Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:03
Zero pomyslu na atak... Doslownie ZERO! Nedzne wrzutki do jednego napastnika, krytego przez 4 obroncow...brak slow. Mialem nadzieje przez moment na ozywienie naszej gry, gdy Panik (o dziwo) wpuscil Ediego i Cleisona - pachnialo troche mobilizacja do ataku ale jakos nie zauwazylem tego potem... Koncowka okazala sie bronieniem remisu, szkoda bo moznabylo pokusic sie na mala niespodzianke. Kaziu zaczyna sie ruszac choc mysle, ze stac go na wiecej, fajnie huknal raz z daleka, niestety prosto w Fabianskiego. Nie winilbym Borisa za utrate bramek, w obu wypadkach byla to loteria, w ktora strone pojdzie pilka, zreszta wyciagnal tez swoje. Valdir - obrigado! Usiadz na lawce, sa lepsi. Swoja droga druga bramka byla chyba po spalonym, tak mi sie wydawalo. Kuzwa szkoda, bo moznabylo ten mecz chocby zremisowac...
Ok , kazdy widzi to inaczej,dla mnie Boris niema szans przy Nenece , przy pierwszej bramce mogl ja spokojnie obronic! rzucil sie na ziemie i pilka przeleciala miedzy rekoma! takie esytuacje sie broni! ale jak ona na kazda pilke rzuca sie jak wariat to ma nigdy nie byl pewny przy takich sytuacjach to samo bylo w sparingach glupio strcone bramki z LKS czy w innych sparingach... to samo przy 2 bramce po cholere skracal kat ?? zawodnik LEgii byl dosyc daleko i przy nim bylo 2 naszych! mogl sp[okojnie poczekac co sie stanie przy probie strzalu najprawdobodobniej by go zablokowali!! i nic by sie nie stalo a ten wybieg, za bardzo sie staral i chcial sie pokazac i to mu zaszkodzilo,ale ok ty widziales to tak a ja inaczej pzdr
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:04
Ale nie ma sie co denerwowac przestancie opanujcie nerwy !! z kim my przegralismy z przyjacielami z legi moze byli odrobine lepsi od nas i tyle ale ja sie nie przejmuje bo lubie legie i Pogoń !!!
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Po tym co widziałem to najwiecej wspólnego z brazylijską piłką ma chyba Grzelak, dryblingi pozostałych zawodników były poprostu żałosne a nawet niektórzy mieli problem żeby przyjąć piłke nawet Kazik któremu sie niechce grać, wyróżnia sie na tle tych brazylijczyków. Chyba na lato bedziemy mieli kolejną rewolucje; Ptak tak głośno mówił o pucharach a tu Kazmierczak musi strzelać z 40 metrów żeby stworzyć jakieś zagrozenie pod bramką przeciwnika. Spodziewałem sie porażki ale nie w takim stylu. Ciekawe czy nasz prezesik dalej nie widziałby Edsona w składzie Pogoni jak dla mnie to był bezsprzecznie najlepszy piłkarz tego meczu
calkowicie sie NIE zgodze ..
Możesz wyjaśnić czemu?? powiedz mi ile Pogoń miała takich sytuacji żeby chodziasz Fabiański mógł sie troche zestresować??
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:07
Wrócił Julcimar do składu i odrazu uporządkował tę obronę. Świetny mecz w jego wykonaniu-brawo! Pierwsze trzy kwadranse to bardzo dobra gra, jednak zeru ataków, nie licze rozpaczliwego strzału Kaźmierczaka. Ale wiadome jest, że broniąc przez cały mecz Częstochowy i ograniczać się do wykopów jest czystym debilizmem, ale to przecież taktiku Paniku. W sumie tylko kwestią czasu była bramka dla Legii.
Na pochwałę zasłużyli wcześniej wspomniany Julcimar oraz Kaźmierczak (praktycznie wszystkie piłki bite ze stałych fragmentów były jego), Grzelak, który niejednokrotnie pokazał co potrafi i Pesković.
