hehe...mi się wydaje, że jednak każdy trener na świecie jest tego samego zdania. [;
Serrao mówił, że woli dwa zwycięstwa w pięciu meczach aniżeli pięć remisów (hmm chyba nie musze przypominać jak wygląda sytuacja Pogoni na chwile obecną?).
Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek wolał remisy od zwycięstw.
Meint gott...chłopaku ogarnij się troche..Ty naprawde myślisz, ze Wdowczyk przyszedłby do Panika? Mi się wydaje to (delikatnie mówiąc) BARDZO mało prawdoipodobne, ba! niemożliwe nawet.
1. Panik woli remisy. Ba! Bezbramkowe remisy.
2. To o Wdowczyku to było z ironią pisane. I nie do Panika tylko za Panika. Był taki okres, jak Wdowczyk był wolny, a Pogoń chyba po raz pierwszy pożegnała się z Panikem. Taki żartcik, rozumiemy?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
A jak mówił trener Serrao: lepsze są dwa zwycięstwa, niż dwa remisy. Ja jestem zwoleninikem tego stwierdzenia, i takiego podejścia do piłki.
hehe...mi się wydaje, że jednak każdy trener na świecie jest tego samego zdania. [;
Serrao mówił, że woli dwa zwycięstwa w pięciu meczach aniżeli pięć remisów (hmm chyba nie musze przypominać jak wygląda sytuacja Pogoni na chwile obecną?).
Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek wolał remisy od zwycięstw.
Trzeba było brać Wdowczyka, jak był wolny (wtedy Pogoń też szukała trenera). On by poustwaiał piłkarzy jak trzeba..
Meint gott...chłopaku ogarnij się troche..Ty naprawde myślisz, ze Wdowczyk przyszedłby do Panika? Mi się wydaje to (delikatnie mówiąc) BARDZO mało prawdoipodobne, ba! niemożliwe nawet.
1. Panik woli remisy. Ba! Bezbramkowe remisy.
2. To o Wdowczyku to było z ironią pisane. I nie do Panika tylko za Panika. Był taki okres, jak Wdowczyk był wolny, a Pogoń chyba po raz pierwszy pożegnała się z Panikem. Taki żartcik, rozumiemy?
Ad.1 Wątpię...aż takim idiotą nie jest. Lubi defensywną gre, ale na pewno chce wygrywać. Inna sprawa, że źle ustawia druzyne.
Ad.2 Tam była moja pomyłka za szybko pisałem - oczywiście miało być do Ptaka a nie do Panika.
A ta ironia coś Ci nie wyszła tam.
Zresztą ironie w internecie trzeba zaznaczyć n.p. emotką "". W innym przypadku biore wypowiedz całkiem na poważnie.
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 15/04/2006 23:51
Nastepny raz zobaczymy ich w Szczecinie 29 kwietnia liga konczy sie 13 maja wiec chusteczki mozemy pozostawic Ptakowi bo przeciez znowu zapowiedzial ze sprowadzi 10 nowych plazowiczow wiec pewnie tylu opusci Szczecin (Gutowo) po tym sezonie... a co do Panika to sam pewnie nie odejdzie a Ptak go nie zwolni bo to taki wspanialy trener z najlepszymi papierami na swiecie!
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 16/04/2006 00:01
Na oficjalce ukazał się wywiad Baranowskiego (zapewne) z Ptakiem, z którego wynika (oczywiście między wierszami, nie wprost) że prawdopodobnie dojdzie do zmiany trenera. Szczególnie interesujące są 2 ostatnie akapity:
Ma Pan na myśli trenera z Europy czy Brazylii?
- Nie mam na myśli polskiego trenera. Mam nadzieję, że kibice dobrze go znają. Czy to będzie ktoś związany ze Szczecinem?
- W tej chwili nie potwierdzę i nie zaprzeczę tej informacji.
Hmmm... Kuras jest bez pracy, czyżby Sir Antonio zastanawiał się nad jego zatrudnieniem?
A "akcja chusteczkowa" jak najbardziej wskazana. Panik nie odnosił sukcesów ani z poprzednią, ani z obecną zbieraniną, a na dodatek jest zwyczajnie niereformowalny w sensie podejścia do taktyki - ten człowiek nie zdobyłby Mistrzostwa Polski nawet mając 15 reprezentantów Brazylii w kadrze.
Nastepny raz zobaczymy ich w Szczecinie 29 kwietnia liga konczy sie 13 maja wiec chusteczki mozemy pozostawic Ptakowi bo przeciez znowu zapowiedzial ze sprowadzi 10 nowych plazowiczow wiec pewnie tylu opusci Szczecin (Gutowo) po tym sezonie... a co do Panika to sam pewnie nie odejdzie a Ptak go nie zwolni bo to taki wspanialy trener z najlepszymi papierami na swiecie!
a 29 kwietnia przypadkiem nie jest Arka na wyjezdzie?
a 29 kwietnia przypadkiem nie jest Arka na wyjezdzie?
