Bez tych "śmiesznych pionków" Pogoń tułałaby się obecnie po B-klasach.
Gratuluję podejścia. Całe szczęście są jeszcze ludzie, którzy gry w najwyższej klasie rozgrywkowej, nie przedkładają nad pewne wartości. Gdybyś trochę poczytał, poanalizował, a nie ślepo patrzył w Zbysia, to może olśniłoby Cię i złamałbyś mit o nadzianym, wielkim biznesmenie-dobroczyńcy. Ale zresztą, czego ja wymagam...
Frekwencja mogłaby być dużo wyższa gdyby tym "kibicom" chodzenie na IV ligę nie przynosiło wstydu i ujmy na honorze. A teraz ci "kibice" pobudzeni wizją ekstraklasy, wyskakują jak grzyby po deszczu przed szereg i chcą decydować o losach klubu. Smutne.
To nie będzie nasza drużyna. Ale Twoja tak - i to na cały rok, dwa (raczej jednak na rok, bo jak spadną to wrócicie do domów)! Super, nie? Także wszystko zależy od Ciebie i Tobie podobnych - możecie stworzyć gorący doping i wspaniałą atmosferę.
Przeczytałem. Jestem prawdziwym kibicem?
Ostatnio edytowany przez: jns, 30 czerwca 2008, 13:43 [1 raz(y)]
Poznałem Wasze zdanie. Nie zgadzam się z nim, bo nie uważam, aby Drzymała mógł zrobić coś, czego my byśmy nie chcieli(zadłużyć klub i uciec). No cóż, to tyle mojego zdania.
zanim zabierzesz glos w sprawie, przeczytaj o co dokladnie chodzi a bedziesz wiedzial, ze to nie twoje zdanie a jedynie klamstwo, ktore sobie wymysliles bo marzy ci sie OE a drzymala spelnia wyobrazenia Wielkiego Biznesmena, ktory zrobi z Pogoni klub na miare CL, niestety nie zrobi... Dobra dzieci pora wstawac koniec spania...
Szczecin caly bez drzymaly...
Jebac fuzje... i was kibice sukcesu&OE...
Odp: Drzymała w Pogoni - 30/06/2008 13:45
Ogólnie śmieszy wysyp nowo zalogowanych sympatyków piłki, Pogoni...
tak biegle władającymi internetem...
i powiem tak, a raczej spytam. Wielu kibiców wyrażających swoje zdanie w internecie są jakoś tak nei widoczni na stadionie ale bardzo widoczni w internecie. Tak więc kibice którzy dopiero się w tym internecie pojawili gdzie byli wcześniej??
Napewno jest tutaj bardzo dobrze widoczny dział PR Pogoni.
A z czego się bierze sianie fermentu?? Właśnie przez tych nowych użytkowników co to są tu od kilku dni i próbują mącić, zakładać wiele kont i tworzyć te swoje 90 %
Od Pogoni łapy precz!!!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
i powiem tak, a raczej spytam. Wielu kibiców wyrażających swoje zdanie w internecie są jakoś tak nei widoczni na stadionie ale bardzo widoczni w internecie. Tak więc kibice którzy dopiero się w tym internecie pojawili gdzie byli wcześniej??
A z czego się bierze sianie fermentu?? Właśnie przez tych nowych użytkowników co to są tu od kilku dni i próbują mącić, zakładać wiele kont i tworzyć te swoje 90 %
Od Pogoni łapy precz!!!
Pragnąłbym zauważyć że nie wszyscy nowo zalogowani są fuzji na tak!! ja np. nie bylem zalogowany bo nie czułem takiej potrzeby natomiast od czytania tych wszystkich gówien o "boskim" Drzymale postanowilem sie zalogować! Jebać fuzje...
Od kołyski aż po grób POGOŃ SZCZECIN to mój klub!!!
Grzegorz Kozak nie będzie już pełnił funkcji pełnomocnika w zarządzie Pogoni Szczecin.
Dotychczasowy pełnomocnik sam zrezygnował z pełnionej dotychczas funkcji. Zapytaliśmy Pana Grzegorza o powody, które skłoniły go do podjęcia takiej decyzji. - Wszystko wyjaśniłem w oświadczeniu - lakonicznie odpowiedział.
