Bo chce sprobowac czegos nowego w Brazyli moze grac kazdej chwili a Polska to dla niego egzotyka i to jest przyjemnosc dla takiego pilkarza sprobowac nieznanego i gra wtakim klubie jest dla niego przyjemnoscia tu jest gwiazda w Brazyli byl by co najzwyzej jednym z wielu sam Edi mowil ze jak mu sie w pewnym momencie odechce grac to to zrobi. Masz przyklad Frankowskiego gra w ojczyźnie blisko domu pzrestala mu sprawiac przyjemnosc i wyjechal (moze to neinajlepsze porownanie ale chodiz mi o cos w tym stylu) ......pozdro
Do Mario74:
Znasz Go na tyle dobrze żeby móc cokolowiek za Niego powiedzieć? Nie wiesz co myśli i dlaczego nie podchodzi do Nas po meczu. To już Jego sprawa a po za tym możemy dziekować innym. PS A Koleżanka wydała tylko swoją opinię
Znam wszystkich piłkarzy w miarę dobrze bo prawie na każdym treningu jestem. I z każdym można porozmawiać; tylko nie z nim. Udaje że nie rozumie! Jak mu raz Julcimar tłumaczył co mówię to też głupa palił i nie rozumiał! Co to kurw. za piłkarz co się nie utarzsamia z kibicami! Co jeszcze mu pomnik postawić?
Odczepcie się od Ediego . On poprostu nie ma zwyczaju dziękowania kibicom po meczu . Przeciez w jednym z wywiadów mówił , że w Brazylii nie ma zwyczaju dziękowania kibicom , to tu też nie będzie dziękował .Najważniejsze , że dobrze gra i wnosi coś do drużyny , chyba się nie zesracie jak jeden zawodnik wam nie podziękuje po meczu?
Moze i na początku nie podchodził bo był przyzwyczajony ze sie nie dziekuje az w taki sposob kibicom za doping . Pewnie myslał ze dobrą grą wynagrodzi nasze zdzieranie gardeł a kiedy chce zmienic swoj stosunek do podziekowan i razem z wszystkimi pilkarzami chce podziekowac osobiscie to kurwa sie do niego plecami odwracają .
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 21:28
odwalcie się od Ediego on gra dla nas i to sie liczy , a że nie dziękuje kibicom to jego zasada każdy z nas ma wobec siebie jakieś postanowienia może niektórzy ich nie rozumieją i myślą że śa głupie ale musimy być TOLERANCYJNI . Co macie zamiar go wygwizdać bo nie robi tego co inni piłkarze . TOLERANCJA
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 21:28
czym wy sie kurwa jaracie netowi chuligani
sytuacja po meczu nie byla zamierzona akcja po prostu wyszlo jak wyszlo poprzez duza ilosc kilka osob nie zauwazylo podchodzacych pod sektor pilkarzy i odeszla od plotu nie widzac ich
smiesznie tylko to wygladalo zaden rasizm czy co wy tam smucice
a teraz pakowac tornistry i dobranoc bo rano do szkoly
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 22:03
A ja powiem tyle. Ci ktorzy nie byli rozdmuchali ta sytuacje na forum, bo ja jakos nie pamietam tej sytuacji ani nikt z osob z mojego auta... wiec jesli cos to byl to maly incydent. A tu takie male foto ktore powinno skonczyc dyskusje...
Do Mario74:
Znasz Go na tyle dobrze żeby móc cokolowiek za Niego powiedzieć? Nie wiesz co myśli i dlaczego nie podchodzi do Nas po meczu. To już Jego sprawa a po za tym możemy dziekować innym. PS A Koleżanka wydała tylko swoją opinię
Znam wszystkich piłkarzy w miarę dobrze bo prawie na każdym treningu jestem. I z każdym można porozmawiać; tylko nie z nim. Udaje że nie rozumie! Jak mu raz Julcimar tłumaczył co mówię to też głupa palił i nie rozumiał! Co to kurw. za piłkarz co się nie utarzsamia z kibicami! Co jeszcze mu pomnik postawić?
