Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Daro81
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7974 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 07:58
Kto był ten wie.. Kto nie był i tak nie uwierzy..

Pzdr dla tych co byli.

P.
Do końca!
Na forum od 7932 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 08:21
Normalnie jak sie czyta coniektorych to rece opadaja....
NIE BYLISCIE - nie macie pojecia jak sie to odczuwa na stadionie...Wszystkie flagi najpierw sciagniete zostaly przez kibicow Pogoni . KAZDY Z NAS CHCIAL ZEBY SPOTKANIE ZOSTALO PRZERWANE...Jak dla mnie moze byc nawet walkower dla Lecha - w tym momencie to na prawde malo istotne
ps.Pociag powrotny byl podstwiony...podobno PKP narobilo zamieszania i wycofalo sie z mozliwosci przejazdu pociagu specjalnego...W sprawe byli zaangazowani dzialacze (ich inicjatywa) i to wlasnie KLUB za sprawa Ptaka mial oplacic przejazd

Sami przeciw wszystkim!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8082 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 08:39
Wlasnie wrocilem i mysle, ze ten wyjazd zapamietam do konca zycia... To co sie stalo jest nie okreslenia... Mysle, ze wspolnie odowodnilismy ze mimo podzialow stanowily jednosc... Sa rzeczy waznieksze niz bieganina 22 zowodnikow i podzialy kibicowskie... Po meczu wraz z kibicami Lecha jadac przez centrum Poznania wymianiami sie brawami. Nikt chyba nie mial ochoty nic spiewac... Czekajac na odjazd pociagu (ponad 5 godzin) kibice kolejarza kupuja nam napoje...
Mialem do nich szacunek, ale teraz mam naprawde dozgonny...

Ps. Wiekszosc kaskow umiala sie zachowac w tym momencie, po hasle kaski z glow, poza jedym debilem, ktory odpowiedzial pierdol sie...

Tak jak to okreslil Chase na konurencyjnym forum w takim meczu nie chialbym juz uczestniczyc...
Wszyscy Pogoniarze co byli zachowali sie jak trzeba a reszta niech umilknie... A ci pisza framazony, ktorych niechce mi sie komentowac niech wroca do swoich zabawek ukladac klocki lego...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 2 kwietnia 2005, 09:51 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7844 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 09:49
ta fotka oddaje chyba cały klimat po informacji o śmierci Papieża
w jakich nastrojach miałby zostać dokończony ten mecz nawet kiedy zdementowaliby za kilka minut tą wiadomość, więc dobrze się stało

TommyBoy
Kibic
Na forum od 7622 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 10:09
Za oficjalna w temacie dalszego ciągu meczu:
"Prezes Zarządu Pogoni Tadeusz Dąbrowski w rozmowie z sędziami i przedstawicielami PZPN oddelegowanymi na ten mecz uzyskał zapewnienie, że całe zdarzenie zostanie opisane w protokole i decyzje w sprawie przerwanego meczu podejmie Prezydium PZPN. Z uzyskanych informacji wynika, że mecz zostanie rozegrany w terminie wyznaczonym przez PZPN. Spotkanie będzie wznowione od momentu jego przerwania z zachowaniem wyniku." - tyle w temacie meczu i miejmy nadzieje że tak pozostanie.
A co do wydażen na swiecie - pomijając kwestie religijne, to Polska nie bedzie miała teraz przez długi okres czasu tak waznej postaci, która wspierała Nas i nasz kraj. Życze mu wszystkiego najlepszego...

christoph
Kibic
Na forum od 8388 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 10:14
Ja się tylko zapytam kretynów myślących tylko o meczu....jakby zdementowano tę wiadomość i mecz miałby być kontynuowany to jak on by wyglądał, czy wyobrażacie sobie śpiewy i doping kibiców lub zawodników myślących o grze w piłkę, bo moim zdaniem to nieprawdopodobne więc to nie miałoby żadnego sensu... ja nie jestem zwolennikiem kościoła i nie zgadzałem się często ze zdaniem samego papieża ale jest on wielkim człowiekiem i wielkim Polakiem, któremu należy się szacunek i wielka wdzięczność za to co zrobił dla Polski i świata...

Dziękuję :)
borsuk
Kibic
Na forum od 8758 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 10:44
Ale ten Dabrowski to pajac....wstyd mi za jego wypowiedzi:/

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
muniek
Kibic
Na forum od 8145 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 10:49

christoph napisał:  
ja nie jestem zwolennikiem kościoła i nie zgadzałem się często ze zdaniem samego papieża ale jest on wielkim człowiekiem i wielkim Polakiem, któremu należy się szacunek i wielka wdzięczność za to co zrobił dla Polski i świata...

I tu sie z Toba zgadzam dlatego pozwolmy Czlowiekowi umierac w spokoju a nie na oczach milionow przed TV! To cale show pt. "Papiez umiera" jest bardzo niesmaczne a kazda stacja przebija sie tylko w gadaniu coraz wiekszych glupot. Trwa wyscig kto poda info o smierci pierwszy.

