budżet taki że można wynajmowac super full wypas hotel w Szczecinie
nie żartuj oni nawet jako tako nie potrafią kopać a czy są tani to nie wiem pewnie za kontrakt Ediego można spokojnie utrzymac 2-3 dobrych Polskich graczy
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 21:36
ciekaw co teraz wymyślą-w ryndzie wiosennej mogli zwalić na aure i na okres aklimatyzacji,a zamieszkanie w Gutowie tym ze napoiety jest terminarz...teraz terminarz jest ok pogoda jest ok...a wynik podobny jak w pierwszym meczu z Amicą
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ale oni za niego najprawdopodobniej nie płaca. Zostali sponsorem Pogoni i zapewne idzie rozliczenie barterowe
Zatrudniono tych którzy byli tani i potrafili jako-tako kopnąć piłkę.
nie żartuj oni nawet jako tako nie potrafią kopać a czy są tani to nie wiem pewnie za kontrakt Ediego można spokojnie utrzymac 2-3 dobrych Polskich graczy
EDI jest jeden. Brazylijskiej miernoty jest dużo więcej. Zreszta co do tych kontraktów to jakos w niektóre kwoty podawane przez Ptactwo mi się wierzyć nie chce - zweryfikować się tego pewnie nie da bo wkońcu jest jedynym akcjonariuszem i na walnym się nie zapytam . Wiesz równie dobrze moge powiedzieć, że zarabiam 100K złotych miesięcznie i wydaje 200K na cele charytatywne
Ptak też chce się pokazać publiczce jaki to on jest dobry wujek i daje mase pieniędzy - czy tak jest naprawde - tego się raczej nie dowiemy
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 21:50
Żenująco słaba ta Pogoń Ptak - Gutów Mały. Tak. Bo Pogoni Szczecin już od dawna nie ma.Jedyne z co zostało z dawnej szczecińskiej Pogoni to my kibice, reszta to dziadostwo z zaciągu. Wstyd aż patrzeć na tabelę ligii i tak pewnie będzie do końca sezonu, obym się mylił, ale jakoś to tak wygląda...Poraz koleiny zrujnowano Pogoń, po raz kolejny zrobiono nas w wała-nas kibiców, tylko że Polska śmieje się z NAS, że my durnoi nadal wierzymy w Pogoń...Pogoń której nie ma. Trzeba stworzyć od nowa nasz Szczeciński klub, od podstaw, tak aby to był naprawdę NASZ KLUB, NASZA POGOŃ NASZ MKS.
Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie
jesli wierzyc gazecie wyborczej to budzet wynosi 13,5 mln zł wiec to chyba nie jest malo?
dla porownania:
ŁKS 3 mln zł
Widzew 3,5 mln zł
Korona 10 mln zł
Lech 13 mln zł
nadal uwazasz ze mamy zawodnikow odpowiadajacych naszemu budzetowi?
budzety wszystkich klubow na gazeta.pl
Jak bym wierzył Ptactwu to ponoć kiedyś mieliśmy 30 milionów co jest równie piramidalną bzdurą.
Te kwoty są w zupełności nie weryfikowalne i właśnie dlatego Ptak pozbył się pozostałych udziałowców - nie musi niczego nikomu pokazywać (no ok urzędowi skarbowemu). Za cholere nie uwierze, że jest takim kretynem by wywalać 13 mln na takich przepraszam za określenie patałachów. Patrząc na budżety podawane przez Ptaka to powinniśmy robić ofensywe transferową od 2 lat. Tymczasem właśnie bardzo próbuje sobie przypomnieć kiedy Pogoń kupiła jakiegoś zawodnika. I mam poważne problemy, żeby sobie przypomnieć. Zresztą pamiętaj, że w "koszty" działania SSA można wpuścić dużo rzeczy. Nie koniecznie kontrakty zawodników
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 22:18
Juz myslalem ze nie doczekam takich czasow jak za Gondora,ale widac bardzoo sie mylilem,P.Ptak idz Pan juz stad,tu naprawde nikt pana niechce! Ten wynik jest kompromitacja na cala POLSKE!!TO MY MUSIMY sie wstydzic za to sie sie dziej w naszym klubie!! Tyle juz znosilismy,ale DOSC TEGO!! mam nadzieje ze wiekszosc kibicow mysli podobnie i damy temu wyraz w jakikolwiek sposob!! Zalosny wynik,brak zaangazowania,proste bledy w taktyce,LKS majac budzet kilkakrotnie nizszy bedac beniaminkiem poprostu nas osmieszyl! Dawno nie bylo mi tak wstyd jak po dzisiejszym meczu......zenada!
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 22:45
A ofi coś nie bardzo ma chęć do napisania czegokolwiek o wyniku swoich brazylijskich kopaczy ...
edit : dziwnie jakoś, przed napisaniem posta patrzałem .. a tu piskus - godzina dodania news'a 15min wcześniej od moich wypocin ...
