Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Radek24
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4835 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 20:33
Trudno jest ogarnąć 10,11,12 . Było już pisane że prawy górny róg 10 słabo coś śpiewał, a co dopiero przy 4/5 sektorach Płot ani nagłośnienie nic nie zmieni, to musi być w głowach że trzeba zapierdalać przez 90 minut .

Ostatnio edytowany przez: Radek24, 29 sierpnia 2012, 20:42 [1 raz(y)]

Choszczenscy Fanatycy '06
Dziad
Kibic
Na forum od 5755 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 20:49

hejpogongol napisał:  
Nie rozumiem tych zachwytów Lechią i tak negatywną oceną Naszego dopingu i oprawy. Może nie wyszła jakoś super zajebiście, ale źle nie było. W porównaniu z niektórymi kartoniadami Wisły czy KSP, ta wyszła moim zdaniem elegancko. Odrazu widać o co w niej chodzi. Doping też nie był tragiczny i gadanie, że Lechia dopingiem Nas zniszczyła jest śmieszne. Oczywiście nic gościom nie ujmuję, bo zaprezentowali się zajebiście, ale bez przesady. Kozackich momentów w naszym dopingu było sporo jak na wynik. Moim zdaniem zaprezentowaliśmy się zdecydowanie lepiej niż na Zagłębiu. trzeba pamiętać, że są to pierwsze mecze z tak dużym Młynem i potrzeba trochę czasu, aż wszystko zacznie wyglądać tak jak powinno. Najważniejsze, że wszyscy zdają sobie sprawę co było źle i na Wiśle trzeba to poprawić.

PS. Prosta podłączała się na poprzednich meczach z dużą frekwencją (Arka, Piast, Zagłębie), bo był wynik! Logiczne, że gdy wyniku nie ma pikniki aż tak ochoczo śpiewać nie będą.

Zgoda tylko jedno ale - równajmy do góry a nie do (jak w tym przypadku KSP) dna i metrów mułu ;)
Mnie niestety na meczu nei było, a w tv ze względu na ustawienie kamer mocno słychać było Lechię. Jedna na zdjęciach kartonada wygląda ok, oczywiście zawsze może być lepiej i w tym przypadku każdy zdaje sobie z tego sprawę :)

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
reclaimenn
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 21:21

hejpogongol napisał:  

PS. Prosta podłączała się na poprzednich meczach z dużą frekwencją (Arka, Piast, Zagłębie), bo był wynik! Logiczne, że gdy wyniku nie ma pikniki aż tak ochoczo śpiewać nie będą.

i w tym oto momencie cała ta dyskusja jest już zupełnie niepotrzebna bo własnie jest tak jak napisał kolega wyżej.

Z każdym meczem będzie lepiej !

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7727 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 21:38
Ja powiem tak...Na Lechii nie byłem a żałuje bardzo niestety uroki roboty na kontraktach, na Zagłębiu stałem na górze 12-stki i momentami darłem mordę głośniej niż 10-15 masek wokoło wiem wiem mogłem ich ogarniać ale ja przychodzę na mecze dopingować nie ogarniać jakiś gimbusów i lanserów (dlatego preferuje wyjazdy bo towarzystwo wie po co tam jedzie) ale taka uwaga wystarczy kilka masek na górze 10,11,12 które będą zabierać szale tak jak to było gdy ja zaczynałem i typ nie odzyskiwał szala do puki nie zszedł w dół pod gniazdo i nie dawał z siebie 200%...może to pomoże mam nadzieje...mecz widziałem w necie i brakowało mi tylko kultowej fiesta fiesta fiesta americana....poza tym jebać Lechię. a my swoje !!!

Kibolski Kamień Pomorski
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 22:21
Kurwa, nie pisalem tu od w chuj dawna, ale jak czytam mistrzow typu ostry, waszkiel czy tehace to nie moge.
Chlop z krytej wyrazil swoje zdanie, bez kitu bez zadnej spiny, ale Wy niczego na chlodno nie umiecie przyjac.
Wezcie zacznijcie miec szacunek do siebie nawzajem, bo to juz kurwa przesada.Mozna tepic deibili, albo jakis wykrzywiencow, ale nie konstrutywna krytyke, z ktora mozna sie nie zgodzic. Pisalem chlopakom, ze dali rade. Zle nie bylo, wrecz bylo dobrze, a bedzie lepiej.

