czytaj uwaznie...nie mowilem, ze bluzgami pomaga sie Pogoni i nie wypowiadam sie na ten temat, a chodzi mi o to, ze tak tacy z Was prawdziwi kibice, ze jak Pogoń wygrywa to jest wszytsko pieknie ladnie i na stadionie zasiada 18 tys ludzi, ale jak juz nie jest tak pieknie i kolorowo to gwizdzecie, ja zasiadam na 12 i kiedy Pogon przegrywala to nigdy nie gwizadalem tylko mocniej darlem pizde ( i uprzedze twoj nastepny post i powiem ze nie sa ta bluzgi tylko doping ). Bo wlasnie wtedy najbardziej potrzeba zawodnikom prawdziwego, glosnego dopingu, a nie gwizdow
i jesli juz odpowiadasz na moj post, to moze odnies sie do tematu w nim zawartego i wypowiedz sie dlaczego Wy "prawdziwi" kibice gwizdzecie w tych momentach?
Ostatnio edytowany przez: crls, 14 kwietnia 2005, 20:14 [1 raz(y)]
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Jak tak strasznie chce ci się śpiewzć to sprubój swoich sił w "Szansa na sukces", tylko pamiętaj że tam nie wolno bluzgać, a tak nawiasem mówiąc to nie ty będziesz decydował kto ma przychodzić na mecze i możesz sobie śpiewać do woli tylko po co to chamskie bluzganie, opanujcie się co Wy robicie i o co ta polemika, my siedzimy wpieprzając słonecznik, Wy sobie śpiewajcie bez chamstwa i wszyscy będą szczęśliwi!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 20:25
do Fana57... a ty jesteś taki święty ma meczu...? Ile razy mówisz "kurwa" po nie udanej akcji Portowców...? I widzisz ty też bluzgasz tak samo jak My(?) nie próbuj sie wypierać..bo to jest normalne u pikników, okolic jak i nas wszystkich. Bluzganie na stadionie zawsze było jest i będzie niezależnie z kim gramy o co gramy i jak gramy...
co niektorzy pierdola ciagle, ze na 12 to nie kibice tylko "dzicz", "debile" i inne farmazony...A Wy spod krytej nazywacie sie kibicami?? Kto byl Waszym ulubiencem runde temu? czyz nie ten sam Milar na ktorego teraz ciagle gwizdzecie?Czy prawdziwi kibice gwizdza na swoj zespol po porazce? Kazdy pierdoli ze z Pogonia na dobre i zle, a kiedy ta kochana Pogon potrzebuje wsparcia to potraficie tylko gwizdac i buczec? Inny przyklad to Kazek i mecz z Podbeskidziem w II lidze, przez caly mecz jak byl przy pilce slyszalem tylko gwizdy dochadzace glownie spod krytej, tylko dlatego ze kilka podan mu nie wyszlo, ale jak w 90 min strzelil bramke to nagle wszyscy zaczeli mu bic brawo...TO SA PRAWDZIWI KIBICE?? kurwa, az mi rece opadaja, a ilu z Was bylo na meczach kiedy wszystko bylo w plecy 2 lata temu chodzilo raptem 2 tys ludzi i to ci co tam byli to sa prawdziwi kibice...
No brawo! A okrzykami "Lechia Gdańsk ku*** szajs" pomożesz Pogoniarzom w zwycięstwie. Piszesz bzdury i kompletnie nie masz racji. Pozdro dla krytej
Power, masz w pełni moje poparcie!!!!!
Dajmy temu już spokój bo przecież "kibice" z 11,12 to są najlepsi "ludzie" pod słoncem
najmądrzejsi, najkulturalniejsi no i tylko oni mają rację reszta to jest "...szajs"
Pozdro dla normalnych
Kultularni kibice kultularni kibice....... Nie 11 i 12 sektor zaczął , my mowiąc prosciej robilismy swoje a wy sie kurwa przyjebaliscie i zaczeliscie gwizdać a teraz mowicie dajcie spokoj to weźcie sie pikniki nad sobą zastanowcie . Lepiej kombinujcie kase na następny mecz jak tu se na kiełbache uzbierać a nie sprawami kibicowskimi sie zajmujecie jak nie od tego jestescie tylko od skubania słonecznika
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 20:28
widac, ze niektorzy nie wzieli sobie do serca tego co napisalem wczesniej
widac lepiej wpisac cos typu ch.. na was wszystkich wykladam niz cos madrego, no ale oki - selekcja rozpocząta
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 20:30
Kurrrwa, niech ktoś już zamknie ten temat... Ja też nie trawię tych bluzgów, zdecydowanie lepiej byłoby dopingować swoją drużynę. Jednak tego się nie zmieni od razu, a obrzucanie się mięsem na forum na pewno nie pomoże w poprawieniu kultury dopingu. Poziom wypowiedzi w tym temacie jest poniżej wszelkiej krytyki, gdybym był modem, zbanowałbym z miejsca co najmniej 4 osoby...
edit: O proszę, Cobra czyta w moich myślach... Pozdrawiam.
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 20:32
A ja powiem tak. Kiedys na pewnym meczu reprezentacji mialem okazje z bardzo bliska zaspiewac Arkowcom co o nich sadze... jednak wtedy czulem sie o taki przy nich --> . <-- (taki malutki). Od tej pory daruje sobie wszelkie bluzgi, bo jak nie mam odwagi powiedziec komus cos w twarz to tym bardziej nie bede darl sie zza plotu... zza kordonow policyjnych... gdy Ich nie ma. To tyle. Sam bluzgac nie zamierzam. Ale jezeli komus to jest do szczescia potrzeba, chce sie dowartosciowac, byc moze wyzyc w pewien specyficzny sposob to osobiscie mi to nie przeszkadza na tyle zeby protestowac. To stadion w koncu a nie teatr.
do Fana57... a ty jesteś taki święty ma meczu...? Ile razy mówisz "kurwa" po nie udanej akcji Portowców...? I widzisz ty też bluzgasz tak samo jak My(?) nie próbuj sie wypierać..bo to jest normalne u pikników, okolic jak i nas wszystkich. Bluzganie na stadionie zawsze było jest i będzie niezależnie z kim gramy o co gramy i jak gramy...
