Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 09:32
do Janek44- mówilem ci juz cos na temat twoich debilnych wypowiedzi..jak masz pierdolic glupoty to zawijaj stad,albo sam startuj na miss gamoniu,a co w tym zlego??skoro pisze Miss Pogoni to ma być związana z Pogonia a nie z ellite debilu!!
do drugiej koleżanki z lo 9-taka znana juz piosenka na meczach dla dziewczyn ktore nawywijaja albo robia z siebie debilke jak ty- ssij pale ssij!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 10:20
Takie gadanie przypomina mi pewną sytuację z kursu prawa jazdy. Kumpel opowiadał jak to jakaś lasia wsiadała do wozu na jazdę próbną i stwierdziła, że nie chce jechać na rondo bo u niej na wsi ronda nie ma, więc taka wiedza do niczego nie jest jej potrzebna
To jest konkurs MISS Pogoni, a nie MISS ładnej buzi czy MISS długich nóg.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Uwierz mi na slowo zeby lepiej byla kibicem bo podobne pytania beda napewno wiec wasze ``faworytki`` szybko poleca,popatrz na to inaczej bedziecie juz w CanCanie nietrzeba bedzie dupska wozic na inne balety wystarczy cos rozowego,ladna torebeczke i parkiet wasz...
Co tam historia - idę o zakład, że część kandydatek polegnie nawet na pytaniu o barwy (podpowiem tylko, że w klubie też ich dobrze nie znają). Mimo wszystko uważam, że pomysł z dwoma etapami jest dobry. W pierwszej rundzie wybieramy wg prezencji i urody, w drugim usłyszymy co panie mają ciekawego do powiedzenia. Będzie ciekawie... i wesoło
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 15:35
Dla każdego inne wydarzenie ma największą wartość, więc nie wiem jak chcecie po nich oceniać kandydatki. Lepiej niech będzie konkurs w stylu "w którym roku to i tamto" sprawiedliwiej!
podaj choc 1 to bede wszystkich namawial zeby na nia glosowali i nikt nie mowi ze ma odpowiadac co bylo w danym roku tylko podalem PRZYKLADY najprostszych pytan ktora moga wskazac ktora dziewczyna ma jakiekolwiek pojecie o NASZYM! klubie.
a co aż tyle kandydatek znasz i poziom ich wiedzy o Pogoni ? no i naszą wiedzę o klubie? nie cwaniakuj, i
jak już napisał Cobra_S w innym temacie Twoja kariera na tym forum może być baaardzo krótka
z tego co mi kiedyś mówili to 9 to podobno dobra szkoła ale z tego co widzę to to było dawno i nie prawda
a co do całego konkursu miałem się nie wypowiadać ale według mnie etapy powinny być zamienione i zacząć się od selekcji kto co wie a dopiero potem internauci mogli by wybierać po wyglądzie
synku robisz niesamowita kariere na tym forum, dowcipny, wszechwiedzacy co wiedza jakies panny, ktorych w 99% nie znasz
poza tym jestes gwiazda wsrod kibicow Pogoni, od 5 dni zalogowany na forum i widze, ze masz duzy swiatopoglad kto z nas co wie o klubie a kto nie
gdzies ty sie chowal przez tyle lat istnienia internetu, forum kibiców Pogoni??
Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 19:46
Mama mu nie pozwalała zaglądać do internetu, bo to siedziba zła. A teraz spotkał cudowny wynalazek zwany kawiarenką internetową... Dziwne, że jeszcze bana nie dostał, bo śmietnik robi tu straszny.
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Niektore z nich same by Was zagiely wiedza o klubie i jego historii
synku robisz niesamowita kariere na tym forum, dowcipny, wszechwiedzacy co wiedza jakies panny, ktorych w 99% nie znasz
poza tym jestes gwiazda wsrod kibicow Pogoni, od 5 dni zalogowany na forum i widze, ze masz duzy swiatopoglad kto z nas co wie o klubie a kto nie
gdzies ty sie chowal przez tyle lat istnienia internetu, forum kibiców Pogoni??
a może to kolejne wcielenie naszej ukochanej szefowej marketingu?
A co do Kandydatki 22 to ma ciekawe nazwisko jak na Miss Pogoni^^:
Nic się nie dzieje przypadkowo.
a co do poziomu...to tylko po takich moich wypowiedziach zaczynasz logicznie pisać.widocznie zasada ,,jak nie pierdolniesz to nie zrozumie" jest tu wiecznie żywa...a do ludzi z lo 9 -wasz poziom to żenada i szybciej nadawili byście sie do samochodówki,budowlanki albo 21 na niemierzynskiej ktorej juz na cale szczescie nie ma...fabryka debili na dzien dzisiejszy chyba zaczelo byc lo9...kasować posty tych kretynów bo mam już dosyć...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
A co do Kandydatki 22 to ma ciekawe nazwisko jak na Miss Pogoni^^:
Nic się nie dzieje przypadkowo.
a co do poziomu...to tylko po takich moich wypowiedziach zaczynasz logicznie pisać.widocznie zasada ,,jak nie pierdolniesz to nie zrozumie" jest tu wiecznie żywa...a do ludzi z lo 9 -wasz poziom to żenada i szybciej nadawili byście sie do samochodówki,budowlanki albo 21 na niemierzynskiej ktorej juz na cale szczescie nie ma...fabryka debili na dzien dzisiejszy chyba zaczelo byc lo9...kasować posty tych kretynów bo mam już dosyć...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.