mi się wydaje że to foto moto
nigdzie nie pisze nawet na ich forum
Coś nie tak
pzdr
nie pomyslales, ze usuneli post?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Coś nie tak
pzdr
Ale chyba jak by nie jechali to po co by wpisywali na forum i zaraz usuwali ? ;]
Normalnie nie wierzę ...
Przecież to był "żart" w odpowiedzi na ostatnie wydarzenia z naszą stroną...
Czytaj do końca "Z kibicowskimi pozdrowieniami ... MW'O3"
O chryste.. na samym dole był wiele mówiący dopisek:
z kibicowskim pozdrowieniem MW'03
Podpowiem, że to niekoniecznie oni pisali ten post..
mysle ze dla kolegi unammed (chyba mialobyc unnamed ale nie wyszlo?) to sa zbyt trudne podpowiedzi...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Coś nie tak
pzdr
Ale chyba jak by nie jechali to po co by wpisywali na forum i zaraz usuwali ? ;]
Normalnie nie wierzę ...
Przecież to był "żart" w odpowiedzi na ostatnie wydarzenia z naszą stroną...
Czytaj do końca "Z kibicowskimi pozdrowieniami ... MW'O3"
Teraz dopiero zauważyłem i brechtam z siebie ! ;oo xD
Pozdor ;d
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 13/05/2010 16:13
Pytanie do tych co zamawiali bilety na kupbilet. Po jakim czasie do Was doszedł ? od wpłacenia pieniędzy. Bo nie wiem czy jest sens zamawiać jeżeli wyślą dopiero w środe a znając pocztę to do piątku nie dojdzie ;/ Dziś ostatni dzień sprzedaży na ich stronie.
Pytanie do tych co zamawiali bilety na kupbilet. Po jakim czasie do Was doszedł ? od wpłacenia pieniędzy. Bo nie wiem czy jest sens zamawiać jeżeli wyślą dopiero w środe a znając pocztę to do piątku nie dojdzie ;/ Dziś ostatni dzień sprzedaży na ich stronie.
Kiedy dojdą huj wie ja zamowilem we wtorek w srode wyslalem sos mam nadzije ze dzis wyslą bo jak nie to bede musieli wysylac w poniedzialek a nie w srode i czwartek
Własnie teraz patrzylem sos doszedł bo pisze ze jest zapłacone to moze dzis wyslą
Potrzebuję trzech koszulek. Bilety już mam, nie mam koszulek. Ktoś ma rozwiązanie mojego problemu?
Mam ten sam problem. Czy osoby z neutrala moga wpasc po koszuleczke?
kolega z neutrala jakimśrodkiemtr się wybiera?
Wlasnie i tu 2 pytanie
Chcee jechac specjalem
i teraz:
1) Dzis do ktorej sa otwarte zapisy na sepcjal
2) Ewentualnie od ktorej do ktorej jutro
3) Rozumiem że osoby które poźniej ida na sektory neutralne (25) moga jechac specjalem i razem z nimi na stadion?
tenks
Zamówiłem we wtorek i odrazu poszedł przelew.. Zaksięgowali dopiero teraz ;/
Przez neta przelewałeś? Bo ja wczoraj przelew robiłem i jeszcze nie zaksięgowali, właśnie z neta...
Tak , z neta, dokładniej ING. Do wczoraj miałem rezerwacje ale miałem możliwość przedłużenia o kolejne 24h.
Chujnie trochę widzę, bo jak mój przelew ma być zaksięgowany dopiero jutro to w przyszłą środę dopiero wysyłka biletów. Jakoś nie wierzę, że dojdą w 3 dni listem wartościowym. No chyba, że ruszą choć raz głową i zaczną wysyłać wcześniej...
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.