Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Puchar Ekstraklasy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
db1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7359 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 20:52
Na wstępie od razu rzucił się tragiczny herb Pogoni! To co już się z Nim wyprawiało i wyprawia to szkoda słów.
Po drugie..."Komentatorzy" tej transmisji przeszli samych siebie...cytat po wejściu Grosickiego :"...to teraz w drużynie brazylijskiej mamy trzech i pół Polaka..." Bez komentarza.
Po trzecie, rzeczywiście było widać w klatce dwóch typów...
A co do snieżek - było jak na każdym innym stadionie:) Więc po co ten lament(?)

BadBoy
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 21:12

Longinus napisał:  
A MI TAK NAPRAWDE W CAŁYM MECZU NIE PODOBAŁ SIĘ PAN ARASZKIEWICZ,KTÓRY CO CHWILA ,,ROZPŁYWAŁ" SIĘ NAD GRĄ SWOJEGO KOLEJORZA I UBOGIM SŁOWEM KARCIŁ TO CO POGONI SIĘ UDAWAŁO....,,...POGOŃ ATAKUJE TAKIMI FALAMI,SKOKAMI..."-GENIALNE...,,...LECH OD POCZĄTKU CAŁKOWICIE KONTROLUJE PLAC GRY..."...,,CO BY SIĘ STAŁO JAKBY UDERZYŁ LEWĄ NOGĄ..."

ARASZKIEWICZ ŻEBY CI GRÓB CHUJAMI OBRÓSŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do tego dodał bym jeszcze taki tekst w sumie nie wiem czy powiedzial to Araszkiewicz czy redaktorek ale brzmialo to tak: "No to sie NAM lech rozstrzelał" Kurwa przesada jakas ale coz czy to C+ czy polsat wszyscy zawsze komentowali pod przeciwnikow Pogoni z kim kolwiek bysmy nie grali...Smutne..

No One Like Us....We don't Care...
BadBoy
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 21:16

Szołn napisał:  
A co do "cofania się" Komara - rzeczywiście, też się nieźle uśmiałem, dał się wyprzedzić na pięciu metrach, mając 3 metry do piłki bliżej :) To ja już wolę Bugaja :)

Don Arturro to by tak poszedl ze by zapomnial pilke ze soba zabrac...Jak przecinak :)

No One Like Us....We don't Care...
Shivan
Kibic
Na forum od 8348 dni

**

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 21:20

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Bovaista 2-0, Grzelal i Kaźmierczak

Brawo :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
PL
Kibic
Na forum od 7022 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 21:25

Cobra_S napisał:  
w radiu Szczecin mowia, ze w sektorze gosci siedzi 2 naszych

...jedna szmula i jeden ziomek z 2 szalikami... dosyć młodzi

eF^
Kibic
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 21:40
Orientuje się ktoś jakie będą ceny biletów na wtorkowy mecz z Groclinem? Standardowe?

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7348 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 21:54

eF^ napisał:  
Orientuje się ktoś jakie będą ceny biletów na wtorkowy mecz z Groclinem? Standardowe?

Bilety będą po 10 zł.

PS do końca życia !
PORTOWCY
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 21:59
Wynik lepszy od gry, mogło być troche lepiej ( i pewnie bedzie) ;P przynajmniej walczyli do końca

Bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS.
Olaf
Kibic
Na forum od 8282 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 02:19

badboy napisał:  
[cytat=Longinus]A MI TAK NAPRAWDE W CAŁYM MECZU NIE PODOBAŁ SIĘ PAN ARASZKIEWICZ,KTÓRY CO CHWILA ,,ROZPŁYWAŁ" SIĘ NAD GRĄ SWOJEGO KOLEJORZA I UBOGIM SŁOWEM KARCIŁ TO CO POGONI SIĘ UDAWAŁO....,,...POGOŃ ATAKUJE TAKIMI FALAMI,SKOKAMI..."-GENIALNE...,,...LECH OD POCZĄTKU CAŁKOWICIE KONTROLUJE PLAC GRY..."...,,CO BY SIĘ STAŁO JAKBY UDERZYŁ LEWĄ NOGĄ..."

ARASZKIEWICZ ŻEBY CI GRÓB CHUJAMI OBRÓSŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomyśleć, że go kiedyś Pogoń przygarnęła i zaliczył w Szczecinie całą rundę

Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
TymoN
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 02:30
Widzę, że niektórzy już po tym meczu podjarali sie troszke. Przypomnijcie sobie poprzednią runde.. Pogoń rozjebała Górnik w Zabrzu. A co było później? Lech nas olał tak samo jak wtedy Górnik.. stąd dobre wyniki(jeżeli wczorajszy można za taki uznać)
Nie wierzę, że coś z tego będzie. To się po prostu kurwa nie uda;]
I wcale nie jestem specjalnym pesymistą.. ale żeby mieć nadzieję na dobre wyniki to musiałbym być niepoprawnym optymistą. Mimo wszystko mam nadzieję, że nie będą przepierdalać wszystkiego do zera.

manisz
Kibic
Na forum od 7414 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 10:37
Aleksander Ptak 1 miejsce

SISMIC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 10:46
Jakby ktoś nie widział wczorajszego meczu to 10 minut temu rozpoczęła się powtórka na Polsacie Sport.

Szczecińska albo żadna!
tribu
Kibic
Na forum od 7740 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 11:05

maniek^^ napisał:  
Aleksander Ptak 1 miejsce

Lubomir Pala 2 miejsce
a pierwsze zdecydowanie nalezy sie za "herb" i obiektywnosc komentatorow.
swoja droga: podobaja wam sie nowe stroje?? jak dla mnie sa najgorsze od paru lat.

100% PD
matis
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 11:29
Stroje moze nie są jakieś super ale z tego co czytałem to z lotto sie nie dogadywali a Garman ma przygotować na runde jesienną specjalną kolekcje dla Pogoni. Może znów zagramy w strojach w granatowo-bordowe pasy :)

JUVE I POGOŃ THE BEST TEAMS
eF^
Kibic
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 11:33
Eh marzenia, od paru sezonów gramy w takich beznadziejnych strojach, że szkoda gadać również dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłyby koszulki w granatowo bordowe pasy (kolory takie jak na herbie!).

sb
Kibic
Na forum od 7190 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 16:16
Stroje nie są takie złe... mając na uwadze wczesniejsze obawy o kolory: czerwony, niebieski. Nie różnią się specjalnie od ostatnich lotto z wyjątkiem herbu umieszczonego jakoś dziwnie na środku... nie podoba mi się to.

x-pack
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 16:35

sb napisał:  
Stroje nie są takie złe... mając na uwadze wczesniejsze obawy o kolory: czerwony, niebieski. Nie różnią się specjalnie od ostatnich lotto z wyjątkiem herbu umieszczonego jakoś dziwnie na środku... nie podoba mi się to.

dawno tak fatalnych strojow nie widzialem pasy byly najlepsze ale czego sie spodziewac po firmie Garaman, German, Graman ? ........pozdro

Szczecińska albo Zadna
wacek57
Kibic
Na forum od 7023 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 17:27
Hernacki był taki słaby, że to jest KONIEC.

Zen
Kibic
Na forum od 7147 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 18:23
czy ten Danilo co grał wczoraj to ten sam co grał jesienią?

Dawid.!.!.!.!.!
Kibic
Na forum od 6839 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 18:36
Tak to ten sam Danilo

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005