Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Arka Gdynia 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zen
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7152 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:59
ja juz troche zyję i chodze na Pogoń.Niech każdy mówi co cche i mysli ale to moje zdanie.może jestescie takiemi bohaterami ale wiekszośc i starszych kibiców nie chce aby Pogoń grała w 4 lidze.może jest zła atmosfera ale juz sie troche do tego przyzwyczaliśmy.ja osobiscie i duza grupa kibców aby Ptak został i dalej finansował klub.a kto bedzie finansował?my Kibice?to na 1 mecz może sie uda a póxniej.przecież tylko piekiełko krzyczało na Ptaka.nie powiem że Ptak to rozsadny człowiek ale jak jest tak jest.mówicie o mnue jest jestem dziwny czy cos ale to moje zdanie i duzo kibiców.cche aby Pogoń była 1 ligową drużyną a nie jakąś okręgówką.

Bartas
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:00
Pogoń to my nie jest adresowane do piłkarzy. Im bedziemy dopingiem pomagać zawsze. W końcu to nie ich wina, że tu grają. Pogoń to my jest adresowane do ptaka, waszaka, łopińskiego i innych co zrobili sobie cyrk w Szczecinie

Ptr.
Kibic
Na forum od 7705 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:01
mecz slaby, doping dobry (na poczatkku drugiej odslony b.dobry).
co do rac to dobrze ze polecialy , tylko zeby nastepnym razem nie bylo takiej sytuacji ze ktorys z pilkarzy zostanie zraniony:D
wrzuty na zarzad na plus , bo nalezy im sie jaknajbardziej:D

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:04

mksbart napisał:  
Race zakupione przez własne środki pewnych osób lądują na murawie aby decydenci zrozumieli że czas ich się skończył. czym szybciej pójdą w ch.. ze Szczecina tym szybciej bedzie tu normalnie.

o to mi chodzi!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
SamAxe
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:05
Te ulotki z Majdanem żałosne były. Jak ktoś go nie uważa za portowca to niech zachowa to dla siebie. joł.

Bartas
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:10
Najbardziej mnie denerwuje to że część z Was się łudzi że za ptaka może być normalnie. Przecież to kurwa nic nie ma wspólnego z normalnością. Klub gdzie indziej, piłkarze w kontenerach z Brazylii, w zarządzie same oszołomy,łopiński zrywa herb naszego klubu, prezesi się zmieniają z taka czestotliwoscią jak piłkarze, każdy sobie rzepkę skrobie, po meczu do siebie mają dalej niż goście. Nawet przy proteście waszak wywraca wszystko kołami, jakoby to dla nich pozytywny protest. po kolejnej rundzie fochy ptaka (są co rundę) Gdzie Wasza godność. Kurwa zabieramy zabawki i budujemy wszystko od nowa. On i tak odfrunie, a teraz chociaż jest nasze na wierzchu.
Kochasz Pogoń? to zaczekasz te 4, 5, 10 lat na 1 ligę. na 1 lidze świat się nie kończy. POGOŃ TO MY

Ostatnio edytowany przez: Bartas, 12 sierpnia 2006, 23:15 [1 raz(y)]

db1948
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:13

Randall McMurphy napisał:  

mksbart napisał:  
Race zakupione przez własne środki pewnych osób lądują na murawie aby decydenci zrozumieli że czas ich się skończył. czym szybciej pójdą w ch.. ze Szczecina tym szybciej bedzie tu normalnie.

o to mi chodzi!

Im więcej rac na murawie ty, tym większe kary dla klubu. Im większe kary dla klubu tym mniejsze wpływy do kasy ptaka i jego świty a co za tym idzie zmniejszenie się cierpliwości ptaka no i ewentualny odlot tego kretyna z naszego miasta staje się coraz bardziej realny! Bo kary pzpnu nie dotkną Nas (nie mówię o tych co chcą tu ptaka i jego finansowanie za wszelką cenę) tylko SSA! A on jest tu tylko dla kasy (dla niego klub = firma )

ptak antoni niech się GONI!!!

Karaś
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:15
właśnie żeby rzucac race na murawe to trzeba być porypem. 1 leciała na dodatek w strone Majdana, a więc co w tym takiego dobrego??? Te race wszystko popsuły. Mam nadzieję że więcej takich sytuacji nie będzie. Kit z ptakiem, też jestem za żeby se odleciał ale żucamy w naszą murawę.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:17
Co za ulotki były na Majdana? jakos mnie to omineło?? ;/

Po życia kres!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7834 dni

**

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:18

Karaś napisał:  
właśnie żeby rzucac race na murawe to trzeba być porypem. 1 leciała na dodatek w strone Majdana, a więc co w tym takiego dobrego??? Te race wszystko popsuły. Mam nadzieję że więcej takich sytuacji nie będzie.

Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 180 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.

to pewnie bylo przyczyna ich wydrukowania

Ostatnio edytowany przez: Luk Luk, 13 sierpnia 2006, 20:40 [1 raz(y)]

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:19

Łukasz napisał:  

Karaś napisał:  
właśnie żeby rzucac race na murawe to trzeba być porypem. 1 leciała na dodatek w strone Majdana, a więc co w tym takiego dobrego??? Te race wszystko popsuły. Mam nadzieję że więcej takich sytuacji nie będzie.

Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 360 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.

to chyba daje do myslenia, prawda?

180 stopni :) a czy jest sens rozpamiętywać taki faul ?;/

Po życia kres!
eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:20
Ktos tam rozdawal ulotki z jednej strony z karykatura Radka Majdana majacego na sercu herb wisly a z drugiej strony tlumaczace jaki to Majdan jest bee bo poszedl do Wisly, swoja droga to tych ulotek bylo naprawde duzo.

Karaś
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:24

Łukasz napisał:  

Karaś napisał:  

Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 360 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.

tak, ale co Majdan miał powiedzieć? Gdyby powiedział prawdę wisła by go wylała a on z kąd miałby pewność że Pogoń go weźmie? Ale również to że grał u nas tyle czasu, szanuje ten klub i powrócił grać dla nas mimo że wiedział że o najwyższe cele nie gramy to też daje troche do myslenia.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:24

Łukasz napisał:  

Karaś napisał:  

Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 180 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.

Glupoty gadasz..3 dni po meczu Majdan byl gosciem w Tv i przyznal sie ze po obejrzeniu relacji sfaulowal Ediego i powinien byc karny za co bardzo przeprosil...JAk mozna skreslic pilkarza ktory spedzil u nas kilkanascie lat przez jedna sytuacje z Edim z ktorej sie wytlumaczyl...Wazne ze umial przyznac sie do bledu i przeprosic,zreszta Majdan dla mnie zaawsze bedzie Portowcem i tak pozostanie zadne wiesniackie ulotki tego nie zmienia,dobra ide spac bo marudze juz:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:28
ja też za bardzo nie rozumiem tych ulotek - nalali tam żółci jakby chodziło o piłkarza, który całą karierę grał w znienawidzonych klubach i szydził z Pogoni. A chodzi mimo wszystko o piłkarza, który tu się urodził, wychował, kilkanaście lat grał.

W obecnej sytuacji jaka jest wypadało by jednak bardziej szanować ludzi związanych z klubem - zamiast wylewać na nich pomyje za każde wypowiedziane słówko. To takie moje zdanie.

Kriss
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:30
To czy race byly dobra forma protestu czy nie pewnie nie zostanie rostrzygnione, jedno jest pewne, po takich akcjach nie ma co liczyc na zmiane decyzji PZPN ws. rac na stadionach OE. Kurwa wszyscy pierdolili ze to chujowa decyzja bo race to nierozlaczna czesc meczowej oprawy itd a takim czyms tylko umacnija stanowisko szefoswa PZPN i naprawde ciezko bedzie udowodnic ze sie myla. Ja nie oceniam tego zajscia ani negatywnie ani pozytywnie, jednak trzeba sobie zdawac sprawe z tego ze "nie ma akcji bez reakcji" Albo, albo.
Ogolnie doping na dobrym poziomie (zwlaszcza na poczatku II polowy, wtedy bylo naprawde zajebiscie).

Co do samego meczu to straszna chujoza. Ci co placza ze nie chca Pogonii w IV lidze nie maja sie czym lamac, poziom mniej wiecej taki sam. Relacje z takich meczy powinni puszczac za kare.

Obrazek jpg wstawiony na forum
hornetq
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:37
Moze ktoś napisać treść ulotki o Majdanie? siedzialem na dziesiatce i żadna do mnie nie dotarła.

będę pamiętał.
chrisxx
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 23:51

hornetq napisał:  
Moze ktoś napisać treść ulotki o Majdanie? siedzialem na dziesiatce i żadna do mnie nie dotarła.

wątpie żeby jakaś ocalała, większość osób po przeczytaniu darła swoje ulotki i wyrzucała... co do treści to podsumowaniem było, że Szczecin nie jest już miastem Majdana... nie wiem komu się chciało takie coś robić
ps. ja siedziałem na 10 i właśnie tam były rozdawane całymi partiami

tctad
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 00:01

mksbart napisał:  

Normalnie bedzie, jak te pewne osoby zakupia z wlasnych srodkow jeszcze wiecej rac i odpala je w swoich dupach.

choćby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorowna
.Mejdys
Kibic
Na forum od 6916 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 00:26
Ciekawe gdzie Majdan miał ten swój szalik w bramce...zapomniał o nim?? ale to nie ważne...doping na meczu - przeciętny mógł być lepszy, gra Pogoni taka sobie, rzucone race nie były dobrym pomysłem
... ptak, waszak i łopiński wasz cały cyrk chyba się kończy i najwyższa pora wylecieć ze Szczecina. Nieważne czy Pogoń będzie grała w IV, III czy II lidze ważne że będzie SZCZECIŃSKA!

Nigdy nie oddamy naszych miast
Nigdy nie oddamy naszych ulic
Nigdy !
Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005