Odp: Arka - Pogoń -:- - 17/03/2007 17:59
ptak puchary obiecal no i mamy na obecna chwile puchary barazowe o utrzymanie 1 punkt w 3 meczach z ligowymi slabeuszami plus do tego ZERO strzelonych bramek przez zajebiste nowe brazylijskie gwiazdki, to dobrze wrozy przed meczami np. z wiosenna maszynka do strzelania goli - Bełchatowem.
co do libora pali. on tych idiotow wybral i on powinen te farse doprowadzic do konca, z pustego nawet Salomon nie naleje - nowy trener nic tu nie da...
Odp: Arka - Pogoń -:- - 17/03/2007 18:03
No i jak ladnie teraz widac kto dobrze kopie pile olgierd lawa kazmierczak strzelaja bramki ten ostatni za granica to sa ludzie ktorzy powinni grac u nas i tworzyc historie a nie szwedac sie po byle jakich klubach niestety nie ktorzy nie byli w stanie ich docenic i woleli postawic na jakies popierdulki z brazyli hehe dziwne ale w szczecine w tym roku juz nic nie bedzie mnie w stanie zaskoczyc co do naszej Pogoni trzeba sie szxykowac juz na 2 lige takie jest moje zdanie choc mam jeszcze kapke nadzieji ze im sie powiedzie pozdrowki dla fanow POGONI SZCZECIN A NIE LODZ
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 18:25
Nie powiem, ladny prezent Portowcy zrobili Panu Florianowi... Ale szczerze mowiac nie spodziewalem sie po nich niczego wielkiego, nawet zapomnialem o tym meczu... oswoilem sie z mysla ze dopoki pTAK bedzie w tym klubie to niczego dobrego sie nie doczekamy... a szkoda =/
Nie powiem, ladny prezent Portowcy zrobili Panu Florianowi... Ale szczerze mowiac nie spodziewalem sie po nich niczego wielkiego, nawet zapomnialem o tym meczu... oswoilem sie z mysla ze dopoki pTAK bedzie w tym klubie to niczego dobrego sie nie doczekamy... a szkoda =/
Prezent(?) dla kogo oni mieli robić prezent. Przecież ta banda "talentów" z plaży nie wie kto to jest! Więc z czym do ludzi(?) aNTONIO GOŃ SIĘ!
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 18:40
ehm, na temat meczu się nie wypowiem, bo nie widziałam, ale sytuacja w tabeli to taka troche do du**.... zresztą, wyniki odzwierciedlają sytuację w klubie ...
Współczuje Wam tej pseudo drużyny, gdyby nie Majdan było by jeszcze więcej, do tego kilka spalonych (za daleko sie zapuszczali, to nie Wasza obrona ich łapała ) Fakt - bramka do szatni mogła ich podłamać. Wynik, taki niski zawdzięczacie Radkowi M. bronił świetnie, przy bramkach miał mało szans.
Kibicowsko:
Tutaj macie napisane że było 221 biletów sprzedanych, wydawało mi się że jest Was mniej, ale jak było sprzedanych 221 to mniej być nie powinno raczej. Widocznie mi oko szwankuje w szacowaniu. Flag mieliście dużo co jakiś czas były zmienianie. Doping w Waszym wykonaniu bardzo nijaki, powód raczej wiadomy dlaczego taki słaby - jak już coś śpiewali to dużo bluzg. Wychodzicie przed ostatnim gwizdkiem (chyba 80min) pewnie na pociąg, czekanie na Gdyni zbyt długie mogło być męczące
My bluzgamy może 1 raz. Doping z naszej strony taki sobie,
Ogólnie nic więcej nie ma co pisać, było i koniec, najważniejsze to że punkty zostają w Trójmieście.
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 19:40
tropiciel a co powiesz na ta akcje z waszej strony?tych kilku niewypałow co wybieglo?przeciez to nie mialo prawa powodzenia ta akcja,pokazowka..ogolnie z naszej strony smiesznie bardziej to wygladalo..jeszcze pozniej sami miedzy soba sie naparzaliscie w tym sektorze no doping z naszej strony przyznam ze bez szału
Ostatnio edytowany przez: piastow, 17 marca 2007, 19:55 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.