wejdź "panie" moderatorze na konkurencyjną stronkę i przeczytaj tekst który proponuję wyżej - i jeszcze raz to powiem jeśli będzie zakaz bluzgania to nie ma bata - i nie ja a porządkowi wyniosą cię na kopniakach. ja nie mam zamiaru brudzić sobie butów EWENTUALNĄ konfrontacją z dziećmi (twój poziom myślenia wskazuje na to że jak zapala się czerwone kółko w prawym dolnym rogu ekranu TV to mamusia każe iść spać). proponuję więc "panu" moderatorowi czytać teksty w całości i dopiero po głębszym przemyśleniu odpisywać i nie ulegać małotwórczym emocjom. tyle ode mnie.
też byłem w kontrastach i też mi to PRZESZKADZAŁO - tym bardziej że kibole wisły chyba zrozumieli o co chodzi w futbolu. nie bluzgi na siebie tylko doping dla swoich. tym bardziej mam większy szacunek do nich że pozwolili kibicować naszym na swoim sektorze.
może już niedługo żeby pobluzgać będziesz musiał chodzić na mecze tylko do kontrastów, bo na stadionach ma być wprowadzony zakaz bluzgania. zabluzgasz - kara dla klubu. tak więc może niedługo za bluzganie ciebie wyniosą kopniaki. klub się będzie musiał wziąć za takich "kibiców" i pozostanie pójście do kontrastów lub pobluzganie pod telewizorem. oby jak najszybciej. Przeczytaj na v-ce artykuł o powrocie policji na stadiony.
Polonia K, Polonia S, Polonia zawsze k**** jest!!!
Ciekawe czy przyjdziesz i mnie wyniesiesz na kopniakach...zapraszam ewentualnie...ludzie badzcie normalni, bo to az sie smieszne robi.Ja jestem zdania, ze wszystko w odpowiednich proporcjach i bedzie si.Tak wiec do zobaczenia na Polonii i mam nadzieje, ze w koncu w tej rundzie bedzie porzadny doping.Wszyscy sie o to postarajmy.Bez jakis dziwnych podzialow i placzow.POGON TO MY!!!!
wejdź "panie" moderatorze na konkurencyjną stronkę i przeczytaj tekst który proponuję wyżej - i jeszcze raz to powiem jeśli będzie zakaz bluzgania to nie ma bata - i nie ja a porządkowi wyniosą cię na kopniakach. ja nie mam zamiaru brudzić sobie butów EWENTUALNĄ konfrontacją z dziećmi (twój poziom myślenia wskazuje na to że jak zapala się czerwone kółko w prawym dolnym rogu ekranu TV to mamusia każe iść spać). proponuję więc "panu" moderatorowi czytać teksty w całości i dopiero po głębszym przemyśleniu odpisywać i nie ulegać małotwórczym emocjom. tyle ode mnie.
Mariuszwie, że nic NIc Nie wie
Sie inteligencik znalazł a nawet czytać ze zrozumieniem nie umie.....ale to podstawowa wadaPolaków - widzą co chcą widziec.....
Helmut ja za 3 dni mam 1000 :p [dzis 997 dni na forum... ot ciekawy numer ]
też byłem w kontrastach i też mi to PRZESZKADZAŁO - tym bardziej że kibole wisły chyba zrozumieli o co chodzi w futbolu. nie bluzgi na siebie tylko doping dla swoich. tym bardziej mam większy szacunek do nich że pozwolili kibicować naszym na swoim sektorze.
może już niedługo żeby pobluzgać będziesz musiał chodzić na mecze tylko do kontrastów, bo na stadionach ma być wprowadzony zakaz bluzgania. zabluzgasz - kara dla klubu. tak więc może niedługo za bluzganie ciebie wyniosą kopniaki. klub się będzie musiał wziąć za takich "kibiców" i pozostanie pójście do kontrastów lub pobluzganie pod telewizorem. oby jak najszybciej. Przeczytaj na v-ce artykuł o powrocie policji na stadiony.
