Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cracovia - Pogoń 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 7917 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 20:33

CHP napisał:  
cENTRUM
HANDLOWE
PTAK

no z CH Ptak to ty na pewno nie piszesz!
moge ci zdradzic tajmnice, ze stukasz z Pogodna z mojej sieci internetowej, wiec po co ta blazenada

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 21:14

nick napisał:  
Randal! Barana znajdź sobie w drużynie!! Ty to pewnie jesteś kibic! Pewnie taki jak na spraingu Pogoni z Lechem w Pyrzycach! Właśnie tacy jak ty, uciekali w przerwie meczu przed Lechem gdzie tylko można!! Wstyd! To własnie tacy jak Ty , jesteście mocni w gębie! Człowieku o czym Ty mówisz! Zagraj sobie w menagera to bedziesz miał sukcesy na zamówienie!No chyba , że jestes taki talent jak Twoje komentarze!! Mnie intersuje mój klub , a nie jego właściciel!! Nie identyfikujesz sie już z tą drużyna, to zmień miejsce zamieszkania miasto, gdzie będziesz miał mistrza! Wstydzisz się drużyny! Ok. To znaczy że wstydzisz się Pogoni! i nie mów mi, że to nie prawda! Każdy ma swoje wyobrażenie Pogoni, ale Wasze podejście jest koszmarne! Widzoczne to było na pierwszym meczu Pogoni Nowej w IV lidze!! Skończ swoje gadanie. Podobnie jak i twoi koledzy! Najpierw zapłać mamie za mleko, a później wypowiadaj się!! No i jeszcze jedno! ucz się pilnie, to może kiedyś będziesz milionerem i kupisz Naszą Pogoń!!Nie traci czasu na takie komentarze!!

Ale sie wyzaliles,az sie lezka w oku zakrecila:) cos mi tu bumelantem zajechalo.....nie wnikam,osttanio jakis najazd nowych uzytkownikow sie zrobil i kazdy broni Ptaka, hmm troche to dziwne,sadzac po twoim wpisie jestes typowa parówką internetowa,pierdolisz od rzeczy i wogole nie na temat.Interesuje cie twoj klub? a jaki to twoj klub? utozsamiasz sie z nimi? utozsamiasz sie z pilkarzami?? cieszysz sie po kazdej strzelonej bramce?chodzisz na treningi? spotykasz ich na ulicy czy w pubach? jestes takim wiernym kibicem tej druzyny? Jezeli banda czarnuchow o ZEROWYCH umiejetnosciach pilkarskich i braku jakichkolwiek ambicji sportowych czy przynaleznosci klubowych, olewajacych nawet pogrzeb ś.p Floriana Krygiera, jest dla ciebie jak wspomniales ``moim klubem`` to o czym my tu wogole rozmawiamy. Ja tu swojego klubu nie widze i czekam z niecierpliwoscia az szanowny Pan Prezes zabierze ze Szczecina swoje 4 litery i zacznie rujnowac inny klub.
I Dlaczego mam zmieniac miejsce zamieszkania z powodu sprowadzenia do MOJEGO klubu bandy malp? Ja tu jestem od urodzenia! i dla mnie od zawsze byla POGON i dalej bedzie,ale z tymi co biegaja teraz po murawie niemoge sie identyfikowac!! Podobaly ci sie ich mecze jak wkladaja mnostwo ambicji i woli walki? Widac tobie wszystko pasuje, sprowadzic tu 20 chinczykow i tez bys byl zadowolony ty nierozumiesz co to jest wiernosc do barw,herbu,tradycji!! Wstydze sie druzyny!! ale nie wstydze sie POGONI!!! ``POGOŃ`` to nie tylko miernej klasy kopacze to cos wiecej, ale ty w tym swoim zasciankowo-Ptakowym swiecie tego nie zrozumiesz. Poczekaj łaskawie do przyszlego sezonu moze z Antkiem flaszke sobie wypijesz i poopowiada ci jakich to gwiazdorow znowu nie sciagnie i bedziemy miec puchary i mistrza i nowy stadion........spojrz realnie co teraz mamy!!! Beznadzieja druzyne za ktora wstydzi sie caly Szczecin! zadnych pomyslow na przyszlosc! Miejsce w tabeli zagrozone spadkiem! i puste...jak zwykle puste obietnice wlasciciela! czy to jest swiat w jakim chcesz zyc?? twoja sprawa kup slonecznik siadz na 3 i pochwalaj nowe nabytki i ciesz sie ze masz ta 1 lige co jak bysmy zaczeli od 4 to bys nawet dupy nie ruszyl.