W oświadczeniu czytamy m.in. - W związku z brakiem możliwości kompromisu i wspólnego stanowiska pomiędzy Pogonią Szczecin SA a Stowarzyszeniem PSN, w którym byłem wiceprezesem, moja działalność w Pogoni Szczecin SA została zakończona. … Dlatego też z dniem dzisiejszym rezygnuję z funkcji Pełnomocnika Zarządu Klubu.
Na pytanie, o dalsze plany związane z Pogonią Szczecin, odpowiedział równie krótko. - Chciałbym na razie odpocząć od tego wszystkiego, a co będzie później, zobaczymy - uciął.
Sytuacja, która ma miejsce w klubie, nie jest dobra. Środowisko kibicowskie się dzieli, pracownicy nie wytrzymują ciśnienia. Co będzie dalej? Najpóźniej w środę ma być podjęta ostateczna decyzja. Termin jest po raz kolejny przesuwany w czasie, a do startu rozgrywek coraz bliżej...
Odp: Drzymała w Pogoni - 30/06/2008 14:11
Magic i Tobie podobni, zrozumcie wreszcie jedno : DRZYMALA NIE WLOZY W TEN KLUB ANI ZLOTOWKI, kasa bedzie z C+, on nie bedzie sponsorem tylko osoba ktora uzyczy miejsc w OE i pilkarzykow ktorych w tej chwili nie zdazy sprzedac, ale liczy ze sprzeda ich po rundzie lub sezonie. Widac nawet po tym co chcial zrobic we Wroclawiu, on juz nie bedzie sponsorem/inwestorem, chce sie odbic od dna ( m.in.jak nie sprzeda spolki pilkarskiej Groclin ktora przynosi straty nie dostanie gwarancji kredytowych-potrzebnych przy budowie fabryki na Ukrainie). Po drugie wielcy zwolennicy fuzji, kto by gral w tym tworze ? Wiekszosc zespolow robi transfery, gra sparingi, jest na obozach a oni co? A przepraszam zostaje kadra "Groclinu" z ktorej bardziej wartosciowi zawodnicy juz odeszli a inny negocjuja kontrakty w innych klubach. Po drugie jakim prawem to Wy macie decydowac, Wy ktorzy nie chodziscie na Pogoń w 4 lidze bo wstyd, Wy ktorzy nie robicie nic, tylko walczycie na Internecie, Wy ktorych nikt nie zna, ktorzy nie pomogli w zadnym kibicowskim aspekcie. Szczekacie na ludzi dzieki ktorym w tej chwili jest Pogoń, na ludzi ktorzy prowadza doping, na ludzi ktorzy brali udzial w obchodach 60 lecia Pogoni Szczecin (aaa przepraszam, Was tam nie bylo bo to nie mecz z Wisla w OE), na ludzi dziei ktorym sa wyjazdy,flagi czy oprawy. Anonimami bez glosu jestescie WY ! Caly Szczecin bez Drzymaly ! Biznesen ktory manipuluje swoich slowami i sklada postanowienia bez pokrycia to Wasz Drzymala.
"– Szczecińscy kibice bardzo dobrze przyjęli prezesa Drzymałę, choć mieli na uwadze wszystkie historie związane z niedoszłą fuzją ze Śląskiem Wrocław – powiedział dla Polskiej Agencji Prasowej Jerzy Pięta, rzecznik prasowy Groclinu."
Wniosek: ktos klamie
Szkoda, że autor nie dopisał, że Super Expresu nie interesują niższe ligi a "sensacje" z wyższych. A dobra relacja z meczu to nie taka przedstawiająca grę zawodników czy przebieg spotkania a sensacyjne wątki. Nie ma ekstraklasy nie ma kasy :-)
Od Pogoni łapy precz!!!
Pragnąłbym zauważyć że nie wszyscy nowo zalogowani są fuzji na tak!! ja np. nie bylem zalogowany bo nie czułem takiej potrzeby natomiast od czytania tych wszystkich gówien o "boskim" Drzymale postanowilem sie zalogować! Jebać fuzje...
okej ale cały wysył fuzjomaniaków na tym forum charakteryzuje się kilkudniową obecnąścią na nim.
