Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 18:49
te swiece w rzymie sa innej jakosci (lepsze) czy po prostu jest ich tak duzo? Bo wyglada to troche lepiej niz u nas - choc i tak oprawa wyszla dobrze - chociaz swiece nie byly pomaranczowe
co do meczu - gra pilkarzy tragiczna. Tyle
atmosfera na stadionie rowniez nie najleposza - jak na taki mecz wrecz bylo kiepsko. Moze tak rzadko do nas przyjezdzaja goscie ze wtedy nie spiewamy jak zawsze? No z wyjatkeim kbiicow cracovii - to co sie dzialo na stadionie ostatnio gdy wchodzila ich skromna 30-os grupka to bylo niesamowite wrecz Po prostu nienawisc...
choc nie bylo az beznadziejnie jak niektorzy staraja sie wmowic. Arka pokazala sie naprawde dobrze - pokazac wiecej nie mieli szans - jakby nie patrzec bylo to "tylko" 500--600 osob, ale tez wypasc gorzej z takim potencjalem tez im nie wypadalo. Nasz doping przyzwoity - taka atmosfera jest co najwyzej na 6-7 stadioanch w Polsce. No ale w porownaniu chociazby z meczami ostatnimi z Legia czy cracovia to bylo naprawde slabo.
ale w sumie ciezko bylo zrobic atmosfere przy tak nudnym meczu. To ze caly stadion wlaczyl sie do tanczenia labady to byl chyba efekt ich desperacji . Byc moze Sandal mogl innaczej prowadzic doping - to lansowanie hej Pogoń gool troche wybio z rytmu (bo na poczatku bylo naprawde glosno).No ale nie porownujmy trudnosci prowadzenia dopingu wczoraj z meczami w 2 lidze. Przeciez wtedy na meczu z Arka mlyn wlasciwie sie reaktywowal dopiero - a atmosfere stworzyla frekwencja, i wynik - 5-krotny szal radosci na stadionie +" jeszcze jeden", fale, "...Pogon Pogon lalalala" czy MKS spiewane przez caly stadion - to robilo wrazenie - ale mlyn wtedy wcale nie prezentowal sie lepiej. poza tym trzeba przypomniec ze na Legii bylo naprawde baaardzo dobrze, a na Craxie wrecz swietnie pod wzgledem (szkoda ze glowne anty) dopingu. Wiec mamy potencjal - czemu wczoraj go nie wykorzystalismy? Ciezko powiedziec. Gorsze ejst ze na mecze przychodzi coraz mniej ludzi, a grajki coraz bardziej daza ku temu by na wiosne znow na emcze chodzilo sie tylko po to by pobyc na swiezym powietrzu (jak na wiosne tego roku pod koniec). obym sie mylil - bo przyszla runda zapowiadala sie naprawde super - gdyby tylko byla jakas motywacja jak chocby mala szansa na puchary.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 20:09
Ktos na forum napsial ze Pogoń gra diamentem, BZDURA!!!. Jak bys suchal Panika co mowi to bys wiedzial, Pogoń gra strefa typowo czeskim ustawieniem 4-4-2 wszyscy graja tak w Czechah, w Europie rowniez, Milan Juve. Pogoń grala diamentem a dokalnie grala 4-1-3-1-1, i wszyscy zazucali Panikowi ze gral na jednego napastnika. Nie mowie ze jaki to zemnie taktyk ale troszke wiem, i wiem ze u wiekszosci trenerow wlasnie chwali sie gra strefa.
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 20:42
No i w koncu "wróciła" flaga Polic. Co prawda w nowym wcielenieu, ale została godnie zaprezentowana (race + stroboskopy), szkoda że poprzednie "zagineły w akcjii "
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 22:48
KURWA !!! Sprawa jest prosta, każy nażeka że ta niewyszło, że barwy odwrócone, że mogła być lepsza oprawa, ale czy Ty ludziku który to piszesz włożyłeś chociaż trochę w to zaangażowania, choć trochę pomogłeś lub coś się tym zainteresowałeś przed meczem...napwno NIE
PS. A jeśli chcesz zawsze możesz coś sam (albo z kolegami) zorganizować na innych meczach (jeszcze są przed nami)
w meczu z arką podobała mi się bardzo gra Elokana i zastanawia mnie czemu Grzelak nie gra tak jak powinien może to przez to że nie ma z kim grać bo Edi, Milar, Tavares ten ostatni jeszcze jeszcze wmiare ale nic nie pokazali jestem przerażony ich formą i grą to tylko podsuwa jedną myśl BRAZYLIJCZYKOM MÓWIMY NIE!
