Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:22
Sendzia tego meczu nie powinien sendziowac nawet 3 ligi bo zabral nam zwyciestwo wklejil mase kartek (4) gdzie wisla tez powinna dostac za chamskie zachowanie 2 ale czerwone
dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:26
nie wiem czy widzieliscie ale przy bramce dla Wisly Magdon zamiast stac przodem do pilki to sie obrocil przy strzale bokiem przez co pilka przeleciala tuz za nim - gdyby stal przodem - trafila by w niego.
sedziowal tez II czesc Lech-Pogon
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:26
powiem tyle :
Brawo Wisla za wygranie ... gratuluje ....
Brawo Klos za postawe i podpieczetowanie brama ...
Sedzia .... n/c nota 0/10
Kibice ... doping caly mecz bdb
MAJDAN ... nie przyznal sie
Peskovic ... gwiazda wieczoru tyle co On wyjal to naprawde GRATULACJE
Julcimar i wogle defensywa bardzo pozytywnie a natomiast Kazik i Batata ... n/c
Rownierz Edi i Grzelak zagrali na swoim poziomie czyli bdb !!
NIC SIE NIE STALO PORTOWCY NIC SIE NIE STALO
CH** Z WYNIKAMI PORTOWCY JESTESMY Z WAMI !!
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:29
Pamiętam jak kiedyś Bojarski był zawieszony za to że głową uderzył Werdera (czy za sam ruch głową?) jeszcze w barwach RKSu. Mógł się wtedy chłopak przyłożyć i mu łeb rozpier...
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:30
Maly09 nie rozumiem o co Ci w tym momencie chodzi, mam kochac Kazmierczaka np za to ze w gre wklada 0 ambicji i gra egoistycznie i nie wpelni swoich mozliwosc? mam kochac batate za to ze nie jest przygotowany do sezonu i w meczu z Wisla nie kopnal ani razu dobrze pilki?
Labedzki ok, przyznam sie sam chcialem zeby gral w podstawowej 11 ale zawodzni na calej linni kiedy tylko daje mu sie szanse, Kazmierczak tak jak napisalem wyzej poczul sie po prostu gwiazdeczka i nawet za pilka mu sie nie chce biegac.
Zapomnialem wspomniec o Peskovicu, znowu dobry wystep, i wybronil pare groznych strzalow.
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:31
Ale co Pietrzak dal zmiany to ja dziekuje. Kaspraka wchodzi kiedy juz nic nie mamy do stracenia zamiast wzmocnic atak. W doliczonym czasie robi zmiane to juz masakra. Jedyne wskazówki jaki dalo sie uslyszec to WYJAZD K***A.
Czy naprawdę żyjemy w państwie sprzedajnych dziwek? Terminy pod Wisłe - cała kurewska centrala już od kilku dni płacze że gwiazdoromz Krakowa półfinał nie pasuje. Z sędziowaniem tak jak z terminami półfinałów. Czy naprawdę musimy żyć w państwie pełnym dziwek i sprzedajnych skurwysynów? A może zwyczajnie już tracę wzrok i niedowidzę, bo wydawało mi się że chuj werder pojechał równo z chłopakami (fakt zagrali beznajdziejne, ale żeby zaraz wpierdolic leżącemu? - oj nieładnie) i okradł ich z szansy na walkę o trofeum. Z centralą nikt nigdy nie wygrał i nie wygra, bo jak z nimi wygrać kiedy szefem tych kurewek jest ktoś kto sam kiedyś uprawiał ten proceder (a listek dobry w te klocki był).
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Wisla byla lepsza-to byl fakt niepodwazalny-ale czego Wy sie spodziewaliscie,ze bedziemy dzielic i rzadzic w Krakowie?Wisla ma dwa razy wiekszy budzet od nas,ma 6 etatowych reprezentantow a my zadnego(epizod z Meksykiem Kazmierczaka nie licze),grali na wlasnym stadionie przy nawet nie najgorszym dopingu...
Mamy bardzo duzy potencjal(jednak nie na tyle duzy by teraz mierzyc sie z Wisla).
Jak na swoje mozliwosci teraz(w ogole nie ma napastnikow-Divecky i MIlar sa jednak nie do zastapienia)zagralismy przyzwoicie i powinnismy(choc moze nie z przebiegu gry-wygrac)
Oprocz przewahi budzetu,reorezentantow,atutu wlasnego boiska, to jeszcze cholernie Wisle pomagal sedzia-karny...jak mozna kurwa tego nei gwizdnac?!Jak mozna o bardziej ewidentny karnmy?MIal mu Majdan przypierdolic z piesci jak biegl do pilki?Zreszta moze Edi dostalby tez zolta za udawanie...
Mecz byl jesli chodzi o faule normalny-nie bylo bardzo ostrej gry,jednakl to my dostalismy 4 zolte mimo ze to Wisla powinna dostac dwie czerwone,a nie dostala zadnej....to jest skandal.PS Antek to TWopje pieniadze a Pogoni na 8 karnych podyktowali jeden,wiec zacznij cos dzialac,narob szumu-nawet jakby to nie mialo nic pomoc...
Droga sprawiedliwosci nie blo 2-3 spalonych dla Wisly w tym jedna Brozka sytuacja byla sam na sam...zenada.Przykro mi poprostu i zal tego meczu
Adriano juz nie jest pilkarzem Pogoni.
---
Panik na trybunach i od razu chujowo gralismy a dodatkowo zmiany takie "panikowe"
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:32
Anty bohater meczu - ruda pała sędzia Werder. To co on wyprawiał to woła o pomstę do nieba. Ewidentny karny i czerwona kartka dla Kuzery. No ale pan sędzia widział tylko faule Portowców.A z tą grą jaką obecnie prezentuje Mistrz Polski to o lidze mistrzów nawet niech w Krakowie nie śnią. Wstyd na całą europę i awans do półfianłu krajowych rozgrywek przy udziale sędziego. Pogoń za bardzo cofnięta na swoją połowę. Batata beznadziejny, strasznie dużo głupich strat w środku pola przez Łabędzkiego i Kaźmierczka. Dobry mecz Peskovica. Pietrzak za długo czakał ze zmianami.
Kurwa PP powinien stać u R.Werdera w gablocie :/ jebak leśny... zarąbal PP Pogońi to niech qrwa se go trzyma w dupie jako trofeum największwego skur.... w polskiej pilce noznej....... n/c
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 22:38A WIEC PROPONUJE : [email protected] I NAPISAC 1 A PORZADNY TEXT (JA NIE JESTEM DO TEGO STWORZONY) I PODAC NA FORUM I NIECH WSZYSCY WYSLA ... MALO FLOOD MOZNA JESZCZE NA S-KADRZE WYJE*** Z JAKIMS TRANSPARENTEM CZY COS ... MOZE NIECH KTOS ZROBI OSOBNY TEMAT ? BO TO NA TO ZASLUGUJE ...
A WIEC PROPONUJE : [email protected] I NAPISAC 1 A PORZADNY TEXT (JA NIE JESTEM DO TEGO STWORZONY) I PODAC NA FORUM I NIECH WSZYSCY WYSLA ... MALO FLOOD MOZNA JESZCZE NA S-KADRZE WYJE*** Z JAKIMS TRANSPARENTEM CZY COS ... MOZE NIECH KTOS ZROBI OSOBNY TEMAT ? BO TO NA TO ZASLUGUJE ...
Popieram, sam juz o tym myslalem. Dosc zlodziejstwu i chujowemu sedziowaniu!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758517888 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.