Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7432 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:39
Mecz byl zajebisty i nienylo zadnej obrony czestochowy co niektorzy przewidywaliu w kazdym meczu a po drugie to jak ogladm mecze Legi w Tv to nie slyszalem zeby krzykneli Pogoń Szczecin ani nic a my zawsze my na Sigmie tak a oni z tym Zurychem nie wiec troche prawdy jest:/ tak samo my spiewamy na meczach czasami ole ole ole ola Pogoń i Legia a oni samo Legia ale Kto NIE SPIEWA NIECH Spier...
Jeśli chodzi o mecz to znow po glupich bledach ktore pietrzak tu wgral!! ale Legia zawsze strzelala bramki z niczego, i tu trzeba na nich uwarzac, i jak powiedzial Pawel Magdoń "Potrzebna jest porządna analiza i wyciągnięcie wniosków z gry obronnej."

Ostatnio edytowany przez: Plus, 17 września 2005, 20:45 [1 raz(y)]

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
manisz
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:49
pozdro dla ekipy pod zegarem :D
po bramkach dla Pogoni bylem miotany po calym sektorze:P

eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:58
Mecz byl do wygrania i jednoczesnie udowodnil, ze Legia nie bedzie sie liczyc w walce o mistrzostwo. Bramki musielismy sobie sami wbic. Cieszy natomiast postawa zespolu, ktory walczyl do konca. W koncy na poziomie zagral Kazmierczak, ktory swoj niezly wystep udokumentowal bardzo ladna bramka. Milar oprocz akcji z golem nic specjalnego nie pokazal, a jego wolne to chyba przeszlosc:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:02

Cobra_S napisał:  

Nie wiem co sie dzieje, ale po ok. 10 sekundach obraz staje i idzie sam dźwięk. Może jakieś rady?? :]

krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:10
Ogólnie jest tak , że jak się przegrywa 0:2 i wyciąga na 2:2 należy się cieszyć , ale pozostaje mimo wszystko niedosty Legia była do pokonania , bramki dla Legionistów z niczego ale taka jest piłka . W drugiej połowie Pogoń na szczęście się obudziła .

Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:20

Arturo napisał:  
Zajebisty był tekst Baranowskiego, ze Pogon przegrywa z Wisla 0-1 :D

Baranowski tez kibic Pogoni :P
A MELANZ TRWA! ...

berety dwa
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:28

Patyk napisał:  
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja

Witam. A teraz spokojnie. Nerwy mi opadły i alkohol który był głównym powodem moich tekstów na forum już wyparował. Patyk wiem że wkładasz dużo siły w to żeby ten Nasz młynek funkcjonował; z różnym efektem bo nie każdy zna piosenki lub mu się nie chce śpiewac. I w żaden sposób nie bluzgałem Legii tylko napisałem że (może mi się wydawało że częściej była dopingowana Legia niż Pogoń) jest coś nie tak. Jeżeli ktoś się czuje urażony to sorki; ale trzeba wziąśc pod uwagę że zgredy tacy jak ja myślą już innymi kategoriami. Ja też kiedyś za Legię dał bym sobie gardło poderżnąc; ale z czasem to mija. Może jestem już za stary na te całe kibicowskie życie. Może właśnie dlatego mnie wszystko drażni; bo pamiętam jak to kiedyś było. Jeszcze raz sorki. I w ten oto sposób zakończyłem swoją obecnośc i pisanie na Pogon Online. A Wy młodzieży do boju tego Wam życzę! narka

kibic79
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:32
pozdrowienia dla uroczych legionistek z dziesiatki

http://e-dieselservice.pl/
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:37

Krzysiu napisał:  

Cobra_S napisał:  

Nie wiem co sie dzieje, ale po ok. 10 sekundach obraz staje i idzie sam dźwięk. Może jakieś rady?? :]

Juz po problemie :]

Zbylu
Kibic
Na forum od 7330 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:42
zgadzam sie z Toba Mario powinismy spiewac tylko dla Pogoni czasami krzyknac Legia i to wszystko a nie lizac dupy Legii jak bardzo ich kochamy itd.!Oni i tak uwazaja ze najlepsza zgode maja z Zagłebiem S.

Obrazek gif wstawiony na forum
-HL
Kibic
Na forum od 8011 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:06
Co do oprawy:
W pierwszej kolejnosci dziekujemy wszystkim ktorzy pomagali przy tworzeniu oprawy przed meczem jak i juz podczas samej prezentacji. Wprawdzie mielismy przygotowane cos jeszcze ale ze wzgledu na kilka czynnikow (pogoda, duzy scisk na mlynie, przenosiny (L) na 10) odpuscilismy. Malkontenci narzekaja, ale spodziewalem sie tego po tym calym sztucznie nadmuchanym balonie przez media, ktore przekrzykiwaly sie w doniesieniach sie co do "super oprawy" chociaz z glowymi zainteresowanymi nikt nie rozmawial. Ja tam w kazdym razie jestem zadowolony, bylo dobrze i jeszcze raz dzieki wszystki forumowiczom co nam pomogli.