Panik pakuj swoje manatki i s*******aj stąd. wrrrrrr...
Ostatnio edytowany przez: jns, 31 marca 2006, 23:12 [1 raz(y)]
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:07
Nie wiem po co te negatywne komentarze skierowane do Peskovicza, bo to obrona dopuściła do takich sytuacji i ich można za to winić, oczywiście bez Julcimara. Zdecydowanie najlepszy zawodnik całego meczu
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Wynik jak wynik,
Tym meczem Peskovic oraz Julcimar pokazali ze MUSZA grac w PODSTAWOWYM SKLADZIE !
obaj zagrali swietne spotkania, Grzelak rowniez zagral bardzo dobry mecz, natomiast Kazmierczak za bardzo skupil sie na obronie ( 90 % pilek z pola karnego glowa to on wybil) i szkoda ze tak czesto dawal takie dlugie pilki do przodu na kontre, ale kto ma kontrowac ? jak nie graja do przodu nic, wszystko padalo lupem Fabianskiego
Ogolnie spotkanie na + mi sie podobalo jak Pogoni gra, tylko jakby jeszcze bardziej grali ofensywanie to bedzie fajnie.
JUN no nie zartuj...Peskovic?? swietne spotaknie?? 2 bramki dla Legii obciazaja calokowicie jego konto!! pierwsza bramka prosta glowka w srodek bramki Peskovic puszcza miedzy rekoma....2 bramka dla Legii po cholere wychodzil z bramki?? przy legioniscie bylo 2 naszych i byl w narozniku pola karnego z takiej pozycji ciezko strzelic bramke ...a ten wyszedl i legionista strzelil lekko po zmieni i mmay 2:0...
a kilkanascie swietnych interwencji ?
co bramki jego ? moim zdaniem zdecydowanie nie
przy 1 bramce nie mial nic do powiedzenia, z 3 metra do pilki skakal Valdir jednak nie trafil w pilke i spadla prosto na glowe Vukovica ! z 3 metrow nie mial nic do powiedzenia
natomiast przy 2 bramce, blad obroncow, zla pulapka offajdowa.... i sam na sam, wyszedl aby mu skrocic lewy rog bramki, jaki zostal w bramce wtedy szanse bylyby mniejsze... oczywiste bylo ze strzeli
dla mnie sie grubo myslisz, ale kazdy ma wlasne zdanie
moim zdaniem zagral BARDZO DOBRE SPOTKANIE, jest 3x lepszy od Neneca (Kiki)
Ok , kazdy widzi to inaczej,dla mnie Boris niema szans przy Nenece , przy pierwszej bramce mogl ja spokojnie obronic! rzucil sie na ziemie i pilka przeleciala miedzy rekoma! takie esytuacje sie broni! ale jak ona na kazda pilke rzuca sie jak wariat to ma nigdy nie byl pewny przy takich sytuacjach to samo bylo w sparingach glupio strcone bramki z LKS czy w innych sparingach... to samo przy 2 bramce po cholere skracal kat ?? zawodnik LEgii byl dosyc daleko i przy nim bylo 2 naszych! mogl sp[okojnie poczekac co sie stanie przy probie strzalu najprawdobodobniej by go zablokowali!! i nic by sie nie stalo a ten wybieg, za bardzo sie staral i chcial sie pokazac i to mu zaszkodzilo,ale ok ty widziales to tak a ja inaczej pzdr
Uwazasz ze Pesko nie ma szans z Nenca ? to jest dla mnie najwiekszy absurd dnia !
