Odp: Pogoń - Korona - 26/08/2006 00:18
Pozdrawiam wszystkie dzieciaki z tego forum. 25 lat kibicowania POGONI SZCZECIN. Ludzie nie może być tak, że kibice dzielą się na kumatych, pikników i jeszcze innych. Wszystkich wnerwia to co dzieje się wokół NASZEGO KOCHANEGO KLUBU i nie można dopuścić do tego żeby, oprócz śmiechu z drużyny i działaczy klubu śmiano się również z Nas Kibiców (Najlepszych w Polsce). Trzeba mieć godność i bronić honoru SZCZECINA, a jak jeszcze będziemy dymić między sobą, to już chyba nic nie zostanie z prawie 60-letniej tradycji klubu. Pozdrawiam i apeluję o rozsądek wszystkich: kumatych, tych mniej kumatych i pikników i staruszków, aby z nas kiboli też nie śmiała się cała Polska.
Odp: Pogoń - Korona - 26/08/2006 10:13
A ja za to mam inne pytanie czy przed meczem można będzie kupić bilet tak tak coś słyszałem że mają być kasy zamknięte.?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Pewnie tak jak ostatnio, kiedy od strony Witkiewicza kasy owszem były czynne, ale brama... zamknięta. Na pół godziny przed meczem. Pewnie pan Zdzisiu z panem Wieśkiem znowu pochlali i zapomnieli gdzie rzucili kluczyk od kłódki.
Ci co wpuszczali na parking samochody widzieli co się przy bramie dzieje (tysiąc chłopa na schodach), mimo to nie chcieli wpuszczać ludzi przez parking (jakby to jakąś różnicę robiło - przecież przy przejściu z parkingu na sam stadion i tak są kontrole) - dopiero jak jakieś grupki podchodziły i na chama włazili, to srali w gacie i puszczali. A wobec pojedynczych osób to udawali "twardzieli" i wyganiali.
Ot, organizacja na Twardowskiego.
Z kumplem po torach zasuwaliśmy (Twardowskiego była zablokowana), żeby wejść od Karłowicza i zdążyliśmy akurat na sam gwizdek.
Odp: Pogoń - Korona - 26/08/2006 11:14
Sedzia dzisiejszego meczu niejaki Jaroslaw Żyro jest na "liscie fryzjera" opublikowanej w dzisiejszym PS. Z reszta sa tam takie nazwiska ze jesli to wszystko potwierdzi sie nawet w 50% to rogrywki ligowe nalezalo by zawiesic albo lepiej wysadzic to wszystko w powietrze...
Najsmieszniejsze w bulwersacji tych "prawdziwych kibicow" jest to, ze gdyby 11 i 12 nie nakrecała dopingu to na stadionie byłoby cicho jak makiem zasiał. Wtedy wychodzi jak wiele z siebie daja ci "prawdziwi kibice". Jezeli naprawde ktos uwaza ,ze protest jest niepowazny to niech zadba o to zeby pieknie dopingowac twór Ptaka i niech tym samym wyrazi akceptacje dla obecnego stanu druzyny. Wolny kraj , decyzje kazdy podejmie sam.
Odp: Pogoń - Korona - 26/08/2006 16:20
ja natomiast zauważyłem na tym forum wysyp "kumatych" kiboli o średniej wieku 13-15 lat, jeden od drugiego bardziej kumaty bo wstawil sobie trendy avatar i kupil koszulke, śmiechu warte...
Jesli chodzi o mnie to popieram dzisiejszy protest jednakże mam nadzieje iz bedzie on mial taką formę jak w meczu z Arką i w drugiej polowie chociaz troche wszystko wroci do normy.
do zobaczenia dzisiaj na twardowskiego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.