Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 08:21
Normalnie jak sie czyta coniektorych to rece opadaja....
NIE BYLISCIE - nie macie pojecia jak sie to odczuwa na stadionie...Wszystkie flagi najpierw sciagniete zostaly przez kibicow Pogoni . KAZDY Z NAS CHCIAL ZEBY SPOTKANIE ZOSTALO PRZERWANE...Jak dla mnie moze byc nawet walkower dla Lecha - w tym momencie to na prawde malo istotne
ps.Pociag powrotny byl podstwiony...podobno PKP narobilo zamieszania i wycofalo sie z mozliwosci przejazdu pociagu specjalnego...W sprawe byli zaangazowani dzialacze (ich inicjatywa) i to wlasnie KLUB za sprawa Ptaka mial oplacic przejazd
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 08:39
Wlasnie wrocilem i mysle, ze ten wyjazd zapamietam do konca zycia... To co sie stalo jest nie okreslenia... Mysle, ze wspolnie odowodnilismy ze mimo podzialow stanowily jednosc... Sa rzeczy waznieksze niz bieganina 22 zowodnikow i podzialy kibicowskie... Po meczu wraz z kibicami Lecha jadac przez centrum Poznania wymianiami sie brawami. Nikt chyba nie mial ochoty nic spiewac... Czekajac na odjazd pociagu (ponad 5 godzin) kibice kolejarza kupuja nam napoje...
Mialem do nich szacunek, ale teraz mam naprawde dozgonny...
Ps. Wiekszosc kaskow umiala sie zachowac w tym momencie, po hasle kaski z glow, poza jedym debilem, ktory odpowiedzial pierdol sie...
Tak jak to okreslil Chase na konurencyjnym forum w takim meczu nie chialbym juz uczestniczyc...
Wszyscy Pogoniarze co byli zachowali sie jak trzeba a reszta niech umilknie... A ci pisza framazony, ktorych niechce mi sie komentowac niech wroca do swoich zabawek ukladac klocki lego...
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 2 kwietnia 2005, 09:51 [1 raz(y)]
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 10:09
Za oficjalna w temacie dalszego ciągu meczu:
"Prezes Zarządu Pogoni Tadeusz Dąbrowski w rozmowie z sędziami i przedstawicielami PZPN oddelegowanymi na ten mecz uzyskał zapewnienie, że całe zdarzenie zostanie opisane w protokole i decyzje w sprawie przerwanego meczu podejmie Prezydium PZPN. Z uzyskanych informacji wynika, że mecz zostanie rozegrany w terminie wyznaczonym przez PZPN. Spotkanie będzie wznowione od momentu jego przerwania z zachowaniem wyniku." - tyle w temacie meczu i miejmy nadzieje że tak pozostanie.
A co do wydażen na swiecie - pomijając kwestie religijne, to Polska nie bedzie miała teraz przez długi okres czasu tak waznej postaci, która wspierała Nas i nasz kraj. Życze mu wszystkiego najlepszego...
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 10:14
Ja się tylko zapytam kretynów myślących tylko o meczu....jakby zdementowano tę wiadomość i mecz miałby być kontynuowany to jak on by wyglądał, czy wyobrażacie sobie śpiewy i doping kibiców lub zawodników myślących o grze w piłkę, bo moim zdaniem to nieprawdopodobne więc to nie miałoby żadnego sensu... ja nie jestem zwolennikiem kościoła i nie zgadzałem się często ze zdaniem samego papieża ale jest on wielkim człowiekiem i wielkim Polakiem, któremu należy się szacunek i wielka wdzięczność za to co zrobił dla Polski i świata...
I tu sie z Toba zgadzam dlatego pozwolmy Czlowiekowi umierac w spokoju a nie na oczach milionow przed TV! To cale show pt. "Papiez umiera" jest bardzo niesmaczne a kazda stacja przebija sie tylko w gadaniu coraz wiekszych glupot. Trwa wyscig kto poda info o smierci pierwszy.
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 11:09
Odra Wodzisław - Cracovia
Prezes MKS Cracovia, Pan profesor Janusz Filipiak zadecydował iż niezależnie od decyzji PZPN Cracovia dziejszego meczu z Odrą Wodzisław nie zagra!
zrodlo: cracovia.krakow.pl
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 11:34
chuj z wynikami, jak czytam wypociny niektorych idiotow to wstyd mi ze sa kibicami Pogoni, powinni dostac bana za pierdolenie farmazonow. czy wy nie rozumiecie ze tam dotarla - jak wszedzie w tym czasie - informacja o POGARSZAJACYM SIE STANIE ZDROWIA PAPIEZA, jak w takich warunkach grac i cieszyc sie z pierdolonych wynikow, a jeszcze oskarzanie o to kibicow i dzilaczy Lecha to juz wola o pomste do nieba. Zastanowcie sie 4 razy zanim napiszecie jakies slowo, bo wiedzcie ze ono bedzie o was swiadczyc!
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:01
PZPN robi jakies parodie. Dzis pewnie bedzie jeszcze z 3 informacje takie jak wczoraj bo media juz sie przesciguja kto pierwszy poda info...a jakos watpie aby ludzie mieli isc ochote na meczw takich chwilach i swietnie sie bawic...Kibicow Lecha zawsze szanowalem ale po tym co wczoraj zrobili na stadionie i po meczu to juz wogole....brawo!
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:35
Widziałem przed chwilą na TVN 24 całe zajście na meczu, i mówiąc szczerze łza mi sie w oku zakręciłła, w szczególności jak zobaczyłem Krzysia Michalskiego i Grzesia Matlaka płaczących jak dzieci, ogólnie patrząc na wszyskich piłkarzy Pogoni i Lecha...współczuje im tej sytuacji.... Respekt dla kibiców i piłkarzy z Poznania... Zdrowia bądź spokojnej śmierci dla naszego Najwspanialszego Polaka .........
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 12:54
dobrze ze przerwali nie wyobrazalem sobie innego rozwiazania,a fany pierwsi zaczeli sciagac kibice Pogoni a pozatym chyba kazdy w naszym sektorze chcial przerwania meczu wiec nie piszcie glupot.Zyleta to byl prima aprimis...ogolnie na meczu 350 kibicow Pogoni na sektorze,ladnie krzyz wyszedl...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.