Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7698 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 20:53
1:1 narazie...... Szczerze, to oprócz końcówki Pogoń nic nie grała... ale cieszy wreśćie strzelona bramka....:)

DO BOJU MKS!!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
TommyBoy
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 20:53
Atak i pomoc jeszce jako tako ale obrona, a szczególnie Batata II fatalnie

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8299 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 21:03
Mółby ktoś w skrócie-kilku zdanaich opisać dotychczasową grę Kazka oraz jak przebiega doping?

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
sensei_man
Kibic
Na forum od 8103 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 21:56
No to plecy, w ogołe komentarz mojego ojca: "Tato przegrali 2-1" moj ojciec" wow nieźle" :D jezu cieszyć sie z niskiej porażki ... hardcore

niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7163 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 21:56

Lu Dex napisał:  
Mółby ktoś w skrócie-kilku zdanaich opisać dotychczasową grę Kazka oraz jak przebiega doping?

Kaziu jak kaziu nic nie gra... Platfus i tyle! Jak jego widze gdy stoi lub "biegnie" to chce sie płakac... Nie wiem dlaczego go wystawia skoro Grzelak jest 500% lapszy... Nie wiem moze jakis pupil...

A co do dopingu to roznie. Raz jest naprawde głośno ale potem juz nzacznie ciszej...
Tak mniej wiecej to wyglada w telewizji...
Po raz kolejny brawa dla Młodych Wilków!

A co do meczu to mysle ze Panik powinien postawić na obrone która grala juz w Polskiej lidze czyli np Julcimar itp... Reszta formacji jeszcze ujdzie... Ale wpuszczanie 2 obronców raczej nie zwieksza szansy na zdobycie bramki...:/ Kiedy wkoncu zrozumia ze trzeba zmienic trenera!!!

mlodylegia
Kibic
Na forum od 7574 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 21:57
Pełen szacunek za walkę! Szkoda słów na pracę sędziego. :/

Karny z kapelusza. Przykro jest patrzeć, jak bądź co bądź mistrz Polski wygrywa w takich okolicznościach.

Do zobaczenia za tydzień. Pozdro!

Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
eJay
Kibic
Na forum od 7727 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:01
To chyba jakies fatum. Po raz kolejny dostajemy sedziego z najnizszej polki. Karnego i kartki dla Cruza byc nie powinno. Sobolewski powinien wyleciec z boiska razem z Baszczynskim...

Slabo zagrala obrona (Valdir do wymiany), mam nadzieje, ze Julcimar zacznie nastepny mecz od poczatku i uporzadkuje gre na tyłach. Wypada podziekowac za ambicje i walke do konca. Postep jest, ale kurwa na wiecej porazek u siebie pozwolic sobie nie mozemy.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Jankes
Kibic
Na forum od 7359 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:06
:( sędziowie będą pomagać polakom

TommyBoy
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:10
Co do kartki to raczej sluszna - atak z tyłu, zawsze jest ryzyko otrzymania kartki. Karny - nigdy w życiu.
Valdir nie nadaje się na prawego obrońce.

Bronek
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:22
Dlaczego...:(
A przy rezultacie 1:1 już miałem taką wielką nadzieje na pozytywny wynik. Wielka szkoda że porażka, ale przynajmniej dużo lepiej niż z Amicą.
Myśle że w następnych meczach bedzie już tylko lepiej :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
zegar
Kibic
Na forum od 8631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:26

MacJankes napisał:  
:( sędziowie będą pomagać polakom

i to jwst kurwa niestety prawda, nawet komentarze były uszczypliwe.
ale mnie jebana gruba świnia wkurwiała!!!!
kto oglądał w C+ ten wie

zegar
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7698 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:27
Jednak Legia wiedziała co robiła... Cruz w ofensywie jest taki sobie, Grzelak dla mnie jest lepszy a w defensywie ... tragedia...

Coz tu mowic... byla nadzieja na korzystny rezultat ale ...

Ps. We wtorek z Zaglebiem takze przegrana bedzie...

Czy wygrywasz czy nie....

