Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ceny biletów na nowy sezon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7550 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 22:55
Ceny mocno przesadzone, pomijajac fakt ze na stadionie nic sie nie robi, 30zl za ogladanie meczu pod wiata, pod ktora i tak zacina deszcz. Do tego 20 zl na pozostale sektory, za ogladanie tuzow polskiej pilki typu Dolcan Zabki, Znicz Pruszkow. Marketing w tym klubie to zenada, zamiast przyciagnac wiecej osob na stadion to oni robia wszystko zeby zniechecic do wyjscia na mecz. Dodam ze Zachodniopomorskie jest jednym z biedniejszych regionow w skali kraju i rowniez powinni na to patrzec. Opytmalna cena byloby 15 i 20 zl.

P.S. nie mowiac juz o tym ze Fc powinny miec nizsze ceny biletow.

www.sectorshop.net
venom
Kibic
Na forum od 6160 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 22:57

mlynek12 napisał:  
dziewczyny wchodza za freee ?

niestety,nie. będziesz musiała zapłacić.

ArP
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 22:58

chrisxx napisał:  
Poj...o ich !! W tamtym sezonie za karnet płaciłem 100pln za sezon, teraz 140 za rundę, podwyżka prawie 200% to są te atrakcyjne ceny karnetów??

jak 200 tych karnetów pójdzie to będzie sukces, czy oni w tym klubie mają za zadanie odstraszać kibiców?

Pogoń Szczecin MKS!
Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7405 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:02
moim skromnym zdaniem.. przy takich cenach średnia widzów będzie 4,5 tys;)) i tyle Wam powiem, kocham Pogoń ale w życiu nie zapłace takiej kasy na mecz z Dolcanem Ząbki:D a o awans na bank nie będizemy walczyć;) wiec... mizeriada jednym słowem. Dobrze ktos powiedział zrobić bilety za 5 no 7 zł wtedy będzie przy dobrych wynikach po 15tys przychodzilo.. i krotkie liczonko 7 x 15 = 105000zł a 4 x 20 = 80 .. z tym że gdy będzie 15 dobra atmosfera i miasto na nowo zacznie żyć Pogonią a nie obchodzic stadion łukiem.. Pozdro.

ArP
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:07

Wisniowiecki napisał:  
moim skromnym zdaniem.. przy takich cenach średnia widzów będzie 4,5 tys;)) i tyle Wam powiem, kocham Pogoń ale w życiu nie zapłace takiej kasy na mecz z Dolcanem Ząbki:D a o awans na bank nie będizemy walczyć;) wiec... mizeriada jednym słowem. Dobrze ktos powiedział zrobić bilety za 5 no 7 zł wtedy będzie przy dobrych wynikach po 15tys przychodzilo.. i krotkie liczonko 7 x 15 = 105000zł a 4 x 20 = 80 .. z tym że gdy będzie 15 dobra atmosfera i miasto na nowo zacznie żyć Pogonią a nie obchodzic stadion łukiem.. Pozdro.

zgadza się i kiedy będzie więcej kibiców będą też wyższe zyski z marketing, przy ciekawych gadżetach nawet mogą być niezłe, poza tym można taką frekwencje na kilka innych sposobów wykorzystać, ale nie u nas na siłe się odstrasza kibica, marketing u nas to jedno wielkie dno!

Pogoń Szczecin MKS!
FLN
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:17
Jestem ciekaw ile karnetów pójdzie. No chyba, że mamy grać np. 11 spotkań u siebie w tej rundzie:D A co do biletów to jak większość z was spodziewałem się podwyżki na 15 i 20 zł.(poziom spotkań nie będzie o wiele lepszy, a warunki do oglądania te same) No ale jak Smolny i Kałużny gadali, że mamy mieć budżet na 12 mln i mega wzmocnienia zawodnikami o uznanej marce to zastanawiałem się skąd oni wezmą kasę. Czekam tylko na ich tłumaczenia co do ceny biletów, że za jakość trzeba płacić, albo coś w tym stylu.

Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:25
Z tymi 5 złotymi za bilet i 15 tysiącami widzów to trochę przesadzacie hihi Ale na pewno byłoby dla nas miłą niespodzianką i taką nagrodą za nasze wsparcie w poprzednim sezonie, gdyby klub tylko na tą rundę nie podnosił cen biletów. W przeciwnym wypadku w Szczecinie dojdzie do pewnego paradoksu - mecze w wyższej lidze będzie oglądać mniejsza liczba kibiców.

aaa i jeszcze jedno DO ZARZĄDU KLUBU:

na całym świecie KARNET JEST NAGRODĄ DLA NAJWIERNIEJSZYCH FANÓW a nie karą polegająca na tym, że jak Ci coś wypadnie i nie przyjdziesz na 2-3 mecze to możesz się czuć finansowo wydymany

Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 23 czerwca 2009, 23:35 [1 raz(y)]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Woro
Kibic
Na forum od 6106 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:26
Ciekaw jestem ile chca za mecze pucharu polski jak tyle samo to wtedy karnet troche bardziej zacznie sie oplacac ale i tak ceny karnetow takie jakie sa powinny byc na sezon a nie na runde

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
dARIO1969
Kibic
Na forum od 5805 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:35
Panowie ktoś nas rucha na poziomie Ekstraklasy miejsca 1-6.. KARWAS OBUDŻMY SIĘ - niema podstaw dla cen Ekstraklasy i Pucharów..ronomickie wizje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szpadel*
Kibic
Na forum od 6475 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:44
Sorry ale za Ptaka było taniej,a było nie było walczyli o awans:/

kingaps
Kibic
Na forum od 8371 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:51
Znowu to ujadanie o ceny biletów. Pamiętam jak za Begdasa biadolili niektórzy, o ceny biletów, że po 25 zł (albo drożej np. na Legię).
Kurwa co za malkontenci. 20 zł raz na 2 tygodnie wydać to dla nich dużo. Nie kupisz jednego piwka dziennie i będziesz miał na bilet. No i ci śmieszni studenci. Bez kasy :). Nikt Was nie zmusza do chodzenia na mecze Pogoni. Chcesz, masz kasę to idziesz. Nie masz, nie chcesz bo np. uważasz że drogo - nie idziesz.
No i te założenia "WIELKICH ZNAFCÓW MARKETINGU" że jak bilet po 7 to przyjdzie 15 tysięcy.
Na ilość ludzi na stadionie największy wpływ mają WYNIKI. Jak one będą to i ludzie będą przychodzić. A na mecze z Craxą, Widzewem, Koroną, Górnikiem i tak przyjdą ludzie.

PS. Jak będą karnety z numerowanymi miejscami to będzie oki. I cena nie gra roli. Przynajmniej na 18 będzie luźniej ;)

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
.Kastor
Kibic
Na forum od 5882 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:53
podniesienie biletu o 10 zł kosztuje tyle samo ile dojazd na mecz samochodem w 5 osób, czyli 50zł. teraz trochę więcej to będzie kosztowało ale tyle samo nas dojezdnych jak i osób ze Szczecina. Może zasypmy marketing mail`ami z prośbą o zastanowienie się nad tą decyzją, jak ktoś wcześniej napisał puki nie jest za późno a co jeśli nie bedzie nam dobrze szło i będziemy trochę niżej środka tabeli? dobrze wiecie ile osób za tą canę przyjdzie, a obniżenie w środku rundy skrzywdzi osoby z karnetami...oj, puki nie jest za późno

DavidPS1948
Kibic
Na forum od 5924 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2009 23:59

Randall McMurphy napisał:  

RaZ3r napisał:  
Zadam takie może głupie pytanie: Gdy kupie bilet szkolny to będe miał wstęp na trybune krytą?

oficjalnie nie

Czyli jak chcem iść na krytą to co?Nie będe mógł szkolnego tylko normalny?

venom
Kibic
Na forum od 6160 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 00:00

kingaps napisał:  
Znowu to ujadanie o ceny biletów. Pamiętam jak za Begdasa biadolili niektórzy, o ceny biletów, że po 25 zł (albo drożej np. na Legię).
Kurwa co za malkontenci. 20 zł raz na 2 tygodnie wydać to dla nich dużo. Nie kupisz jednego piwka dziennie i będziesz miał na bilet. No i ci śmieszni studenci. Bez kasy :). Nikt Was nie zmusza do chodzenia na mecze Pogoni. Chcesz, masz kasę to idziesz. Nie masz, nie chcesz bo np. uważasz że drogo - nie idziesz.
No i te założenia "WIELKICH ZNAFCÓW MARKETINGU" że jak bilet po 7 to przyjdzie 15 tysięcy.
Na ilość ludzi na stadionie największy wpływ mają WYNIKI. Jak one będą to i ludzie będą przychodzić. A na mecze z Craxą, Widzewem, Koroną, Górnikiem i tak przyjdą ludzie.

