Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 12:08
przestancie mi tu pierdolic kim ja jestem a kim nie. A wyjazd na połfinał do Chorzowa z duzym wyprzedzeniem czasowym nie jest wydarzeniem historycznym? wyjatkowo zenujące tłumaczenie nie mialem hajsu lub praca mi na to nie pozwoliła. heh
A Ty gardus co sobą prezentujesz? ze ładnie wyjebanie złozysz mi tu zdanie? nie słowa a czyny swiadczą o Tobie ale ty i tobie podobni wolą pierdolic jakies farmazony zamiast zebrac dupe i pojechac za tą przeciez "kochana Pogonią" - a nie, pojade na finał jak awansują
nie wychwalam nikogo ale bede cisnał wszystkim tym ktorzy maja takie zjebane podejscie do sprawy! i w chuju mam wasze opinie na moj temat
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 12:18
co do polfinalu z Ruchem w Chorzowie nie wiem cy pamietacie ale tez byly jakies dziwne zmiany terminu
najpierw mowiono 7 kwietnia sroda pozniej okazalo sie ze byl we wtorek 6
takie zmiany nie wplywaja na frekwencje
jednym pasowal wtorek innym sroda, ale tak juz jest
z drugiej strony nie pomaga tez jak najezdzacie na bogu ducha winnych kibicow ktorzy nie zaliczyli za duzo wyjazdow i sie o cos pytaja
wy tez zaczynaliscie jezdzic kiedys tylko ze to byly inne czasy , nie bylo internetu, telefonow komorkowych i jakos sie to ogarnialo
a teraz wygoda siadasz przed kompem i sie pytasz
tylko po co te bluzgi
pozdro
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 12:18
Taka mała propozycja dla debila co się produkuje na forum Jagi. Wiem, że to czytasz koleżko, bo na bank jesteś stąd. Nie siej fermentu i wypierdalaj stamtąd w podskokach.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
przestancie mi tu pierdolic kim ja jestem a kim nie. A wyjazd na połfinał do Chorzowa z duzym wyprzedzeniem czasowym nie jest wydarzeniem historycznym? wyjatkowo zenujące tłumaczenie nie mialem hajsu lub praca mi na to nie pozwoliła. heh
A Ty gardus co sobą prezentujesz? ze ładnie wyjebanie złozysz mi tu zdanie? nie słowa a czyny swiadczą o Tobie ale ty i tobie podobni wolą pierdolic jakies farmazony zamiast zebrac dupe i pojechac za tą przeciez "kochana Pogonią" - a nie, pojade na finał jak awansują
nie wychwalam nikogo ale bede cisnał wszystkim tym ktorzy maja takie zjebane podejscie do sprawy! i w chuju mam wasze opinie na moj temat
Zaraz przyjdzie bardziej kumaty kibic i stwierdzi, ze by wpuscil tylko 10 najlepszych, hPSa tam nie bedzie i co wtedy?
Co do reprezentowania cos soba to nie mam ambicji "prezentowania cos soba" przed toba.
to na chuj sie wdajesz w polemike? nie masz nic ciekawego do powiedzenie to trzym ryj i pisz sobie w ogorkowym co cie boli, bo nie chce mi sie czytac twoich ubolewajacych popierdołek. Czytajac takie nowinki coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze u nas nigdy nie bedzie dobrze.
I weź mi juz nie odpisuj bo mamy zupełnie inne zdania na ten temat, Ty masz chujowe no coz, ja mam dobre i tego sie trzymajmy
Zaraz przyjdzie bardziej kumaty kibic i stwierdzi, ze by wpuscil tylko 10 najlepszych, hPSa tam nie bedzie i co wtedy?
Co do reprezentowania cos soba to nie mam ambicji "prezentowania cos soba" przed toba.
a moze dalibyscie spokoj ? ... zenujace sa te wzajemne docinki ...
czemu zenujące? to ze na wyjazdy ligowe jeździmy w kilkadziesiat osob? i sraka? czy to ze jedziemy w 7 koła dopiero jak cos Pogoń moze osiagnac? to jest dopiero zenujące. Pozdro
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 12:32
"W sensie jaka prawde? Ze ktos chce jechac z ciocia albo czy wziac plecak? Lepiej ze zadaja pytania zawczasu, czesc to malolaty i bardzo dobrze, jada normalni kibice, ktorzy pewnie nawet nigdy nie byli na wyjezdzie.
