Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7800 dni

*

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:15
- organizacja - parodia, dno i metr mułu - na 30-40 minut przed meczem niebotyczne kolejki przed wejściem za łukiem (nie wiem jak inne wejście ale podejrzewam, że podobnie) - ochroniarze w żółwim tempie oglądali bilety z każdej strony - nie ma mowy, żeby przy takim systemie przeprowadzić zgrabnie wejście +/- 15 tys. ludzi - dantejskie sceny gdzie tłum się pcha dziewczyny i ojcowie z dziećmi są tłamszeni, kurwa jak można doprowadzić do takiej sytuacji, mało brakowało a doszłoby do tragedii - dobrze, że z przodu pomimo tłoku znalazło się paru normalnych, którzy przepuszczali co bardziej popychanych rodziców z pociechami. Ale kurwa to ma zachęcić nowych potencjalnych kibiców do przyjścia na stadion?? Przecież ludzie dla których dzisiejszy był pierwszym, albo jednym z pierwszych meczów w karierze na pewno po takich akcjach będą niesamowicie zrażeni i więcej na stadionie się raczej nie pojawią.

- doping - średni, stać nas na więcej, fajna zabawa przy śpiewach na 2 sektory, fali, śpiewach kiedy wszyscy dawali się z siebie wszystko. Dobrze, że prowadzący zahaczył o temat nowego stadionu i Krzystka, może da mu to trochę do myślenia.
Bardzo dużo przypadkowych osób na 11-12 - nie wiem, mi by było wstyd siedzieć cicho kiedy obok/wyżej ktoś daje z siebie maksimum możliwości i zachrypnięty śpiewa do samego końca meczu - szczególnie w momencie kiedy na stadion przychodzę raz na ruski rok - a tymczasem dużo osób w dupie miało ten doping i podłączało się tylko w momencie gdy wszyscy śpiewali, albo była dobra zabawa i siedzieć cicho nie wypadało - nawet apel o wypierdalanie jeśli nie chce się śpiewać na niewiele się zdał..

- meczu nie oceniam bo nie widziałem zbyt wiele, ale wynik do przewidzenia.

Cytat:  
żadnego info że od Karłowicza nie będzie można przejść przez parking na łuk przez co w chuj osób musiało stamtąd iść na witkiewicza

O tym zapomniałem, bzdura kosmiczna i kolejny popis klubu, multum osób które od zawsze wchodzi od Karłowicza musiało śmigać naokoło stadionu, żeby łaskawie być wpuszczonym na mecz. Gdzie info do chuja?

Ostatnio edytowany przez: eF^, 11 sierpnia 2010, 23:48 [7 raz(y)]

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:33
to żadnej Zubrzycki, stał Alkon + Fort ze Szczecina, mieli tylko kamizelki Zubrzycki Ochrona, a pod tym polówki klub bokserski Chojna :D :D

BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:34
Organizacja a raczej jej brak można by rzec, spowodowała akcje "Od Kibiców dla Kibiców" ;]
Sam mecz to za bardzo się nie wypowiem obejrzę w TV powtórkę to się odniosę..Kibicowsko dupy nie urwało ale to tylko dlatego, bo zasiadali tam ludzie których nie powinno tam być!Jak widziałem dziadków szukających swojego rzędu uprzejmie powiedziałem im że w tych sektorach się meczu nie ogląda tylko dopinguje, spojrzeli na mnie jakbym im pół rodziny wybił-skwitowałem to :) :) Trochę wkurzało mnie to pucowanie czarnym. Ok Eto, ok Polska jest przyjazna, ale BEZ PRZESADY!!!Legia Pogoń!!!!!:D

No One Like Us....We don't Care...
cofe_shop
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:34
Obrazek jpg wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: cofe_shop, 11 sierpnia 2010, 23:43 [1 raz(y)]

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Owczarek
Kibic
Na forum od 5519 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:36

Junior napisał:  
to żadnej Zubrzycki, stał Alkon + Fort ze Szczecina, mieli tylko kamizelki Zubrzycki Ochrona, a pod tym polówki klub bokserski Chojna :D :D

Jebać to ,ale jak już sobie nie radzą z wkurwionymi kibicami ,no bo jak można wchodzić tylko dwoma wejściami to muszą używać ten jebany gaz.Akurat obok mnie dostał gazem starszy pan w wieku około 70 lat bo nie patrzą gdzie psikają. Pan potem twardo stał w młynie;)

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:42
Aż wuwuzele poszły w ruch, kilka się chyba na głowach tych pedałów z ochrony znalazło. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
EmarMKS
Kibic
Na forum od 5731 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:43

eF^ napisał:  
- organizacja - parodia, dno i metr mułu....... - mało brakowało a doszłoby do tragedii - dobrze, że z przodu pomimo tłoku znalazło się paru normalnych, którzy przepuszczali co bardziej popychanych rodziców z pociechami.

Tragedia wisiala na wlosku. Przeciez to jedna wielka ZENADA. 3 jebane kolowrotki i setki ludzi stojacych jak barany do rzezni. Pomine chamstwo, ktore zamiast stac w kolejce do tych kolowrotow wpychalo sie na chama albo szlo na sam przod i z boczku dolaczalo sie do fali ludzi. Jebac!

To, ze nikomu nic sie nie stalo (mam nadzieje) zawdzieczamy tylko i wylacznie tej wyjebanej bramie kolo wejscia na luk.

