Powtórki raczej już nie będzie, a jeżeli chodzi o czeskie piwo to jak byłem w czerwcu w Pradze to za piwo 0,5l z kija o nazwie "Krusovice" (czy jakoś tak) zapłaciłem nie całe 3 zl . Chociarz ogólnie to nie można powiedzieć, że Praga jest tania... No ale jak to stolica...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
bo to Praga, u mnie przy granicy leja gambrinusa po 2 pln, ogolnie przeczuwam dobry wyjazd, pociagiem mam ze 2-3 godzinki a ze mecz pewnie bedzie pozno to trzeba bedzie gdzies przenocowac
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Podziwiam ekipe pociagowa ktora pojechala taki przeokrutny kawal drogi (ile zrobiliscie km i ile godzin trwala jazda?)
pozdro
Wyjechalismy w czwartek o 20 i wrocilismy w poniedzialek o 23.
Teraz na forum powinny zostac wyjazsnione jeszcze nastepujace słówka:
-"platzkarta"
-"coupe"
-"łapówku"
-"registration"
-"sleepingowy"
-"sałatka lwowska"
-"mołdawski alkomat"
oraz zwroty:
-"Co by tu jeszcze zgubić?"
-"..., ... daj kanapku"
Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze
Pozdrawiam tych, z ktorymi jechalem oraz wszystkie babety, które sie nasluchaly o swoich rodzicach
Mam nadzieje, ze wysławiam sie juz po polsku a nie po rosyjsku bo o 15 mam dzisiaj egzamin
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 16:41
opowiesc roku,
Helmut robi zdjecia podczas picia na meczu od jakis 10 min,
po czym uswiadamiam go ze robi zdjecia wylaczonym aparatem
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 21/06/2005 22:53
Po zdobyciu pierwszego gola dla Pogoni, na murawe w okolicach bramki bronionej przez Peskovicia wpada 6 osob ze Szczecina. W tym momencie ujawniaja sie moldawsy tunelowi konfidenci czy tez inne tajniaki.
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 23/06/2005 15:00
Wiadomo że na mecze pucharu Intertoto bilety muszą być w takiej samej cenie jak na ligę. Spowoduje to iż na mecz zdrużyną z Mołdawi przyjdzie mało osób ze względu na taką cenę. Wpływ będzie mieć pewnie to ,że przeciwnik mimo że dobrze zaprezentował się w pierwszym meczu jest mało interesujący, wynik z ubiegłej soboty raczej przesądza kwestię awansu no i zaczynają się wakacje i częśc osób wybierze inny sposób spędzenia czasu.
Na dość ciekawy sposób zachęcenia ludzi do stawienia się na mecz wpadł Lech. Jeżeli przejdą Kazachów to na meczu z Lens osoby posiadające bilet z meczu z Kazachami będą mieli 5 złotową zniżkę.
Władze naszego klubu takie rozwiązanie mogliby również wziąść pod uwagę. Na pewno nie dałoby to rezultatu w postaci pełnych trybun ale możliwe że podniosłoby frekwencję.
Na wprowadzenie tego rodzaju bonifikaty na mecz z Tiligulem jest już na pewno za późno ale może na mecz z Sigmą włodaże naszego klubu wzieliby to pod rozwagę. Mogłoby to dotyczyć osób mających bilety z meczu z Tiligulem, czy ostatniego ligowego z Odrą a także osób posiadających karnety z porzedniego sezonu. Mogłoby być to 5 czy 10 złotych w zależności od miejsca na stadionie.
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 23/06/2005 17:15
UEFA nałożyła karę na Pogoń Szczecin(trochę ponad 6000 franków Szwajcarskich) i na piłkarzy...Kazimierczak nie zagra w jednym a Diveckyw 2 meczach.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
zapewniam ze jak bys "krzywo spojrzal" to za chwile wpadla by wiekrza zbieranina i to ostrzj dzialajaca niz w polsce
zapewniam Cie ze sie mylisz...
a jesli juz jestesmy przy temacie moldawskiej policji, to niechcialbym tam mieskzac naprawde i ciesze sie ze jestem Polakiem
w kiszyniowie psiarnia stoi na kazdym rogu, zwyczajnie nie da rady przejsc 100m i ktoregos nie spotkać. A jak czlowiek sie zajebie to wogole jest masakra
a do tego każdy upomina się o łapówke...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758492400 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.