edit: Zreszta bylo to juz omawiane setki razy,jak szukasz odpowiedzi to poszukaj w innych tematach,bo juz niechce mi sie tego powtarzac tym bardziej prowadzic z toba jakichs rozmow.szukasz przyjaciol? sprawdz na ofi.

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 23 kwietnia 2006, 21:47 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 21:39

Randall McMurphy napisał:  

nick napisał:  
Randal! Barana znajdź sobie w drużynie!! Ty to pewnie jesteś kibic! Pewnie taki jak na spraingu Pogoni z Lechem w Pyrzycach! Właśnie tacy jak ty, uciekali w przerwie meczu przed Lechem gdzie tylko można!! Wstyd! To własnie tacy jak Ty , jesteście mocni w gębie! Człowieku o czym Ty mówisz! Zagraj sobie w menagera to bedziesz miał sukcesy na zamówienie!No chyba , że jestes taki talent jak Twoje komentarze!! Mnie intersuje mój klub , a nie jego właściciel!! Nie identyfikujesz sie już z tą drużyna, to zmień miejsce zamieszkania miasto, gdzie będziesz miał mistrza! Wstydzisz się drużyny! Ok. To znaczy że wstydzisz się Pogoni! i nie mów mi, że to nie prawda! Każdy ma swoje wyobrażenie Pogoni, ale Wasze podejście jest koszmarne! Widzoczne to było na pierwszym meczu Pogoni Nowej w IV lidze!! Skończ swoje gadanie. Podobnie jak i twoi koledzy! Najpierw zapłać mamie za mleko, a później wypowiadaj się!! No i jeszcze jedno! ucz się pilnie, to może kiedyś będziesz milionerem i kupisz Naszą Pogoń!!Nie traci czasu na takie komentarze!!

Ale sie wyzaliles,az sie lezka w oku zakrecila:) cos mi tu bumelantem zajechalo.....nie wnikam,osttanio jakis najazd nowych uzytkownikow sie zrobil i kazdy broni Ptaka, hmm troche to dziwne,sadzac po twoim wpisie jestes typowa parówką internetowa,pierdolisz od rzeczy i wogole nie na temat.Interesuje cie twoj klub? a jaki to twoj klub? utozsamiasz sie z nimi? utozsamiasz sie z pilkarzami?? cieszysz sie po kazdej strzelonej bramce?chodzisz na treningi? spotykasz ich na ulicy czy w pubach? jestes takim wiernym kibicem tej druzyny? Jezeli banda czarnuchow o ZEROWYCH umiejetnosciach pilkarskich i braku jakichkolwiek ambicji sportowych czy przynaleznosci klubowych, olewajacych nawet pogrzeb ś.p Floriana Krygiera, jest dla ciebie jak wspomniales ``moim klubem`` to o czym my tu wogole rozmawiamy. Ja tu swojego klubu nie widze i czekam z niecierpliwoscia az szanowny Pan Prezes zabierze ze Szczecina swoje 4 litery i zacznie rujnowac inny klub.
I Dlaczego mam zmieniac miejsce zamieszkania z powodu sprowadzenia do MOJEGO klubu bandy malp? Ja tu jestem od urodzenia! i dla mnie od zawsze byla POGON i dalej bedzie,ale z tymi co biegaja teraz po murawie niemoge sie identyfikowac!! Podobaly ci sie ich mecze jak wkladaja mnostwo ambicji i woli walki? Widac tobie wszystko pasuje, sprowadzic tu 20 chinczykow i tez bys byl zadowolony ty nierozumiesz co to jest wiernosc do barw,herbu,tradycji!! Wstydze sie druzyny!! ale nie wstydze sie POGONI!!! ``POGOŃ`` to nie tylko miernej klasy kopacze to cos wiecej, ale ty w tym swoim zasciankowo-Ptakowym swiecie tego nie zrozumiesz. Poczekaj łaskawie do przyszlego sezonu moze z Antkiem flaszke sobie wypijesz i poopowiada ci jakich to gwiazdorow znowu nie sciagnie i bedziemy miec puchary i mistrza i nowy stadion........spojrz realnie co teraz mamy!!! Beznadzieja druzyne za ktora wstydzi sie caly Szczecin! zadnych pomyslow na przyszlosc! Miejsce w tabeli zagrozone spadkiem! i puste...jak zwykle puste obietnice wlasciciela! czy to jest swiat w jakim chcesz zyc?? twoja sprawa kup slonecznik siadz na 3 i pochwalaj nowe nabytki i ciesz sie ze masz ta 1 lige co jak bysmy zaczeli od 4 to bys nawet dupy nie ruszyl.

