Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 22:48
kolo chuja mi lata kto przyjdzie, skoro jeden chuj jest w klubie. Kazdy trener skonczy tak samo wiec czy przyjdzie Murinho czy Sir Alex Ferguson dalej bedzie gowno! O jakiej nadziei mowicie? Ja mam tylko jedna! z wizją odlotu tego sk.....! a nie przylotu kolejnej marionetki czytaj trenera..
Czy wierzę? Proszę o inny zestaw pytań Jedno jest faktem: Ptak potrafi podejmować niespodziewane decyzje, może tak będzie i teraz? No i nie powiedziałbym, że on się "boi" reakcji opinii publicznej - nie sądzę, by się nią specjalnie przejmował... Jeżeli rzeczywiście przeciąga celowo, to tylko po to, aby wybór nowego trenera wyglądał na "głęboko przemyślany".
P.S. Aha, bym zapomniał. Niejaki Helio Sousa był do niedawna trenerem Vitorii Setubal i wprowadził tą drużynę do tegorocznego Pucharu UEFA (8 miejsce w lidze, finał Pucharu Portugalii).
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 14 grudnia 2006, 00:18 [1 raz(y)]
Mysle, ze nawet jakby teraz sie ugial i zatrudnil kogos innego to byloby jak w przypadku Pietrzaka, czy Smudy - pierwsza wpadka i out. A na jego miejsce Czech.
Jeśli wiosną do Szczecina przyjedzie kolejna grupa nieznanych Brazylijczyków, to nie zdziwię się, że mecz na Twardowskiego oglądać będzie kilkadziesiąt osób – z dziennikarskiego obowiązku.
To dobrze - biorąc przykład z tego Pana --> CZYTAJ TUTAJ
wyślę chyba swoje CV do Ptaka. Gorszy od Panika raczej nie będę... Może zatrudni jako trenera?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758228121 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.