Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/11/2008 18:47
Gra bardzo słaba. Parzy bił wszelkie rekordy. Nie miał sił już po 10 minutach a każde zagranie to strata lub wstrzymanie akcji. Napadziory ciągle na spalonym . I sędzia miał we wszystkich przypadkach racje. Wazne trzy punkty. Teraz wymienić pól składu i na wiosnę będzie można spokojnie oglądać te mecze.
Parzy w tej 10min poważnie ucierpiał, poza boiskiem spędził dobre 4-5min ale wrócił do gry - myślę, że dlatego grał trochę słabiej, ale za to odwdzięczył się piękną bramką.
Co do sędziego bocznego który machał przy niskiej. TOTALNE DNO! 2-3 razy gdy Portowcy wychodzili na czystą pozycję a on pokazał offside - ewidentnie go nie było. Ale co się odwlecze... bramki wkońcu padły i wszyscy są zadowoleni.
Najgorsze po tym meczu jest to że..... następny dopiero w marcu
Faktycznie Parzy po urazie jakiego nabawił się w I połowie grał katastrofalnie, każda jego piłka to strata. Biliński również słabo, po 50 minutach nie miał już sił na poruszanie się po boisku.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/11/2008 19:22
Nie przesadzajmy z narzekaniem. 3 pkty nasze, wynik nie pozostawiajacy watpliwosci kto byl lepszy. A ze styl momentami mierny i skutecznosc zenujaca - na boisku orlow nie bylo, Ci pilkarze o reprezentacje sie nie ocieraja wiec nie ma co przykladac zbyt wysokich standardow do ich umiejetnosci. Najwazniejsze ze nie dali ciala i zainkasowali wazne punkty.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Mecz nawet ciekawy tylko cienko było dzis ze strzelaniem bramek , oczywiście bardzo cieszą 3 punkty !
Bramka Parzego super
No to teraz przepracowac dobrze zimę , sciągnąc wzmocnienia i można walczyc o I ligę
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/11/2008 19:37
Mecz nudny. Zal tych set Ropieja ale co tam, nie raz nas z opresji wyciągnął (Jarota chociażby)... Mecz uratowały 2 bramki, bo gdyby nie one to byłby chyba najnudniejszy mecz rundy... Co do liniowego z pod niskiej - Bez komentarza No cóź...aby do marca
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/11/2008 20:08
no i 6 zwycięstwo z rzędu stało sie faktem az zal ze to juz koniec i trzeba czekac do Marca ..szkoda tylu niewykorzystanych okazji bo te 3:0 to najmniejszy wymiar kary dla gości no ale coz nie ma co narzekac jeszcze kilka tygodni temu nikt z nas nie przypuszczal ze bedziemy miec taka swietna koncowke pojawily sie wtedy nawet glosy o walce o utrzymanie a tu prosze znow jest realna szansa na awans szacunek duży dla Trenera Mandrysza bez niego by tego wszystkiego nie bylo Oby tak na Wiosne PSziś slyszalam wywiad z jednym z zawodnikow Kotwicy ktory zapytany o to czy jego druzyna awansuje powiedzial "nie my w tym sezonie jestesmy zainteresowani walka o utrzymanie na wiosne maja dostac szanse mlodzi zawodnicy i to oni glownie beda grac a my o awans powalczymy w przyszlym sezonie " no To Kotwa chyba tez troszke odpusci no ale jak bedzie zobaczymy Bo Najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS!!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/11/2008 20:47
Początek meczu naprawdę całkiem ciekawie się zapowiadał. Z czasem gra stawała się coraz bardziej chaotyczna, później doszło multum niewykorzystanych sytuacji. Mimo wszystko jednak piłkarze wzięli się w garść w końcówce spotkania. 3:0 cieszy oko, ale mogło być więcej
Bez pozdrowień dla sędziego liniowego bocznego ( jakżeby inaczej przy trybunie niskiej, spalone z "dupy" strasznie drażniły )
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
ja sie zastanawiam czy nie zaprzestac relacji live ze spotkań w Szczecinie. Pewnie wiekszosc woli posiedziec w ciepełku przy kompie i miec na gorąco wynik niz przyjsc na stadion dlatego taka frekwencja.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Co do bębna to chyba nie spełnił swojej roli bo strasznie to brzmiało (może to wina złego przyrządu do uderzania? nie wiem nie znam się)
A młyn i tak liczny jeśli odnieść się do paru ostatnich meczów w Szczecinie, przyjdzie awans przyjdą kibice (sukcesu).
A ja dalej uważam że reklama nadchodzących spotkań w Szczecinie jest żadna i marketing dalej śpi, jest tyle możliwości, czy klub coś robi? Wyprowadźcie mnie z błędu ale rozlepianie plakatów to chyba aktualnie działka kibiców, już nawet bilboardów zapowiadających mecze na mieście nie widać a co dopiero czegoś wymyślniejszego.