PS. A teraz nadszedl czas dokonczyc to co rozpoczelo sie wczora, czyli melanz...:)
piwo

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
KingKong
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:18

Zbylu napisał:  
zgadzam sie z Toba Mario powinismy spiewac tylko dla Pogoni czasami krzyknac Legia i to wszystko a nie lizac dupy Legii jak bardzo ich kochamy itd.!Oni i tak uwazaja ze najlepsza zgode maja z Zagłebiem S.

Niezgodze sie z Toba calkowicie!!! Nieuwazam ze nasze spiewy zwiazane z Legia to lizanie dupy! Wydaje mi sie ze dla Ciebie jak rowniez pozostalych na tym forum ktorzy pisza cos o lizaniu dupy zgoda z Legia to tylko jeden mecz w rundzie gdzie goscie nie siedza w klatce i to wszystko...byles kiedys na meczu w warszawie?po Twojej wypowiedzi mozna sie domyslec ze nie!
Nikt nie kaze wam ludzie Kochac Legii ale czy sie wam to podoba czy nie musicie ta zgode uszanowac!!!
ps.a ten twoj tekst o Sosnowcu...ahh szkoda gadac

trzec start od zera na forum...:/ Zul Squad 2004
Ga(L)a
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:19

Zbylu napisał:  

Nie wypowiadaj sie za wszystkich, ja tak nie twierdze dla mnie najlepsza zgoda to Pogoń. Na tym Forum juz pisali ze "chcesz to spiewasz o Legii, niechesz to nie" po problemie

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun!!
Legia & Pogoń
SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:20

KingKong napisał:  

Zbylu napisał:  

Niezgodze sie z Toba calkowicie!!! Nieuwazam ze nasze spiewy zwiazane z Legia to lizanie dupy! Wydaje mi sie ze dla Ciebie jak rowniez pozostalych na tym forum ktorzy pisza cos o lizaniu dupy zgoda z Legia to tylko jeden mecz w rundzie gdzie goscie nie siedza w klatce i to wszystko...byles kiedys na meczu w warszawie?po Twojej wypowiedzi mozna sie domyslec ze nie!
Nikt nie kaze wam ludzie Kochac Legii ale czy sie wam to podoba czy nie musicie ta zgode uszanowac!!!

No ja byłem kilka razy w Warszawie na meczu i nie słyszałem żeby spiewali o nas tyle co my o nich .

Ga(L)a
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:27

Plus napisał:  
ogladm mecze Legi w Tv to nie slyszalem zeby krzykneli Pogoń Szczecin ani nic"

To chyba oglądasz bez głosu. Nie bede tego komentował bo to kompletna bzdura. A meczu w Zurichu niewidziałes prawda ????? Tam Legia pozdrawiała Pogon jak i inne zgody.

Legia & Pogoń
Ga(L)a
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:38

Pa.S napisał:  

KingKong napisał:  

Zbylu napisał:  

No ja byłem kilka razy w Warszawie na meczu i nie słyszałem żeby spiewali o nas tyle co my o nich

Ja sie z Tobą niezgadzam, tak samo jak sie niezgadzam z tymi co mówią ze mało spiewalismy na tym meczu o Pogonii. Poprostu słabo nas było słychac (szczególnie jak siedzielismy na 21 22 )

Legia & Pogoń
berety dwa
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:40

Pa.S napisał:  

KingKong napisał:  

Zbylu napisał:  

No ja byłem kilka razy w Warszawie na meczu i nie słyszałem żeby spiewali o nas tyle co my o nich .

Słuchajcie ja tą nieciekawą sytuację i wymianę zdań zacząłem i jestem zoobowiązany do tego aby to zakończyc. Basta! Dajmy już spokój bo i tak nic nie wskóramy. Czasy się zmieniają. No a Nam starym cóż pozostaje? Przyzwyczaic się do tego!

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7856 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 23:19

Ga(L)a napisał:  

Plus napisał:  
ogladm mecze Legi w Tv to nie slyszalem zeby krzykneli Pogoń Szczecin ani nic"

To chyba oglądasz bez głosu. Nie bede tego komentował bo to kompletna bzdura. A meczu w Zurichu niewidziałes prawda ????? Tam Legia pozdrawiała Pogon jak i inne zgody.

Niezwracaj uwagi na tych ze tak pomiem "nie ogarnietych" ( nie chcem nikogo obrazać ). Pozdro dla FC Wałcz i wszystkich obecnych na meczu ! Pogoń-Legia

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
FeLiPe
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 00:35
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania??? Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 00:55

FeLiPe napisał:  
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania??? Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??

jak bedzie ogolnie dostepny to sie dowiecie napewno.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443701 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005