Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 07/12/2004 18:08
Szczeże mówiąc sam nie spodziewałem się że Pogoń wygra i to jeszcze pewnie efektownie i w dobrym stylu. Dobrze jest teraz czas na T.S Podbeskidzie Bielsko-Biała.
No i Tomek tu sie mylisz... oglądałem dzisiaj na video drugą połówke i wyrażnie krzyczeli - "Jeszcze jest mecz !!!" ...doping z naszej strony niesety nie oddawał w TV tego co było w rzeczywistości ;]
Hej MKS ! Hej CWKS !
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 07/12/2004 20:35
heheh...wlaczajac sie w dyskusje o ogladaniu bramek to ja jestem najwiekszym skandalem.....w tej rundzie widzialem max 5,a bylem na wiekszosci wyjazdow
ps.vitos brawo ihihhi
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 07/12/2004 21:22
kurwa ktos napisal ze wczoraj o 0:50 bedzie powtorka meczu na polsacie... i zmelanzowany zcekalem na to jak glupi zamiast isc spać o 15
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
kibic w pełnym tego słowa znaczeniu bo pomagał przy oprawie na trubunach a nie dłubał słonecznik
I dobrze, ze pomagał - z tego co napisal jakos to nie wynikalo, skoro NIE WIEDZIAŁ kto strzelil.
Ale jego brocha co robi a co nie. Sam sobie wystawia swiadectwo piszac o tym.
A do jego odpowiedzi nie ustosunkuje sie - szkoda klawiatury.
pozdro
kurwa ktos napisal ze wczoraj o 0:50 bedzie powtorka meczu na polsacie... i zmelanzowany zcekalem na to jak glupi zamiast isc spać o 15
Ta sama osoba napsiała sprostowanie też, że meczyk jest dzis po północy, czyli właściwie jutro, tylko znowu różne, portale pokazują różny program i już nie wiem, czy bedzie,czy nie, zakręciłem sie
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 08/12/2004 12:00
krzyczeli jeszcze jest mecz kto nie wierzy niech sie spyta statucha a tak wogole swietny mecz i nie tylko wkoncu sie zaopatrzylem w szalik i czapke Pogoni
To było tak:
"Kryta! Co? Gdzie idziecie? Na piwo! Ale mecz jeszcze trwa!"
Pozdro dla Ciebie Qbajag tylko szkoda ze dluzej nie udalo sie pogadac...ale niestety przenioslem sie w inne miejsce ! nadrobimy to w marcu doping z naszej strony DOBRY (choc jego sila zwiekszyla sie po zdobytych bramkach) i oprawa rowniez DOBRA! weekend w Sto(L)icy jak najbardziej udany...kto nie byl niech zaluje i tyle!
O ile się nie mylę to mecz Legia-Pogoń będzie 13marca a więc w moje urodziny!
Więc Boberek się napijemy!Mam nadzieję!
A co do tych okrzyków to na koniec Kryta krzyczała jeszcze "Jaki mecz?"
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 10/12/2004 22:56
Fajnie o tym meczu pisze Nasza Legia. Na pierwszej stronie Legia- Pogoń 1-3 i tytuł Nareszcie koniec.
Na zdjęcie tygodnia (z tyłu gazety) wybrano moment, kiedy legioniści rozpalili race na ży(L)ecie, a my w tym samym czasie prezentujemy stroboskopy i flagi na małych kijach. Fajnie to wygląda, warto kupić ten nr NL.
Polecam. Pozdro
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 15/12/2004 14:01
No wiadomo... Legionowo (WWA)........ tu sie pije, a nie zwiedza pozdro dla dobrych chłopaczyn ze Szczecina i okolic GoSpoDarZ ropierduchy alkoholowej Artur - HuStLeR
Dzieki za przyjecie dla chlopakow z Legionowa
Pozdro dla wszystkich obecnych
Cos nie moge sie ogarnac do tej pory...
No wiadomo... Legionowo (WWA)........ tu sie pije, a nie zwiedza pozdro dla dobrych chłopaczyn ze Szczecina i okolic GoSpoDarZ ropierduchy alkoholowej Artur - HuStLeR
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758608230 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.