Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 05/08/2006 19:48
Nie ma co szukac spisku Jak sie zobaczy sklad Gornika to mozna stwierdzic ze jest to druzyna na poziomie koncowki 2 ligi.Tak slabej druzyny nie bylo w lidze od wielu lat.Nawet Pogon gondora byla chyba lepsza od obecnego Gornika
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 05/08/2006 19:49
co do teczek - jakos nie chce mi sie wierzyc ze Antonio skapil na dobrych pilkarzy zeby teraz jezdzic po Polsce z teczkami. Bo przeciez jeden mecz w Zabrzu bytu ligowego nie zalatwi.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Nie ma co szukac spisku Jak sie zobaczy sklad Gornika to mozna stwierdzic ze jest to druzyna na poziomie koncowki 2 ligi.Tak slabej druzyny nie bylo w lidze od wielu lat.Nawet Pogon gondora byla chyba lepsza od obecnego Gornika
hehe jak chca to jednak potrafia, patrz mecz z Wisla.
cuda same sie nie zdarzaja
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 05/08/2006 19:51
Edi nadal nie w formie, za dużo okazji marnuje. Powinien wejść Grosicki, no coś Celeban bardzo aktywy w ofensywie, widać brazyliska pomoc nie sprawdza się
Jeśli wygramy ten mecz, to można oznaczać że porażka z ŁKS nie była przypadkowa...albo...
Tak, czy siak były już prezes Ćwikła zawiedzie się, bo to nie poprawi stosunków na lini kibice-zarząd.
I trudno mi nie mówić, że ewentualna wygrana nie cieszy...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 05/08/2006 19:53
A ja wiedziałem ze bedzie dobrze x2 w Sts ,a ligi typerów wszedzie na Pogoń!
Pogoń nie jest taka słaba może nie jakas rewelka ale coś tam umieja grać!
Rok temu przegralismy z Amicą 4-1 a potem juz bylo okej teraz przegrali pierwszy mecz a wiekszosc juz ich skresliła , mamy drugi mecz jest juz dobrze prowadzimy 2-0 zobaczmymy jak to sie skonczy , potem beda kolejne mecze znowu przegramy napewno kilka pojedynkow ale napewno tez wygramy i bedziemy średniakiem ligi ale nie dostarczyciele pkt dla kazdego .
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 05/08/2006 19:56
a ja mam taka cicha nadzieje ze dzieki temu meczowi nasz kochany prezes przejrzy na oczy i zobaczy ze Polacy sa znacznie lepsi od brazylijskich gwiazd i zmieni swoja jakze przewspaniala polityke transferowa
a ja mam taka cicha nadzieje ze dzieki temu meczowi nasz kochany prezes przejrzy na oczy i zobaczy ze Polacy sa znacznie lepsi od brazylijskich gwiazd i zmieni swoja jakze przewspaniala polityke transferowa
powie że Brazylijczycy wygrali tem mecz bo Celeban dobijał strzał Ediego a Anderson strzelił bramke a tak szczerze chciałbym aby sie cos zmieniło ale wątpię...
powie że Brazylijczycy wygrali tem mecz bo Celeban dobijał strzał Ediego a Anderson strzelił bramke a tak szczerze chciałbym aby sie cos zmieniło ale wątpię...
"okienko" jeszcze jest czynne
Kto wie...moze jakis "czynnik Polski" dołączy do Pogoni
"okienko" jeszcze jest czynne
Kto wie...moze jakis "czynnik Polski" dołączy do Pogoni
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.