Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 15:35
Napinasz sie i tyle, gdybys tego nie robil to bys mial w dupie komentarze tych co marudza na temat wieku kibicow i bys robil swoje, a Ty piszesz jakies farmazony i myslisz ze wszyscy sie nagle przekonaja ze 15 latkowie sa super.
Taka prawda, wiekszosc mlodszych kibicow (ponizej 16) na mlynie sie opierdala - nie mowie ze wszyscy, bo nawet moj kolega mlodszy wypruwa flaki spiewajac caly mecz, ale on jakos nie ma o nic pretensji do nikogo i robi swoje.
Odp: Selekcja na mlynie - 16/05/2006 22:08
No pewnie najlepiej siedzieć cicho i robić swoje, ale ja wole marudzić i robić swoje.
I tak wiekszość mi wpycha do ust jakieś słowa których nie napisałem lub wypowiedziałem ...
Nie chciałem Was przekonać ze wszyscy 15 latkowie sa super ale że nie wszyscy muszą odrazu być dzieciakami skaczącymi po płotach ... Chodziło mi o to, aby nie używać określenia "wyjebać 15latków" bo nie oni sa winni tylko Ci co nie śpiewają i nie dają z siebie wszystkiego (chodz pewnie jest ich takze wielu w wieku 15lat lecz NIE TYLKO). Odnosząc się do tematu selekcja powinna być taka: nie śpiewasz? Wypierdalaj!
Kończe pisanie w tym temacie więc możecie na mnie już najeżdzać bo nie będzie mi się chciało już tłumaczyć wszystkiego co napisałem, a wynikać będzie z czyjejś umiejętności CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM
Jak to ktoś powiedział ide pobawić się na dwór bo mnie już oczy od kompa bolą ... - Ironia?
@EDIT: Pech chciał że jest już późno i zostaje w domu przed kompem
Żeby ułatwić niektórym przeczytanie i zrozumienie postu poprawiłem wszystkie błędy, dodałem polskie znaki oraz znaki interpunkcyjne
Ostatnio edytowany przez: msc., 16 maja 2006, 22:29 [2 raz(y)]
Odp: Selekcja na mlynie - 17/05/2006 13:59
na wstepie witam wszytskich to moj 1 wpis . Moim zdaniem temat troche bez sensu bo i tak wszyscy wiemy jak u nas sie ta sprawa ma od dawna juz dosyc. Pozatym moim skromnym zdaniem tego typu sprawy i tak na internecie sie nie rozwiaze - jedynie osoby do tego upowaznione jak cos to zalatwia to w "bardziej do tego przystosowanym miejscu" i podejma odpowiednie kroki ku jakims tam zmianom. dyskusje prowadzone na takie tematy tu na forum zamiast przynosic korzysci czesto dziela Nas kibicow Pogoni a to nieprowadzi do niczego dobrego. pozdrawiam wszytskich kibiców POGONI SZCZECIN i LEGII WARSZAWA
Odp: Selekcja na mlynie - 17/05/2006 15:52
[cytat= Moim zdaniem temat troche bez sensu]
jak by byl bez sensu temat to by nie bylo tylu wpisow a piszac , ze selekcja w mlynie moze byc tylko zrobiona przez ogarnietych ludzi to prawda napewno juz owa rozmowa jest toczona w "prawdziwym swiecie" i trza tylko czekac na jakies decyzje , ktore mam nadzieje nadejda.
[cytat= Moim zdaniem temat troche bez sensu]
jak by byl bez sensu temat to by nie bylo tylu wpisow a piszac , ze selekcja w mlynie moze byc tylko zrobiona przez ogarnietych ludzi to prawda napewno juz owa rozmowa jest toczona w "prawdziwym swiecie" i trza tylko czekac na jakies decyzje , ktore mam nadzieje nadejda.
ale ten temat walkowany jest od 2 ligi a efektow zadnych nawet mozna powiedziec ze jest coraz gorzej......pozdro
Odnosząc się do tematu selekcja powinna być taka: nie śpiewasz? Wypierdalaj!
a ci co beda robic selekcje, moga nie spiewac?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.