Rozumiem, że to co robi Ptak się nie podoba, że robi z Pogoni pośmiewisko,ale...
Jak wyglądało by to wszystko bez Ptaka? Gralibyśmy w II lidze? Nie, wątpie czy utrzymalibyśmy się w IV lidze.
Boli mnie ta cała sytuacja z Pogonią.
Ptak nie zabił Pogoni, zabił go duet Gondor-Bekdas z ogromnym udziałem miasta. Ptak przeniósł tu swój klub i pakuje w niego kasę do dziś, niestety z róznym skutkiem. Chcemy czy nie dzięki niemu mamy teraz Pogoń w I lidze, czy wolałbym mieć prawdziwą Pogonią w II lidze? Tak, nawet w III i w IV ale kto na to kasę będzie wykładał? Miasto? Kibice?
Ptak kupił klub, ale przecież nie kupił kibiców, a Ci jednak nie odrzucili tej Pogoni...
Od ładnych kilku lat nie ma w Szczecinie prawdziwej Pogoni.
Nie ma, ale nie ma też żadnej innej, nie ma alternatywy... Na tą Pogoń jesteśmy skazani, czy tego chcemy czy nie....

Gdyby wtedy Ptak nie przyszedł do Szczecinia, to mielibyśmy IV ligę, tylko nie wiadomo jak długo byśmy się tej IV lidze utrzymali...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
nick
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 22:00
Chłopczyku! akurat źle trafiłeś! Takich jak TY, to z pewnościa na czemu Pogoni Nowej nie zobaczysz! Ja nie widzaiłem! Gdzie byłeś jak Pogoń Nowa przegrywała mecza za meczem!!Gdzie byłeś jak Pogoń za Gondora moczyła mecz za meczem!! Jakim prawem Ty chcesz mienic się kibcem Pogoni!! O czym Ty mówisz! Ty to prędzej jesteś rasita, a nie kibic!!Ty masz Pogoń w sercu? Na paru meczach byłaś,i Ty myslisz że co...Nie pasuje ci to nie chodź na mecze!Tylko ty straciłeś prawo chodzenia na mecze z chwila kiedy zaprzeastałeś kibicować Pogoni już za Gondora! Teraz jest was wielu kibiców, tylko jak Pogoń wtedy moczyła to jakoś Was nie widziałem. A było nas bardzo mało! Każdy prawie z widzenia już się znał! Myslisz , że jestes kibicem bo pare razu na meczu pokrzyczałeś sobie, bo uważasz sie za jakiegoś hools! Przestań wogóle mówić o honorze! Prosta rada! Nie kibicuj tej drużynie, nie chodź na jej mecze i nie miej prawa jej krytykować!

Piona!
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 22:10
Hahaha. Zamieszałem sie troche przy Twojej wypowiedzi. Ch*j z gondorem i bekdasem. Po co ci do tego wracac? Teraz sie bedziesz uzalal, ze tego nie bylo wtedy na meczu,a tamtego wtedy.

nick napisał:  
Chłopczyku! akurat źle trafiłeś! Takich jak TY, to z pewnościa na czemu Pogoni Nowej nie zobaczysz! Ja nie widzaiłem!