Widze,ze znasz sie na pilce.
Przeciez Elokan to cymbal, ktory nie ma pojecia o taktyce.
Czlowieku widać że ty sie znasz.... Ten zwany przez ciebie "cymbał" ciągnął gre Pogoni i po jego zejściu nie mieliśmy klarownych sytuacji.A zdaniem naszego speca(czyt. Panik) bardzo dobre pojęcie o taktyce mial Rosa i jak grał?
Myslisz, ze ma ciag na bramke i dobra kiwke to wszystko? Ile razy ten czlowiek nie wiedzial co zrobic z pilka po przejsciu jednego, drugiego zawodnika? Tak jak on to sie gra na boisku szkolnym. Szkoda gadac.
Człowieku czy ty grałeś kiedyś w piłkę?
Taktyka to element gry za ktory odpowiada trener!.To on ma nauczyć zawodnika poruszać się w ramach założeń ale...ale w piłce decydują umiejętności .Te Elokan posiada i dzięki nim był siłą napędową akcji Pogoni ,a to że po minięciu dwóch czy trzech rywali nie ma nikogo z drużyny na dobrej pozycji bo stoją i trzymają się......ram taktyki.No cóż.
Elokan powinien grać na pozycji Milara (szczegółnie na wyjazdach)ewentualnie Ediego.Jego możliwości nie potrafi wykorzystać ani Panic ani koledzy z drużyny nie nadążając za jego akcjami.Grając na szpicy nie musiał by się na nikogo oglądac.
p.s. Co do Julsiego to zgadzam się w 100%.NWP kilku ostatnich potyczek.
Co wy macie do Panika caly czas z pusego nawet salomon nie naleje. Jak zawodnicy sa ciency to nie ma gry koniec taktyka byla dobra Pietrzak tak przygotowal zespol z pilkami lekarskimi i silownia ze mamy kontuzje. Kartki rowniez robia swoje, a Panik pwoiedzial "Powiedzmy sobie szczerze. To nie jest skład, z którym można wojować w lidze", mojim zdaniem tesz pilkarze Pogoni nie posiadaja techniki uzytkowej, a wy szukacie trenera cudotworcy.
Człowieku!!!! Co ty gadasz? Zawodników nie mamy takich złych. Większość jest ograna i doświadczona.
Panik źle ustawia drużynę, nie ma zmysłu taktycznego a przede wszystkim nie ma inruicji trenerskiej.
Patrzę po wypowiedziach, że wszyscy się dziwią, że Ptak trzyma Panika w Szczecinie. Czemu? Chyba nie ma drugiego trenera w Polsce który by robił wszystko co mu prezesunio każe.
Co do dopingu uważam że był dobry. Oglądałem mecz na C+ i tylko 2 razy usłyszałem kibiców Arki.
Pozdro
w meczu z arką podobała mi się bardzo gra Elokana i zastanawia mnie czemu Grzelak nie gra tak jak powinien może to przez to że nie ma z kim grać bo Edi, Milar, Tavares ten ostatni jeszcze jeszcze wmiare ale nic nie pokazali jestem przerażony ich formą i grą to tylko podsuwa jedną myśl BRAZYLIJCZYKOM MÓWIMY NIE!
Widze,ze znasz sie na pilce.
Przeciez Elokan to cymbal, ktory nie ma pojecia o taktyce.
Czlowieku widać że ty sie znasz.... Ten zwany przez ciebie "cymbał" ciągnął gre Pogoni i po jego zejściu nie mieliśmy klarownych sytuacji.A zdaniem naszego speca(czyt. Panik) bardzo dobre pojęcie o taktyce mial Rosa i jak grał?
Myslisz, ze ma ciag na bramke i dobra kiwke to wszystko? Ile razy ten czlowiek nie wiedzial co zrobic z pilka po przejsciu jednego, drugiego zawodnika? Tak jak on to sie gra na boisku szkolnym. Szkoda gadac.
Człowieku czy ty grałeś kiedyś w piłkę?
