Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pio091
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7614 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 14:35

RUDY19 napisał:  
kiedy bedzie powtorka tej relacji??? a wracajac do Czech to są dobre i tanie browarki beer :)

Dzieki za cynk :D:D:D:D:D:D:D

mem
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 15:17

RUDY19 napisał:  
kiedy bedzie powtorka tej relacji??? a wracajac do Czech to są dobre i tanie browarki beer :)

Powtórki raczej już nie będzie, a jeżeli chodzi o czeskie piwo to jak byłem w czerwcu w Pradze to za piwo 0,5l z kija o nazwie "Krusovice" (czy jakoś tak) zapłaciłem nie całe 3 zl ;). Chociarz ogólnie to nie można powiedzieć, że Praga jest tania... No ale jak to stolica...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
mundek
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 15:23
ten magazyn sportowy mozna se obejrzec przez neta na stronie TVP Szczecin, mozna se normalnie odtworzyc. pozdrawiam:)

ja kocham Pogon
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 15:39

RUDY19 napisał:  
kiedy bedzie powtorka tej relacji???

wg. tego co podaje program na TVP3, to "Magazyn sportowy" ma być dzisiaj o 17:00. Czyli pewnie bedzie to powtórka wczorajszego.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
el_presidente
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 19:02

mundek napisał:  
ten magazyn sportowy mozna se obejrzec przez neta na stronie TVP Szczecin, mozna se normalnie odtworzyc. pozdrawiam:)

wlasnie go sobie obejrzalem - "zmiana wyniku na tablicy swietlnej":D to mnie powalilo... :D

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
seeedzik
Kibic
Na forum od 7966 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 19:59

mem napisał:  

RUDY19 napisał:  

Powtórki raczej już nie będzie, a jeżeli chodzi o czeskie piwo to jak byłem w czerwcu w Pradze to za piwo 0,5l z kija o nazwie "Krusovice" (czy jakoś tak) zapłaciłem nie całe 3 zl ;). Chociarz ogólnie to nie można powiedzieć, że Praga jest tania... No ale jak to stolica...

bo to Praga, u mnie przy granicy leja gambrinusa po 2 pln, ogolnie przeczuwam dobry wyjazd, pociagiem mam ze 2-3 godzinki :D a ze mecz pewnie bedzie pozno to trzeba bedzie gdzies przenocowacrotfl

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders

Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 20:21

el_presidente napisał:  
wlasnie go sobie obejrzalem - "zmiana wyniku na tablicy swietlnej":D to mnie powalilo... :D

A jeszcze lepsze, że ta tablica świetlna tam była tylko, że wyłączona... :D Może prąd oszczędzają, w końcy by się pochwalili przed Borusią :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
U-96
Kibic
Na forum od 8464 dni

**

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 09:53
Podziwiam ekipe pociagowa ktora pojechala taki przeokrutny kawal drogi (ile zrobiliscie km i ile godzin trwala jazda?)

pozdro

Szlugi, wóda, gołe baby !
monter
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 12:25

U-96 napisał:  
Podziwiam ekipe pociagowa ktora pojechala taki przeokrutny kawal drogi (ile zrobiliscie km i ile godzin trwala jazda?)

pozdro

Wyjechalismy w czwartek o 20 i wrocilismy w poniedzialek o 23.
Teraz na forum powinny zostac wyjazsnione jeszcze nastepujace słówka:
-"platzkarta"
-"coupe"
-"łapówku"
-"registration"
-"sleepingowy"
-"sałatka lwowska"
-"mołdawski alkomat"
oraz zwroty:
-"Co by tu jeszcze zgubić?"
-"..., ... daj kanapku"

Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze
Pozdrawiam tych, z ktorymi jechalem oraz wszystkie babety, które sie nasluchaly o swoich rodzicach
Mam nadzieje, ze wysławiam sie juz po polsku a nie po rosyjsku bo o 15 mam dzisiaj egzamin

MKS Pogoń Szczecin Polska
Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 12:47
dodam tylko że zrobionych zostało prawie 4000 km ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
-HL
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 13:06

U-96 napisał:  

pozdro

Szczecin - Przemysl - PKP + Przemysl - przejscie graniczne w Medyce - bus + Medyka - Shegyni - z buta;) + Shegyni - Lwów - bus + Lwów - Shmerinka - UZ (kolej ukrainska) + Shmerinka - Kiszyniow - CFM (koleje moldawskie) = 40 godzin podrózy

Powrot podobna trasa, blisko 4 000 km, lacznie ze 3 dni spedzone w samych tylko pociagach fajafajafaja

Ta trase pokonaly 4 osoby z MW + monter; wyjazd zycia

Obrazek jpg wstawiony na forum

Jestesmy zawsze tam, gdzie nasza Pogoń gra!