Sklej zdanie jeszcze raz :D

nick napisał:  
jestes kibicem bo pare razu na meczu pokrzyczałeś sobie, bo uważasz sie za jakiegoś hools!

To juz wygrało.

PS. Przestancie naprawde z tymi najaazdami nowych uzytkownikow :/ Dejvi, banuj :D

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 22:14

nick napisał:  
Chłopczyku! akurat źle trafiłeś! Takich jak TY, to z pewnościa na czemu Pogoni Nowej nie zobaczysz! Ja nie widzaiłem! Gdzie byłeś jak Pogoń Nowa przegrywała mecza za meczem!!Gdzie byłeś jak Pogoń za Gondora moczyła mecz za meczem!! Jakim prawem Ty chcesz mienic się kibcem Pogoni!! O czym Ty mówisz! Ty to prędzej jesteś rasita, a nie kibic!!Ty masz Pogoń w sercu? Na paru meczach byłaś,i Ty myslisz że co...Nie pasuje ci to nie chodź na mecze!Tylko ty straciłeś prawo chodzenia na mecze z chwila kiedy zaprzeastałeś kibicować Pogoni już za Gondora! Teraz jest was wielu kibiców, tylko jak Pogoń wtedy moczyła to jakoś Was nie widziałem. A było nas bardzo mało! Każdy prawie z widzenia już się znał! Myslisz , że jestes kibicem bo pare razu na meczu pokrzyczałeś sobie, bo uważasz sie za jakiegoś hools! Przestań wogóle mówić o honorze! Prosta rada! Nie kibicuj tej drużynie, nie chodź na jej mecze i nie miej prawa jej krytykować!

o LOL genialny jestes:) Wszystko o mnie wiesz i to nawet takie rzeczy o ktorych ja niemialem pojecia:D mam juz za soba 10-letni staz takze nie jestem na meczach od wczoraj wiec pizdeczko nic o mnie niewiesz,nie no czytam i niewiem co napisac kretyn poprostu:) kolejny Krzysiu tata Kajtka czy jak go tam zwali...ale widzisz masz problemy ze zrozumieniem , poczytaj co ja napisalem i dopiero napisz bo ciagle to samo piszesz i dalej nie rozumiesz. tobie to mozna tlumaczyc i tlumaczyc a ty nic tak jak z Panikiem...sa ludzie i parapety. Na mecze za Gonodra chodzilo ok 1tys i kazdego znales?? to niezla suka musi byc z ciebie,dobra niechce mi sie z toba juz gadac, czlowieku nic o mnie niewiesz a piszesz takie bzdury...nie wnikam juz w twoj swiat...zyj sobie dalej zaslepiony sukcesami Antka.

P.s Przeczytaj jeszcze raz co napisalem wczesniej a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Zen
Kibic
Na forum od 7219 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 22:21

nick napisał:  

jak to czytam to mi sie żygać cche...każdy kto jest na tym forum jest kibicem Pogoni i nie ważne w jakiej formie.czy ma 15 czy 50 lat.każdy kto ją szanuje,kibicuje chodzi na mecze i ja dopinguje może sie nazywac Kibicem Pogoni.ty wypominasz kto był jak Pogoń spadała do 2 ligi.może i tak.tylko najierniejsi kibice wtedy chodzi którzy oddadza życie za Nią.kibice sa jak sa wyniki(na stadionie i ją chwalą).ja z Pogonią jestem czy Pogoń wygrywa czy nie.chodze na mecze ale co sie z Nią dzieje teraz to mi serce ściska.nie dość że słabo grają
to jeszcze jaki zarzad jest taki jest.Jak powiedział Plum jaki Ptak jest taki jest ale trzeba też mu schylić sie że uratował Pogoń(bo to prawda w II czy IV lidze nie wiadomo co by sie potoczyło.wiele klubów już sie nie podnisoło) i że w nią pakuje kase.Ptak inwestuje bo chce żeby były wyniki ale niestety nie ma.mi sie podoba ta brazyliana.brak tradycji,wychowanków i rozwoji polskiej piłki.Ogólnie po to jest forum żeby pisac swoje opinie,a kibic Pogoni może miec swoj sposob kibicowania.A propo Ptaka.Dzięki że "wprowadził" Pogoń do 1 ligi taka prawda ale teraz to żenada.ściąga beznadziejnych.bez ambicji brazylijczyków bo mysli że każdy brazylijczyk to Ronaldinho.A pod nosem sa zdolni Polacy.Oby się otrzymac i żeby w Pogoni znowu zaczęli grać Polacy i wróciły tradycje(wychowankowie).Oby Mario coś zmienił w Poogni na lepsze zaczeli grać Polacy a brazylijczyków zostało z 2-3.Niech Pogoń będzie dobra,stara,Szczecińska i Polska...

