Sam jestem z 12 Ale nie zamierzam tutaj wprowadzać zamieszania, chłopaki troche sie wkurzyli bo tu nie chodzi o doping z waszej strony przez pełne 90 minut, poprostu czasami prosimy o włączenie sie do dopingu bądź rozpoczęcie fali... czy to tak wiele?
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 21:08
eeee tam - pierd****ie kotka za pomoca młotka, moje zdanie jest takie: bluzgi od czasu do czasu jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziły, ale jednak po co inicjowac je non stop bez wiekszej przyczyny to nie wiem. A najbardziej jarali sie Ci ktorzy nie mają nic do powiedzenia, zeby chociaz wiedzieli cos wiecej w temacie na linii Pogoń - Lechia to spoko - ale nie posiadającym wiedzy proponowal bym sie odsunąc na bok w tej kwestii. pozdrawiam !
"....bede leciał co sił.. tam gdzie moje sny .. i Warszawskie kolorowe dni !"
No brawo! A okrzykami "Lechia Gdańsk ku*** szajs" pomożesz Pogoniarzom w zwycięstwie. Piszesz bzdury i kompletnie nie masz racji. Pozdro dla krytej
czytaj uwaznie...nie mowilem, ze bluzgami pomaga sie Pogoni i nie wypowiadam sie na ten temat, a chodzi mi o to, ze tak tacy z Was prawdziwi kibice, ze jak Pogoń wygrywa to jest wszytsko pieknie ladnie i na stadionie zasiada 18 tys ludzi, ale jak juz nie jest tak pieknie i kolorowo to gwizdzecie, ja zasiadam na 12 i kiedy Pogon przegrywala to nigdy nie gwizadalem tylko mocniej darlem pizde ( i uprzedze twoj nastepny post i powiem ze nie sa ta bluzgi tylko doping ). Bo wlasnie wtedy najbardziej potrzeba zawodnikom prawdziwego, glosnego dopingu, a nie gwizdow
i jesli juz odpowiadasz na moj post, to moze odnies sie do tematu w nim zawartego i wypowiedz sie dlaczego Wy "prawdziwi" kibice gwizdzecie w tych momentach?
Misiu akurat od 4 lat chodze na sektor ktory zwanym jest pieklem i tak bylo na tym meczu. To ze pozdrawiam ludzi z krytej to nie znaczy, ze tam siedzialem. Chociaz z przerazeniem patrzylem na was, spiewajacych z radoscia, "kulturalni kibice.."... chociaz wołek jakos rozkrecil doping...
Tyyy fan57 a może zamiast zamykania co raz to kolejnych, załóż jeden pod tytułem "N@pinacze" gdzie będą wszystkie wpisy ludzi, którzy mają problem z ciśnieniem jak Ty?
Łebek86, dziękuję za dbałość o moje zdrowie ale spoko (140/60) a wogóle to wyrwałeś się jak filip z konopii.
A ja i tak będe przeciwko bluzganiu (tylko proszę, cicho żeby ci z 12 nie usły....)
Pozdrawiam
Fan57 Daj se już spokój z wpisywaniem w tym temacie 50% wszystkich wpisów są twoje ... Wszyscy znamy już twoje zdanie , więc może weż przestan sie tu wpisywać bo to smieszne już jest w kołko to samo prawisz ... A my dalej swoje
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 21:45
Zwałowy temat dawno się juz tak nie uśmiałem. Sami chuligani którzy cisną krytą gdzie zasiadają tak zwani przez tych chuliganów"pikniki". Ja samzasiadam na 11 i się pytam tych tutaj się udzielających najbardziej. Pomagasz w oprawach?? Jeździsz na wyjazdy?? Udzielasz sie na "awanturach"?? Jak nie to jesteś piknikiem tylko takim bez słonecznika i który dopinguje. Bo przychodzisz głównie po to aby obejrzeć mecz a dopingujesz przy okazji.Większośc bluzga na Lechie a nawet nie wie w której lidze gra ta druzyna. Wy z pod krytej też nie ciśnijcie bo sami jesteście zajebiści nie chce wam się ruszyć kilka razy dupy aby zrobic fali i jeszcze gwizdacie na swoich piłkarzy. Bez komentarza
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 22:33
morda kapcie.
na necie to piszecie ale zeby przyjsc i powiedziec ziomkom zeby niebluzgali to nikogo niebylo widac tylko gwizdy z daleka.
niepasuje spoko kazdy ma swoje zdanie ale nastepnym razem wpadnij na gniazdo i Ty poprowadz doping.
pmyslcie troche bo to bluzganie niebylo tylko po to zeby sie ponapinac co to nie my tylko po to zebyscie zwrocili uwage ze caly stadion ma spiewac a nie tylko 11 i 12 i ojedyncze maski z innych sektorow.
i prosze niewyzywac nigogo bo takie zachowanie was "starszych kibicow" i tych oburzonych tylko napna sytuacje. a co do ludzi na 11 i 12 to niesa to tylko malolaty ale sa tez ludzie co sa o wiele starsi np.25 lat i wgm. niesa to gowniaze.
a bluzgi beda do czasu az kazdy zacznie spiewac doslowie kazdy. bo uwiezcie mi ze moze sie znudzic spiewanie piosenek w gronie swoich znajomych i potem, beda bluzgi zeby rozruszac publike w ten czy inny sposob.
a co do kielbach to smacznego (jeden pali trawe inny je kielbase a inny stoi i ttrzyma rece w kieszeni)
a co prawdziwych kibicow to prosze wassss....... kazdy jest kibicem ale prawdziwy to ten co jezdzi polsce i potrafi wiele oddac za klub!!