To ja Wam teraz rozpisze schemat dopingu:

Prowadzacy z sercem -> sluchajacy sie ich, zaangazowani ludzie z mlyna -> wlaczajace sie sektory oscienne(pozdro UNS z 13 :) ) -> reszta stadionu poniesiona albo dobra zabawa ww, albo dobra gra pilkarzykow.
Inaczej nie bedzie. MIedzy bajki mozecie sobie wlozyc, ze caly stadion bedzie spiewal caly mecz.

Kolejny schemat - pelny mlyn:
Zaangazowani prowadzacy -> zdyscyplinowany trzon mlyna, spiewajacy niezaleznie od humoru, wyniku czy upodoban-> wypelniacze pojawiajacy sie na ciekawszysch meczach, i tu zadanie by ich wkrecic, zachecic, aby dolaczyli do trzonu... i dopiero tu mozna dalej propagowac, promowac, zachecac aby mlyn sie rozrastal.
Te wszystkie prawilniaki najwiecej pilujace tu morde, jak przyjdzie co do czego to najczesciej na zywo tacy ostrzy juz nie sa. Wiec kurwa zacznijcie od siebie, potem od najblizszych kolegow. Dbajcie o klimat, a nie spinajcie poslady do wszystkich naokolo.

Co do innych sektorow slowo. Nie kazdy ma obowiazek siedziec na mlynie.Wrecz wskazane, aby ktos kto wie ze nie bedzie spiewal 90 minut poszedl na inny sektor, a jak ma w sobie chec do spiewania na innym sektorze to tylko dobrze dla nas wszystkich.

CALA POGON ZAWSZE RAZEM!

Sami przeciw wszystkim!!!
ARO
Kibic
Na forum od 7724 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 00:35

P. napisał:  
Kurwa, nie pisalem tu od w chuj dawna, ale jak czytam mistrzow typu ostry, waszkiel czy tehace to nie moge.
Chlop z krytej wyrazil swoje zdanie, bez kitu bez zadnej spiny, ale Wy niczego na chlodno nie umiecie przyjac.
Wezcie zacznijcie miec szacunek do siebie nawzajem, bo to juz kurwa przesada.Mozna tepic deibili, albo jakis wykrzywiencow, ale nie konstrutywna krytyke, z ktora mozna sie nie zgodzic. Pisalem chlopakom, ze dali rade. Zle nie bylo, wrecz bylo dobrze, a bedzie lepiej.

To ja Wam teraz rozpisze schemat dopingu:

Prowadzacy z sercem -> sluchajacy sie ich, zaangazowani ludzie z mlyna -> wlaczajace sie sektory oscienne(pozdro UNS z 13 :) ) -> reszta stadionu poniesiona albo dobra zabawa ww, albo dobra gra pilkarzykow.
Inaczej nie bedzie. MIedzy bajki mozecie sobie wlozyc, ze caly stadion bedzie spiewal caly mecz.

Kolejny schemat - pelny mlyn:
Zaangazowani prowadzacy -> zdyscyplinowany trzon mlyna, spiewajacy niezaleznie od humoru, wyniku czy upodoban-> wypelniacze pojawiajacy sie na ciekawszysch meczach, i tu zadanie by ich wkrecic, zachecic, aby dolaczyli do trzonu... i dopiero tu mozna dalej propagowac, promowac, zachecac aby mlyn sie rozrastal.
Te wszystkie prawilniaki najwiecej pilujace tu morde, jak przyjdzie co do czego to najczesciej na zywo tacy ostrzy juz nie sa. Wiec kurwa zacznijcie od siebie, potem od najblizszych kolegow. Dbajcie o klimat, a nie spinajcie poslady do wszystkich naokolo.

Co do innych sektorow slowo. Nie kazdy ma obowiazek siedziec na mlynie.Wrecz wskazane, aby ktos kto wie ze nie bedzie spiewal 90 minut poszedl na inny sektor, a jak ma w sobie chec do spiewania na innym sektorze to tylko dobrze dla nas wszystkich.

CALA POGON ZAWSZE RAZEM!

Czekałem ku...wa wreszcie na to - święta racja. Zakończmy dywagacje, skupmy się na tym co mamy i jak możemy mieć lepiej. Przede wszystkim szanujmy się i konstruktywnie podchodźmy do tematów niezależnie od własnych poglądów. Każde inne działanie, zachowanie może sprawić wrażenie zakompleksienia nas wszystkich. Przecież tak nie jest. Nie ma co płakać, każda lekcja ważna o ile wyciągnięte wnioski.

pojka
Kibic
Na forum od 7365 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 08:22
Jakby kto inny był na gnieździe to by wszyscy śpiewali jak kiedyś a teraz to tylko najlepiej się śpiewa bluzgi nie czaje tego ale tak jest.

