Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Niska frekwencja - czemu ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ArP
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8030 dni

Odp: Niska frekwencja - czemu ? - 27/09/2013 18:18
Teraz jest dobry moment aby w końcu obudzić się i przywrócić MŁYNOWI ŚWIETNOŚĆ. To miejsce znów musi stać się ŚWIĘTE jak wiele lat temu i doping tam ma być taki, że przyjezdni będą grali jakby mieli nogi z waty.
Mam nadzieje, że już od meczu z Górnikiem tak będzie i przypomnimy całej Polsce, że najlepsi kibice są w portowym mieście!

Pogoń Szczecin MKS!
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4626 dni

Odp: Niska frekwencja - czemu ? - 27/09/2013 19:15
Wystarczy że na młyn wrócą ludzie, którzy z różnych względów przestali tam chodzić i będzie pięknie..

Zależy Wam na Pogoni? Wszyscy do młyna!

Icar
Kibic
Na forum od 4272 dni

Odp: Niska frekwencja - czemu ? - 27/09/2013 20:01

mlostaaa0 napisał:  
Wystarczy że na młyn wrócą ludzie, którzy z różnych względów przestali tam chodzić i będzie pięknie..

Zależy Wam na Pogoni? Wszyscy do młyna!

To masz odpowiedź, że im nie zależy. Zobaczymy jeszcze jak na Górniku będzie ale nie sądzę, żeby coś się zmieniło i ten mecz tylko to potwierdzi.

kosialdo
Kibic
Na forum od 4476 dni

Odp: Niska frekwencja - czemu ? - 27/09/2013 20:43
dzisiaj ludzie prowadzący doping nie mają żadnego autorytetu u starszych. A tym bardziej jak się słucha ciągłych bluzg na ludzi stojących w młynie, starszym nie chce się przychodzić. Wiecie czemu kiedyś wszyscy śpiewali. Bo jak ktoś nie śpiewał dostawaał upomnienie od gniazdowego. Drugiego upomnienia nie było tylko szło kilku chłopaków wytłumaczyć ręcznie przewinienie delikwentowi.

rinororo
Kibic
Na forum od 5678 dni

Odp: Niska frekwencja - czemu ? - 04/10/2013 10:48
Jest w tym wiele dobrego napisane, problem polega na tym ze jest potrzebny lider ktory to zrozumie i wykorzysta - stwarzajac na nowo ta jakosc.
Pogon musi byc znow w glowach mlodych i starych ktorzy stworza na nowo jakosc domu - takiego do ktorego sie chetnie wraca.
Musza byc zasady ktore beda jasno okreslaly po co tu jestesmy....

Jesli to przyniosloby efekt to o nowy zaciag fanatykow bylby kwestia czasu.

Ja sam cos tam robilem a pozniej praca,rodzina, dziecko.... stoje z boku i obserwuje ale jestem przekonany ze jak syn bedzie gotow to wroce. teraz ze skraju rodzinnego lyka atmosfere.... juz teraz odnawiam kontakty z kompanami i wrocimy....

Cin napisał:  

Prawy jegomość napisał:  
Nasz młyn jest słabiutki - w tym sezonie chyba tylko raz
przekroczyliśmy tysiąc osób. Wydaje mi się, że w pewnym momencie odpuszczono młyn na rzecz wyjazdów (które teraz mamy znakomite, ale to raczej nie potrwa długo bez dobrego młyna u siebie). Winę za obecny stan rzeczy moim zdaniem ponoszą starsi i wyjazdowicze, którzy do przyjścia na młyn mobilizują się tylko na Legię i ewentualnie kosy które przyjadą do Szczecina. Nie rozumiem, jak można odpuszczać młyn, który jest podstawą do zbudowania solidnej grupy fanatyków (co powinno przełożyć się także na wyjazdy!). Ja na innych sektorach się źle czuję, bo wiem że moje miejsce jest na piekle. Podejrzewam, że gdybym nie poczuł tego dreszczyku x lat temu, kiedy siedziałem na piknikowym sektorze a pełny młyn ryknął, to nigdy nie zainteresowałbym się życiem kibicowskim. To jest prawdziwa wylęgarnia fanatyków, bez dobrego młyna nigdy nie wrócimy do kibicowskiej czołówki i nie wróci moda na Pogoń. Potencjał jest, osoby znane z wyjazdów czy "starego młyna" są na stadionie ale wybierają inne sektory.. Doszło do sytuacji, że dla wielu przyjście na młyn jest wstydem (bo małolaci) ale jakoś mało kto chce dać przykład wracając na młyn i dopingując. Średnia wieku się nie podniesie jak wszyscy będą olewać "bo małolaci, bo to, bo siamto".
Do zobaczenia na piekle!

Brawo, Brawo, Brawo!!! Problem w tym, że starego już nie zachęcisz na młyn bo ma swoje racje i woli się pośmiać z młodych, którzy o Pogoń póki co walczą. Zaraz się jeden z drugim odezwie... Pokaż na ilu wyjazdach byłeś itp. Ok nie byłem na żadnym z własnych względów. Być na młynie u siebie to moim zdaniem rzecz święta. Wyjazd to spawa drugorzędna, chociaż nie mówię, że bym nie chciał.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005