hmm tak sie zastanawiam wlasnie czy masz cos z glowa czy tylko udajesz bo ja cie kompletnie nie rozumiem. Gdzie jest napisane,zostalo powiedziane ze MUSi porozmawiac z KIBICAMI,MUSI podziekowac za doping,MUSI byc mily Dlaczego niemozecie zrozumiec ze nie kazdy jest towarzyski,wesoly,rozmowy itp. On ma swoj swiat,on chce poprostu dobrze grac a reszta mu wisi(media,kontakty z kibicami,sława), co ze przyjdzie taki MARIO74 na trening i Edi odrazu musi z toba pogadac dla niego jestes jednym z wielu,facet gral na calym swiecie pomysl sobie dobrze co musialo sie dziac w Japonni jak żółtki z aparatami biegali do niego co chwile.A tu ma w miare spokoj i moze chce uciec od tego ``wielkiego swiata``, taka pilkarska emerytura, to nie jest TRAŁKA czy Kazmierczak ze co mecz ma biegac i dziekowac i gadac jacy to my wspaniali nie jestesmy on niema 20-kilku lat, dlatego wyluzujcie wszyscy i dajcie mu spokoj, niech sobie nie dziekuje,niech nie rozmawia z kibicami,niech nie udziela wywiadow,wazne zeby gral jak do tej pory. Tu w Sz-n zawsze znajda sie tacy ktorym cos nie pasuje w innych miastach by go na rekach nosili a tu zawsze kurwa jest jakies ALE... I rozsmieszaja mnie te komentarze ze Edi robi z siebie gwiazde itp. Dawno nei widzialem takiego skromnego pilkarza,zawsze umie przeprosic nic nie dyskutuje nie pyskuje, glowe spuszcza na dol i robi swoje!! a co robi najlepiej? GRA i za to powinni go wszyscy szanowac ze CHCE MU SIE GRAC W TAKIEJ DZIURZE JAK SZCZECIN!!!! i GO NA REKACH NOSIC!!!! a nie OBRAZAC SIE!! BUHAHAHAHA Gdyby nie on bylibysmy w dole tabeli .
hmm tak sie zastanawiam wlasnie czy masz cos z glowa czy tylko udajesz bo ja cie kompletnie nie rozumiem. Gdzie jest napisane,zostalo powiedziane ze MUSi porozmawiac z KIBICAMI,MUSI podziekowac za doping,MUSI byc mily Dlaczego niemozecie zrozumiec ze nie kazdy jest towarzyski,wesoly,rozmowy itp. On ma swoj swiat,on chce poprostu dobrze grac a reszta mu wisi(media,kontakty z kibicami,sława), co ze przyjdzie taki MARIO74 na trening i Edi odrazu musi z toba pogadac dla niego jestes jednym z wielu,facet gral na calym swiecie pomysl sobie dobrze co musialo sie dziac w Japonni jak żółtki z aparatami biegali do niego co chwile.A tu ma w miare spokoj i moze chce uciec od tego ``wielkiego swiata``, taka pilkarska emerytura, to nie jest TRAŁKA czy Kazmierczak ze co mecz ma biegac i dziekowac i gadac jacy to my wspaniali nie jestesmy on niema 20-kilku lat, dlatego wyluzujcie wszyscy i dajcie mu spokoj, niech sobie nie dziekuje,niech nie rozmawia z kibicami,niech nie udziela wywiadow,wazne zeby gral jak do tej pory. Tu w Sz-n zawsze znajda sie tacy ktorym cos nie pasuje w innych miastach by go na rekach nosili a tu zawsze kurwa jest jakies ALE... I rozsmieszaja mnie te komentarze ze Edi robi z siebie gwiazde itp. Dawno nei widzialem takiego skromnego pilkarza,zawsze umie przeprosic nic nie dyskutuje nie pyskuje, glowe spuszcza na dol i robi swoje!! a co robi najlepiej? GRA i za to powinni go wszyscy szanowac ze CHCE MU SIE GRAC W TAKIEJ DZIURZE JAK SZCZECIN!!!! i GO NA REKACH NOSIC!!!! a nie OBRAZAC SIE!! BUHAHAHAHA Gdyby nie on bylibysmy w dole tabeli .
Olisadebe pewnie też by miał "przesrane" bo wolałby iść w spokoju książkę poczytać zamiast rozmawiać z ludźmi, dawać autografy i pozować do zdjęć... A to, że już ma taki charakter to pewnie nikt by nie zauważył - może Edi jest pod tym względem podobny?