Przeciez Nenec, nie umie:
- sterowac obroncami, krzyczy bez sensu i nie rozumieaja co maja robic
- nie umie wykopac pilki mocno za swoja polowe
- bez sensowne robi bledy, wychodzi, cofa sie, wychodzi i cofa sie... juz pokazal kilka gaf w meczu z amica i wisla
- do tego sadze ze Pesko jest bardziej zwinny i mocnej stoi na nogach niz on
Na + obaj Polacy - i Kaziu i Grzelak starali się jak mogli.. A Grzelak to chyba ma większy repertuar sztuczek niż ci wszyscy Brazylijczycy razem wzięci..
Ale nie ma sie co denerwowac przestancie opanujcie nerwy !! z kim my przegralismy z przyjacielami z legi moze byli odrobine lepsi od nas i tyle ale ja sie nie przejmuje bo lubie legie i Pogoń !!!
czy wy naprawde nie potraficie pisac nazw klubow z duzej?
ludzie na milosc boska zastanowcie sie chociaz 2x zanim napiszecie jakis post
Swoja droga tez uwazam ze Peskovic jest duzo pewniejszy niz Neneca, i w tym momencie jest numerem 1 w Pogoni, bramki wg mnie nie obciazaja jego konta, 1 blad Valdira (zreszta nie pierwszy i nie ostatni w tym meczu) i z 3 m trudno nie strzelic bramki, 2 bramka zle zachowanie obroncow ktorzy rozbiegli sie a potem gonili Legioniste
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:14
w porownaniu z 3 poprzednimi meczami :
- nie dostal kartki, i nie faulowal
- mial pare naprawde udanych i efektownych interwencji
- parenascie razy ladnie wychodzil do przodu
- pare ladnych przejsc (np. ta akcja w ktorej przerzucil pilke bodajze nad Surma)
- pare razy ladnie wychodzil ale faulowany byl przez Legionistow i zarabial wolny
jak dla mnie zdecydowanie dobry wystep tego gracza i napewno najlepszy w tym sezonie
weź człowieku zbastuj, spoko Legia itd. zobacz co dzieje się na meczu w warszawie, ile razy poleci POGOŃ!?!?!?!
aaa, nie ma o czym gadać/!!!!! zaraz kurwy na mnie polecą. ok, ale trzeba być umiarkowanym POGOŃLEGIONISTĄ tak jak oni są.
Legia i Pogoń dwa bratanki śmiechu warte
kibic 2006.03.31 22:34
Legia i Pogoń dwa bratanki śmiechu warte jaka to przyjaźń kiedy kibice gwiżdżą na zawodników zaprzyjaźnionej ekipy a i jakoś cieniutko było słychać skandowanie Pogoń Szczecin przez kibiców Legii.
Tak to wygląda w Polsce !!! i takam jest prawda!!!
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:20
Dobra kazdy widzial to inaczej,wedlug mnie mogl sie zachowac lepiej,Legia miala tylko 2 szanse na strzelenie gola i obie wykorzystala,nawet przy 1 bramce co z tego ze zwalil Valdir skoro pilka leciala wprost na Peskovica....po cholere sie rzucal , zreszta sie zawsze rzuca na kazda pilke, 2 bramka to dla mnie tez wpadka Peskovica mogl poczekac co sie dalej wydarzy przy probie strzalu Legionisty pilka zostalaby prawdopodobnie zablokowana przez ktoregos z 2 naszycha tak Szalachoowski zobaczyl ze Peskovic wyszedl i puscil lekko po ziemi obok niego a gdyby Peskovic nie wyszedl?? to co by zrobil Szalachowski? strzelilby z takiego kąta? zostalby albo zablokowany albo Boris by to obronil nie potrzebnie w takiej sytuacji skracal kąt! Jakos lepsze wrazenie robi na mnie Neneca, kazdy widzial to inaczej,kazdy ma inne zdanie ale odkad pamietam czasami Borisowi zdarzaja sie takie glupie wpadki... a Neneca niby nie pewny niby brak porozumienia ale takich glupich wpadek niepamietam!!....a co do wczesniejszych interwencji to wybronil to co powinien zadnych groznych strzalow , oprocz kilku dosrodkowac miedzy innymi Edsona.
