Jesli bylo to sorki. Powyzej macie tekst z GW:/ Absurd za absurdem:/ A szczytem wszystkiego sa komentarze pod tekstem. Normalnie mam ochote klaskac dzialaczom
To dla Waszaka ------>
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
PS. Jak już temat został ponownie podbity do góry to chciałem zwrócic uwagę na newsa na stronie głownej Pogoń.v.pl dotyczacej sprawy fany LFS. Nie dość że nie ma tam żadnego ustosunkowania sie do tej sprawy, które (skoro strona jest od kibicow dla kibicow) mysle ze nie dosc ze powinno miec miejsce, to powinno byc jednoznaczne. Ustosunkowali sie jednak do sprawy rzucenia rac na boisko:
(...)celowe rzucanie rac na murawę tylko i wyłącznie w celu narażenia klubu na kolejną karę finansową, jest już zachowaniem kompletnie bezsensownym.
Do tego jeszcze, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie, zamieszczony jest fragment o złozeniu wniosku przez kibiców do prokuratury...
Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, fani Pogoni rozważają złożenie do prokuratury wniosku o wszczęcie postępowania w sprawie kradzieży flagi, będącej własnością wszystkich kibiców.
Odnosze wrażenie że po niesławnym konflikcie z ptaszkami Pogon.v.pl okropnie sie zmienila... O osobie redaktora Zoe nie chce sie wypowiadac bo swoje zdanie na jego temat mam ale zachowam dla siebie...
Ostatnio edytowany przez: barcish, 9 sierpnia 2005, 21:20 [1 raz(y)]
Odnosze wrażenie że po niesławnym konflikcie z ptaszkami Pogon.v.pl okropnie sie zmienila... O osobie redaktora Zoe nie chce sie wypowiadac bo swoje zdanie na jego temat mam ale zachowam dla siebie...
Po konflikcie z Ptakiem zmienila sie tam prawie cala redakcja, poza Radmanem. Obecna jest bardziej "ostrozna" i w zasadzie jest tylko serwisem o klubie a nie strona kibicow. Dobrze, ze forum v-ki jest jeszcze kibicowskie i ma stalych uzytkownikow, ktorym nie zalezy na ilosci postow itp.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467255 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.