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
A. ZPL
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 09:12

spagetti napisał:  

eM napisał:  
Dajcie spokój z ta Lechią. Przecież oni zawsze byli megalomanami. Wielcy mistrzowie ultraski i dopingu.Wszystko naj! Dobrali się razem z Romciem "Andersenem" Zielińskim i żyją w swoim urojonym świecie.

Dokaldnie,jak czytam te komentarze na yt pod filmami z ich dopingu to zastanawiam sie czy im w glowy cos nie jeblo.Podniete maja tylko nie bardzo wiem nad czym...Pare flag na kijach,sektorowka i przyspiewki oklepane rodem z Lecha P. Pff

Dokładnie i do tego kilka rac, i czym tu się podniecać bracia. Kartoniada fajna, to że nie było rac to nie jest aż tak wielki minus.

A. ZPL
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 09:26

Metanabol napisał:  

spagetti napisał:  

eM napisał:  
Dajcie spokój z ta Lechią. Przecież oni zawsze byli megalomanami. Wielcy mistrzowie ultraski i dopingu.Wszystko naj! Dobrali się razem z Romciem "Andersenem" Zielińskim i żyją w swoim urojonym świecie.

Dokaldnie,jak czytam te komentarze na yt pod filmami z ich dopingu to zastanawiam sie czy im w glowy cos nie jeblo.Podniete maja tylko nie bardzo wiem nad czym...Pare flag na kijach,sektorowka i przyspiewki oklepane rodem z Lecha P. Pff

Dokładnie i do tego kilka rac, i czym tu się podniecać bracia. Kartoniada fajna, to że nie było rac to nie jest aż tak wielki minus.

I porównał ktoś do lepszych ultrasów, przykład Legia - zbiórka na meczu na oprawy - około 25 tyś zł...A u nas na pewno mniej, jak nikt nie będzie wrzucał do puchy to nie będzie super hiper opraw, jak to by każdy chciał.

Lrd
Moderator**
Na forum od 7389 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 10:34
.

Ostatnio edytowany przez: Lrd, 31 sierpnia 2012, 15:45 [2 raz(y)]

Against modern wszystko!
Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 11:04
Moim zdaniem bardzo błędne i krzywdzące rozumowanie- sam zawsze odkładam fundusze na vlepy, czy też właśnie na zbiórkę tak jak na Zagłębiu. Tutaj jednak myślę że nie chodzi nawet o to, że ktoś myśli na co ta zbiórka pójdzie- u nas nie ma po prostu przeświadczenia jak na Legii że warto wrzucić i jest to że tak powiem naturalne.

Moja propozycja- wysłać na rodzinnym przed i w przerwie meczu 1-2 osoby (najlepiej kobiety :) ) które za "co łaska" zbierałyby fundusze na oprawy, w zamian oferując dzieciakom plany lekcji czy vlepy które kiedyś były dodatkiem do zakupów. Zrezygnowac jest najłatwiej- nie mniej jest to wrzucanie wszystkich do jednego wora bo "ktoś coś powiedział"...

eF^
Kibic
Na forum od 7799 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 11:25
Na meczu z Lechią była prowadzona zbiórka, przynajmniej przy wejściu od Witkiewicza (przed kołowrotkami) stał chłopak i zbierał z puszką. Jakieś wyniki tej zbiórki są już znane może?

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 11:51
mnie dziwi czemu śpiewamy Pogonio Szczecin, jakoś dziwnie to brzmi dla mnie ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 11:54

pojka napisał:  
Jakby kto inny był na gnieździe to by wszyscy śpiewali jak kiedyś a teraz to tylko najlepiej się śpiewa bluzgi nie czaje tego ale tak jest.

Nie wytrzymam bo od Lat 4 to samo,chciałbym zobaczyć Wasze miny w chwili wsadzenia na gniazdo tego" kogoś innego" i poziomu dopingu jaki by wtedy był po podejrzewam,że było by średnio...jebać mniejsza z tym.