Taktyka to element gry za ktory odpowiada trener!.To on ma nauczyć zawodnika poruszać się w ramach założeń ale...ale w piłce decydują umiejętności .Te Elokan posiada i dzięki nim był siłą napędową akcji Pogoni ,a to że po minięciu dwóch czy trzech rywali nie ma nikogo z drużyny na dobrej pozycji bo stoją i trzymają się......ram taktyki.No cóż.
Elokan powinien grać na pozycji Milara (szczegółnie na wyjazdach)ewentualnie Ediego.Jego możliwości nie potrafi wykorzystać ani Panic ani koledzy z drużyny nie nadążając za jego akcjami.Grając na szpicy nie musiał by się na nikogo oglądac.
p.s. Co do Julsiego to zgadzam się w 100%.NWP kilku ostatnich potyczek.
Gram w pilke wiecej niz ci sie wydaje i wierz mi, ze zawodnikow o podobnych umiejetnosciach widze co tydzien na boiskach IV ligi.Dla mnie jest to jezdziec bez glowy i tyle.
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 08/11/2005 15:09
to wymine mi naprawde dobrych zawodnikow? kto Julcimar Kazimierczak Grzelak Matlak? teraz trodske zaczynja grac Tavares i Elokan i twraz odpwiedz sobie na jescze jedno pytanie jak mamy takich dobrych zawodnikow to dalczego tylko Tavares gral w Juventude Edi mial napsaiem ze byl zawodnikiem Santosu ale podejzewam ze on nie GRAL tylko tam BYL a to roznica jesli chdozi po polskich zawodnikow to nikt nie gral w reprezentacji oporcz grzelaka co gral w B i Kazimierczka co ma jednem mecz w A i z kim ty chcesz grac?. Nawet Panik mowil ze z takim skaldem nie ma co wojowac w lidze.
Trałce to ja bym sie radzil wziac za granie a nie za glupie odpowiadanie.
Trałce to ja bym sie radzil wziac za granie a nie za glupie odpowiadanie.[/cytat]
No wlasnie, co z nim jest dlaczego nic nie gra??.. Dlaczego jest caly czas powolywany do Kadry -- z taka gra i go biora.. Cos w tym jest..
Tralka obudz sie i zacznij grac ... Pokaz ,ze nie na darmo jestes w Kadrze...
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 08/11/2005 19:33
A skąd możesz wiedzieć że mają oni podobne umiejętności? Przecieć zawodnicy z IV lig przechodzą obrońców IV ligowych więc nie porównuj tego z przejsciem przez obrone I ligowego klubu.A co do " Myslisz, ze ma ciag na bramke i dobra kiwke to wszystko? " to to nie jest wszystko ,ale jakieś 60% dla ofensywnego pomocnika.
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 08/11/2005 23:45
Moja wypowiedź odnosila sie do Praga Płd. Poprostu nie wklejałem tego całego cytatu bo zajmował za dużo miejsca więc nie chcialem syfu robić. Zresztą masz tam jedno zdanie w cudzysłowie więc powinieneś sie domyślić że to sie tyczy do autora tego zdania.
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 09/11/2005 09:31
A większość obserwatorów dalej twierdzi, że Milar jest zajebisty. Jeżeli ten klub chcę coś osiągnąć to dla takich piłkarzy nie może być miejsca. Na początku coś pograł ale teraz to żenada. Jeśli jemu się nie chcę czasami biec za piłką to niech wypierdala do 3 ligi. Czekam tylko aż Grzelaka powołają do reprezentacji. Jest młody i zajebisty a Kaziu to troszkę drewno.
Zabiło mnie jak się podniecali oprawą na krytej trybunie z meczu z arką w ,,orange ekstraklasa''. Rzeczywiście była duuuuużo lepsza niż np. ta w meczu z cracovią. Powinni się tam troszke ogarnąć.
A skąd możesz wiedzieć że mają oni podobne umiejętności? Przecieć zawodnicy z IV lig przechodzą obrońców IV ligowych więc nie porównuj tego z przejsciem przez obrone I ligowego klubu.A co do " Myslisz, ze ma ciag na bramke i dobra kiwke to wszystko? " to to nie jest wszystko ,ale jakieś 60% dla ofensywnego pomocnika.
Zajmuje sie pilka nozna od wielu lat i potrafie rozpoznac dobrego zawodnika. Znalazlbym kilku o wiele lepszych obroncow w IV lidze np. od Magdonia.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758412386 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.