02:30 - dzieki Ci Boze za Ranigast
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:46
parodia kurwa z tą organizacją... żadnego info że od Karłowicza nie będzie można przejść przez parking na łuk przez co w chuj osób musiało stamtąd iść na witkiewicza a za łukiem taka kurewska kolejka ze połowa osób zapierdalała przez płot... jakiś dzieciak przede mną tak przechodził przez płot, że bolec wystający na zewnątrz płotu wjebał mu się cały pod skórę na łydce, ludzie tam pościskani masakrycznie... a szkoda gadać.
Odnośnie dopingu szkoda, może ciut za długo jedna przyśpiewka była wałowana, ale fajnie wychodziło jak potem się 13 podłączyła. Spotkania trochę mniej oglądałem, ale wynik do przewidzenia.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 11/08/2010 23:58
Panowie...ale po co Wy tu wszystko piszecie??? można kurwić ile wlezie na organizacje spotkania czy to Pogoni czy ten dzisiejszy kadry, a po meczu jak gdyby nic się nie stało, ktoś wyda kolejne oświadczenie, że to art. taki i taki z ustawy takiej i takiej i to nie ich wina:)

JEBAĆ !!! jak człowiek przygląda się temu wszystkiemu, to od razu zapał do działania spada... bo jak widać, każdy ma wyjebke na to co się dzieje, oprócz samych zainteresowanych, czyli kibiców.

Ps. Szkoda, że na Pogoń tyle ludu nie chodzi.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
SlavicPS
Kibic
Na forum od 5399 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 00:07
A jak ocenicie doping ?
Początek mieliśmy ekstra, gdy się włączał cały stadion. Później z wynikiem coraz słabiej. Fajnie wychodziło śpiewanie na dwie części młyna. Gdy chcieliśmy by odpowiadał cały stadion to było słychać tylko chłopaków z Pogoni Lębork(?) (chłopaki w szarych koszulkach na dole 13). Fajnie się z nami bawili. Dużo piknikowego towarzystwa, które ani razu nie krzyknęło "Polska", a szkoda.

BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 00:16

Ambasador napisał:  
a po meczu jak gdyby nic się nie stało, ktoś wyda kolejne oświadczenie, że to art. taki i taki z ustawy takiej i takiej i to nie ich wina:)

Teraz to niech się tłumaczą w d... j.... bo ustawa nie reguluje ile ma być kołowrotków.Huj w te strefy, ale kołowrotków powinno być 10x więcej przy takim meczu!!Ja też doszedłem już do bramy od Karłowicza a tam hasło że tędy nie wejdziemy i dzida od Witkiewicza, ganiali nas jak bydło..

No One Like Us....We don't Care...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 00:20
No HSV wychodziło bardzo dobrze, na młynie w podziale momentami bardzo głośno było, potem z sektorem 13/14 też niezle gdzie Lębork rozkręcił towarzystwo.

Co to stadionu może ktoś się ogarnie ze 3 kołowrotki na prawie 10 sektorów to nieco mało... :)

Z daleka nie będzie widać.
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 00:21

SlavicPS napisał:  
A jak ocenicie doping ?.

Cytat:  
Samuel Eto'o (kapitan reprezentacji Kamerunu): "Atmosfera na stadionie była niesamowita. Nie czuło się, że to mecz towarzyski, tylko jakieś bardzo ważne spotkanie. Dziękuję polskim kibicom za tak wspaniałe przyjęcie.

Co by o nim i o czarnych nie mówić to cieszy, że tak dobry piłkarz zauważył nasze starania na trybunach ;)

I jeszcze Łukasz Fabiański:

Cytat:  
- Chciałbym bardzo podziękować kibicom, którzy mimo naszej słabej dzisiaj gry bardzo nas wspierali. To dla nas ważne - zakończył.

efekt92
Kibic
Na forum od 6093 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 00:23
Olsztyn to był chyba :P
zabrakło mi tylko jednej przyspiewki... Polska (beben) Polska(beben) Polska, Polska, Polska...nanana
szkoda ze jej nie bylo bo na pewno bardzo dobrze by wyszla

Joint i sport to nie rozłączna para.
Tr1do
Kibic
Na forum od 5671 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 00:24
Przyszedłem na mecz ok :19:50 i patrze a tyle ludu przed strefa 2, nie patrzyłem na inne . Ludzie bardzo zdenerwowani no na taki mecz powinno być z 15 kołowrotków a nie 6 . Pikniki zajmowali swoje miejsca i jak siedziałem na jakimś miejscu i przychodzi many i mówi "To moje miejsce" .

Ostatnio edytowany przez: Tr1do, 12 sierpnia 2010, 01:00 [2 raz(y)]

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6707 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 00:30

efekt92 napisał:  

Pogoń Lębork ;)

cofe_shop
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 01:17

Misiek. napisał:  

efekt92 napisał:  

Pogoń Lębork ;)

+ Olsztyn.

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
ch.
Kibic
Na forum od 8224 dni

**

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 01:46
Na mecz, jak nigdy do Szczecina, zawitało kilka klubów. Kto był można przylookać po flagach

Kibice na Polska - Kamerun

1948
Kibic
Na forum od 6506 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 02:20

cofe_shop napisał:  

Misiek. napisał:  

efekt92 napisał:  

Pogoń Lębork ;)

+ Olsztyn.

na dole 13 Stomil dobrze ze byli bo dawali rade na gorze 14 nie wiem co za ekipa ale tez pocisneli
suma : kibicowsko git moglo byc lepiej ale no com. organizacyjnie dno ufff az sie boje o 2112 ale moze byc wesolo )))) pilkarsko no com.

sajgonka
*zablokowany
Na forum od 5400 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 06:43
zgodnie z przewidywaniami bylo grubasno! xD

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005