Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 04/08/2009 12:14
W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym napisana została informacja jakoby wszystkie 600 biletów zostało sprzedanych już wczoraj.. czy ktoś może zdementować te info.. Na forum pisano o 150 sprzedanych biletach wczoraj.
Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 04/08/2009 16:24
Panowie szukam 2 miejsc na wyjazd do Gorzowa??... oczywiście dorzucamy się do paliwa!!... jak coś to nr gg: 9410698!! w razie jeśli ktoś by brał busa również proszę o info będe wdzięczny
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 04/08/2009 16:57
Witam ja również poszukuję 2 miejsc na wyjazd do gorzowa. Wiadomo na benzyne się dorzucamy kontakt pod numerem gg: 8063722 Pozdro i Wszyscy na Gorzów !!!
Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 05/08/2009 09:35
Taki mały pomysł może do Świouścia polecimy wodolotem to nie moja propozycja ale pana S z Majowego skoro Dziewaną był wyjazd do Komarowa to może znowu zadziwimy Polske lecąc na wyjazd wodolotem tego jeszcze w tym kraju nie było :d nieźle medialnie to może wyglądać a i czasu sporo aby nad tym pomyśleć
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Taki mały pomysł może do Świouścia polecimy wodolotem to nie moja propozycja ale pana S z Majowego skoro Dziewaną był wyjazd do Komarowa to może znowu zadziwimy Polske lecąc na wyjazd wodolotem tego jeszcze w tym kraju nie było :d nieźle medialnie to może wyglądać a i czasu sporo aby nad tym pomyśleć
hehe pomysł i dobry tylko skąd tyle wodolotów?
Wodolot jest niestety tylko jeden i jego ładowność wynosi 122 pasażerów, a chętnych na ten mecz będzie duuuuuużo więcej
Wiadomo że większość pojedzie samochodami i pociągiem sam choć posiadam cztery kółka zastanawiam się nad opcją kolejową po tym co mi znajomi mówią o kolejkach w weekend na przeprawie Karsibórz. Myśle ze na wodolot to spokojnie ludzie się znajdą a media podchwycą temat i pokazą kibiców jadących na mecz wodolotem póżniej cały stadion wypełniony kibicami a skąd cała reszta się tam wzieła to już cała Polska nie musi wiedzieć
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
hehe pomysł i dobry tylko skąd tyle wodolotów?
Wodolot jest niestety tylko jeden i jego ładowność wynosi 122 pasażerów, a chętnych na ten mecz będzie duuuuuużo więcej
Wiadomo że większość pojedzie samochodami i pociągiem sam choć posiadam cztery kółka zastanawiam się nad opcją kolejową po tym co mi znajomi mówią o kolejkach w weekend na przeprawie Karsibórz. Myśle ze na wodolot to spokojnie ludzie się znajdą a media podchwycą temat i pokazą kibiców jadących na mecz wodolotem póżniej cały stadion wypełniony kibicami a skąd cała reszta się tam wzieła to już cała Polska nie musi wiedzieć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.