Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 15:06
Gości z Zabrza na młynie praktycznie nie było słychać, co we wcześniejszych meczach się nie zdarzało.
"O mój MKSie..." było śpiewane wczoraj, więc nie wiem o co Ci chodzi.
Ogólnie było konkretnie, obysmy to utrzymali na długie lata !!
|
Better dead than red!
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 15:42
Po czerwonej dla Ediego i bramce na 0-3 powinien zabrzmieć hymn Pogoni acapella. Wczoraj był potencjał żeby dać tym kopa. Dziwię się że tego na naszym stadionie nie słychać poza początkiem meczy. Szkoda, bo to bardzo energetyczny, oryginalny i dobry utwór. W porównaniu z jakims Wawelem Wisły na przykład.
|
21:37
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 17:52
Było pod koniec ale nie który już mogli być poza stadionem , z reguły zawsze tak jest, że jak jest duże ciśnienie i dobra frekwencja to piłkarze nie wytrzymują i wracamy do początku, oby tym razem było inaczej, mieliśmy za wysokie miejsce i jak widać tak jest ze wszystkimi drużynami w Polsce, dlatego tak to wygląda, oby z tej porażki wyciągnięto wnioski. Kibice pokazali że są z klubem na dobre i na złe, teraz czas na piłkarzy by mogli się zrehabilitować.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 21:38
Gratulacje dla każdego z młyna. Było pięknie. Czegoś takiego u nas dawno nie było. Widziałem tyle twarzy . Fan cluby , stara gwardia. Żeby już tak zostało. Można? Można!!! Doping przez pełne 99 minut Pozdrowienia i do zobaczenia w takim samym składzie.
|
POGON SZCZECINSKA
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 07/10/2013 10:43
Fajne filmiki. Szkoda, że na pierwszym nie załapała się przyśpiewka z początku meczu "Tylko Pogoń, ukochana Pogoń!" - przy tylu ludziach w końcu zaczęła fajnie brzmieć i nie jest zmulona, chętnie bym to posłuchał ponownie.
Przy okazji, doping w sobotę - super!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8