Osobiscie, bardzo sie z tego ciesze. Niech jada normalni kibice, pikniki, niech to dla wszystkich kibicow Jagi bedzie swieto. Nie tylko dla ultrasow czy najwierniejszych ktorzy sa super ogarnieci, wszystko kumajacy itp. "
Z Ich forum, wiem, że mało ważne, lecz zauważcie, że u nas to jest tylko narzekanie, że pikniki, że małolaci a zobaczcie jak oni do sprawy podchodzą Wydaje mi się, że ich nastawienie jest bardziej "przyjazne". Jeżeli weszła by osoba na nasze forum, np osoba 50 letnia która by z dzieciakiem chciała się zabrać na mecz, to co poniektóre posty by naprawde odstraszyły. Niewiem czy to nakłoni do refleksji, lecz pamiętajmy, że stanowimy jedność. Nie ważne jaki kibic ile wyjazdów, czy jest na każdym mecz czy nie, w Bdg stanowimy jedność!
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 12:52
Zacznijcie jeździc w miare poprawnie na wyjazdy to nikt do nikogo ppretensji miec nie bedzie! Czemu na inne mecze ligowe nie ma takiej nagonki? BO W CHUJU MACIE!! nie mam nic do tego bysmy pojechali nawet w 40 tys do Bdg ale jeździjmy tez na inne mecze tej samej druzyny to wtedy bedziemy mogli powiedziec cos o jednosci. Wszyscy zyjecie tym wyjazdem a juz zapomnieliscie o reszty, juz nie chce myslec co bedzie jak ta Pogoń nie zdobedzie pucharu. Z tych iles tysiecy obrazi sie pewnie conajmniej polowa i to ma byc mi jednosc? Gdzie ja mimo jakiegos zjebanego zakazu i pracy potrafie znaleźć czas i pieniądze by pojechac za nia tam gdzie sie da! Czemu kurwa wiekszosc tutaj piszących a przeciez duzo piszących nie ma podobnego podejscia do sprawy? Tylko ciagle to samo nawija, hajs praca szkoła czas. Szkoda ze na wojaz do Bdg kazdy znajdzie po 150 zikow a na wyjazd ligowy to nie mam Nie bede dalej sie wywodził bo pewnie i tak wiekszosc nie rozkmini moim słów a Ci co rozkminią to weźcie sie w garsc bo przeciez kazdy chce naszej silnej kibicowsko Pogoni!
czemu zenujące? to ze na wyjazdy ligowe jeździmy w kilkadziesiat osob? i sraka? czy to ze jedziemy w 7 koła dopiero jak cos Pogoń moze osiagnac? to jest dopiero zenujące. Pozdro
Ale tak było jest i bedzie. To sukces , dobra prasa napędza koniunkturę, więc nie ma co temu specjalnie sie dziwic. przypomnijmy sobie jak na Lecha który o mało nie poleciał do 3 ligi chodziło po tysiąc osób. Więc nie tylko u nas jest taka tendencja. A takie wymiany uprzejmości niczemu dobremu nie służą-niech kazdy z Was ma swój pogląd i jak wymieniacie go na forum zrobcie to w barziej cywilizowany sposób-wszak tej rozmowie "przysłuchuje" sie sporo ludzi.
Ale tak było jest i bedzie. To sukces , dobra prasa napędza koniunkturę, więc nie ma co temu specjalnie sie dziwic. przypomnijmy sobie jak na Lecha który o mało nie poleciał do 3 ligi chodziło po tysiąc osób. Więc nie tylko u nas jest taka tendencja. A takie wymiany uprzejmości niczemu dobremu nie służą-niech kazdy z Was ma swój pogląd i jak wymieniacie go na forum zrobcie to w barziej cywilizowany sposób-wszak tej rozmowie "przysłuchuje" sie sporo ludzi.
