wygrałem w konkursie karnet pod dach, mam go już wbitego na kartę bo z automatu mi wbili ale wolałbym rzecz jasna chodzić na 12stkę. Wiecie może czy jest opcja rezygnacji zraz nabitego miejsca na karnecie i przerzucenie się na inny sektor?
Akurat chodziłoby mi bardziej o info na stronie głównej ile sprzedano karnetów, a nie na forum, mniej wiecej w okolicach tego miejsca. Czytelne, proste i przejrzyste. Problem pewnie byłby z dokładną ilością miejsc, bo to w porównaniu z Olimpią diametralnie inne liczby, ale mam program zliczający w Excelu, więc mógłbym go komuś podrzucić
Napisz do klubu, bo to przecież Tobie o oficjalną chodzi. Może za dwa miesiące odpiszą.... albo wcale. Chyba, że Tobie chodzi o wrzucenie takiej informacji na stronę Pogononline.pl - tutaj już niech inni, bardziej kompetentni się wypowiedzą.
Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 01/08/2012 12:06
To sprawa jakieś strategii. Wiadomo że informacja o ilości sprzedanych karnetów jest dla klubu korzystna wtedy gdy jest to ilość duża bo sama przez się nakręca koniunkturę. Gdy sprzedaż nie jest dobra publikowanie tego będzie stało w sprzeczności z akcjami zachęcajacymi do kupna, bo taki jest mechanizm sychologiczny ludzi.
Daltego ja na miejscu klubu informowałbym incydentalnie a nie permanentnie o ilości sprzedaży. Choc ciekawość zawsze chciałaby być zaspokojona.
Co do karnetów, pewnie do momentu do którego zakup będzie się opłacał- oblicz sobie na ile meczy jest karnet i po jakim czasie zakup się nie opłaca. Pozdrawiam.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
wygrałem w konkursie karnet pod dach, mam go już wbitego na kartę bo z automatu mi wbili ale wolałbym rzecz jasna chodzić na 12stkę. Wiecie może czy jest opcja rezygnacji zraz nabitego miejsca na karnecie i przerzucenie się na inny sektor?
Idź do klubu i przedstaw sprawę. Nie powinni robić wielkich problemów z przebiciem na tańszy.
Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 14/08/2012 21:47
W tym klubie nikt nie myśli. Człowiek jedzie z pracy z jęzorem wywalonym, aby zdążyć kupić karnet, a tam kolejka na 10 minut. Jakby kurde nie mogli zrobić od 13 do 20 kas otwartych, albo coś w ten deseń. Przecież gołym okiem widać, że większość ludzi po pracy kupuje bilety...mimo, iż nie wiem jak jest z rana.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.