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 22:52
Na temat bluzgow nie bede sie wypowiadal...moje prywatne zdanie...ale chcialem zapytac tych co sie wielce bulwersuja na temat takowych wyzwisk... PYTANIE: Mozecie sobie zarzucic ze bluzgi nie pomagaja pilkarza ale odpowiedzcie mi na jedno - co Wy robicie zeby pomoc pilkarza?? Bo zeby caly stadion dopingowal pilkarzy ro mozna swierdzic ale najczesciej po zdobytej bramce... tak wiec odpowiedzcie mi wielcy kibice...!!! Bo ogolnie najlepsza rola to jest rola obserwatora... krytykowac krytykowac i samemu nic nie wniesc...
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Zoe a mi się wydaje że to Ty chcesz się wybić innością i pierdolisz jak potłuczony. To jak z anarchistami, wiesz? Więc nie bądź za mądry.
Pierdole jak potłuczony ? mhy w którym momenci ? czy napisał cokolwiek o bluzganiu podczas tego meczu ? o dopingu podczas meczu ? Wiec nie wiem co uwazasz za pierdolenie.
Nie wiem co masz na mysli mowiac ze to jak z anarchistami. Napisalem ze TymoN wyraźni próbuje cos udowodnic. Imponouje mu to, ze pobluzgał sobie, a ciekawe, czy tak jak napisał chase, powiedziałby do kibica Lechii żę to kurwa. WIec nie uwazam ze jestem za madry, wrecz przeciwni. Nie zabieram głosu w sprawach kibicowskich bo w nich nie uczestnicze. Tym bardziej nie potrzebuje sie wiec wybijac innością. A swoja droga zawsze sobie chwaliłem u ludzi to, ze potrafia miec swoje zdanie na pewne sprawy.
Pozdrawiam.
Zoe a mi się wydaje że to Ty chcesz się wybić innością i pierdolisz jak potłuczony. To jak z anarchistami, wiesz? Więc nie bądź za mądry.
Pierdole jak potłuczony ? mhy w którym momenci ? czy napisał cokolwiek o bluzganiu podczas tego meczu ? o dopingu podczas meczu ? Wiec nie wiem co uwazasz za pierdolenie.
Nie wiem co masz na mysli mowiac ze to jak z anarchistami. Napisalem ze TymoN wyraźni próbuje cos udowodnic. Imponouje mu to, ze pobluzgał sobie, a ciekawe, czy tak jak napisał chase, powiedziałby do kibica Lechii żę to kurwa. WIec nie uwazam ze jestem za madry, wrecz przeciwni. Nie zabieram głosu w sprawach kibicowskich bo w nich nie uczestnicze. Tym bardziej nie potrzebuje sie wiec wybijac innością. A swoja droga zawsze sobie chwaliłem u ludzi to, ze potrafia miec swoje zdanie na pewne sprawy.
Pozdrawiam.
Du chuja wacława!!! NIE IMPONUJE MI BLUZGANIE NA MECZACH!!! Wolałbym skupić się na dopingu naszych... brechałem po prostu z tych, którzy dupska na fale nie chcą ruszyć a sie napinają ze od nas bluzgi lecą!!! Pozdro MksBart
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 00:17
Pikniki sie wkurwiły ze 12 bluzga a sami kurwa nic nie wnoszą do dopingu dla naszej Pogonii wiec jesli tak nadal bedzie to będą dalej sie wkurwiać a my sobie to potraktujemy jak dobrą zabawę . Tylko krytykować potrafią jak Fan57 . Moze bys raz zaspiewał " Dziś zgodnym rytmem biją nam...." A to ze lecą bluzgi pod adresem lechii Gdańsk to wielkie mi co :/
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 01:14
Nie no a 80 procent ludzi pisze,,pikniki,, to oni tamto.Juz wszytsko jasne.Kto pobluzgal na meczu juz nie jest piknikiemDLOOOOOL.Pisalem troche wczesniej zeby swoje zdanie wypowiadaly osoby ktore maja cos do powiedzenia na stadionie a nie ludzie ktorzy byli kilka/kilkanascie razy na meczu i juz mysla ze nie sa ,,piknikami,,
Ps.Zgadzam sie rowniez z postem nie pamietam kogo ale brzmial ze ktos bez kielbaski czy slonecznika moze byc rowniez ,,piknikiem,,.