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: qbis, 29 lipca 2006, 23:22 [1 raz(y)]
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 22:58
Wlasnie skonczyly sie skroty meczu na w Lidze+....2 bramki na koncie Bataty,tragiczny mecz w jego wykonaniu w pierwszych minutach zolta kartka pozniej sie spoznial,malo asekurowal,malo walczyl...ostatnia bramka bedzie kandydatem do najwiekszych wpadek sezonu...Peskovic wybijal pilke i chcial podac obroncy ale zle w nia trafil i poturlala sie delikatnie do napastnika Swiatka, po czym uderzyl.....MIEDZY NOGAMI Peskovica poprostu kanal mu zalozyl...bramka na 3:0 takze obwinia konto Peskovica nawet sie nie ruszyl do strzalu...takze Batataeskovic 2:2.
To jest po prostu wstyd na cala Polske, a to co dzieje sie w klubie to istna parodia. Wyrzuca sie na zbity pysk graczy zasluzonych, ktorzy de facto grali naprawde dobrze w Pogoni (napewno duzo lepiej od brazylijskich zaciagow) a przyjmuje Brazylijczykow ktorzy wykazuja sie zerowa ambicja i zerowa wola walki (pisze po wysluchaniu relacji z radia i przeczytaniu relacji z www).
Moge sie zalozyc ze jutro albo w poniedzialek beda tlumaczenia typu " nie przystosowali sie jeszcze do warunkow gry w naszej polskiej lidze, dajmy im troche czasu na ogranie " - a ja pytam z jakiej kurwa paki mamy im dawac czas? po co sie ich sprowadzalo? zeby sie ogrywali w lidze i przegrywali mecze inaugurujace po 0:4? ile mamy czekac zeby w Szczecinie (wreszcie?) zawital futbol na (CHOCIAZ) srednim ligownym poziomie?!
jesli wierzyc gazecie wyborczej to budzet wynosi 13,5 mln zł wiec to chyba nie jest malo?
dla porownania:
ŁKS 3 mln zł
Widzew 3,5 mln zł
Korona 10 mln zł
Lech 13 mln zł
nadal uwazasz ze mamy zawodnikow odpowiadajacych naszemu budzetowi?
budzety wszystkich klubow na gazeta.pl
Jak bym wierzył Ptactwu to ponoć kiedyś mieliśmy 30 milionów co jest równie piramidalną bzdurą.
Te kwoty są w zupełności nie weryfikowalne i właśnie dlatego Ptak pozbył się pozostałych udziałowców - nie musi niczego nikomu pokazywać (no ok urzędowi skarbowemu). Za cholere nie uwierze, że jest takim kretynem by wywalać 13 mln na takich przepraszam za określenie patałachów. Patrząc na budżety podawane przez Ptaka to powinniśmy robić ofensywe transferową od 2 lat. Tymczasem właśnie bardzo próbuje sobie przypomnieć kiedy Pogoń kupiła jakiegoś zawodnika. I mam poważne problemy, żeby sobie przypomnieć. Zresztą pamiętaj, że w "koszty" działania SSA można wpuścić dużo rzeczy. Nie koniecznie kontrakty zawodników
Jezeli mnie pamiec nie myli to ostatnim kupionym byl Elokan. Najbardziej skandaliczne jest jednak rozwiazywanie umow z pilkarzami a nie proba sprzedania ich nawet za 25 % wartosci .
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 23:06
chyba trzeba będzie zebrać pieniądze na czarter jakiejś latającej trumny, zapakować tam wszystkich tych brasileiros i... SRUUUUU.... w siną dal. Może doleci do Brazylii - jak nie, to trudno.
to byłyby chyba najlepiej wydane pieniądze w historii klubu.
A za tydzień Zabrze - tam już pewnie zacierają ręce, bo choćby nie wiem jak słabą drużynę mieli, to i tak wiadomo, że nas zleją - jak zawsze.
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 29 lipca 2006, 23:13 [1 raz(y)]
Prezes Ptak faktycznie sporo zrobił dla Pogoni ale takiej Pogoni jak teraz ja nie chce.
...teraz to mnie rozbawiles...powiedz mi prosze co on takiego wielkiego zrobil procz pojscia po najprostszej lini oporu i sprowadzajac cala swoja lodzko-piotrkowska bande...
Skoczek porownywanie sezonu 01/02 do obecnego mija sie z celem,calkiem dwa rozne "swiaty" ze tak to ujme...
Jezeli mnie pamiec nie myli to ostatnim kupionym byl Elokan. Najbardziej skandaliczne jest jednak rozwiazywanie umow z pilkarzami a nie proba sprzedania ich nawet za 25 % wartosci .
25% wartości? Czyli sztangę fajek ? Większość naszych egzotycznych zaciągów z Brazylii pewnie się bardziej opłacało wywalić na zbity pysk niż płacić przez kolejne miesiące nim się znajdzie jakiś jeleń który by ich chciał kupić.
Zobacz, że tych za których można by wyciągnąć pieniądze to Ptak trzyma i nie puszcza (Grzelak, Kaźmierczak, Fabiniak). A i np ciekawe za ile Magoń poszedł...
Ogólnie kontrakty są rozwiązywane tylko z największymi niewypałami, albo z tymi którzy zadużo mogą napsuć ptactwu lub potrafią samodzielnie myśleć (jak Matlak którego naprawdę mi cholernie szkoda bo uważam, że zachowanie klubu wobec niego można najkrócej określić słowem zaczynającym się na skur**)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.