uwierz lub nie ale wcale nie trzeba było wpisywać swoich danych na bilecie, a pozatym "co za dużo to i świnia nie zje".
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Nie twierdzę, że napisałeś. Napisali inni. Dlatego napisałem w swoim zdaniu "jeżeli". A masz czy nie? Bo to że nie napisałeś, to nie znaczy że nie masz. Powiedz jak jest i koniec. Ja mogę zawsze przyznac się do zbyt pochopnych stwierdzeń.
Dlaczego mam skonczyć? Lubisz dyskusje gdy wzyscy się ze sobą zgadzają? Jeden obowiązujący dogmat i ekipa wyznawców?
poniewaz jestes cieciem ktory jak przychodzi do konkretow to i tak nie ma nic to powiedzenia , nie odpowiadasz na konkretne pytanie innych ( np moje) a liczysz ze ktos tobie odpowie , juz ci pisalem kim ty kurwa jestes ?? teraz wiem jestes klasyczna netowa dziewczynka i tyle.
p.s. i pojmij to wkoncu ze i tak nikogo nie obchodzi co ty masz do powiedzenia , poniewaz kurwa nikt cie nie zna, nie szanuje i najlepiej bedzie jak juz stulisz dupeczke i znajdziesz swoje grono " wyznawcow " gdzie indziej ....
Nie twierdzę, że napisałeś. Napisali inni. Dlatego napisałem w swoim zdaniu "jeżeli". A masz czy nie? Bo to że nie napisałeś, to nie znaczy że nie masz. Powiedz jak jest i koniec. Ja mogę zawsze przyznac się do zbyt pochopnych stwierdzeń.
Dlaczego mam skonczyć? Lubisz dyskusje gdy wzyscy się ze sobą zgadzają? Jeden obowiązujący dogmat i ekipa wyznawców?
poniewaz jestes cieciem ktory jak przychodzi do konkretow to i tak nie ma nic to powiedzenia , nie odpowiadasz na konkretne pytanie innych ( np moje) a liczysz ze ktos tobie odpowie , juz ci pisalem kim ty kurwa jestes ?? teraz wiem jestes klasyczna netowa dziewczynka i tyle.
p.s. i pojmij to wkoncu ze i tak nikogo nie obchodzi co ty masz do powiedzenia , poniewaz kurwa nikt cie nie zna, nie szanuje i najlepiej bedzie jak juz stulisz dupeczke i znajdziesz swoje grono " wyznawcow " gdzie indziej ....
hehe, czytajac wpisy verte mialem mu odpowiedziec, ale Kolega widze dobrze wszystko podsumowal
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 17/07/2011 11:40
To zamykajcie się w swoim świecie, dodawajcie sobie gwiazdeczek i zaoaczycie gdzie będziecie za jakiś czas. Wszyscy starają sie poszerzyć grono kibiców, zwiększyć frekwencję a wy po to żeby brylować ograniczacie się do małej grupki gdzie poruszanie trudnuch spraw, róznych poglądów jest waszym zagrożeniem. Po prostu tyle macie do powiedzenia.
Ale zawsze to za trochę inwektyw jakaś gwiazda wpadnie. i się dalej będziecie napawać swoją wielkościa.
To zamykajcie się w swoim świecie, dodawajcie sobie gwiazdeczek i zaoaczycie gdzie będziecie za jakiś czas. Wszyscy starają sie poszerzyć grono kibiców, zwiększyć frekwencję a wy po to żeby brylować ograniczacie się do małej grupki gdzie poruszanie trudnuch spraw, róznych poglądów jest waszym zagrożeniem. Po prostu tyle macie do powiedzenia.
Ale zawsze to za trochę inwektyw jakaś gwiazda wpadnie. i się dalej będziecie napawać swoją wielkościa.
Milcz gamoniu, pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiesz.
jakie gwiazdeczki ? ja nie mam zadnej , teraz piszesz napawajcie sie wielkoscia , wczesniej pisales ze mamy kompleksy , cos te twoje poglady zmiene jak chorogiewka na wietrze ....
chcesz poruszac trudne sprawy to napisz do " przyjaciolki " tam napewno cie wysluchaja
pozatym jakie trudne sprawy ? czego ty nie rozumiesz ? ile lat chodzisz na te mecze zakuta palo ? jak pilkarzyki zaczna grac cos milszego dla oka to i ludzie przyjda , puki graja chujnie na ktora sie nie da patrzec , do tego musisz chodzic dookola stadionu aby usiasc tam gdzie chcesz i nie mozesz isc do kumli pogadac bo jakies ploty zajebali chuj wie czemu to nic dziwnego ze garstka na taka podake chodzi , klub nie szanuje swoich kibicow i dopuki to sie nie zmieni bedzie lipa z frekwencja a twoje skomlenie nic tu nie zmieni ...
1. Wyjątkowo i jednorazowo dopuścić wchodzenie na stadion nie tylko z Kartą Kibica ale również z ważnym biletem i bez Karty Kibica, jeśli ten bilet został zakupiony w dniu meczu.
2. Chcąc wynagrodzić jednak tym kibicom, którzy odpowiednio wcześnie nabyli Karty Kibica lub je nabędą do piątku, tj. 22 lipca ich przychylenie się do naszych apeli, Zarząd Pogoni Szczecin zdecydował, że posiadacze Karty Kibica lub osoby, które zarejestrowały się w systemie do 22 lipca otrzymają bilet w kasach klubu nie płacą ani złotówki.
1. Wyjątkowo i jednorazowo dopuścić wchodzenie na stadion nie tylko z Kartą Kibica ale również z ważnym biletem i bez Karty Kibica, jeśli ten bilet został zakupiony w dniu meczu.