Na Lechii było ok,ale nadal na młynie jest sporo osób bardziej interesujących się meczem niż dopingiem a dla takich osób miejsca tam nie ma,z mczu na mecz będziemy się starali takie osoby eliminować.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
A. ZPL
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 13:19

Luk_225 napisał:  
Moim zdaniem bardzo błędne i krzywdzące rozumowanie- sam zawsze odkładam fundusze na vlepy, czy też właśnie na zbiórkę tak jak na Zagłębiu. Tutaj jednak myślę że nie chodzi nawet o to, że ktoś myśli na co ta zbiórka pójdzie- u nas nie ma po prostu przeświadczenia jak na Legii że warto wrzucić i jest to że tak powiem naturalne.

Moja propozycja- wysłać na rodzinnym przed i w przerwie meczu 1-2 osoby (najlepiej kobiety :) ) które za "co łaska" zbierałyby fundusze na oprawy, w zamian oferując dzieciakom plany lekcji czy vlepy które kiedyś były dodatkiem do zakupów. Zrezygnowac jest najłatwiej- nie mniej jest to wrzucanie wszystkich do jednego wora bo "ktoś coś powiedział"...

Dokładnie! O to mi właśnie chodziło tylko się nie wyraziłem zbyt jasno. Ludzie nie wrzucają bo nie mają ,, tego w genach " jak na Legii, trzeba by zrozumieć, że każdy kto wrzuci nawet po 1 zł, to już będzie 9 tys. prosta kalkulacja, liczę na to, że z meczu na mecz coraz więcej osób zacznie wrzucać, bo będzie wiedziało, że to dla sławy Pogoni!
race

Kapitan
Kibic
Na forum od 5399 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 13:28
Co do dopingu:

Mlyn (gniazdowy), a za nimi caly stadion - powinien reagowac na sytuacje na boisku tzn. np. buczec, gwizdac itp przy akcji przeciwnika pod nasza bramka. Chodzi mi o to ze doping MUSI miec zwiazek z sytuacja na boisku a tak nie zawsze u nas jest. I wtedy to stadion (reszta) ruszy za mlynem...

Reszta sektorow (a kryta w szczegolnosci!!!) nie powinna podejmowac ZADNYCH inicjatyw wychodzacych z wlasnych sektorow tylko CZEKAC na mlyn i dolaczac lub nie!!! To wtedy wychodzi wlasnie najwieksza "sieczka", gdy mlyn intonuje a inne sektory w tym czasie inicjuja swoje przyspiewki. Zuzywamy gardla a chujnia z tego wychodzi.

Zyczylbym sobie zeby kazdy mial tego swiadomosc i sie do tego stosowal.

Pogon byla pierwsza, Pogon byla zawsze, Pogon bedzie zawsze!!!
RC
Kibic
Na forum od 6587 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 13:34

Kapitan napisał:  
Mlyn (gniazdowy), a za nimi caly stadion - powinien reagowac na sytuacje na boisku tzn. np. buczec, gwizdac itp przy akcji przeciwnika pod nasza bramka.

i na tym skończyłem czytać twój post... nic więcej nie pisz już

Bukowe
BJK
Kibic
Na forum od 8702 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 14:17

ManeS napisał:  
mnie dziwi czemu śpiewamy Pogonio Szczecin, jakoś dziwnie to brzmi dla mnie ;)

to samo mam wrazenie. zwazajac na to ze przed arka na treningu wszyskim wpajano "hej Pogon Szczecin..."

Na arce na meczu wyszło kozacko. A teraz część spiewała Pogonio, część Hej Pogon Szczecin...
Szczerze bardziej mi podchodzi "Hej Pogon Szczecin..."!

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
StahuLDN
Kibic
Na forum od 7485 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 14:43

Śpiewać Kurwa! napisał:  

pojka napisał:  

Nie wytrzymam bo od Lat 4 to samo,chciałbym zobaczyć Wasze miny w chwili wsadzenia na gniazdo tego" kogoś innego" i poziomu dopingu jaki by wtedy był po podejrzewam,że było by średnio...jebać mniejsza z tym.

Na Lechii było ok,ale nadal na młynie jest sporo osób bardziej interesujących się meczem niż dopingiem a dla takich osób miejsca tam nie ma,z mczu na mecz będziemy się starali takie osoby eliminować.

Kolega Pojka napewno nie mial na mysli Sandala.

Tylko Pogoń!
pojka
Kibic
Na forum od 7365 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 15:06

Śpiewać Kurwa! napisał:  

pojka napisał:  

Oczywiście zgadzam się w 100% Ja napisałem tylko to co ja mam na myśli bez spinki oczywiście

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005