Nie mam nic przeciwko bluzgnięciu sobie pod nosem ale jestem przeciwny darciu się na całe miasto co Wy myślicie o znienawidzonych klubach w których grają i kibicują normalni zwykli ludzie tacy sami jak my, więc po co no po co obrzucać się błotem.
Przytaczacie przykłady z innych krajów, a czy unas musi być tak samo nie możemy różnić się od nich jakimiś pozytywami a nie ślepo ich naśladować?
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 20:34
Troche nierozumiem niektorych postow jesli sektor np 17 jest taki mocny w wygwizdywaniu swoich to niech sprobuja na kolejnym meczu rozkrecic cos innego niz gwizdy moze jakis doping jesli sie piknikom niepodoba to moze niebyc wcale dopingu i wtedy beda mogli sobie pokrzyczec i gwizdac do woli ............pozdro
Tak było jest i będzie i to sie nie zmieni na nic wasze komentarze o dzieciach i kultularnym dopingu . Jeszcze nei tak dawno 19 000 skandowało razem Cwel Cwel cracovia co jest a teraz gwizdy:> . Nic to nie pomoze i nic nie da 11 i 12 będą robic swoje . Moze i kurwa jadą na ta lechie a pomyslcie co wy wyprawiacie słonecznik wpierdalacie i nawet wam sie fali nie chce zrobic , a juz nie powiem o dopingu jak Pogoń przechodzii słabszy okres . Wy sie nazywacxie prawidzi kibice to zobaczymy ilu was pojedzie do krakowa o który robiło tyle szumu . Aha i jak jestescie tacy mądrzi co sądzicie o kibicach z sektora nr 11 / 12 to wpadnijcie tam i powiedzcie co im macie do powiedzenia .... szybciej wyjdziecie anizeli wejdziecie . Pozdro " piekiełko " i dla ludzii którzy tam zasiadają .
następny debil się napina...... ludzie co za oszołomy!!!!!
Pozdro dla normalnych!
No i kto tu sie napina ?! ten " debil " ma racje i w 100 % sie z nim zgadzam ! A jak nam juz wypominacie to przypomne wam wasze (pikników) zachowanie na meczu z cracovią ! Miała być cisza przez ostatnie pięć minut pierwszej połowy a wy zamiast uszanowac to ,to na jeden okrzyk cracovi zaczeliscie bluzgac ich zjebaliscie na całej lini ! do dzis jak o tym mysle to rzygać mi sie chce !
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 20:48
Cobra_s, proponuję usuwać wszystkie wpisy gdzie występują niecenzuralne słowa, niech chociaż w tym temacie właśnie o tym nie będzie bluzgów.
A tak w ogóle to proponuję zmknąć ten temat.
Nie mam nic przeciwko bluzgnięciu sobie pod nosem ale jestem przeciwny darciu się na całe miasto co Wy myślicie o znienawidzonych klubach w których grają i kibicują normalni zwykli ludzie tacy sami jak my, więc po co no po co obrzucać się błotem.(...)
Pozdrawiam
tam są też tacy ludzie jak "debile spod zegara...." i takie pikniki ja Ty.... Oni też nas bluzgają my też ich bluzgamy tego nic nie zmieni... chciałbym tylko, aby ludzie z twojej bandy piknik&słonecznik też przyłączyli sie do dopingu ktory był by kulturalny...a do śpiewania bluzgów nie musicie się włączać...jak tak zorganizujesz krytą żeby śpiewała to myśle że pochowamy ten toporek.... i również Pozdrawiam
Nie mam nic przeciwko bluzgnięciu sobie pod nosem ale jestem przeciwny darciu się na całe miasto co Wy myślicie o znienawidzonych klubach w których grają i kibicują normalni zwykli ludzie tacy sami jak my, więc po co no po co obrzucać się błotem.(...)
Pozdrawiam
tam są też tacy ludzie jak "debile spod zegara...." i takie pikniki ja Ty.... Oni też nas bluzgają my też ich bluzgamy tego nic nie zmieni... chciałbym tylko, aby ludzie z twojej bandy piknik&słonecznik też przyłączyli sie do dopingu ktory był by kulturalny...a do śpiewania bluzgów nie musicie się włączać...jak tak zorganizujesz krytą żeby śpiewała to myśle że pochowamy ten toporek.... i również Pozdrawiam
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 20:54
hi hi jakbym miał się tak czepiać to zaraz same zablokowane tematy by były, stąd mój wcześniejszy apel
przecież można bez wyzwisk wymienić się poglądami, jesli ktoś nie potrafi niech czyta
Tyyy fan57 a może zamiast zamykania co raz to kolejnych, załóż jeden pod tytułem "N@pinacze" gdzie będą wszystkie wpisy ludzi, którzy mają problem z ciśnieniem jak Ty?
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Tyyy fan57 a może zamiast zamykania co raz to kolejnych, załóż jeden pod tytułem "N@pinacze" gdzie będą wszystkie wpisy ludzi, którzy mają problem z ciśnieniem jak Ty?
Łebek86, dziękuję za dbałość o moje zdrowie ale spoko (140/60) a wogóle to wyrwałeś się jak filip z konopii.
A ja i tak będe przeciwko bluzganiu (tylko proszę, cicho żeby ci z 12 nie usły....)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758544575 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.