PS. Jak będą karnety z numerowanymi miejscami to będzie oki. I cena nie gra roli. Przynajmniej na 18 będzie luźniej ;)

kurwa,co za chora,trywialna argumentacja-nie kupisz sobie piwka. Sorry-tzn że mamy sie frajerować,że ktoś winduje ceny z kosmosu? Są ludzie dla których taki wydatek to naprawde spore nadparpniecie budżetu,czasto rezygnowali z roznych rzeczy aby pójść na mecz. czy teraz to ma być hobby dla wybranych? To jest produkt,bądź co bądź i żeby dyktować ceny trzeba spędzić odpowiednie warunki. Szanujmy sie.

szpadel*
Kibic
Na forum od 6475 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 00:03

kingaps napisał:  

Gówniarz bez szkoły się odezwał !.Aby takie ceny dyktować trzeba mieć argumenty.Ja nie widze żadnego .tyle

chrisxx
Kibic
Na forum od 8353 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 00:33

kingaps napisał:  

To jeszcze mi wytłumacz karanie "karnetowców"... bilety wzrost o 100% karnety jakieś 180%...

Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 00:35

kingaps napisał:  

Ty chyba nadal nie rozumiesz, jaki wpływ na widownię będzie miało to masakryczne windowanie ceny. Zapewniam Cie, że przy tak agresywnej polityce cenowej magia szczecińskiej publiczności szybko odejdzie do lamusa. To że jeszcze stać mnie na bilety nie oznacza mojego pozwolenia na opierdalanie mego portfela z pieniędzy. Ja na pewno nie będę kupował ani biletów ani karnetów w tej cenie i domyślam się że część osób zrobi podobnie, choćby dla samej zasady "nie bądź frajerem - nie daj się dymać". A mecz jakoś obejrzę. Bo dla mnie Pogoń to nie tylko same wyniki i za długo jej kibicuję, żeby byle krawaciarz mógł mnie od tych klimatów odciągnąć. Tyle w temacie

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6620 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 00:49
sampaio-podzielisz sie patentem z bliźnim hehe...?:) choć to już stanie sie tajemnicą poliszynela i nie będzie już przydatna...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
crls
Kibic
Na forum od 7539 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 00:52

RaZ3r napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

RaZ3r napisał:  
Zadam takie może głupie pytanie: Gdy kupie bilet szkolny to będe miał wstęp na trybune krytą?

oficjalnie nie

Czyli jak chcem iść na krytą to co?Nie będe mógł szkolnego tylko normalny?

jak bedziesz chcial to wejdziesz i ze szkolnym i bez

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
kingaps
Kibic
Na forum od 8371 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 01:04

Sampaio napisał:  

kingaps napisał:  

Ty chyba nadal nie rozumiesz, jaki wpływ na widownię będzie miało to masakryczne windowanie ceny. Zapewniam Cie, że przy tak agresywnej polityce cenowej magia szczecińskiej publiczności szybko odejdzie do lamusa. To że jeszcze stać mnie na bilety nie oznacza mojego pozwolenia na opierdalanie mego portfela z pieniędzy. Ja na pewno nie będę kupował ani biletów ani karnetów w tej cenie i domyślam się że część osób zrobi podobnie, choćby dla samej zasady "nie bądź frajerem - nie daj się dymać". A mecz jakoś obejrzę. Bo dla mnie Pogoń to nie tylko same wyniki i za długo jej kibicuję, żeby byle krawaciarz mógł mnie od tych klimatów odciągnąć. Tyle w temacie

I to jest właśnie nasz mentalność, mentalność Kalego. My dymać się nie pozwolimy ale jeśli my dymamy innych to jest oki.
Bilet na Pogoń to tyle co cena biletu do kina. I powtarzam. Cena nie odpowiada nie przychodź.

Dla porównania ceny karnetów i biletów w Kielcach i bilety na Widzewie.

Więc u nas ani drogo ani tanio. Ci co mają przyjść przyjdą a ci co uważają że za drogo, nie przyjdą. Pomarudzą i tyle będzie ich.
PS. Na Pogoń chodzę od 1980 i jakoś nigdy ceny mi nie przeszkadzały. Krawaciaż ? No tak byłem raz w krawacie na meczu :)

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005