Udany wyjazd mimo porażki zabawa zajebista babcia w 81 z uprawnieniem rządzi no i doping z naszej strony też nie najgorszy w porównaniu do "Band of Mierzyn" którzy mieli ąz 1 szalik buehehe A MELANŻ TRWA... SIA LA LA LA LA LA LA...
Pare osob z Mierzyna ma wiecej wyjazdow na mecze Pogoni niz ty lat, wiec przystopuj...
Fakt, ekipa z Mierzyna jest naprawde niezla... mala ale jara Wiem bo znam ich pare osob Oraz sponsora GKS "HALP" Mierzyn
Udany wyjazd mimo porażki zabawa zajebista babcia w 81 z uprawnieniem rządzi no i doping z naszej strony też nie najgorszy w porównaniu do "Band of Mierzyn" którzy mieli ąz 1 szalik buehehe A MELANŻ TRWA... SIA LA LA LA LA LA LA...
Pare osob z Mierzyna ma wiecej wyjazdow na mecze Pogoni niz ty lat, wiec przystopuj...
broń zgody broń
Jak dla mnie nie jest to smieszne wrecz zalosne jak malolat wyzywa od frajerow, dziewczyn osoby, ktore chodzily, jezdzily na mecze Pogoni nim on w ogole byl w planach.
broń zgody broń
Jak dla mnie nie jest to smieszne wrecz zalosne jak malolat wyzywa od frajerow, dziewczyn osoby, ktore chodzily, jezdzily na mecze Pogoni nim on w ogole byl w planach.
A kto wyzywal ich od frajerow? moze ja co? weź człowieku przystpuj troszke bo nikt ich nie wyzywal... nie byo zadnych bluzgów anic nic z tym zwiazanego...
Fakt, ekipa z Mierzyna jest naprawde niezla... mala ale jara Wiem bo znam ich pare osob Oraz sponsora GKS "HALP" Mierzyn
Moge sie mylic,a le HALP juz nie jest juz sponsorem tej ekipy. Wydaje mi sie, ze juz w poprzednim sezonie 2003/04 kiedy to GKS gral jeszcze w V lidze juz nie nazywali sie GKS HALP Mierzyn. Wlasnie przed tym sezonem z tej druzyny odeszlo 2 ludzi zwiazanych z HALP-em Szczecin. Pzdr BTW chyba, ze chodzi Ci o prezesa tej druzyny, bo to on wyklada wiekszosc pieniedzy.
A kto wyzywal ich od frajerow? moze ja co? weź człowieku przystpuj troszke bo nikt ich nie wyzywal... nie byo zadnych bluzgów anic nic z tym zwiazanego...
Moge sie mylic,a le HALP juz nie jest juz sponsorem tej ekipy. Wydaje mi sie, ze juz w poprzednim sezonie 2003/04 kiedy to GKS gral jeszcze w V lidze juz nie nazywali sie GKS HALP Mierzyn. Wlasnie przed tym sezonem z tej druzyny odeszlo 2 ludzi zwiazanych z HALP-em Szczecin. Pzdr BTW chyba, ze chodzi Ci o prezesa tej druzyny, bo to on wyklada wiekszosc pieniedzy.
Hm fakt faktem ze HALP juz nie jest OFICJALNYM SPONSOREM GKS Mierzyn, ale ludzie zwiazani z HALPem nadal graja 2 z nich jest z podstawowego skladu i 2 razy w tygodniu maja treningi na stucznej na HALPie na dworzu
A jesli chodzi o dwoch z nich to oni graja obecnie w Tenisowa 27
I szczerze ? Gdyby nie HALP ( R. Jurszo oraz R. Gliwa ) to GKS M. by nie awansowalo do IV ligi
Oraz masz racje ze dwoch z HALPu nie graja juz w GKS Mierzyn - wlasnie mowa o R. Jurszo i o R. Gliwa -> R. Jurszo jest po kontuzji oraz nie ma w ogole formy i dlatego nie gra a jesli chodzi o Gliwe - koniec kariery pilkarskiej
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 16/09/2005 09:28
kołujemy z kolesiami fan klub rezerw Pogońi szczecin.wszystkich chętnych proszę o podanie nr gg lub e-maila aby mozna sie było z wami zkantaktować.W sobote jedziemy do gryfina!!!!!!
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 16/09/2005 14:37
W sobote 17 września o godz. 12:00 rezerwy Pogoni rozegrają mecz w Gryfinie z miejscowym Energetykiem, wszystkich chętnych, którzy chcą obejrzeć ten mecz zapraszam do Gryfina! Dojazd ze Szczecina dla tych którzy nie mają samochodu: autobus nr 1 z Dworca PKS lub pociąg PS. Autobus odjeźdza 10:10
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171584 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.