Oczywiście są wyjątki i to w dwie strony ale taka tendencja jest dość mocno zauważalna
Magic i Tobie podobni, zrozumcie wreszcie jedno : DRZYMALA NIE WLOZY W TEN KLUB ANI ZLOTOWKI, kasa bedzie z C+, on nie bedzie sponsorem tylko osoba ktora uzyczy miejsc w OE i pilkarzykow ktorych w tej chwili nie zdazy sprzedac, ale liczy ze sprzeda ich po rundzie lub sezonie. Widac nawet po tym co chcial zrobic we Wroclawiu, on juz nie bedzie sponsorem/inwestorem, chce sie odbic od dna ( m.in.jak nie sprzeda spolki pilkarskiej Groclin ktora przynosi straty nie dostanie gwarancji kredytowych-potrzebnych przy budowie fabryki na Ukrainie). Po drugie wielcy zwolennicy fuzji, kto by gral w tym tworze ? Wiekszosc zespolow robi transfery, gra sparingi, jest na obozach a oni co? A przepraszam zostaje kadra "Groclinu" z ktorej bardziej wartosciowi zawodnicy juz odeszli a inny negocjuja kontrakty w innych klubach. Po drugie jakim prawem to Wy macie decydowac, Wy ktorzy nie chodziscie na Pogoń w 4 lidze bo wstyd, Wy ktorzy nie robicie nic, tylko walczycie na Internecie, Wy ktorych nikt nie zna, ktorzy nie pomogli w zadnym kibicowskim aspekcie. Szczekacie na ludzi dzieki ktorym w tej chwili jest Pogoń, na ludzi ktorzy prowadza doping, na ludzi ktorzy brali udzial w obchodach 60 lecia Pogoni Szczecin (aaa przepraszam, Was tam nie bylo bo to nie mecz z Wisla w OE), na ludzi dziei ktorym sa wyjazdy,flagi czy oprawy. Anonimami bez glosu jestescie WY ! Caly Szczecin bez Drzymaly ! Biznesen ktory manipuluje swoich slowami i sklada postanowienia bez pokrycia to Wasz Drzymala.
Wbijcie sobie to do łba!!!
bezsensu, że ludziom się chce takie rzeczy zakładać!
Na NK też szaleją... A najśmieszniejsze i w sumie najbardziej żałosne jest to , że autor tej fotki nawet nie wie jak wygląda herb Pogoni....klubu o którego fuzje tak "walczy"
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 30 czerwca 2008, 15:42 [1 raz(y)]
Ten text powinien wisieć na głównej stronie pogrubioną czcionką.
na nie jest 2000 kibicow co oni maja decydowac o losach klubu w 400 tys miescie zenada zastanowcie sie ludzie
Mozesz przedstawic wiarygodne wyniki , ile osob jest na tak ? Czy to tylko twoje domysly i fantazje ?
Bo kto jest na nie powszechnie wiadomo. I jeszcze tydzien temu wszyscy uznawali ich za reprezentantow kibicow. I Drzymala , i gastronomicy i miasto mowili , ze bez zgody stowarzyszen kibicow fuzji nie bedzie . I nagle stwierdzono , ze stowarzyszenia nie reprezentuja kibicow ?
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 30 czerwca 2008, 16:50 [1 raz(y)]
na nie jest 2000 kibicow co oni maja decydowac o losach klubu w 400 tys miescie zenada zastanowcie sie ludzie
byłeś na korowodzie? Było tam ponoć 1tys-2tys fanów, a ile się utożsamia z Pogonią w ekstraklasie ?
to czemu mówisz że te 2 tys najwierniejszych ma nie decydować?
No to się zgadza. W Szczecinie będzie jakieś 2000 kibiców Pogoni, wszyscy są przeciw. Reszta to kibice ekstraklasy, bierzcie Arkonie czy cokolwiek, albo niech nazwie klub ''zbigniew drzymała w Szczecinie''. Was to i tak jebie, ważne że ekstraklasa będzie, nie?
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.