Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:39
Mecz byl zajebisty i nienylo zadnej obrony czestochowy co niektorzy przewidywaliu w kazdym meczu a po drugie to jak ogladm mecze Legi w Tv to nie slyszalem zeby krzykneli Pogoń Szczecin ani nic a my zawsze my na Sigmie tak a oni z tym Zurychem nie wiec troche prawdy jest:/ tak samo my spiewamy na meczach czasami ole ole ole ola Pogoń i Legia a oni samo Legia ale Kto NIE SPIEWA NIECH Spier...
Jeśli chodzi o mecz to znow po glupich bledach ktore pietrzak tu wgral!! ale Legia zawsze strzelala bramki z niczego, i tu trzeba na nich uwarzac, i jak powiedzial Pawel Magdoń "Potrzebna jest porządna analiza i wyciągnięcie wniosków z gry obronnej."
Ostatnio edytowany przez: Plus, 17 września 2005, 20:45 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:58
Mecz byl do wygrania i jednoczesnie udowodnil, ze Legia nie bedzie sie liczyc w walce o mistrzostwo. Bramki musielismy sobie sami wbic. Cieszy natomiast postawa zespolu, ktory walczyl do konca. W koncy na poziomie zagral Kazmierczak, ktory swoj niezly wystep udokumentowal bardzo ladna bramka. Milar oprocz akcji z golem nic specjalnego nie pokazal, a jego wolne to chyba przeszlosc
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:10
Ogólnie jest tak , że jak się przegrywa 0:2 i wyciąga na 2:2 należy się cieszyć , ale pozostaje mimo wszystko niedosty Legia była do pokonania , bramki dla Legionistów z niczego ale taka jest piłka . W drugiej połowie Pogoń na szczęście się obudziła .
Witam. A teraz spokojnie. Nerwy mi opadły i alkohol który był głównym powodem moich tekstów na forum już wyparował. Patyk wiem że wkładasz dużo siły w to żeby ten Nasz młynek funkcjonował; z różnym efektem bo nie każdy zna piosenki lub mu się nie chce śpiewac. I w żaden sposób nie bluzgałem Legii tylko napisałem że (może mi się wydawało że częściej była dopingowana Legia niż Pogoń) jest coś nie tak. Jeżeli ktoś się czuje urażony to sorki; ale trzeba wziąśc pod uwagę że zgredy tacy jak ja myślą już innymi kategoriami. Ja też kiedyś za Legię dał bym sobie gardło poderżnąc; ale z czasem to mija. Może jestem już za stary na te całe kibicowskie życie. Może właśnie dlatego mnie wszystko drażni; bo pamiętam jak to kiedyś było. Jeszcze raz sorki. I w ten oto sposób zakończyłem swoją obecnośc i pisanie na Pogon Online. A Wy młodzieży do boju tego Wam życzę! narka
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 21:42
zgadzam sie z Toba Mario powinismy spiewac tylko dla Pogoni czasami krzyknac Legia i to wszystko a nie lizac dupy Legii jak bardzo ich kochamy itd.!Oni i tak uwazaja ze najlepsza zgode maja z Zagłebiem S.
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 22:06
Co do oprawy:
W pierwszej kolejnosci dziekujemy wszystkim ktorzy pomagali przy tworzeniu oprawy przed meczem jak i juz podczas samej prezentacji. Wprawdzie mielismy przygotowane cos jeszcze ale ze wzgledu na kilka czynnikow (pogoda, duzy scisk na mlynie, przenosiny (L) na 10) odpuscilismy. Malkontenci narzekaja, ale spodziewalem sie tego po tym calym sztucznie nadmuchanym balonie przez media, ktore przekrzykiwaly sie w doniesieniach sie co do "super oprawy" chociaz z glowymi zainteresowanymi nikt nie rozmawial. Ja tam w kazdym razie jestem zadowolony, bylo dobrze i jeszcze raz dzieki wszystki forumowiczom co nam pomogli.
