Odp: Bosman z Pogonia - 24/08/2009 20:40
na Bukowym (Beżowa) nowy bosmanek już w sprzedaży, z tym że w lodówkach chłodzi się jeszcze partia z klasyczną etykietką i na "schłodzonego" granatowo-bordowego trzeba będzie poczekać do poranka dostępny zarówno w puszce jak i butelce
Zapowiada się piękna jesień
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
na Bukowym (Beżowa) nowy bosmanek już w sprzedaży, z tym że w lodówkach chłodzi się jeszcze partia z klasyczną etykietką i na "schłodzonego" granatowo-bordowego trzeba będzie poczekać do poranka dostępny zarówno w puszce jak i butelce
Zapowiada się piękna jesień
Miejmy nadzieje ze wraz z nowa etykieta poprawi się jego jakość bo ostatnimi czasy czerwień kuleje okrutnie...
Delikatne okreslenie... Po kilku czerwonych wstaje do roboty jakbym wypil skrzynke. Skandal!
Odp: Bosman z Pogonia - 25/08/2009 22:13
niedaleko stadionu Pogoni 2 sklepy w ktorym dzisiaj byly te bosmany ;] kupilismy 12 sztuk i w tym jedna byla z wygrana :d kolega wygral bilet na mecz, a na 11 pozostalych pisalo zebysmy sdzukali wiecej nagrod na bosman.pl ;]
Odp: Bosman z Pogonia - 25/08/2009 23:03
Ja w swoim sklepie obok domu na Pogodnie znalazłem dziś po meczu jedyne dwa puszkowane. Przyjaźnie wyglądają, smak jak smak Niestety bez wygranych
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
nie, że się czepiam,ale szkoda że Gryf jest ujebanytrochę.
A mnie te ujebanie się podoba...wogóle czasami gryf ujebany, przekształocony, przeplatny napisem się bardzo podoba
Natomiast nie podoba mi się po raz kolejny pomylona kolejność barw, no ale jak już wcześniej napisalem...to już taka nasza szczecińska przypadłość...dobrze, że chociaż są we właściwym odcieniu
Natomiast nie podoba mi się po raz kolejny pomylona kolejność barw, no ale jak już wcześniej napisalem...to już taka nasza szczecińska przypadłość...dobrze, że chociaż są we właściwym odcieniu
Hmmm...zależy jak na to patrzyć. Jakby barwy były odwrotnie to by się z gryfem nie zgadzały na dole i by było bordo [gryf] granat (czyli odwrotnie do kolejności na herbie). Według mnie punktem odniesienia był właśnie gryf a nie lewy górny róg
Hmmm...zależy jak na to patrzyć. Jakby barwy były odwrotnie to by się z gryfem nie zgadzały na dole i by było bordo [gryf] granat (czyli odwrotnie do kolejności na herbie). Według mnie punktem odniesienia był właśnie gryf a nie lewy górny róg
w sumie na herbie też na górze na tym wąskim pasku pierwszy jest bordo obok granat a na dole odwrotnie, czyli wszystko sie zgadza
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.