Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
miguelKKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7401 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 13:17
Brak mi słów... Piękny gest... Naprawdę jestem dumny z Nas wszystkich!
Zachowanie Pogonii też super. W takich chwilach po prostu ważne jest to, że jesteśmy Polakami, nie ważne skąd.
Naprawdę, zachownie kibiców było całkowicie odpowiednie i pełne szacunku. Meczu nigdy nie zapomnę. Odchodzi Jan Paweł II, Wielki Człowiek! Kończy się jakaś era. Pozdrawiam wszystkich, co byli.
Informacja okazała się niesprawedzona, ale to i tak niczego nie zmienia. Myśleliśmy o najgorszym, więc reakcja mogła być tylko jedna. Dobrze się stało, że przerwaliśmy.
Nie rozumiem jak w takich okolicznościach można oskarżać nas o umyślne przerwanie meczu, żebyśmy mieli z tego korzyśc... żenada... W takiej chwili... Zrozumcie, takiego Polaka już nie będzie i należy mu się szacunek! pozdrawiam

KKS LECH POZNAŃ
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 13:21
To jest moment,chwila,ok 40 minut a zwlaszcze koncowe 5 minut, ktore zapamieta akzdy z nas do konca zycie.Ja bede to opowiadal dziecia! czulem.... pustke po tej inforamcji, czulem smutek,jak sie palily race, hymn.... tego nie da sie opisac.Oni klaszcza, kupuja nam napoje i nawet oferuja kebaby, spiewaja Portowcy gol, ja kocham Pogon, klaszcza.Magiczny, wieczor w magiczny dzien..... Bezcenne wspomnienia.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Andrew 1000
Kibic
Na forum od 7485 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 13:37
Bardzo dobrze, że mecz został przerwany, zresztą wogóle nie powinien być się odbyć...
A kolejka nie została odwołana... myślałem że PZPN ma troche więcej taktu.
Prezes Cracovi według mnie bardzo dobrze się zachował, a jeżeli krzyki naszego nowego prezesa (o których pisali na Iinteri) są prawdziwe to jest mi po prostu wstydż, że prezes mojego ukochanego klubu nie potrafi się zachować w takiej sytuacji. Nieważne czy mecz zostanie powtórzony od początku czy od 39min (choć to wydaje mi się bardziej prawdopodobne, tak było z Realem) zachowanie kibiców, piłkarzy i sędziów było po prostu bardzo ludzkie i na miejscu.

Flaga Pogoni
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7615 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 13:57
wczorajszy dzień to bylo cos czego sie nie da opisac... ten wyjazd chyba kazdy z Nas zapamieta do konca zycia... i nie gadjcie nawet otym czy powinnii przerwac czy nie bo sa sprawy wazne i wazniejsze !!

nedziu
Kibic
Na forum od 7401 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 13:59
żal dupe ściska jak się czyta co po niektóre posty... gest piękny... szacunek dla osób rozumiejących to co się tam wydarzyło... a jeszcze większy dla tych którzy sprawili że coś takiego się stało i odłożyli sport, rywalizacje na drugi plan... pozdrawiam...

"...samo zycie - nauczyciel co wciaz karci..."
Orło
Kibic
Na forum od 8118 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 14:05
Na forum Wisły, skąd można ściągnąć bramki można pobrać plik ze wspólną modlitwą piłkarzy.

Babilon Team
A K
Kibic
Na forum od 7795 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 14:24
To co sie wczoraj wydarzylo w Poznaniu w trakcie meczu to bylo cos niesamowitego gdy wszyscy kibice Pogoni i Lecha tak swietnie sie zachowali...ale to co bylo podczas przejazdu autobusami na dworzec i akcja na dworcu to tego sie nie zapomni do konca zycia...pozdrowienia dla tych co byli...bylo super

PS!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8345 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 14:27
- Cracovia w takiej sytuacji nie będzie grać. Jest to decyzja nieodwołalna. - powiedział dla Cracovia.pasy.net prof. Janusz Filipiak odnośnie dzisiejszego spotkania z Odrą Wodzisław. Potem jednak profesor rozmawiał z przedstawicielami Kurii Biskupiej, a po zapoznaniu się z ostatnim komunikatem z Watykanu odnośnie stanu zdrowia papieża Jana Pawła II właściciel Cracovii w imieniu Zarządu MKS Cracovia SSA zmienił zdanie wydając takie oto oświadczenie:

,,Uwzględniając aktualne informacje o stanie zdrowia Ojca Świętego Zarząd MKS Cracovia SSA podjął decyzję o kontynuowaniu przygotowań do meczu z Odrą Wodzisław w dniu dzisiejszym o godzinie 18.00. Będziemy tam razem.”

zródło - sportowefakty

Co do meczu na pewno do konca zycia zapadnie on w pamiec kibicom , którzy sie na niego wybrali...Kto nie był niech lepiej sie nie wypowiada...

