Ciekawe czy ty" anonimowy" czlowieczku podszedlbys na mecze o ile na nie chodzisz i powiedzial ktoremus z tutaj obecnych ze jest kretynem bo zdaje mi sie ze nie wiec przestan sie napinac bo nestrade ci odetna
Odp: Drzymała w Pogoni - 30/06/2008 22:47
Fuzji nie będzie i od razu aż się człowiek lepiej czuje! , a tych którym coś nie pasuje i tak już niedługo znikną z życia forum hehe
Ciekawe czy ty" anonimowy" człowieczku podszedłbyś na meczeu o ile na nie chodzisz i powiedzila ktoremus z tutaj obecnych ze jest kretynem bo zdaje mi sie ze nie wiec przestan sie napinac bo nestrade ci odetna
Olej go , mamy to co chcieliśmy i chuj z ,, sukcesowcami ''
JAK CHCECIE EKSTRAKLASĘ TO POZNAŃ NAJBLIŻEJ!! Jak I liga to Świnoujście !!!
(proponuje zamknąć temat i ,,znikną '' ci nowi ,,wierni kibice'')
A prawdziwi fani : II liga MKS!!!
Ostatnio edytowany przez: Nerson48, 30 czerwca 2008, 22:56 [1 raz(y)]
zamknijcie ten temat bo jak sie czyta takie kurewskie teksty to juz chuj strzela
kurewskie teksty to bedziesz rzucal za rok..przekonasz sie ty i reszte baranow kurwa..jakim to trzeba byc tepym ale huj przezyjemy...juz szykujcie oprawy...niech ta fala zapierdala... pierwszy sektor ....ale bedzie polew
Odp: Drzymała w Pogoni - 30/06/2008 23:04
OK - cool, mamy to co chciala wiekszosc - a teraz ciekawy jestem co bedzie dalej, ciekawy jestem kiedy Smolny i reszta wypna sie na Pogon, ciekawy jestem kto bedzie sponsorowal druzyne!!!! Moze zagraja za darmo, ale ten sklad - jak wiele mowi - utrzyma sie dokladnie rok!!!
Wy co Pogońiliscie Drzymale, nie macie ani grosza rozumu!!!!
Jestescie wszystcy na jednym poziomie - niestety nic to nie zmieni ze dalej bede wierzyl ze Pogon kiedys bedzie w 1. lidze, ale nie z takimi kibicami jak wy jestescie!!!
Dzieciaki, ktorzy nie wiedza co robia i mysla ze sa super cool!!!
Skad wezmiecie teraz kase na wzmocnienia?
Bedziecie krasc samochody, sciagac haracz z kioskow, czy bedziecie moze narkotykami handlowac?
Nie powiem ze jestem zwolenikiem Drzymaly albo Ptaka albo jakiegos ciecia Gondora - lecz, wy nie utrzymacie klubu. Haahhaha, wy to qrwa sie pienicie jak bilety o zeta podniosa i robicie z tego afere!!!
Niestety, kibicuje 35 lat Pogoni ale ze Pogon Szczecin ma takich idiotow jako kibicow - to szczerze mowiac - zygac mi sie chce!!!!
Nie pozdrawiam was, bo jestescie wszystcy po jednych pieniadzach!!!!
zamknijcie ten temat bo jak sie czyta takie kurewskie teksty to juz chuj strzela
kurewskie teksty to bedziesz rzucal za rok..przekonasz sie ty i reszte baranow kurwa..jakim to trzeba byc tepym ale huj przezyjemy...juz szykujcie oprawy...niech ta fala zapierdala... pierwszy sektor ....ale bedzie polew
takis kozak? powiedz to w twarz marny skurwysynie
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Wyjdź. Siedź przed tym telewizorem i podziwiaj w Canal+ Lecha, Wisłę...
OK - cool, mamy to co chciala wiekszosc - a teraz ciekawy jestem co bedzie dalej, ciekawy jestem kiedy Smolny i reszta wypna sie na Pogon, ciekawy jestem kto bedzie sponsorowal druzyne!!!! Moze zagraja za darmo, ale ten sklad - jak wiele mowi - utrzyma sie dokladnie rok!!!
Wy co Pogońiliscie Drzymale, nie macie ani grosza rozumu!!!!
Jestescie wszystcy na jednym poziomie - niestety nic to nie zmieni ze dalej bede wierzyl ze Pogon kiedys bedzie w 1. lidze, ale nie z takimi kibicami jak wy jestescie!!!
Dzieciaki, ktorzy nie wiedza co robia i mysla ze sa super cool!!!
Skad wezmiecie teraz kase na wzmocnienia?
Bedziecie krasc samochody, sciagac haracz z kioskow, czy bedziecie moze narkotykami handlowac?
Nie powiem ze jestem zwolenikiem Drzymaly albo Ptaka albo jakiegos ciecia Gondora - lecz, wy nie utrzymacie klubu. Haahhaha, wy to qrwa sie pienicie jak bilety o zeta podniosa i robicie z tego afere!!!
Niestety, kibicuje 35 lat Pogoni ale ze Pogon Szczecin ma takich idiotow jako kibicow - to szczerze mowiac - zygac mi sie chce!!!!
Nie pozdrawiam was, bo jestescie wszystcy po jednych pieniadzach!!!!
Jak tu na mecz ma sie przyjsc i syna nauczyc co to Pogon, to taki idiota jak ty wszystko psuje!!!
Jak bym byl tu adminem, to ty psycholu bys od razu dostal bana za takie wypowiedzi. Tylko do informacji, no forach internacionalnych takich idiotow sie od razu banuje - bo sie nie chce huliganow na meczach co wszystko psuja a kluby musza kary placic!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.