Jasne, biorac pod uwage ilosc osob na ostatnich meczach w Szczecinie to nasz mlyn byl liczny ,ale mnie to niezbyt zadowala... dzisiaj liczylem na powtorke z meczu Pogon Szczecin- Stal Szczecin w 4lidze hehe Ale jednak sie zagalopowalem za bardzo.
Teraz pozostaje nam przygladac sie nowym transferom. Do zobaczenia w marcu
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/11/2008 22:20
Dziwią mnie trochę opinie, że Pogoń zagrała słabo. Dla mnie to najlepszy mecz rundy, pewna wygrana i absolutnie debeściacka gra w drugiej połowie. Pomijam kiepską skutecznośc Ropieja i Kosakowskiego, ale przewaga była wyraźna jak nigdy. Wyprzedzaliśmy przeciwników w walce o każdą piłkę. Bramka Woźniaka palce lizać (nie strzał, tylko akcja). Uważam, że Mandrysz dobrze poustawiał zawodników i trochę uwolnił ich od taktycznej presji. Taki Wólkiewicz może zapieprzać 90 minut, ale 2-3 wejścia w nogi i chłopak musi zejść.
Jeżeli chodzi o transfery to chętnie widziałbym w Pogoni bramkarza z Koronowa - chłopak jest wysoki, zwinny, ma dobry chwyt i wyciąga mocne strzały (zupełne przeciwieństwo Binkowskiego). Dzisiaj uchronił Victorię od blamażu.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Jeżeli chodzi o transfery to chętnie widziałbym w Pogoni bramkarza z Koronowa - chłopak jest wysoki, zwinny, ma dobry chwyt i wyciąga mocne strzały (zupełne przeciwieństwo Binkowskiego). Dzisiaj uchronił Victorię od blamażu.
Bramkarz Victorii naprawde pokazał klasę Był chyba najlepszym zawodnikiem na boisku , wyciągał piłki praktycznie niemożliwe do wybronienia !
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/11/2008 22:32
Co do młyna. Zaczęło się obiecująco, sporo osób w porównaniu z całą rundą do tego głośny i wyraźny śpiew. I wtedy nadeszła II połowa - a wygląd młyna to jakieś 55-65% tego co było w I połowie. Gdzie ci kibice? wyparowali? na kiełbaski poszli? trochę dziwne - doping od razu był wyraźnie słabszy. Fajnie często wykorzystywanie całego stadionu - kto wygra mecz?! nareszcie porządnie brzmiało, no i atmosfera po bramkach elegancka.
Co do bębna - jakieś takie dziwne echo szło, nie wiem czym to było spowodowane, ale zbyt dobrego efektu to nie robiło.
Bramkarz Victorii naprawde pokazał klasę Był chyba najlepszym zawodnikiem na boisku , wyciągał piłki praktycznie niemożliwe do wybronienia !
czy ja wiem? dla mnie to poprostu nasi strzelali prosto w niego, trudno by było tego nie wybronić... Wykazałby się gdyby wyjął np. strzał Parzego...
A co do bębna to pamiętam że jak byłem mały to miałem taki zabawkowy będen i wydawał taki pusty odgłos jak się go trzymało "w powietrzu" albo opartym na czymś nieodpowiednim. Więc może to chodzi o te oparcie, ale specjalistą nie jestem.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Oby tylko co po niektórym nie poprzewracało się w głowach od tych 6 zwycięstw pod rząd.
Jest zajebiście, oby tak dalej. Chłopaki dzisiaj pokazały naprawdę ciekawą grę. To że nie ma skuteczności...? no trudno - to też przyjdzie z czasem.
Wszyscy narzekający - przypomnijcie sobie grę Pogoni z początku września... no chyba, że wtedy nie chodziliście na mecze, to i rozumiem dlaczego teraz narzekacie na słabą grę...
Zaczyna się dobrze dziać piłkarsko w naszym klubie, skoro kurwać Pogoń wygrywa 3:0 a większość komentarzy to narzekanie na słabą grę. ;]
Oby tylko co po niektórym nie poprzewracało się w głowach od tych 6 zwycięstw pod rząd.
Jest zajebiście, oby tak dalej. Chłopaki dzisiaj pokazały naprawdę ciekawą grę. To że nie ma skuteczności...? no trudno - to też przyjdzie z czasem.
Wszyscy narzekający - przypomnijcie sobie grę Pogoni z początku września... no chyba, że wtedy nie chodziliście na mecze, to i rozumiem dlaczego teraz narzekacie na słabą grę...
popieram....
Nawet Bińkowski dziś paradował przyjmowaniem piłek ... to że nie ma skuteczności jest zwiazane z ciężką pracą .... Transfery teraz będa kluczową rolą , aby passa nadal trwała...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.