Odp: Drzymała w Pogoni - 30/06/2008 20:51
Kolego debesicak trafiłes jak kula w płot. Na mecze Pogoni to chodze nieprzewanie od kliknastu lat. Po drugie przywołałem pewniem przykład nie z roku ubiegłego, tylko za czasów przed Ptakiem (2003 roku). Jak Ty mało widze wiesz, a udajesz tu jakiegos fachowca. Po trzecie to sami tacy jak Ty wywolali ten temat , mówiąc coś o zasadach sportowych i sportowej rywalizacji, więc przestan gadac głupoty i zbieraj kase na biletey na II lige ,bo bedziesz płakac ze nie zapłacic na Pogoń 10 czy 15 złotych.I na koniec, nigdzie nie pisałem że jestem za OE. Koniec.
tak tylko to kurwa mać to odnośnie tej całej niezrozumiałej i dziwnej propozycji. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że te tłumy wiernych fanów stawią się w sierpniu na rozpoczęciu rozgrywek.
tak tylko to kurwa mać to odnośnie tej całej niezrozumiałej i dziwnej propozycji. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że te tłumy wiernych fanów stawią się w sierpniu na rozpoczęciu rozgrywek.
tak tylko ze 500 osob nie utrzyma klubu bo wplywy nie pokrywaja nawet kosztow organizacji meczu cienko to widze
tak tylko ze 500 osob nie utrzyma klubu bo wplywy nie pokrywaja nawet kosztow organizacji meczu cienko to widze
Z rególy bywam spokojny, ale...
Skończ juz swoje pierdolenie człowieku...
Może w końcu pora coś zrobić dla klubu, żeby było lepiej ?? No ale po co nie ??
Zawsze to lepiej ponarzekać na forum
sprzedajnym szmatom mowimy nara!! nie powiodła sie fuzja,ale straszne.. jebać drzymałe,smolnego,kałużnego i reszte ścierwa..zwłaszcza internetowych cymbałków,ktorzy gowno wiedza,gowno robia i wlasna matke by sprzedali...
jeszcze trzeba kolego sie z tym scierwem rozliczyc!!!!
Odp: Drzymała w Pogoni - 30/06/2008 21:34
Fakt może źle przytoczyłem cytat całościowy ale dlatego dałem zwroty Cie/Was, a po przeczytaniu całodniowej "wymiany zdań" nie kojarzę każdego głupiego wpisu... Ogólnie tyczyło się do zwolenników fuzji...
Po drugie przywołałem pewniem przykład nie z roku ubiegłego, tylko za czasów przed Ptakiem (2003 roku). Jak Ty mało widze wiesz, a udajesz tu jakiegos fachowca.
hmm.. sorry.. albo ślepy jestem albo mylę fakty ale wypomniałeś coś o zgodach klubów IV ligowych na gre Pogoni w tej że lidze (więc albo to było rok temu albo czas leci jak głupi i straciłem rachube - wg mnie to pierwsze stąd mój wpis
Po trzecie to sami tacy jak Ty wywolali ten temat , mówiąc coś o zasadach sportowych i sportowej rywalizacji, więc przestan gadac głupoty
znasz mnie
zbieraj kase na biletey na II lige ,bo bedziesz płakac ze nie zapłacic na Pogoń 10 czy 15 złotych.
O to się nie martw!!!!!! i nie wtykaj nosa gdzie nie trzeba... sam szukasz głupich tematów...
Odp: Drzymała w Pogoni - 30/06/2008 21:54
II II LIGA MKS!!! wreszcie spokój i można zamknąć temat Drzymała w Pogoni!! Internetowi napinacze zbierać się i organizować wycieczki do sryrlandii szerokiej drogi.. II II LIGA MKS!!! pzdr dla wszytkich antyfuzjonistów
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.