PS. A teraz nadszedl czas dokonczyc to co rozpoczelo sie wczora, czyli melanz...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
zgadzam sie z Toba Mario powinismy spiewac tylko dla Pogoni czasami krzyknac Legia i to wszystko a nie lizac dupy Legii jak bardzo ich kochamy itd.!Oni i tak uwazaja ze najlepsza zgode maja z Zagłebiem S.
Niezgodze sie z Toba calkowicie!!! Nieuwazam ze nasze spiewy zwiazane z Legia to lizanie dupy! Wydaje mi sie ze dla Ciebie jak rowniez pozostalych na tym forum ktorzy pisza cos o lizaniu dupy zgoda z Legia to tylko jeden mecz w rundzie gdzie goscie nie siedza w klatce i to wszystko...byles kiedys na meczu w warszawie?po Twojej wypowiedzi mozna sie domyslec ze nie!
Nikt nie kaze wam ludzie Kochac Legii ale czy sie wam to podoba czy nie musicie ta zgode uszanowac!!!
ps.a ten twoj tekst o Sosnowcu...ahh szkoda gadac
Nie wypowiadaj sie za wszystkich, ja tak nie twierdze dla mnie najlepsza zgoda to Pogoń. Na tym Forum juz pisali ze "chcesz to spiewasz o Legii, niechesz to nie" po problemie
Niezgodze sie z Toba calkowicie!!! Nieuwazam ze nasze spiewy zwiazane z Legia to lizanie dupy! Wydaje mi sie ze dla Ciebie jak rowniez pozostalych na tym forum ktorzy pisza cos o lizaniu dupy zgoda z Legia to tylko jeden mecz w rundzie gdzie goscie nie siedza w klatce i to wszystko...byles kiedys na meczu w warszawie?po Twojej wypowiedzi mozna sie domyslec ze nie!
Nikt nie kaze wam ludzie Kochac Legii ale czy sie wam to podoba czy nie musicie ta zgode uszanowac!!!
No ja byłem kilka razy w Warszawie na meczu i nie słyszałem żeby spiewali o nas tyle co my o nich .
ogladm mecze Legi w Tv to nie slyszalem zeby krzykneli Pogoń Szczecin ani nic"
To chyba oglądasz bez głosu. Nie bede tego komentował bo to kompletna bzdura. A meczu w Zurichu niewidziałes prawda ?? Tam Legia pozdrawiała Pogon jak i inne zgody.
No ja byłem kilka razy w Warszawie na meczu i nie słyszałem żeby spiewali o nas tyle co my o nich
Ja sie z Tobą niezgadzam, tak samo jak sie niezgadzam z tymi co mówią ze mało spiewalismy na tym meczu o Pogonii. Poprostu słabo nas było słychac (szczególnie jak siedzielismy na 21 22 )
No ja byłem kilka razy w Warszawie na meczu i nie słyszałem żeby spiewali o nas tyle co my o nich .
Słuchajcie ja tą nieciekawą sytuację i wymianę zdań zacząłem i jestem zoobowiązany do tego aby to zakończyc. Basta! Dajmy już spokój bo i tak nic nie wskóramy. Czasy się zmieniają. No a Nam starym cóż pozostaje? Przyzwyczaic się do tego!
ogladm mecze Legi w Tv to nie slyszalem zeby krzykneli Pogoń Szczecin ani nic"
To chyba oglądasz bez głosu. Nie bede tego komentował bo to kompletna bzdura. A meczu w Zurichu niewidziałes prawda ?? Tam Legia pozdrawiała Pogon jak i inne zgody.
Niezwracaj uwagi na tych ze tak pomiem "nie ogarnietych" ( nie chcem nikogo obrazać ). Pozdro dla FC Wałcz i wszystkich obecnych na meczu ! Pogoń-Legia
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 00:35
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443701 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.