"CSWD" i to się nie zmieni....
Mrc.
Kibic
Na forum od 8093 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 14:42
Wczoraj w Poznaniu zachowaliśmy sie tak jak każdy normalnie myslacy a zwłaszcza "czujacy" człowiek zachowac sie powinien.
Pozdr dla tych co byli.
Wyjazd na pewno zostanie na długo w naszej pamieci , chociaż w tej chwili to nie jest najważniejsze .

Pogoń Legia!
ss20
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 15:00
Ludzie brak słów piękny obrazek ktury zostanie na zawsze w naszej pamięci

Nie pójdziemy dziś do kina nie pójdziemy do kościoła nie pójdziemy do burdelów serce nas na stadion woła
ekil
Kibic
Na forum od 7947 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 15:03

Orło napisał:  
Na forum Wisły, skąd można ściągnąć bramki można pobrać plik ze wspólną modlitwą piłkarzy.

ech...
Link

RosSi
Kibic
Na forum od 7958 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 15:14
ech... to teraz zobaczymy co będzie dalej... ma nadzieje, ze Papiez nie odejdzie, ale jest niestety tego bliski... wedlug przepowiedni Nostrdamusa kolejnym papiezem zostanie murzyn, a po tym czeka nas koniec świata ?

ss20
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 15:19
Papież nie jedno przeżył i to przetrzyma

Nie pójdziemy dziś do kina nie pójdziemy do kościoła nie pójdziemy do burdelów serce nas na stadion woła
barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 16:08
mysle ze wszystko w tym temacie zostało powiedziane a nastepne posty raczej nic nie dodadza do dyskusji oprocz kolejnych farmazonow... moze warto byloby zamknac topic

PS. Sanbal odezwij sie do mnie na gg

POGOŃ SZCZECIN!
Bartas
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 16:48
Nie mam programu do odtworzenia tej modlitwy. może ktoś da link do ściągniecia jego, lub wrzuci mi na e-mail [email protected]

Ostatnio edytowany przez: Bartas, 2 kwietnia 2005, 17:12 [1 raz(y)]

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 17:18
proponuje żeby każdy z nas dziś wieczorem zapalił swieczke za Papieża...

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
eJay
Kibic
Na forum od 7653 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 18:13
Niektorzy "oskarzajacy" kilku userow o to, ze niby stwierdzili, ze kibice Lecha przerwali mecz bo ich druzyna przegrywala powinni przeanalizowac sytuacje. Mecz w ogole nie powinien byc rozegrany, tak samo jak cala kolejka, stad te dosyc negatywne i pelne emocji komentarze. Stan zdrowia papieza znany byl od rana i nic nie przeszkodzilo wyslac odpowiedni faks z zawiadomieniem, ze mecz bedzie rozegrany w innym terminie.Podobno Berlusconi we Wloszech stara sie odlowlac kolejke Serie A. Z tego co widzialem to Premiership dzisiaj grala...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Boberek
Kibic
Na forum od 8082 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 18:18

mksbart napisał:  
Nie mam programu do odtworzenia tej modlitwy. może ktoś da link do ściągniecia jego, lub wrzuci mi na e-mail [email protected]

Tu nie chodzi o program tylko o to ze zeby sciagnac cokolwiek z tej stronki , musisz tam wejsc ,zarejstrowac sie i napisac jednego posta i wtedy mozna sciagac. Pozdrawiam

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ekil
Kibic
Na forum od 7947 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 18:25

Boberek napisał:  

mksbart napisał:  

Tu nie chodzi o program tylko o to ze zeby sciagnac cokolwiek z tej stronki , musisz tam wejsc ,zarejstrowac sie i napisac jednego posta i wtedy mozna sciagac. Pozdrawiam

wszucilem to na serwer tlena... login: ligapogon ,haslo:bramki
pozdrawiam !

Steryd
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 18:44

Pazur napisał:  
Kibic Lecha śpiewający kocham Pogoń - bezcenne

W pewnie nie tylko moim odczuciu byla to lekka przesada. To, iz kupowali nam piwo wcale nie znaczy, ze maja upowaznienie do spiewania na czesc Pogoni. Osmieszyli sie przed nami. Bylo ich kilku i chyba pod wplywem impulsu i alkoholu to zrobili, wiec nie robmy z tego "halo". Od nas tez znalazlo sie kilku odludkow, ktorzy po pewnym zajsciu zostali ogarnieci.

Na uwage moze zwrocic zachowanie kibicow Lecha po meczu, ktorzy pozdrawiali nasze autobusy jadace na dworzec.
To my jako pierwsi zdjelismy flagi i zainicjowalismy wyjscie. Odpalilismy krzyz z rac i odspiewalismy, wspolnie z calym stadionem, hymn narodowy.
Zachowanie kibicow obu druzyn jak najbardziej na miejscu i nie ma sie co goraczkowac. Zjednoczylismy sie w slusznej sprawie i za to brawa dla obu stron.

1948
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005