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7177 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 22:29

Zen napisał:  

nick napisał:  

jak to czytam to mi sie żygać cche...każdy kto jest na tym forum jest kibicem Pogoni i nie ważne w jakiej formie.czy ma 15 czy 50 lat.każdy kto ją szanuje,kibicuje chodzi na mecze i ja dopinguje może sie nazywac Kibicem Pogoni.ty wypominasz kto był jak Pogoń spadała do 2 ligi.może i tak.tylko najierniejsi kibice wtedy chodzi którzy oddadza życie za Nią.kibice sa jak sa wyniki(na stadionie i ją chwalą).ja z Pogonią jestem czy Pogoń wygrywa czy nie.chodze na mecze ale co sie z Nią dzieje teraz to mi serce ściska.nie dość że słabo grają
to jeszcze jaki zarzad jest taki jest.Jak powiedział Plum jaki Ptak jest taki jest ale trzeba też mu schylić sie że uratował Pogoń(bo to prawda w II czy IV lidze nie wiadomo co by sie potoczyło.wiele klubów już sie nie podnisoło) i że w nią pakuje kase.Ptak inwestuje bo chce żeby były wyniki ale niestety nie ma.mi sie podoba ta brazyliana.brak tradycji,wychowanków i rozwoji polskiej piłki.Ogólnie po to jest forum żeby pisac swoje opinie,a kibic Pogoni może miec swoj sposob kibicowania.A propo Ptaka.Dzięki że "wprowadził" Pogoń do 1 ligi taka prawda ale teraz to żenada.ściąga beznadziejnych.bez ambicji brazylijczyków bo mysli że każdy brazylijczyk to Ronaldinho.A pod nosem sa zdolni Polacy.Oby się otrzymac i żeby w Pogoni znowu zaczęli grać Polacy i wróciły tradycje(wychowankowie).Oby Mario coś zmienił w Poogni na lepsze zaczeli grać Polacy a brazylijczyków zostało z 2-3.Niech Pogoń będzie dobra,stara,Szczecińska i Polska...

w 100 % Popieram Zen

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
nick
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 22:35
Kto tu jest zaślepiony Antkiem!! Ciebie on pewnie nawet w nocy straszy! Natomiast on mnie ziębi! Jest to jest! Odpowiedz sobie tylko na pytanie dlaczego Ptak jest w Szczecinie! Tylko dlatego, że żaden sponsor z Naszego miasta nie chciał inwestować w
Pogoń! Wszyscy przekonaliśmy sie o tym przy tworzeniu Pogoni Nowej! Kibiców jest wielu, ale nie ma żadnego inwestora! Jak trzeba dać kase na klub to jakos nikogo nie widać! I tu jest problem! Kady z nas chce Wielkiej Pogoni! Mamy takiego własciciela klubu a nie innego, i tego nie zmienisz ! Zwracam jedynie uwagę , że krytykować jednak jest najłatwiej! Jak kochasz Pogoń to kochasz ją za to , że jest, a nie jaka jest! Pozdrawiam!