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 17/10/2005 00:55
moje zdanie jest takie w tym temacie zeby osoby ktore nie byly lub nie znaja sytuacji niech nie zabieraj glosu w tej dyskusji...a jezeli chodzi o podziekowanie za doping..jezeli uwazacie ze po tym jak jedzie sie za druzyna tyle km,zdziera sie gardlo do utraty glosu,skanduje sie nazwisko jakiegos pilkarza a on odwraca sie plecami i idzie do szatni to chyba cos tu jest nie w porzadku! jezeli o mnie chodzi nie utozsamiam sie ani z dzialaczami ani z pilkarzami(bo Ci niestety zatracili swiadomsc przywiazania do barw i herbu)-utozsamiam sie z klubem!! dla mnie sie liczy Pogoń a nie nazwisko pilkarza,a ten jezeli rowniez szanuje klub w ktorym gra a ktorego czescia jestesmy My to powinien podziekowac za wsparcie i nie robi łaski!!a propos Elokana widziałęm jak dostał szalik a później chciał go oddać z powrotem-kiedy pokazali mu ze to dla niego to zalozyl od niechcenia go na szyje i raczej miny nie mial zbyt radosnej ze ktos oddal mu barwy klubowe choc byc moze wiele dla tej osoby znaczyly...podam tu przyklad Bartka Fabiniaka-zawsze potrafi podziekowac kibicom za wsparcie i nawet po przegranym meczu potrafi podejsc z usmiechem na twarzy i podziekowac bo wie ze jestesmy ich 12. zawodnikiem...a co do rasizmu jezeli murzyn powie na kogos białas to jest wszystko ok,a powiedz glosniej czarnuch- to wielka afera sie dzieje!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Gdzie jest napisane,zostalo powiedziane ze MUSi porozmawiac z KIBICAMI,MUSI podziekowac za doping,MUSI byc mily
W takim razie gdzie jest napisane,że kibice MUSZĄ mu przybić "piątke" po meczu??
Nigdzie,a czy to tak wiele? podziekowac pilkarzowi za gre? mimo tego jaki jest?
przybic mu ta ``piatke``? Wogole bez sensu sie temat rozwinal z takiego blachego powodu, niema sensu tego dalej kontynuowac,zobaczymy co bedzie na Cracovii
moje zdanie jest takie w tym temacie zeby osoby ktore nie byly lub nie znaja sytuacji niech nie zabieraj glosu w tej dyskusji...a jezeli chodzi o podziekowanie za doping..jezeli uwazacie ze po tym jak jedzie sie za druzyna tyle km,zdziera sie gardlo do utraty glosu,skanduje sie nazwisko jakiegos pilkarza a on odwraca sie plecami i idzie do szatni to chyba cos tu jest nie w porzadku! jezeli o mnie chodzi nie utozsamiam sie ani z dzialaczami ani z pilkarzami(bo Ci niestety zatracili swiadomsc przywiazania do barw i herbu)-utozsamiam sie z klubem!! dla mnie sie liczy Pogoń a nie nazwisko pilkarza,a ten jezeli rowniez szanuje klub w ktorym gra a ktorego czescia jestesmy My to powinien podziekowac za wsparcie i nie robi łaski!!a propos Elokana widziałęm jak dostał szalik a później chciał go oddać z powrotem-kiedy pokazali mu ze to dla niego to zalozyl od niechcenia go na szyje i raczej miny nie mial zbyt radosnej ze ktos oddal mu barwy klubowe choc byc moze wiele dla tej osoby znaczyly...podam tu przyklad Bartka Fabiniaka-zawsze potrafi podziekowac kibicom za wsparcie i nawet po przegranym meczu potrafi podejsc z usmiechem na twarzy i podziekowac bo wie ze jestesmy ich 12. zawodnikiem...a co do rasizmu jezeli murzyn powie na kogos białas to jest wszystko ok,a powiedz glosniej czarnuch- to wielka afera sie dzieje!
Dodkladnie, NIe po to jade pol Polski, zeby jeden z drugim mnie olal
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 17/10/2005 12:20
Pogoń zagrala bardzo dobrze w tym spotakniu kazdy z zawodnikow wykonal zalozenia taktyczne Bohumila Panika, i kto tu mial racje, balscie sie oborny czestochowy, kazdy zespol buduje sie od tylu. Szkoda ze nie bylo wiecej bo moglo byc np Kazek, ale nie wykorzystal lecz w sirodkyu gral jak nazlezy. Peskovic rowniez zagral dobry mecz, chociaz ta czerwona kartka jednak mu sie nalezala. Na temat watku Ediego to powiem tak, wydaje mi sie ze piłkarze szukaja wyzwan i grajac w jednym klubie dlugo dlugo dlugo nudzi im sie gra z tym samymi itd. Tak jak Frankowskiemu, a pozatym to jest Europa i sie gra inaczje niz w Brazylii daltego tesz trzeba przestawic taktycznie zawodnika,wiec nastepne doświadczenie. Z czy nie ma problemow Panik a z czym mail problemy Pietrzak bo za jego kadencji nie bylo wogole taktyki a Tavares biegal po calym boisku. jest szanasa zagrac w UEFA czy w Lidze Mistrzów, a w Brazyli nie ma takiej mozlwiosci. To tyle;]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758427661 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.