I jeszcze jedna sprawa-nie rozumiem logiki i konsekwencji w poczynaniach niektózych-wpierw namawiać sie nakazuje wszystkich do Bydgoszczy, wywiesza sie transparenty w całym mieście etc by później głosic takie dziwne tyrady. Niech niektórzy sie zastanowią czego tak naprawdę chcą.
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 14:04
Jakby nie patrzec to hps ma troche racji. Przeciez nie chcemy, aby w Bydgoszczy tylko polowa nas spiewala bo druga polowa (badz 3/4) to pikniki ktorzy przyjechali tylko mecz poogladac i maja gleboko w dupie wspieranie druzyny i nie beda spiewac bo "szkoda im gardla". Z tymi kibicami sukcesu troche przesadza, bo nie zna wszystkich osob na forum i nie moze wiedziec czy krzysiek_pl byl na 2 wyjazdach i chodzi na mecze od tego sezonu albo czy czarodziej240 to stary ultras. Rozumiem ze kilka osob z tego forum jest znanych, no ale nie wszyscy
Gardła! - 12/05/2010 14:31
Myślę, że to jednak finał PP i jakby nie patrzeć mega wydarzenie dla nas Portowców. To 3 finał w historii, mało kto z tych, którzy pojadą do Bydgoszczy oglądali poprzednie 2 (ja bawiłem się wtedy klockami w przedszkolu ) I choćby z tego powodu, że rzadko nam się trafia takie wydarzenie nikt gardła nie będzie oszczędzał! Mam taką nadzieję... Do napinaczy: swoją energię przenieście z forum na stadion! Napewno potrzebne są pomysły jak godnie się zaprezentować!
I jeszcze jedna sprawa-nie rozumiem logiki i konsekwencji w poczynaniach niektózych-wpierw namawiać sie nakazuje wszystkich do Bydgoszczy, wywiesza sie transparenty w całym mieście etc by później głosic takie dziwne tyrady. Niech niektórzy sie zastanowią czego tak naprawdę chcą.
nie zrozumiales przesłania albo wyrazilem swoje zdanie w jezyku chinskim, nie wazne. Powtorze bo moze to bedzie cenna dyskusja dla innych. Jesli juz tak bardzo siejemy propagande na ten wyjazd do Bydgoszczy to siejmy rowniez na inne mecze ligowe, bo na tych wspiera nasza kochana Pogoń nieliczna grupa osob dla ktorych Pogoń to nie tylko wyniki sportowe. Za to na na okolicznosciowy wyjazd nikogo namawiac nie trzeba, ubolewam nad tym i moze stad moje zniesmaczenie w tym wątku. Pojedzmy na ten puchar, rozpierdolmy decybele ale pamietajcie tez wielcy ultrasi, pikniki, kibice ze są rowniez inne mecze Pogoni !!!!!!!!!!!!!!!!
iech zgadne "i tak pewnie chuje nie wygrają wiec po chuj mam tam jechać? jeszcze na ślask?" banda hipokrytów kazdemu po blaszcze na odmul przy wejsciu na nasze sektory to minimalna kara.. z ogarnieciem pozdro
Dlaczego uwazasz ze ktos z nas zyczy Pogoni zle? Dla niektorych wyjazd jest poza zasiegiem chociazby ze wgledu na prace i to ze mieszkamy poza Szczecinem. Na szczescie udalo mi sie zalatwic na piatek urlop, zebym mogl ze Szczecina jechac na Final PP.
akurat w tym momencie on ma racje ! Przed meczem w Chorzowie od nie jednego "wiernego" kibica słyszałem jak Pogoń dostanie po dupie bedzie kompromitacja ,ze wstyd patrzec po chuj tam jechac.Tak samo przed meczem w Szczecinie ... a co potem ? Jeszcze przed otwarciem stoi w kolejce bo przeciez kurwa wiernie trzeba wspierac pilkarzy w bydgoszczy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.