Arka jest 7 maja w niedziele bodajze. 29 witamy wodzislawska wies.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 16/04/2006 10:28
A właśnie, muszę zapytać o trenera. Czy aby na pewno z Panikiem należy wiązać przyszłość tej drużyny?
- Trener Panik choć nie osiąga takich wyników jakich bym chciał nadal w moim przekonaniu robi dobrą robotę z tymi zawodnikami, których ma. Trzeba mu oddać, że potrafił w krótkim czasie poustawiać piłkarzy na boisku. Cóż, każdy trener ma swój warsztat pracy, ale wyniki powinny weryfikować jego metody.
Słyszę jakieś zwątpienie w Pana głosie? Czyżby dojrzał Pan do decyzji o zmianach na stanowisku trenera?
- To trudne decyzje i nie można ich podejmować pochopnie. Pewnie dobrze by było, aby tym piłkarzom przyjrzał się jeszcze ktoś z zewnątrz.
Ma Pan na myśli trenera z Europy czy Brazylii?
- Nie mam na myśli polskiego trenera. Mam nadzieję, że kibice dobrze go znają.
Czy to będzie ktoś związany ze Szczecinem?
- W tej chwili nie potwierdzę i nie zaprzeczę tej informacji.
Zmiany kadrowe będą i trenera też.z wypowiedzi Ptaka ktory nie potwierdza,nie zaprzecza(a najczęściej jest to prawda) może trenerem będzie Mario
Zmiany kadrowe będą i trenera też.z wypowiedzi Ptaka ktory nie potwierdza,nie zaprzecza(a najczęściej jest to prawda) może trenerem będzie Mario
.. moim zdaniem.. nie ważne kto bedzie trenerem i tak nic nie zdziała.. Ptak jak każdy prezes swojego klubu przekaze trenerowi swoje "sugestie", a o tym jak Ptak potrafi działać na "normalnych", trzeźwo myślacych ludzi może powiedzieć p. trener Smuda
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 16/04/2006 17:01
Gdyby Panik mial jaja to zamiast polowy skladu wystawilby pol rezerw - efekt byl coprawda taki sam jak z Grocilnem - chodzi o wynik, ale na boisku w wykonaniu tych mlodych graczy zobaczylibysmy walke i gryzienie trawy...Przychodzac do pracy zgodzil sie na to, ze to nie on ustala sklad. W tym przypadku nic nie moze zrobic, jak ma ludzi ktorzy odp.... halture..
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 16/04/2006 20:30
hmm ciekawe kto bedzie trenerem Pogoni(bo odejście Panika to chyba na 100% przesądzone).Jeśli związany ze Szczecinem to np.Kuras,Mikulski,Baniak,Wyrobek a jesli z tych to jakis obcokrajowiec bo żaden inny trner z Polski(szanujący się) nie przyjdzie do Ptaka.Ptak już prędzej by wywalił Panika tylko juz wie ze popełnił błąd zatrudniając Panika i nie chce az tak stracic twarzy.widzi ze daleko z nim jie zajedzie.a jesli o trenererów Kuras do dymisji sie podał,baniakowi sie nie wiedzie najlepiej,Milulski wolny ale watpie czy przyjdzie a nawet go nie chce,Wyrobek dobry fachowiec.Mysle że Mario,Baniak i Wyrobek są głuwnymi kandydatami i może jakis obcokajowiec(asystent Morinio )Panik musi odejść a nowy trener któryś z tych
hmm ciekawe kto bedzie trenerem Pogoni(bo odejście Panika to chyba na 100% przesądzone).Jeśli związany ze Szczecinem to np.Kuras,Mikulski,Baniak,Wyrobek a jesli z tych to jakis obcokrajowiec bo żaden inny trner z Polski(szanujący się) nie przyjdzie do Ptaka.Ptak już prędzej by wywalił Panika tylko juz wie ze popełnił błąd zatrudniając Panika i nie chce az tak stracic twarzy.widzi ze daleko z nim jie zajedzie.a jesli o trenererów Kuras do dymisji sie podał,baniakowi sie nie wiedzie najlepiej,Milulski wolny ale watpie czy przyjdzie a nawet go nie chce,Wyrobek dobry fachowiec.Mysle że Mario,Baniak i Wyrobek są głuwnymi kandydatami i może jakis obcokajowiec(asystent Morinio )Panik musi odejść a nowy trener któryś z tych
Następnym razem sprawdz tekst w Wordzie bo strasznie się czyta
A co do trenera , to chcialbym zeby zostal nim Kuras
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.