Ostatnio edytowany przez: -HL, 21 czerwca 2005, 13:18 [1 raz(y)]

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8836 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 16:41
opowiesc roku,
Helmut robi zdjecia podczas picia na meczu od jakis 10 min,
po czym uswiadamiam go ze robi zdjecia wylaczonym aparatem :D
piwo

monter
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 22:53
Po zdobyciu pierwszego gola dla Pogoni, na murawe w okolicach bramki bronionej przez Peskovicia wpada 6 osob ze Szczecina. W tym momencie ujawniaja sie moldawsy tunelowi konfidenci czy tez inne tajniaki.

U-96
Kibic
Na forum od 8464 dni

**

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 23:01
Gratuluje takiego wyjazdu i zazdroszcze.

PS. Monter myslelm ze kitujesz gdy mnie namawiales :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
monter
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 23:37

U-96 napisał:  
Gratuluje takiego wyjazdu i zazdroszcze.

PS. Monter myslelm ze kitujesz gdy mnie namawiales :)

A nie chcialbys jechac do Irkucka na jakis mecz w hokeja?? :)
Podobno tylko 8 dni jedzie sie koleja z Moskwy.

mastodo
Kibic
Na forum od 8446 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 23/06/2005 15:00
Wiadomo że na mecze pucharu Intertoto bilety muszą być w takiej samej cenie jak na ligę. Spowoduje to iż na mecz zdrużyną z Mołdawi przyjdzie mało osób ze względu na taką cenę. Wpływ będzie mieć pewnie to ,że przeciwnik mimo że dobrze zaprezentował się w pierwszym meczu jest mało interesujący, wynik z ubiegłej soboty raczej przesądza kwestię awansu no i zaczynają się wakacje i częśc osób wybierze inny sposób spędzenia czasu.

Na dość ciekawy sposób zachęcenia ludzi do stawienia się na mecz wpadł Lech. Jeżeli przejdą Kazachów to na meczu z Lens osoby posiadające bilet z meczu z Kazachami będą mieli 5 złotową zniżkę.

Władze naszego klubu takie rozwiązanie mogliby również wziąść pod uwagę. Na pewno nie dałoby to rezultatu w postaci pełnych trybun ale możliwe że podniosłoby frekwencję.
Na wprowadzenie tego rodzaju bonifikaty na mecz z Tiligulem jest już na pewno za późno ale może na mecz z Sigmą włodaże naszego klubu wzieliby to pod rozwagę. Mogłoby to dotyczyć osób mających bilety z meczu z Tiligulem, czy ostatniego ligowego z Odrą a także osób posiadających karnety z porzedniego sezonu. Mogłoby być to 5 czy 10 złotych w zależności od miejsca na stadionie.

qbajag
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 23/06/2005 17:15
UEFA nałożyła karę na Pogoń Szczecin(trochę ponad 6000 franków Szwajcarskich) i na piłkarzy...Kazimierczak nie zagra w jednym a Diveckyw 2 meczach.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Jarasija
Kibic
Na forum od 8654 dni

*

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 24/06/2005 08:35
Ogólnie brechtam z tego zdjęcia:

Zdjęcie

Nie ma to jak "solidna" obstawa hihi Dlaczego u nas tak nie ma?? :P

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
.
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 24/06/2005 09:27
zapewniam ze jak bys "krzywo spojrzal" to za chwile wpadla by wiekrza zbieranina i to ostrzj dzialajaca niz w polsce

.
Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 -Pogoń - Tiligul .-. - 24/06/2005 11:03

Mikus napisał:  
zapewniam ze jak bys "krzywo spojrzal" to za chwile wpadla by wiekrza zbieranina i to ostrzj dzialajaca niz w polsce

zapewniam Cie ze sie mylisz...

a jesli juz jestesmy przy temacie moldawskiej policji, to niechcialbym tam mieskzac naprawde i ciesze sie ze jestem Polakiem :)
w kiszyniowie psiarnia stoi na kazdym rogu, zwyczajnie nie da rady przejsc 100m i ktoregos nie spotkać. A jak czlowiek sie zajebie to wogole jest masakra ;)

a do tego każdy upomina się o łapówke...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758492400 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005