Polecam stronke : Kliknij na mnie
A poważnie :Bluzgi byly sa i będą... dlugo po tym jak nas juz nie bedzie
Ciekawe czy przyjdziesz i mnie wyniesiesz na kopniakach...zapraszam ewentualnie...ludzie badzcie normalni, bo to az sie smieszne robi.Ja jestem zdania, ze wszystko w odpowiednich proporcjach i bedzie si.Tak wiec do zobaczenia na Polonii i mam nadzieje, ze w koncu w tej rundzie bedzie porzadny doping.Wszyscy sie o to postarajmy.Bez jakis dziwnych podzialow i placzow.POGON TO MY!!!!
porzadkkowi? przeciez Ci studenci boja sie dupy ruszyc bo za te 20 zł za mecz niebeda karku nadstawiac. pomysl czlowieku zanim cos napiszesz. przeciez te chlopaki sa z lapanki brani na ten stadion.
co do bluzg - wyeliminowac ich niewyeliminujemy ich ale ograniczyc mozna by.
PS. Wie ktos kiedy jest mecz rezerw z Lechia? w Sobote czy niedziele?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
i nie ja a porządkowi wyniosą cię na kopniakach. ja nie mam zamiaru brudzić sobie butów EWENTUALNĄ konfrontacją z dziećmi (twój poziom myślenia wskazuje na to że jak zapala się czerwone kółko w prawym dolnym rogu ekranu TV to mamusia każe iść spać). proponuję więc "panu" moderatorowi czytać teksty w całości i dopiero po głębszym przemyśleniu odpisywać i nie ulegać małotwórczym emocjom. tyle ode mnie.
To chyba lekka zniewaga, ale cóż taki cfany to każdy w domu jest przed klawiaturą. Pierdolisz farmazony o bluzganiu na wisle w kontrastach. Zastanów sie na swoim postępowaniem. Nic nie zyskasz tylko problemy z niczego robisz. Teraz w każdym temacie bedą chyba jakies żale o bluzganie. Kurwa nie podoba sie sie to nie przychodzcie, skoro i tak w dupie macie doping i wszystkich z nim związnych. Każdym by chciał żeby było pięknie i kolorowo a tu taki h**.
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 20/04/2005 11:06
Racja Ekil. Taka prawda,bluzgi były,są i będą.I się tego nie zmieni.Jeżeli ktos nie chce słuchać przekleństw to niech nie przychodzi na stadiony, nie wchodzi na forum itp.Taka prawda.Bolesna ale szczera hehe.
Hahahaha:O:O Czlowieku w jakich ty zyjesz realiach?! Jacy porzadkowi?? Chyba za bardzo wczules sie w misje nawracania..Daruj sobie inteligenciku w pogiętych butach..
Racja Ekil. Taka prawda,bluzgi były,są i będą.I się tego nie zmieni.Jeżeli ktos nie chce słuchać przekleństw to niech nie przychodzi na stadiony, nie wchodzi na forum itp.Taka prawda.Bolesna ale szczera hehe.
hehe ? To co piszesz nie jest śmieszne a wręcz tragiczne chyba fraza hehe dodaje ci otuchy (?) Zastanawia mnie tylko czemu nie założysz takiej oto swojego postępowania: jeśli sobie chcesz bluzgać bo się czujesz z tym lepiej nie przychodź na stadion, nie odwiedzaj fora itp. Bolesna jest rzeczywostość, którą sobie chcesz w głowie wykreować co najwyżej a nie prawda. Co do meczu to tylko jedna rzecz cieszy: Pogoń zaikasowała 1 pkt. nie z byle kim, po drugie cieszy wreszcie założenie i realizacja taktyki, która okazała się bardziej praktyczna niż ta z poprzednich meczy. Słaba postawa Wisły jest faktem.
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 20/04/2005 15:06
Dobra piszcie sobie drodzy internetowcy i powazni kibice Pogoni na temat bluzgania ile tam jeszcze chcecie, ja sie poddaje i zostawiam wam pole do popisu Pozdrowiam wszystkich kulturalnych i jednoczących sie kibicow pilkarskich w Polsce!! Agresji mowie STOP
Ja napisalem,że bluzganie bedzie bo nie zmieni sie ludzi.A co do mnie to ja na forum nie klne i tyle.Więc po co tyle hałasu.
No spoko Tak na marginesie kończąc sprawy tu poruszane i tam polecam dzisiejszy dodatek Kibiców w Kurierze Szczecińskim 100 % poparcia i cieszy fakt, że "starzy" mówią jednym głosem o pewnych sprawach jasno i także krytycznie ale nie bijcie za to...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758539935 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.