Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 20:52
Na wstępie od razu rzucił się tragiczny herb Pogoni! To co już się z Nim wyprawiało i wyprawia to szkoda słów.
Po drugie..."Komentatorzy" tej transmisji przeszli samych siebie...cytat po wejściu Grosickiego :"...to teraz w drużynie brazylijskiej mamy trzech i pół Polaka..." Bez komentarza.
Po trzecie, rzeczywiście było widać w klatce dwóch typów...
A co do snieżek - było jak na każdym innym stadionie Więc po co ten lament(?)
Do tego dodał bym jeszcze taki tekst w sumie nie wiem czy powiedzial to Araszkiewicz czy redaktorek ale brzmialo to tak: "No to sie NAM lech rozstrzelał" Kurwa przesada jakas ale coz czy to C+ czy polsat wszyscy zawsze komentowali pod przeciwnikow Pogoni z kim kolwiek bysmy nie grali...Smutne..
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 02:30
Widzę, że niektórzy już po tym meczu podjarali sie troszke. Przypomnijcie sobie poprzednią runde.. Pogoń rozjebała Górnik w Zabrzu. A co było później? Lech nas olał tak samo jak wtedy Górnik.. stąd dobre wyniki(jeżeli wczorajszy można za taki uznać)
Nie wierzę, że coś z tego będzie. To się po prostu kurwa nie uda;]
I wcale nie jestem specjalnym pesymistą.. ale żeby mieć nadzieję na dobre wyniki to musiałbym być niepoprawnym optymistą. Mimo wszystko mam nadzieję, że nie będą przepierdalać wszystkiego do zera.
Lubomir Pala
a pierwsze zdecydowanie nalezy sie za "herb" i obiektywnosc komentatorow.
swoja droga: podobaja wam sie nowe stroje?? jak dla mnie sa najgorsze od paru lat.
Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 11:29
Stroje moze nie są jakieś super ale z tego co czytałem to z lotto sie nie dogadywali a Garman ma przygotować na runde jesienną specjalną kolekcje dla Pogoni. Może znów zagramy w strojach w granatowo-bordowe pasy
Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 11:33
Eh marzenia, od paru sezonów gramy w takich beznadziejnych strojach, że szkoda gadać również dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłyby koszulki w granatowo bordowe pasy (kolory takie jak na herbie!).
Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 16:16
Stroje nie są takie złe... mając na uwadze wczesniejsze obawy o kolory: czerwony, niebieski. Nie różnią się specjalnie od ostatnich lotto z wyjątkiem herbu umieszczonego jakoś dziwnie na środku... nie podoba mi się to.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.