Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:46
No coz wypowiedz sedziego na antenie C+ oraz obrazki ktore zobaczylem faktycznie przekonuja ze nie dalo rady grac.
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:53
Niedojeby pierdolone kurwa nie mogli wczoraj o tym pomyslec tylko nagle godzine przed meczem im wyskoczylo ze warunki zle murawa zla
150 kibicow w Kielcach moze sie pocalowac w dupe, i nie wiem jaka liczba moze sie cmoknac w pompke siedzac w pubach, barach etc.
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:55
No troszke chujowo to wygląda każdy sie nastawił na mecz a tu lipa ..Dobra wiadomość to tylko dla brazylijczyków bo mają tydzień aby sie zaaklimatyzować
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:59
Do Kielc przyjechała ponad 150 osobowa grupa kibiców Pogoni. Po ogłoszeniu komunikatu, że mecz się nie odbędzie fani naszej drużyny wyruszyli w powrotną podróż Zbudowany postawą kibiców Pogoni właściciel klubu Antoni Ptak obiecał, że kolejny wyjazd do Kielc kibiców Pogoni będzie przez niego dofinansowany
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 13:18
Tak jak przypuszczałem, o rozegraniu tego meczu nie mogło być mowy. Po co tylko była ta szopka, skoro sprawę mógł rozstrzygnąć znacznie wcześniej delegat OZPN-u - pół biedy gdyby mecz był bliżej, ale zapierdalać przez pół Polski tylko po to, by zostać zawróconym ze stadionu...
Ciekawe tylko jak z nowym terminem - ponoć w radiu mówili, że mają grać 8 kwietnia. Problem tylko w tym, że tego dnia gramy u siebie z Łęczną.
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 13:21
Mimo wszystko podjęto dobrą decyzję, szkoda tylko że tak późno. To co pokazano w C+ jednoznacznie ukazuje, ze w takich warunkach nie warto było grać. Szkoda wszystkich kibiców, którzy oczekiwali na ten mecz, a winą za całą sytuację obarczałbym działaczy Korony, którzy za wszelką cenę chcieli rozegrać ten mecz w terminie, zamiast przyznać się po prostu do swojej niemocy.
BTW Ciekawe jaka frekwencja będzie na Amice, skoro nikt nie wie jak zagramy.
Po ostatnich perypetiach nie byłbym pewien, czy do tego spotkania rzeczywiście dojdzie - żadne zapewnienia mnie nie przekonają, uwierzę dopiero w chwili rozpoczęcia spotkania
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 13:34
My nie chcielismy grać w takich warunkach bo jestesmy nie przywyczajemi i jeszcze za słabi, a Korona po prostu chciała ten fakt wykorzystac.. łatwiej im było teraz o 3 punkty niz w przypadku pozniejszego terminu...w łecznej i lubinie mecze przełożone dawno i nie było z tym problemu..więc pytam czemu jakiś tam beniaminek ma takie wpływy w PZPN-ie,albo inaczej: Czemu Pogoń nie była w stanie wymusić odpowiedniej decyzji
inna psrawa to ocena stanu murawy przez Okregowy zpn..wiadomo przecież, że działacze nie bedą rzucać kłód pod nogi druzynie z jednego regionu!!??!! innymi słowy: POżNO, ALE DOBRZE SIE STAłO!!dzieki temu na Amice przyjdzie wiecej osob
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 14:13
właśnie ja byłem na meczu w Galaxy i oddali 10zł.Uczciwi moim zdaniem dobrze ze odwołał mecz(szkoda mi tych co pojechali do Kielc).
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 15:44
No to teraz w kwietniu czeka nas prawdziwy maraton długodystansowy...
Po dwa mecze tygodniowe mniej więcej czekają nas w kwietniu...
Niezły sprawdzian dla naszych Brazylijczyków to będzie - zobaczymy jak zostali przygotowani pod względem kondycyjnym.
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 16:21
W OZPNie pracuja jakieś niedojeby. Zapewniali, ze murawa jest wysuszona . Nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzili, ale to co zobaczyłem w C+ dalekie było od wysuszonej murawy, to nawet już nie byla murawa a beton...
Zal kibicow, ktorzy pojechali niezly kawalek i zostali cofnieci....
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 16:28
co sie odwlecze to nie uciecze, asfalty mialy szczescie bo na takiej murawie napewno by w dosc duzym stosunku przegrali a tak nastepnym razem dostana ,zawsze tydzien zycia w luksusie do przodu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.