Kriss
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 22:47

nick napisał:  
Kto tu jest zaślepiony Antkiem!! Ciebie on pewnie nawet w nocy straszy! Natomiast on mnie ziębi! Jest to jest! Odpowiedz sobie tylko na pytanie dlaczego Ptak jest w Szczecinie! Tylko dlatego, że żaden sponsor z Naszego miasta nie chciał inwestować w
Pogoń! Wszyscy przekonaliśmy sie o tym przy tworzeniu Pogoni Nowej! Kibiców jest wielu, ale nie ma żadnego inwestora! Jak trzeba dać kase na klub to jakos nikogo nie widać! I tu jest problem! Kady z nas chce Wielkiej Pogoni! Mamy takiego własciciela klubu a nie innego, i tego nie zmienisz ! Zwracam jedynie uwagę , że krytykować jednak jest najłatwiej! Jak kochasz Pogoń to kochasz ją za to , że jest, a nie jaka jest! Pozdrawiam!

Co ty pierdolisz. Wez sie ogarnij. Co ma kochanie Pogoni do sympati(antypati) do Antonia. Nie wiem czy wiesz ale krytyka jest potrzebna przy wszelakich dzialaniach (sportowych, gospodarczych, spolecznych itp) bo bez krytyki nie ma rozwoju, nie ma bodzca do dzialania. Jezeli wszyscy beda mowili ze jest OK to nic sie nie zmieni. Czy to jest takie trudne do zrozumienia? Wyobraz sobie ze niektorym moze sie niepodobac sytuacja z jaka mamy doczynienie. Majac na wzgledzie dobro klubu krytykuja to co jest zle. Jezeli jestes oportunista twoj wybor. Chwala Ci za to ze chodziles za czasow Gondora ale na chuj tym kozaczysz i jedziesz po innych ze nie chodzili. Ja chodzilem i nigdy nikogo nie pojechalem ze jest cieniasem bo nie chodzil. Co do Pyrzyc to jezeli opisujesz to zdarzenie to znaczy ze tam byles (jezeli nie jestem na jakims wydarzeniu to go nie opisuje ) i sam wyskoczyles na Lecha skoro opierdalasz kogos ze spierdalal.

Obrazek jpg wstawiony na forum
sb
Kibic
Na forum od 7262 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 24/04/2006 00:14
Bez sensu jest pluć na siebie. Ile ludzi tyle punktów widzenia na sprawę więc spokojnie. Powinnismy się szanować bo każdemu z nas leży na sercu dobro Pogoni. Ja nie podpisuję się pod tekstami typu Ptak wypierdalaj bo moim zdaniem nie on zniszczył klub i nie sądze zeby przyszedl tu tylko po to by klepac interes. Za dlugo w piłce siedzi, żeby wierzyc w opłacalnośc przynajmniej polskiej kopanej. Z drugiej strony tez nie podpisuje sie pod glosy broniące Antoniego bo notorycznie robi błedy narażając jako taki prestiz Pogoni, zmienia zdanie wraz ze zmianą kierunku wiatru. W obecnej sytuacji krytyka jest jak najbardziej potrzebna ale nie chodzi o to żeby besztać go z błotem. Najgorszą personą w tej całej mieszaninie jest David i tu jest pies pogrzebany.

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7405 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 24/04/2006 00:38
co tydzien po przejebanym meczu te same dyskusje...
szkoda nerwow i czasu...
zajmijcie sie lepiej czyms na co macie wplyw

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
kaktus56
Kibic
Na forum od 7289 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 24/04/2006 12:35

Zen napisał:  

nick napisał:  

Zen popieram całkowicie. a tak wogóle to nie uważacie że kibice Pogońi powinni sie teraz zjednoczyć a nie pluć jeden na drugiego? bo ten ma 15 lat ten nie był na meczu ten nie siedzi na tym sektorze co trzeba........ dajcie sobie spokój. :)

BARCA & POGOŃ......
Dawid.Ch
*zablokowany
Na forum od 7170 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 24/04/2006 22:01
Mam pytanie byli jacyś kibice Pogoni na meczu??Jak nie oficjalnie to w ukryciu??

www.pilkanoznaswiata.fora.pl Kibice wchodźcie w to
Kuba L.
Kibic
Na forum od 7405 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 25/04/2006 03:15
Oficjalnie być nie moglismy - Cracovia nie wpuszcza kibicow gosci od jakiegos czasu.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758227787 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005