Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 13:38
``W ciągu niecałych dwóch dni sprzedaży, poznaniacy zakupili już ponad 400 biletów. Tak duże zainteresowanie sprawiło, że wedle umowy między klubami, do stolicy Wielkopolski wysłano kolejne 200 wejściówek. Oznacza to, że do dyspozycji kibiców Lecha będzie łącznie 1000 biletów. ``
Nic a nic? Nie rozsmieszaj mnie...a licencje (miesjce w I lidze) skad bedzie mial z kosmosu bo napewno nie od WKP? Dlugi WKP to nie tylko 8 mln + okolo mln jakie dostana z Canal+ i Orange. Zyj dalej w bajce. Szczerze mowiac to niechce mi sie kontynuwac tej dyskusji bo Wy oczywiscie wiecie wszystko o calym swiecie najlepiej. Jak dla mnie juz byliscie hipokrytami ze swoimi haslami typu "Piotrcovia" a w przypadku KSZO siedzac cicho, a teraz wywieszajac hasla na temat Zawiszy i stale klepiac, ze u was jest wszystko cacy to juz jestescie Mega Hipokrytami. Zreszta to jest forum Pogoni. Jak dla mnie koniec tematu. Do zobaczenia na meczu.
W Twoim 1 i 2 poscie jest wyraźna sprzeczność logiczna ale masz rację. To nie jest odpowiednie miejsce na prowadzenie takiej dyskusji. Tak na podsumowanie dodam, że jakiś tam świstek papieru zwany szumnie licencją nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Bo żaden listkoludek nie będzie swoją mniej lub bardziej przemyślaną dezycją przekreślał ponad 80 letniej historii mojego klubu. Tylko kibiców z Wronek mi żal.Podobnie jak kibiców Piotrcovii i Ceramiki.
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 17:58
No to trzeba sie sprezyc i szykowac gardla na meczyk, narescia jakas konkretna ekipa kibicowska przyjedzie na Twardowskiego, prawde mowiac brakowalo mi tego, bo kiedy sektor 23 zionie pustkami (jak w wiekszosci meczow w Szczecinie) to nie ma tak duzej motywacji, a tak jak przyjedzie ~1000 masek, to bedzie dobra okazja zeby pokazac sie z jak najlepszej strony
Nam nie wypada...ale im i owszem?? Dla mnie ich "fuzja" przepraszam wejście możnego sponsora jak to określaja to taki sam patent, na którym odżyła Pogoń....I wkurza mnie bardzo to, że się wybielają a sami nam dopieprzają, choć tak naprawdę sytuacja jest bardzo ale to bardzo podobna
Lech w obecnej sutuacji po prostun nie ma szans na licencje...
Dokladnie. Zachowuja sie jak przyslowiowy Kali...
Czyli tak samo jak niektorzy z nas. Smieszy mnie to. Lech moze to my tez mozemy. Nie zawsze warto brac przyklad z innych. No ale jak juz kolega napisla jest to zachowanie "Kalego". Pozdro!
Ostatnio edytowany przez: Kriss, 11 maja 2006, 19:26 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 20:06
Zastanawiające jest to z jaką wielką ochotą rozdajemy te bilety.Jesli mnie pamiec nie myli oni wupieli sie na nasze prosby przyznania nam biletów i nie interesuje mnie tłumaczenie sie remontem stadionu.Ale moze sie myle i my tez kiedys dostaniemy tyle biletów od pyrlandi
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 21:18
Przeciez oni teraz będą budowac tą trybune za 2 bramką a następnie zabiorą sie za trybuny po bokach i dlatego na bułgarskiej nie bedzie nas kilka lat a w przyszłym sezonie na meczu Pogoń - z mocnym Lechem Amicą nasi wręcz wspaniali działacze klubu się dogadają się z Lechem/Amicą na 2,5 tys biletów,przecież to jest totalny smiech na sali i istna paranoja i tak powiem !! Wynik 1:0 lub 2:1 dla Pogonii !!
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 21:19
Zastanawiające jest to z jaką wielką ochotą rozdajemy te bilety.Jesli mnie pamiec nie myli oni wupieli sie na nasze prosby przyznania nam biletów i nie interesuje mnie tłumaczenie sie remontem stadionu.Ale moze sie myle i my tez kiedys dostaniemy tyle biletów od pyrlandi
[cytat]
Jakoś na ostatni mecz wyjazdowy do Poznania gdzie mogli wejść kibicie Pogoni dano nam 800 biletów więc o co ci chodzi ?
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 21:50
Ostatnio to oni nie dali nam wejsc na stadion bo mieli remont trybuny chyba mylisz mecze bo na tamtym meczu co ty mówisz to ja byłem dwa razy. Ale to nie o ten mecz mi chodzi kolego cos ci sie pomieszało pozdrawiam.Mi chodzi o mecz co Divecki strzelił na 1-1 a Borys obroił karnego i zareczam ci ze nie dostalismy tych 800 biletów .
Czy wiesz drogi Kibicu co oznacza data 13 maja 2006 roku?
Otóż to data kolejnego zwycięstwa naszego Lecha!
Nie wierzysz? Cóż, nie pojedziesz, nie zobaczysz. I będziesz żałował, potrzebne Ci to? Przecież to ostatnia szansa by kibicować TEMU Lechowi! Nie mów tylko, że sobota, że imieniny babci, randka itp. Zabieraj wszystkich i jedź z nami! Wyobraź sobie drogi Kibicu około 1000 gardeł śpiewających "My wierzymyyy...". Czy czujesz ten dreszczyk emocji?! - zachęcają do wyjazdu na mecz Pogoń – Lech fani z Wielkopolski na specjalnie utworzonej ku temu stronie internetowej www.inwazjanaszczecin.pyrusy.info.
I rzeczywiście fanów Lecha może być na tym spotkaniu taka właśnie liczba. W ciągu niecałych dwóch dni sprzedaży, poznaniacy zakupili już ponad 400 biletów. Tak duże zainteresowanie sprawiło, że wedle umowy między klubami, do stolicy Wielkopolski wysłano kolejne 200 wejściówek. Oznacza to, że do dyspozycji kibiców Lecha będzie łącznie 1000 biletów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.