszenie gitary w dupie nie jest sprzeczne z prawem buhaha
zresztą muzykalne chłopaki to lep na wiejskie dziołchy :P
ważniejsza od wyniku i wygranej u buka jest nota za mecz od ob$erwatora: "dobry" to przepustka do dalszej przygody z hazardem

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Cywil
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:16

Carlo napisał:  

Helmut napisał:  

ja tez, nie wytrzymam, kurwica mnie strzela... ile osob idzie teraz zatopic smutki przez tego jebanego werdera:D

kutas werder przyczyną wzrostu odsetka kibiców uzależnionych od alkoholu...

sieyo
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:18
To bydlę sędziowało też dogrywany mecz z Lechem w Poznaniu, kiedy to nie podyktował jeszcze bardziej ewidentnego karnego za faul na Milarze! Tym bardziej należy mu się "gorące" powitanie przy najbliższej okazji. Aha, nie liczcie na kiepską ocenę obserwatora - werder i Borski to jakieś przdyupasy władz PZPN, nic mu nie zrobią. Pewnie ktoś go dyma albo co, bo już nie raz zawalał mecze w lidze (jest stałym gościem kontrowersji w Canal+), a żadna kara dotychczas go nie spotkała.

C' E' SOLO L' A.S. ROMA
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:21
Trochę z innej beczki, fajnie że na forum Wisły zdecydowana większość przyznaje, że karny był ewidentny oraz to, że Kuzera i Błaszczykowski powinni wylecieć z boiska. To dobry syndrom, oby przeniósł się na działaczy klubowych, trenerów i piłkarzy - marzy mi się sytuacja, w której działacze OBU klubów nawołują do ukarania sędziego, nawet jeśli tylko jedna strona została pokrzywdzona, bądź co bądź kiedyś taka sytuacja z pewnością spotka Wisłę... Tylko w ten sposób można zmusić tych skurwysynów z gwizdkiem do uczciwego sędziowania, muszą czuć że w przypadku błędów nie będą mieli poparcia znikąd. Ale to chyba dopiero za ładnych parę lat, gdy zmieni się prezes PZPN :(

Dla Majdana niestety ZERO szacunku za wypowiedź pomeczową - może jest dobrym bramkarzem, może kiedyś zasłużył się dla naszego klubu, ale potwierdził, że jako człowiek jest po prostu chujem bez honoru. W sytuacji tak ewidentnej po prostu nie wypada łgać w żywe oczy, szczególnie gdy rywalem był klub ponoć "tak bliski jego sercu".

Nie wiem, czy jest sens dokonywać ocen zawodników - jakkolwiek by nie zagrali, to i tak wyniku przypilnowałby Werder... No ale niech tradycji stanie się zadość...
Pesković 9 - Michalski 8, Julcimar 7, Magdoń 8, Matlak 4 - Parzy 6, Łabędzki 8, Kaźmierczak 1, Grzelak 5 - Batata 3, Andradina 8.
Do Pietrzaka nie mam zastrzeżeń, pamiętajcie, z kim graliśmy... To był jedyny mecz, w którym taka taktyka była w pełni usprawiedliwiona. Zresztą sama taktyka wyglądała naprawdę dobrze, w krótkim czasie wypracowali kilka fajnych schematów, niestety forma Kazika zrujnowała wszystko... Zmiany moim zdaniem dobre - może Bugaj powinien pojawić się 5-10 minut wcześniej, ale to już zbyt słaby gracz, aby mógł cokolwiek zdziałać z takim rywalem i chyba Pietrzak zdawał sobie z tego sprawę.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758517972 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005