Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: !! POGOŃ - LEGIA !! 22.10.2012 - Temat czysto KIBICOWSKI !! - 22/10/2012 16:40
Jak podaje Eurosport mecz Pogoni, oprócz polskich fanów, zobaczą także kibice w: Albanii, Armenii, Bośni i Hercegowinie, Bułgarii, Chorwacji, Czechach, Danii, Estonii, Finlandii, Gruzji, Kosowie, na Węgrzech, w Islandii, na Łotwie, Litwie, w Macedonii, Mołdawii, Czarnogórze, Norwegii, Rumunii, Serbii, na Słowacji, Słowenii, w Szwecji, Ukrainie, na Białorusi, a także nieco bardziej egzotycznych Kazachtanie i Kirgistanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: !! POGOŃ - LEGIA !! 22.10.2012 - Temat czysto KIBICOWSKI !! - 22/10/2012 22:18
"czemu piro nie było? bo my jak odpalamy piro to raz a porządnie"
taki cytacik z życia wzięty mecz konkret a gul skacze że hoo hoo że się nie mogło być
|
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
PS!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: !! POGOŃ - LEGIA !! 22.10.2012 - Temat czysto KIBICOWSKI !! - 22/10/2012 23:51
Co jak co, ale nadkompletu to się nie spodziewałem. Liczyłem na jakieś 13-14 tys. a tu taka niespodzianka.
Mecz kibicowsko genialny. Oprawy, frekwencja, doping, zabawa! Wszystko wyszło zajebiście. Ilość odpalonego piro totalnie zniszczyła system. Pierwszy raz wyszedłem z meczu, nie znając prawidłowego wyniku. Oby więcej takich spotkań!
Wielkie pokłony dla Ultrasów za ten mecz.
PS. Zachowanie policji przed i po meczu, bez komentarza...
PS2. Pełny stadion wygląda niesamowicie!
|
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Radek Janukiewicz
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3