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Mick
Kibic
Na forum od 7996 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:28
a może byśmy wrócili do 'PANIK! CO? ŻEGNAMY!!'

dobrze że Cruz dostał czerwona.. przynajmniej zespołu nie osłabiał :P:P:P:P:P co on gra to żenada..

a wierzyłem w wygrana.. ehh

jns
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:33
Kiedy to się wreszcie skończy? Karny z niczego. Wg mnie kartki dla Daniela też być nie powinno, najpierw trafił w piłkę, a nie w nogi przeciwnika. A jak tak to co jeszcze na boisku robił Baszczyński...
Obrona fatalnie, wprawdzie Valdir uratował nas przed utratą bramki, ale z przebiegu całego meczu to słabizna. Niech Julci jak najszybciej wraca i zrobi porządek, bo tak być nie może. Zdumiewające i zarazem szokujące jest to, że taki zawodnik jak Grzelak grzeje ławę. Aha no i Neneca w pierwszej połowie takiego babola walnął, że mało co z fotela nie spadłem.
Następny mecz z Zagłębiem trzeba koniecznie , no najlepiej wygrać, bo na kolejną stratę punktów pozwolić sobie nie możemy.

Arathorn
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:37

Mietow napisał:  
Zdumiewające i zarazem szokujące jest to, że taki zawodnik jak Grzelak grzeje ławę..

Żeby on chociaż łąwe grzał.
Dzisiaj go nawet w osiemnastce nie było...

Co tam mówili w C+ znowóż?

Tak na gorąco po mecz:
ech...szkoda, bo Wisła była zdecydowanie do ogrania. Karny z miejsca gdzie siedziałem wyglądał na taki "z kapelusza". Oba skrzydła IMO do wymiany (Lilo nie miał za bardzo pomysłu co zrobić z piłką jak ja poprowadził kawałek).
No i po raz kolejny - GRA TRÓJKĄ W OBRONIE TO SAMOBÓJSTWO.

Jest lepiej niż z Amicą, ale nadal nie jest dobrze.
Zobaczymy jak im pójdzie z Zagłębiem...

tribu
Kibic
Na forum od 7813 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:55
tak to jest jak sie "zwycieskiego" 1:1 broni. Panik musi odejsc.
UZASADNIENIE: za jego "kadencji" nie odnieslismy zadnych sukcesow (jedynie to ze pilkarze nawet w przegranych meczach spelniaja zalozenia taktyczne;) ). warto spojrzec na Zagłębie ktore nie ma jakichs tam nadzwyczajnych pilkarzy a przyszedl Smuda i cos z tej druzyny zrobil, to samo Wdowczyk zrobil z Legia. a Panik dostal juz 3 szanse z kolei i nie potrafi jej wykorzystac.
a wracajac do meczu:
karny moim zdaniem z kapelusza, ladnie sie przewrocil... kartka czerwona nie wiem czy byla ale jezeli tak to przynajmniej jeden wiślak tez powinien wyleciec. sedziowanie na kiepskim poziomie. jednym slowem jakby to powiedzial "Cygan" z Torunia czy skads tam: oszukali nas decydenci jebani:D

100% PD
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:57
no i wyszło jak zawsze:

Neneca - nie ma go za co winić za bramki, jedna fatalna interwencja przed polem karnym, a poza tym to poprawnie.

W obronie najlepiej zagrał Ze Roberto, dość solidnie. Valdir trochę próbował w ofensywie, jako pierwszy strzelał na bramkę Majdana i jeśli się nie mylę, to on wybił piłkę z linii bramkowej. Najsłabszy Batata II, miał niepewne interwencje... A Mathaeus - szkoda słów, z Amiką zawalił dwie bramki, teraz od razu po wejściu popełnił duży błąd w ustawieniu - ta piłka która dotarła do wiślaka (wywalczył karnego) powinna być wybita przez Matheusa, który minął się z piłką.

W pierwszej połowie ładnie grał Daniel Cruz, którego często kosili (sędzia, gdzie masz kartki), ale druga połowa w jego wykonaniu to katastrofa. Sprokurował karnego i wyleciał z boiska. Amaral dobrze, dużo biegał i przechwytywał piłek, Kaźmierczak jak na niego też naprawdę dobrze. Mało biegał, ale podawał bardzo dobrze, mądrze rozciągał grę i próbował szybkich podań. Cleisson znów mnie zawiódł, ale przyajmniej strzelił gola. A Lilo - bezbarwny jak woda z kranu.