W Pogoni najlepszy Julcimar,nie dosc ze potrafi dobrze poukladac defensywe to jeszcze opierdolic kogo trzeba,dzis nie do przejscia.
Na + obaj Polacy - i Kaziu i Grzelak starali się jak mogli.. A Grzelak to chyba ma większy repertuar sztuczek niż ci wszyscy Brazylijczycy razem wzięci..
Nieporozumienie - Cruz, Fabio, Junior..
Quattara
Zgodze sie z Twoją opinią. Cruz to jeździec bez głowy.ZERO pomysłu na gre. Julcimar zajebisty. Masa odzyskanych piłek, no i potrafi opirdolić te nieudałoty, które koło niego biegają
A tak na marginesie. Strasznie podobały mi sie " gesty Kozkiewicza" lecące z krytej.
Na C+ świetnie było to widać. Nie trzeba chyba pisać dla kogo były przeznaczone..
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:21
Ej no ludzie spokojnie.czego wy oczekiwaliscie? że wygramy z (najprawdopodbniej) przyszłym mistrzem Polski? Co prawda po tym zwyciestwie z Zagłębiem mój apetyt na wiecej zwyciest został zaostrzony ale obstawiałem w najlepszym wypadku remis.przyznam sie bez bicia i kłamliwego oceniania ze jeszcze nawet nie przestudiowałem zadnej relacji dotyczacej tego meczu i nie wiem jak kto grał.ale z waszych wypowiedzi widac ze najlepsi byli Julcimar i Grzelak.Legia to dla nas jeszcze zbyt wysokie progi.licze na punkt(y?) z Koroną.po odpadnieciu z PP spuścili z tonu i nie jest o nich tak glosno jak w rundzie wiosennej i moze własnie w Kielcach uda nam sie zdobyć pierwsze 3 pkt na wyjezdzie w rundzie wiosennej
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 23:23
Zegar spokojnie, spokojnie każdy ma swoje zdanie na ten temat jak dla mnie i dla wielu innych ta przyjaźń jest. Ty też nie rozumiesz? co maja piłkarze do zgody wogóle nic oni maja to dupie glęboko to czemu mają nie gwizdać?
weź człowieku zbastuj, spoko Legia itd. zobacz co dzieje się na meczu w warszawie, ile razy poleci POGOŃ!?!?!?!
aaa, nie ma o czym gadać/!!!!! zaraz kurwy na mnie polecą. ok, ale trzeba być umiarkowanym POGOŃLEGIONISTĄ tak jak oni są.
Legia i Pogoń dwa bratanki śmiechu warte
kibic 2006.03.31 22:34
Legia i Pogoń dwa bratanki śmiechu warte jaka to przyjaźń kiedy kibice gwiżdżą na zawodników zaprzyjaźnionej ekipy a i jakoś cieniutko było słychać skandowanie Pogoń Szczecin przez kibiców Legii.
Tak to wygląda w Polsce !!! i takam jest prawda!!!
Co z tego? oni gwizdza na pilkarzy...ale czy to sa nasi pilkarze?? czy my sie z nimi utozsamiamy? i co maja te gwizdy do naszej zgody ...tu niema zgody miedzy pilkarzmi tylko miedzy kibicami,zreszta te gwizdy byly raczej z krytej i pewnie jakies pikniki...jak u nas gramy tez sa gwizdy na Legiie,zreszta kilkakrotnie bylo slychac glosne POGON! SZCZECIN! spiewane przez centrum zylety....na grajkow moga sobie gwizdac, ale co to ma do kibicow? to 2 osobne sprawy.
Po nudnym meczu jedenastu słabych legionistów wymęczyło zwycięstwo z jedenastoma przeszkadzaczami z Pogoni Szczecin 2:0.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758268224 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.