Odp: Race na Sylwestra! - 27/12/2011 19:59
race beda w czwartek na 99,99999999999999999%,ta niepewnosc 0,0000000000000000001 bierze sie z mozliwosci wybuchu III wojny swiatowej albo tsunami
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Race na Sylwestra! - 28/12/2011 11:39
Witam, jestem nowy na forum, jeśli nie jest za późno też chętnie bym coś zakupił moj nr gg 1037472 Liczę się z tym ze mogę dostać blaszkę bo jest za 5 12 i na dodatek świerzak pozdrawiam
Witam, jestem nowy na forum, jeśli nie jest za późno też chętnie bym coś zakupił moj nr gg 1037472 Liczę się z tym ze mogę dostać blaszkę bo jest za 5 12 i na dodatek świerzak pozdrawiam
jak cos zostanie to sie ktos z Toba skontaktuje napewno...jutro bedzie wiadomo czy bedzie nadstan czy bedzie brakowac
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
jak cos zostanie to sie ktos z Toba skontaktuje napewno...jutro bedzie wiadomo czy bedzie nadstan czy bedzie brakowac
Troche pozno, ale moze jednak coś zostanie. Byłbym zainteresowany pięcioma racami
Odp: Race na Sylwestra! - 30/12/2011 18:37
Tak biję sie w pierś, co więcej ...? za karę odpalę sobie zimne ognie, bo jak rozumiem brak odzewu oznacza że nic nie zostało.mogę jeszcze wykazac zainteresowanie racami na powitanie 2013 !! Pozdrawiam i zyczę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Ekstraklasy i szans na budowę nowego stadionu
Tak biję sie w pierś, co więcej ...? za karę odpalę sobie zimne ognie, bo jak rozumiem brak odzewu oznacza że nic nie zostało.mogę jeszcze wykazac zainteresowanie racami na powitanie 2013 !! Pozdrawiam i zyczę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Ekstraklasy i szans na budowę nowego stadionu
Nie dramatyzuj tak, przejedz sie do pierwszej lepszej hurtownii fajerwerkow [dworcowa lub kolumba] i jakies race mają, wiadomo,ze nie tak dobre jak te morskie, no ale jak chcesz miec na upratego.... Szczesliwego
odzywalem sie do Ciebie..heh pech chcial ze pomylilem jedna cyfre przy przepisywaniu nr gg...
w ciągu doby rozeszło się 100 rac jezeli beda chetni na kupno rac w terminach pozniejszych mozna zostawic wiadomosc w tym temacie,ale minimalne zamowienie to 10 rac
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.