Edi sam w ataku nic nie mógł zrobić, bo nie miał z kim grać. A Wagner to katastrofa - jaki z niego napastnik? Zero ciągu na bramkę, kiedy powinien biec do przodu i szukać podań na wybieg, on się cofa.

Jak wszedł Julcimar już wiedziałem, że przegramy, bo jak Paniku robi swoje Taktiku, to zawsze się to źle kończy - z tym trenerem Pogoń nigdy niczego nie osiągnie.

Co do sedziego - Karny był... widok miałem dobry i wątpliwości nie mam. Obie kartki dla Daniela jak najbardziej słuszne. Zadziwiające tylko z jakim uporem maniaka nie pokazywał kartek dla Wisły. Gdyby sędziował normalnie , Baszczyński o wiele szybciej wyleciał by z boiska niż Cruz. Sobolewski też już po 15 minutach powinien dostać żółtko - można tak wyliczać dalej...

Ogólnie, wynik był taki jakiego można było się spodziewać, ale niedosyt i tak jest. W pierwszej połowie grali w miarę nieźle ograniczani mocno defensywną taktyką Panika, ale w drugiej to już totalny piach...

Paniku Taktiku mówimy NIE!

Neneca 6 - Ze Roberto 6, Batata II 4, Valdir 6 - Daniel 4, Amaral 7, Kaźmierczak 7, Cleisson 7, Lilo 5 - Edi 5, Wagner 3

barcish
Kibic
Na forum od 7799 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:57

trib napisał:  
tak to jest jak sie "zwycieskiego" 1:1 broni. Panik musi odejsc.

zgadzam sie w 100%...

POGOŃ SZCZECIN!
Kriss
Kibic
Na forum od 7852 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 22:58
Kolejny zajebisty mecz Daniela. 2 mecze, 2 karne przez niego i czerwien. Legia sie na nim nie poznala :D. Nie moglem wytrzymac jak ta pizda zagrzewala do dopingu po strzelonej bramce. Co za pajac.

Zgred
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 23:10
a ja ocenie każdego zawodnika osobno

Neneca:Chyba najlepszy w drużynie dobre interwencje, gdyby jeszcze obronil karnego byl by bohaterem meczu 9/10
Valdir:jak dla mnie zupelnie niewidoczny pare wybic i to wszystko 4/10
Ze Roberto:j.w
Batata II: podobnie jak u dwoch wyzej wymienionych z tym ze interwencji bylo wiecej ale i tak dosc slabo 5/10
Kazmierczak:szczerze powiem ze nie gral tak zle jak myslalem, zwlaszcza w pierwszej polowie pare dobrych podan w drugiej juz gorzej 6/10
Amaral:pare wslizgow,pracowal przez caly mecz 7/10
Cleisson:Bramka + dryblingi i rozgrywanie wiekszosci akcji, dobry mecz 8,5/10
Wagner:biegał biegał ale dużo nie zdziałal widac ze mu zalezalo... 5/10
Daniel:kolejny atak w polu karnym.. kolejny rzut karny i tym razem nawet czerwona kartka.dobrze ze nie obejrze tego gracza w meczu z Zagłębiem.Legia wiedziala co robi 2/10
Lilo:asysta, po za tym przecietnie 6/10
Edi:dobre pierwsze pol godziny dalej widzialem go jedynie przy stalych fragmentach 6/10

reszta grala za krótko aby ich ocenic chodzi mi o : Julcimara,Juniora i Matheusa

Błędem było posadzenie Grzelaka na trybunach co wiecej Panik powinien go wpuscic od pierwszych minut i mam nadzieje ze tak zrobi w najblizszym meczu.widac ze jest coraz lepiej tylko gdyby zamiast chocby Kazmierczaka od poczatku grał Julcimar lub Matheus w Obronie wtedy moze było by lepiej.

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758281479 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005