Kto nie pije ten donosi....
L.
Kibic
Na forum od 7839 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 10:49
Jak przed chwila powiedzieli w TVN24 to Idea ekstraklasa, kazde spotkanie odbedzie sie minuta ciszy....We Włoszech chca odwołania kolejki ale jeszcze nie podjeto decyzji...

MW'03
SamAxe
Kibic
Na forum od 7623 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 11:09
Odra Wodzisław - Cracovia
Prezes MKS Cracovia, Pan profesor Janusz Filipiak zadecydował iż niezależnie od decyzji PZPN Cracovia dziejszego meczu z Odrą Wodzisław nie zagra!
zrodlo: cracovia.krakow.pl

Shivan
Kibic
Na forum od 8347 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 11:34
chuj z wynikami, jak czytam wypociny niektorych idiotow to wstyd mi ze sa kibicami Pogoni, powinni dostac bana za pierdolenie farmazonow. czy wy nie rozumiecie ze tam dotarla - jak wszedzie w tym czasie - informacja o POGARSZAJACYM SIE STANIE ZDROWIA PAPIEZA, jak w takich warunkach grac i cieszyc sie z pierdolonych wynikow, a jeszcze oskarzanie o to kibicow i dzilaczy Lecha to juz wola o pomste do nieba. Zastanowcie sie 4 razy zanim napiszecie jakies slowo, bo wiedzcie ze ono bedzie o was swiadczyc!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Rasija
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 11:44
Szacunek dla kibiców, pogarda dla pzpn, co za durnie powinni zdecydowanie odwołać kolejkę!! co za debilstwo
Ojcze wyzdrowiej, wierzymy w cuda!!

nie ma!!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8213 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 11:57

patrys napisał:  
Odra Wodzisław - Cracovia
Prezes MKS Cracovia, Pan profesor Janusz Filipiak zadecydował iż niezależnie od decyzji PZPN Cracovia dziejszego meczu z Odrą Wodzisław nie zagra!
zrodlo: cracovia.krakow.pl

I nie wyobrażam sobie by inne kluby postąpiły inaczej.

Obrazek gif wstawiony na forum
Pazur
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:01
Kibic Lecha śpiewający kocham Pogoń - bezcenne

V...
Kibic
Na forum od 8582 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:01
PZPN robi jakies parodie. Dzis pewnie bedzie jeszcze z 3 informacje takie jak wczoraj bo media juz sie przesciguja kto pierwszy poda info...a jakos watpie aby ludzie mieli isc ochote na meczw takich chwilach i swietnie sie bawic...Kibicow Lecha zawsze szanowalem ale po tym co wczoraj zrobili na stadionie i po meczu to juz wogole....brawo!

MKS
punieq
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:35
Widziałem przed chwilą na TVN 24 całe zajście na meczu, i mówiąc szczerze łza mi sie w oku zakręciłła, w szczególności jak zobaczyłem Krzysia Michalskiego i Grzesia Matlaka płaczących jak dzieci, ogólnie patrząc na wszyskich piłkarzy Pogoni i Lecha...współczuje im tej sytuacji.... Respekt dla kibiców i piłkarzy z Poznania... Zdrowia bądź spokojnej śmierci dla naszego Najwspanialszego Polaka .........

Lrd
Moderator**
Na forum od 7444 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:51
Z Papiezem niestety nie jest najlepiej :( Wczoraj caly wieczor siedzialem w kosciele. Boze miej Papieza w swojej opiece.

A kiedy rozegrana zostanie 2 polowa?

Ostatnio edytowany przez: Lrd, 2 kwietnia 2005, 13:05 [1 raz(y)]

Against modern wszystko!
Cz
Kibic
Na forum od 7605 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:54
dobrze ze przerwali nie wyobrazalem sobie innego rozwiazania,a fany pierwsi zaczeli sciagac kibice Pogoni a pozatym chyba kazdy w naszym sektorze chcial przerwania meczu wiec nie piszcie glupot.Zyleta to byl prima aprimis...ogolnie na meczu 350 kibicow Pogoni na sektorze,ladnie krzyz wyszedl...

www.sectorshop.net
Mayday
Kibic
Na forum od 8442 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:55

Patyk84 napisał:  
Normalnie jak sie czyta coniektorych to rece opadaja....
NIE BYLISCIE - nie macie pojecia jak sie to odczuwa na stadionie...Wszystkie flagi najpierw sciagniete zostaly przez kibicow Pogoni . KAZDY Z NAS CHCIAL ZEBY SPOTKANIE ZOSTALO PRZERWANE...Jak dla mnie moze byc nawet walkower dla Lecha - w tym momencie to na prawde malo istotne
ps.Pociag powrotny byl podstwiony...podobno PKP narobilo zamieszania i wycofalo sie z mozliwosci przejazdu pociagu specjalnego...W sprawe byli zaangazowani dzialacze (ich inicjatywa) i to wlasnie KLUB za sprawa Ptaka mial oplacic przejazd

nic dodac,nic ujac...
pozdro dla tych co byli

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
brodaONE
Kibic
Na forum od 8338 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:58
Czegos takiego to nigdy nie przezylem----wielki szacunek dla kibicoow obu ekip
pozdr dla wszystkich obecnych i wielkie dzieki za wspaniale zachowanie.....

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005