2. Chcąc wynagrodzić jednak tym kibicom, którzy odpowiednio wcześnie nabyli Karty Kibica lub je nabędą do piątku, tj. 22 lipca ich przychylenie się do naszych apeli, Zarząd Pogoni Szczecin zdecydował, że posiadacze Karty Kibica lub osoby, które zarejestrowały się w systemie do 22 lipca otrzymają bilet w kasach klubu nie płacą ani złotówki.
Karty Kibica do odbioru od wtorku!
Z przyczyn technicznych, niezależnych od klubu, Karty Kibica Pogoni Szczecin będą do odbioru dopiero od wtorku. Przypomnijmy, iż specjalne stanowisko do ich wydawania znajdować się będzie w budynku VIP.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 18/07/2011 13:12
Ja też dostałem informację że mogę odebrać w Środę ale wydaje mi się że karty można odbierać już od Wtorku tak jak było podane info poprostu każdy ma inny termin odbioru bo jakby się wszyscy zwalili na hura to byłaby lipa.
Ja też dostałem informację że mogę odebrać w Środę ale wydaje mi się że karty można odbierać już od Wtorku tak jak było podane info poprostu każdy ma inny termin odbioru bo jakby się wszyscy zwalili na hura to byłaby lipa.
Ja dzwoniłem pod ten numer z którego dostałem sms i babka powiedziała że karty jeszcze nie dotarły do szczecina. A chciałem odebrac jutro bo do Szczecina mam 100 km i akurat jutro będę ale powiedziała że nie można jutro odbierać. Nie wiem czy ściemnia czy mówi prawdę.
jakby ktoś dostał sms z informacją że może odbierać jutro to prosiłbym o info
Czy pierwszy mecz Pogoni bedzie darmowy dla wszystkich posiadaczy kart? Czy był wyznaczony jakiś termin i jesli tak to do kiedy taki gratisik obowiązuje ?
2 pytania moze ktos jest zorientowany .
1. Jest mozliwosc przeslania karty przez klub do innego miasta ? Bylo swego czasu info , ze mozna a na stronie z rejestracja nie widze sladu po takiej informacji.
2 . Czy karte mozna odebrac tylko osobiscie czy moze to zrobic osoba trzecia ( i czy ta osoba musi miec dowod osobisty czy wystarczy ksero dowodu ) ?
Z gory wielkie dzieki za odpowiedz.
Jest możliwość przesłania przez klub karty do innego miasta i sam z tego rozwiązania z korzystałem,odpowiednio informując klub podczas składania wniosku.Do tych 25 zł za wyrobienie karty dojdą koszty przesyłki naliczone przez poczte do twojego miasta
Powoli juz mnie wk.. ta rejestracja .Dla zachowania pozorow przynajmniej by odlozyli sluchawke na infolinii udajac , ze linia jest zajeta. Jaka przesylka Oni to wysylaja (polcecony, przesylka za pobraniem czy jeszcze cos innego) ? Mam sam doliczyc koszt przesylki do przelewu za karte czy za przesylke place przy odbiorze ?
2 pytania moze ktos jest zorientowany .
1. Jest mozliwosc przeslania karty przez klub do innego miasta ? Bylo swego czasu info , ze mozna a na stronie z rejestracja nie widze sladu po takiej informacji.
2 . Czy karte mozna odebrac tylko osobiscie czy moze to zrobic osoba trzecia ( i czy ta osoba musi miec dowod osobisty czy wystarczy ksero dowodu ) ?
Z gory wielkie dzieki za odpowiedz.
Jest możliwość przesłania przez klub karty do innego miasta i sam z tego rozwiązania z korzystałem,odpowiednio informując klub podczas składania wniosku.Do tych 25 zł za wyrobienie karty dojdą koszty przesyłki naliczone przez poczte do twojego miasta
Powoli juz mnie wk.. ta rejestracja .Dla zachowania pozorow przynajmniej by odlozyli sluchawke na infolinii udajac , ze linia jest zajeta. Jaka przesylka Oni to wysylaja (polcecony, przesylka za pobraniem czy jeszcze cos innego) ? Mam sam doliczyc koszt przesylki do przelewu za karte czy za przesylke place przy odbiorze ?
Oprócz standardowych danych osobowych załączyć należy w nim zdjęcie niczym nie zakrytej twarzy, czytelny awers i rewers dowodu osobistego i bankowe potwierdzenie wpłaty kwoty 25 złotych. W przypadku, gdy sympatyk Dumy Pomorza Kartę Kibica chciałby otrzymać pocztą, powinien do w/w kwoty doliczyć koszt przesyłki pobraniowej - licząc ze Szczecina do miejsca zamieszkania kibica. W przypadku możliwości osobistego odbioru (w godzinach pracy FanSzopu) doliczenie takie nie jest konieczne. Każdy z kibiców Pogoni Szczecin potwierdzenie wykonania Karty Kibica otrzyma w formie sms.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 19/07/2011 14:06
Dzwoniąc pod numer z którego rozsyłali sms, usłyszałem ze na stronie oficjalnej jest komunikat, że odbiór KK jest od środy od godziny 14:00 i że dzisiaj nie można ich odbierać szkoda że tego nigdzie tam nie widać....
W przypadku, gdy sympatyk Dumy Pomorza Kartę Kibica chciałby otrzymać pocztą, powinien do w/w kwoty doliczyć koszt przesyłki pobraniowej - licząc ze Szczecina do miejsca zamieszkania kibica.
Ciekawe, czemu trzeba opłacić przesyłkę "za pobraniem", skoro zapłatę trzeba wnieść wcześniej przelewem?
I dlaczego klub honoruje tylko dowody osobiste? Paszporty już nie są ważne w tym kraju?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.