Najpierw to niech ktos niektorym wytlumaczy znaczenie tego slowa.
po co sie oszukiwac, nie bedziemy robic sztucznosci, co by trwala 3dni, tydzien, dwa, miesiac (bez bluzgania) i tak wszystko wroci do normy i kazdy o tym zapomni, a raptem wielkie oburzenie i gwizdy "daszka" i reszty sektorów ( a co druga osoba tam zasiadająca jeszcze nie tak dawno jechala po cracovii) wiadomo, że wczesniej czy pozniej wrociloby wszystko do "normy". i po co ta głupia internetowa afera
pozdrowienia dla "prawdziwych" gwizdzacych fanów na meczu z Podbeskidziem
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 09:14
Kiedyś w innym topic'u pisałem o pokoleniach na Trybunach - problem polega w ich konflikcie, ponieważ ich punkt widzenia jest inny ale trzeba pamiętać że nie całkowicie odmienny. Na krytej trybunie i nie tylko zresztą zasiadają ci, którzy cegiełkę kibicowską swoją dołożyli jak Wy z 11/12 sektora teraz.
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 11:13
Dodam jeszcze dla małotaów napinających sie na "piknikowe" sektory że w tych sektorach siedzą też klienci którzy zaliczyli nie jeden wyjazd i ci którzy śpiewają mimo to że nie siedza w piekle... Irytujące jest takie oogólnianie
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Kiedyś w innym topic'u pisałem o pokoleniach na Trybunach - problem polega w ich konflikcie, ponieważ ich punkt widzenia jest inny ale trzeba pamiętać że nie całkowicie odmienny. Na krytej trybunie i nie tylko zresztą zasiadają ci, którzy cegiełkę kibicowską swoją dołożyli jak Wy z 11/12 sektora teraz.
O i tu się zgodze,tak wogule to niezle się ubawiłem czytając to wszystko ja proponuje żeby fani z 11/12 przyszli pod krytą moze wtedy wszystko się wyjaśni razem pośpiewamy a może pogwizdamy
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Pikniki sie wkurwiły ze 12 bluzga a sami kurwa nic nie wnoszą do dopingu dla naszej Pogonii wiec jesli tak nadal bedzie to będą dalej sie wkurwiać a my sobie to potraktujemy jak dobrą zabawę . Tylko krytykować potrafią jak Fan57 . Moze bys raz zaspiewał " Dziś zgodnym rytmem biją nam...." A to ze lecą bluzgi pod adresem lechii Gdańsk to wielkie mi co :/
No i wlasnie o to chodzi. Po cholere leca bluzgi jak nie to cos "wielkiego". Wyroznijmy sie fajnymi tekstami, a nie non stop klepiemy stare betony. Wsrod piknikow tez slychac spiewy np. podczas przestojow na sektorach 5,6,7 niektorzy sami rozkrecaja doping. Nie kazdy musi spiewac
, ale kazdy chce ogladac mecz w pikarskiej atmosferze, a nie chamskiej i wiejskiej...I zeby nie bylo - ja spiewam od czasu do czasu, ale jak mlyn zaczyna jezdzic po innych klubach to poprostu rece opadaja...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Dodam jeszcze dla małotaów napinających sie na "piknikowe" sektory że w tych sektorach siedzą też klienci którzy zaliczyli nie jeden wyjazd i ci którzy śpiewają mimo to że nie siedza w piekle... Irytujące jest takie oogólnianie
Z kolei ja dodam takie oto pytanie do MW chociażby: czy uważacie, że jesteście w stanie działać naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu :-), czy uważacie, że ewentualna izolacja z wyboru jak widzę przyniesie więcej pożytków niż negatywnych spraw ? Czy tworzenie monopolu na prawdziwego kibica Pogoni (według sensu wypowiedzi "Wuja" i nie tylko) nie jest tym samym co działania Pana Redaktora na stronie oficjalnej w słynnym felietonie ? Ja jestem Kibicem Pogoni i nikt mi tego nie odbierze za to, że siedzę teraz na trybunie krytej czy gdzieś indziej, szanuję siebie i tym samym szanuję także tych co siedzą na tym samym stadionie ponieważ razem mimo wolnie ale dla dobra tego Klubu tworzymy całość w jednym chociaż czasie - to też jest wydarzeniem oprócz meczu, który trwa (ale to sprawa sportowa). A na meczu pucharowym także nie byłem zadawolony z reakcji co niektórych na 11/12 sektorze. Też mam dzieciaka, w którym chciałbym krzewić te wartości z którymi ja się utożsamiam - to jest rola Rodzica - wartości takie jak np. bycie kibicem Pogoni w szerszym pojęciu niż stadion. Nie można uczyć się pływania z książki. W końcu to nasza przyszłość, kiedyś to niektórzy zrozumieją jak będą siedzieć na krytej, czy gdzieś indziej z własną pociechą i zobaczą proces następstwa pokoleń. Oby taki był bo to tak naprawdę gwarantuje to istnienie Klubu ale nie tego należącego do Ptaka czy Kowalskiego, tylko Pogoni Szczecin, tej Pogoni w sercach, która może zawsze liczyć na nas.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758544573 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.